• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
امیر الان جمین داری ؟
مگه نگفتی فعلا هیچچی ندارم ؟
من اونجا هم دیدم دستت فکر کنم ولی گفتم حتما مال کس دیگس
خلاصه
292.gif

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دستگاه های من امروز به دستم رسید
Eten X800 رو که در اولین ضربه مجهز به اسکرین پروتکتور کردم ( دلم می ره اگر روی صفحه باشکوهش یک خط بیوفته) و در قدم دوم هم آخرین رام رو روش نصب کردم ، عرض شود که این که می گفتن کیفیت دوربینش crappy هست هم ، مثل اینکه به کوری چشم حسود ها برطرف شده
در ضمن ، ساپورت مموری SDHC هم داره ، بنده هم یک 6 گیگ ابتیاع نمودم
نمونه عکس ش
دستگاه بعدی ، که واقعا ً می تونم برایتون ماه ها درموردش بنویسم ، Gigabyte U60 UMPC هست ، یک دستگاه بی نظیر از همه جهات ، واقعا ً آینده روشنی این دستگاه ها دارند

فعلا ً بنده رو از زور خستگی معاف کنید ، قول می دهم به زودی از هر دو مروری منتشر کنم. اما یک نکته اینکه انتظار unboxing videos به سبک غربی های مستهجن نداشته باشید که اصلا جعبه هاشو رو برایم نیاورده دوستم
:D
باید این پست رو توی ترد پزوو های بیمس می زدم

مبارك دكتر جون. انشاالله به سلامتي و خوشي ازش استفاده كني... ;)

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام رفقا ! ( این رفقا تیک معلم دینیمون هست ! :D )

بابا جون من کمکک !

gprs این ir-cell چرا واسه من کار نمیکنه !؟

حتما" باید اول کار واسش sms بدم یا فقط همون تنظیمات connection را عوض کنم ؟!

plzzzz کمک

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
تشکر از محبت همه دوستان
اولا که عرض شود که خیر این ماشین داج هست ، عمراً من همچین ماشین آلاینده ای بخرم
دوما ، من امضام رو وقتی ادیت می کنم که دیگه از این یکی دستگاه استفاده نکنم.
سوما ، بروی چشم ، بگذارید یک هفته ای باهاش ور بروم
چهارما ً دچار یک مشکل اساسی شده ام با ایکس 800 که تمام خوبی هاش رو تحت تاثیر قرار داده ، اون هم مشکل رادیویی ست. کسی هست که ایکس 500 پلاس داشته باشه؟ شایدم البته من اشتباه می کنم و به دلیل 3G بودن این دستگاه ، احتمالا ً چیپ ست ش مشابه ایکس 500پلاس نباشه
مشکل اینجاست که با سیم کارت ایران سل بدون مشکل استفاده می شه کرد ( بی مشکل که چه عرض کنم ، سرویس واقعا ً مزخرف ایران سل ، امکان هر گونه استفاده رو به مدت بیش از 2 دقیقه از آدم سلب می کنه ) ولی با سیم کارت مخابرات که اتفاقا ً تازه هم گرفتم ش ، به دلیل اینکه قبلی سوخت، کار نمی کنه ، دو تا سیم کارت دیگه مخابرات رو چک کردم و نتیجه یک سان هست ، no serviceمی ده ، هرچه به فکرم می رسیده امتحان کردم. یک پستی هم زدم توی eten-users که البته طول می کشه جواب بدن
دستگاه واقعا ً کم نقصه ، دوربین عالی داره ، صفحه خیلی خیلی خوبه ، و مشکل بزرگی تا حالا بهش برنخوردم جز این ، که اگر اشتباه نکنم ، ممکنه یکی دو ماهی اذیت ام کنه
به هر حال ، منتظر هستم
irancell%20tci.jpg

من مشکوک هستم که دلیل ش سیم کارت و اتصالات برنجی ش است.یکی از دوستان اینجا یک پست زده بود ، توضیح داده بود که سیم کارت ش رو برده و یکی از این ها بهش دادن ، مشکلی مشابه من داشت ، کسی لینک ش رو یادشه کجا بود؟

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
درسته یکی از دوستان تو تاپیک هیوندای آ 200 این رو مطرح کرده بود من هم تست کردم سیم کارت برادرم که از نوع سمت راستی یعنی حالت چهارگوش بود درست کار میکرد

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
امیر الان جمین داری ؟
مگه نگفتی فعلا هیچچی ندارم ؟
من اونجا هم دیدم دستت فکر کنم ولی گفتم حتما مال کس دیگس
خلاصه
292.gif

نه ندارم ...
اگه تو امضام می بینی کمرنگ نوشته چون آخرین PPC م این بود ...
اگه خدا بخواد شاید یکی دیگه بخرم ...
فعلا هم با یه 1100 :wub: سر می کنیم تا ببینیم چی پیش میاد ...
الله مع الصابرین ;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
نه ندارم ...
اگه تو امضام می بینی کمرنگ نوشته چون آخرین PPC م این بود ...
اگه خدا بخواد شاید یکی دیگه بخرم ...
فعلا هم با یه 1100 :wub: سر می کنیم تا ببینیم چی پیش میاد ...
الله مع الصابرین ;)

1100 هم خيلي خوبه... مي گن روش DOS نصبه... ;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
irancell%20tci.jpg

من مشکوک هستم که دلیل ش سیم کارت و اتصالات برنجی ش است.یکی از دوستان اینجا یک پست زده بود ، توضیح داده بود که سیم کارت ش رو برده و یکی از این ها بهش دادن ، مشکلی مشابه من داشت ، کسی لینک ش رو یادشه کجا بود؟

يادم مي ياد كه يكي از دوستام از دبي 5 تا jamin آورده بود. با سيم كارت مخابرات (همراه اول) كار نمي كرد... ولي با ايرانسل و تاليا كار مي كرد. برد يكي تو علائدين واسش درست كرد. از هزينه و چگونگي اين مورد خبر ندارم. ولي يادم مياد قبلا اين حالت واسه گوشي هاي Register نشده پيش مي يومد. البته مي گن الآن گوشي ها ديگه نيازي به Register ندارن. ببخشيد ديگه، اطلاعاتم در همين اندازه بود!;)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
بهع کجای کاری 1100 آخرین مدلیه که روش wm6 نصبه
خبر نداری بدون
283.gif

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يادم مي ياد كه يكي از دوستام از دبي 5 تا jamin آورده بود. با سيم كارت مخابرات (همراه اول) كار نمي كرد... ولي با ايرانسل و تاليا كار مي كرد. برد يكي تو علائدين واسش درست كرد. از هزينه و چگونگي اين مورد خبر ندارم. ولي يادم مياد قبلا اين حالت واسه گوشي هاي Register نشده پيش مي يومد. البته مي گن الآن گوشي ها ديگه نيازي به Register ندارن. ببخشيد ديگه، اطلاعاتم در همين اندازه بود!;)

شهرام جان من فکر نمیکنم این از اون نوع مشکل باشه چون اون بر میگرده به GSM گوشی و فرکانس باند ی که شبکه ارتباطات باهاش کار میکنه!!!! گه این موضوع رو همونطور که گفتی برش داشتن! ولی تا حدی هم امکانش هست چون با ایرانسل که دکتر فرمودن کار میکنه با یک GSM دیگه کار میکنه و با اپراتور اول کمی متفاوت هست!!

من هم فکر میکنم از نوع ساختار سیم کارت باشه!
دانیال عزیز آیا با سیم کرت های شکل دیگه اپراتور اول هم امتحان کردین !؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
دستگاه های من امروز به دستم رسید
Eten X800 رو که در اولین ضربه مجهز به اسکرین پروتکتور کردم ( دلم می ره اگر روی صفحه باشکوهش یک خط بیوفته) و در قدم دوم هم آخرین رام رو روش نصب کردم ، عرض شود که این که می گفتن کیفیت دوربینش crappy هست هم ، مثل اینکه به کوری چشم حسود ها برطرف شده
در ضمن ، ساپورت مموری SDHC هم داره ، بنده هم یک 6 گیگ ابتیاع نمودم
نمونه عکس ش
دستگاه بعدی ، که واقعا ً می تونم برایتون ماه ها درموردش بنویسم ، Gigabyte U60 UMPC هست ، یک دستگاه بی نظیر از همه جهات ، واقعا ً آینده روشنی این دستگاه ها دارند

فعلا ً بنده رو از زور خستگی معاف کنید ، قول می دهم به زودی از هر دو مروری منتشر کنم. اما یک نکته اینکه انتظار unboxing videos به سبک غربی های مستهجن نداشته باشید که اصلا جعبه هاشو رو برایم نیاورده دوستم
:D
باید این پست رو توی ترد پزوو های بیمس می زدم

اقا شدیدا مبارک باشه:happy:
راستی راجع به اون مشکل سیم کارت هم, منم تابستون که امده بودم گوشیم کار نمیکرد بعد رفتم تقاضایه یه دونه سیم جدید کردم(همراه اول) . با اون سیم جدیده کار کرد....

راستی حسین جان "عمود " اینجا یعنی چی؟!:eek:
اول که گفتی فکر کردم منظورت اینه که دزدا عمودی بردن کیسه هارو:f34r:( که دلیلشو نفهمیدم اما گفتم حتما کار خیلی حرفه ایی کردن:D)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
راستی حسین جان "عمود " اینجا یعنی چی؟!:eek:
اول که گفتی فکر کردم منظورت اینه که دزدا عمودی بردن کیسه هارو:f34r:( که دلیلشو نفهمیدم اما گفتم حتما کار خیلی حرفه ایی کردن:D)

من فكر مي كنم كه يه وسيله باشه كه عمودي برش مي ده... :lol: البته عمودي و افقي بردن كسيه ها زياد مهم نيست، بيشتر بردنش آدمو ناراحت مي كنه... شايدم مايل بردن. نمي دونم.;):p

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من فكر مي كنم كه يه وسيله باشه كه عمودي برش مي ده... :lol: البته عمودي و افقي بردن كسيه ها زياد مهم نيست، بيشتر بردنش آدمو ناراحت مي كنه... شايدم مايل بردن. نمي دونم.;):p

آقا شهرام کاش یه عنوان دیگه بود که به شما بدیم واز این همه زحمتی که تو این فروم میگشید قدردانی بشه:)

واقعا این تعبیر خوابتون تک هست من واقعا از شما تشگر میکنم:)(شما از نظر من آزادید که تو فروم هر کاری که خواستید بکنید:happy:)

خدمت علیرضا گل خودم هم بکم که عمود بر یه آره برقی هست که عمودی میبره:)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شهرام جان من فکر نمیکنم این از اون نوع مشکل باشه چون اون بر میگرده به GSM گوشی و فرکانس باند ی که شبکه ارتباطات باهاش کار میکنه!!!! گه این موضوع رو همونطور که گفتی برش داشتن! ولی تا حدی هم امکانش هست چون با ایرانسل که دکتر فرمودن کار میکنه با یک GSM دیگه کار میکنه و با اپراتور اول کمی متفاوت هست!!

من هم فکر میکنم از نوع ساختار سیم کارت باشه!
دانیال عزیز آیا با سیم کرت های شکل دیگه اپراتور اول هم امتحان کردین !؟

خدا كنه... وگرنه دكترمون كلي تو زحمت مي يوفته...;)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بچه ها اينجا رو بريددددددد :(:(:(:(:(

مگه نبايد سريال رو كه وارد مي كني يه چيزي بنويسه :(

چرا سريال گوشي من رو تو هر سايت اينجوري يا همين مي زنم ميگه وجود نداره ؟ :(

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا شهرام کاش یه عنوان دیگه بود که به شما بدیم واز این همه زحمتی که تو این فروم میگشید قدردانی بشه:)

واقعا این تعبیر خوابتون تک هست من واقعا از شما تشگر میکنم:)(شما از نظر من آزادید که تو فروم هر کاری که خواستید بکنید:happy:)

خدمت علیرضا گل خودم هم بکم که عمود بر یه آره برقی هست که عمودی میبره:)

بابا اين حرفا چيه... شرمنده مي كنيد منو به خدا (اسمايلي كه هم خوشحاله كه دوسش دارن و خجالت كشيده و شرمنده شده).
نظر لطف شماست. به خدا باور نمي كنيد كه چقدر به شما (منظور همه بچه هاي PPC) عادت كردم. هفته ديگه يه 4 روزي بايد برم شمال، بايد يه پروژه اي كه 10 ماه روش كار كردم رو تحويل بدم. از الآن دارم غصه مي خورم كه نكونه اونجا Internet گيرم نياد :(. بازم از شما ممنون... ;) منظورتون از اينكه بنده آزادم هر كاري بكنم اين نيست كه نخودي شدم؟:lol:

بالا