• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خدا رو شکر من امروز تو ترافیک نموندم زیاد... آخه خونه ما نزدیک ونکه، اونجایی که می خواستم برم ظفر بود! زیاد شلوغ نبود! ولی وای... روزایی که می رم سازمان... فکر کن! انتهای تخت طاووس.. :(
امروز عباس آباد به اون پهنی قفل بود :blink:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نبرد بزرگ سن سیرو داره شروع میشه ... سنگر رو سپردیم به خدا !

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز ميخوام عكس بندازم همش گوشه سمت چپ بالا يه لكه سياه هستش كه هميشه يه جوره . حالا بايد چيكار كنم ؟؟/ نمايندگيش كجاست؟؟؟ چرا آخه اينجوري شدش 1سالام نيستش گرفتيم من خيلي مواظب وسايلم هستم . نميدونم چقدر هزينش ميشه

این لکه چه اندازه ای هست!؟ این مشکل رو با بچه های بخش دوربین دیجیتالی هم در میون بذار در رابطه با نمایندگی هم والا من در تهران نمیدونم نمایندگی کجاست!!!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی عزیزم... کاشکی هر روز می تونستی منو با این آرامش از خواب بیدار کنی. چه روز سختی بود! خسته کننده... از عمل مغز بیشتر طول کشید این تحویل پروژه ما... تا ساعت 7 شب، بله... 7 شب درگیرش بودم! نمی دونید به یه سازمان دولتی که واحد نرم افزارش در حد بیلی ادعا دارن و در حد 0 هم از Developing نمی دونن، Oralce 10g رو شرح دادن چه کار سختیه... ولی ما دیگه اینکاره شدیم... جاتون خالی یکی دوبار نزدیک بود درگیر شیم :medieval:.
ولی خوب موفق شدم! تحویل شد... OK :shades:

ولی اگه بیدارم نمی کردی گیر افتاده بودم... آخه پروژه واسه هر روزی 400 هزار چوق جریمه دیر کرد داشت. خدا رو شکر به موقع انجام شد. :upsided:

خسته نباشی پهلوون!!!!

حالا چند به جیب زدی آخرش!؟

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخی شهرام جان کمکی از دستمون بر میاد بگو!!!!! خودمون بازی رو برات گزارش میکنیم!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
خسته نباشی پهلوون!!!!

حالا چند به جیب زدی آخرش!؟

,10 پروژه دیروز بود، 2 , هم پروژه امروز! :D آی جیبم.
البته نمی دونم با جای دولتی کار کردین یا نه؟ ایشاالله 1~2 ماه آینده می رسه دستم... وقتی نقد شد خبر می دم که به همراه مدارک شناسایی و یک برگ کپی شناسنامه جهت تحویل گرفتن شیرینی خود به آدرسی که بعدا اعلام می کنم تشریف بیارین... :lol::cool:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آخی شهرام جان کمکی از دستمون بر میاد بگو!!!!! خودمون بازی رو برات گزارش میکنیم!

مرسی عزیزم... همین که هم دردی کردی، حالی دادی به ما! بابت بازی هم مرسی! نبودی چی کار می کردم؟:p

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
اه چکار داشتی زدی تو ذوق مردم میزاشتی داشت حال میکرد مگه تو ستاد مبارزه با گران فروشی هستی :D

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
اه چکار داشتی زدی تو ذوق مردم میزاشتی داشت حال میکرد مگه تو ستاد مبارزه با گران فروشی هستی :D
من از اين جور آدما فوق العاده بدم مياد. هي چيزي قيمت خودشو داره كه نبايد زيادتر داد و نبايد كمتر داد... :p

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا لینک حامد رو که خوندید ، پست 5 رو حتما" بخونید !!!!!!!!! حتما""""""""""" !!!

اینم لینک درباره

از خنده گریه م گرفت ، طرف افشا گری کرد در حد بنزززز !!!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
واقعا ديدن چنين مطالب گوهر باري در مورد پاكت پي سي اون هم در pt خيلي خنده داره! خداييش اگه اسم ويستا رو نمي آورد ميشد گفت داره خالي بندي ميكنه اما امكان نداره يك پاكت پي سي دار نتونه بين ويندوز موبايل و ويستا تفاوت نگذاره و بگيم خواسته تبليغ كنه و....
آقا حامد هم خوب اين باند يك نفره كلاهبردار رو كشف كرد! :f34r:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من میخواستم بگم از پی تی برو بیرون اصلا" !

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
باز همینکه همچین کاری کرد شماها رو اینجا جمع کرده خدا خیرش بده امیدوارم تو زندگیش موفق باشه و الا امروز هم من تو کف اینکه اینجا یه پست بخوره میموندم

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
باز همینکه همچین کاری کرد شماها رو اینجا جمع کرده خدا خیرش بده امیدوارم تو زندگیش موفق باشه و الا امروز هم من تو کف اینکه اینجا یه پست بخوره میموندم

سلام.
حرف خاصي ندارم! خواستم يه چيزي نوشته باشم كه شما جواب بدي! ببخشيد ديگه! كاري بود كه از دستم بر مي اومد!

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
دوستانی که در دوران جوانی خود با کنسول میکرو بازیه "سوپر ماریو" رو بازی می کردند به ایــــــــــن ویدئو کلیپ نگاه کنند ...
جدا کفم برید ... ببخشید اینقدر صریح گفتم ... ولی خودم یادم میاد خدایی می کردم اون موقع تو این بازی ولی نه اینجوری ...
خوره بازی هم میگن به همین میگن ...
ایــــــن کلیپ هم ببینید جالبه ... فقط 3-4 دقیقه اولش رو ببینید 10 دقیقه است ... بقیش رو من ندیدم ولی خیلی حال کردم ...

بالا