دستگاه های من امروز به دستم رسید
Eten X800 رو که در اولین ضربه مجهز به اسکرین پروتکتور کردم ( دلم می ره اگر روی صفحه باشکوهش یک خط بیوفته) و در قدم دوم هم آخرین رام رو روش نصب کردم ، عرض شود که این که می گفتن کیفیت دوربینش crappy هست هم ، مثل اینکه به کوری چشم حسود ها برطرف شده
در ضمن ، ساپورت مموری SDHC هم داره ، بنده هم یک 6 گیگ ابتیاع نمودم
نمونه عکس ش
دستگاه بعدی ، که واقعا ً می تونم برایتون ماه ها درموردش بنویسم ، Gigabyte U60 UMPC هست ، یک دستگاه بی نظیر از همه جهات ، واقعا ً آینده روشنی این دستگاه ها دارند
فعلا ً بنده رو از زور خستگی معاف کنید ، قول می دهم به زودی از هر دو مروری منتشر کنم. اما یک نکته اینکه انتظار unboxing videos به سبک غربی های مستهجن نداشته باشید که اصلا جعبه هاشو رو برایم نیاورده دوستم
باید این پست رو توی ترد پزوو های بیمس می زدم
چند سالته ؟دكتر جان مباركه ايشالا حالش رو ببري
آقا حال دادي. منم هميشه از تورنت استفاده ميكنم :blush:!hحامد جان من از تورنت استفاده میکنم!!!
JESSE COOK
One of the best melodic flamenco guitar composers/artists.
downlod:حدود 450 mb
http://www.isohunt.com/download/20010400/jesse+cook
امیر الان جمین داری ؟
مگه نگفتی فعلا هیچچی ندارم ؟
من اونجا هم دیدم دستت فکر کنم ولی گفتم حتما مال کس دیگس
خلاصه
نه ندارم ...
اگه تو امضام می بینی کمرنگ نوشته چون آخرین PPC م این بود ...
اگه خدا بخواد شاید یکی دیگه بخرم ...
فعلا هم با یه 1100 :wub: سر می کنیم تا ببینیم چی پیش میاد ...
الله مع الصابرین
من مشکوک هستم که دلیل ش سیم کارت و اتصالات برنجی ش است.یکی از دوستان اینجا یک پست زده بود ، توضیح داده بود که سیم کارت ش رو برده و یکی از این ها بهش دادن ، مشکلی مشابه من داشت ، کسی لینک ش رو یادشه کجا بود؟
يادم مي ياد كه يكي از دوستام از دبي 5 تا jamin آورده بود. با سيم كارت مخابرات (همراه اول) كار نمي كرد... ولي با ايرانسل و تاليا كار مي كرد. برد يكي تو علائدين واسش درست كرد. از هزينه و چگونگي اين مورد خبر ندارم. ولي يادم مياد قبلا اين حالت واسه گوشي هاي Register نشده پيش مي يومد. البته مي گن الآن گوشي ها ديگه نيازي به Register ندارن. ببخشيد ديگه، اطلاعاتم در همين اندازه بود!
دستگاه های من امروز به دستم رسید
Eten X800 رو که در اولین ضربه مجهز به اسکرین پروتکتور کردم ( دلم می ره اگر روی صفحه باشکوهش یک خط بیوفته) و در قدم دوم هم آخرین رام رو روش نصب کردم ، عرض شود که این که می گفتن کیفیت دوربینش crappy هست هم ، مثل اینکه به کوری چشم حسود ها برطرف شده
در ضمن ، ساپورت مموری SDHC هم داره ، بنده هم یک 6 گیگ ابتیاع نمودم
نمونه عکس ش
دستگاه بعدی ، که واقعا ً می تونم برایتون ماه ها درموردش بنویسم ، Gigabyte U60 UMPC هست ، یک دستگاه بی نظیر از همه جهات ، واقعا ً آینده روشنی این دستگاه ها دارند
فعلا ً بنده رو از زور خستگی معاف کنید ، قول می دهم به زودی از هر دو مروری منتشر کنم. اما یک نکته اینکه انتظار unboxing videos به سبک غربی های مستهجن نداشته باشید که اصلا جعبه هاشو رو برایم نیاورده دوستم
باید این پست رو توی ترد پزوو های بیمس می زدم
راستی حسین جان "عمود " اینجا یعنی چی؟!
اول که گفتی فکر کردم منظورت اینه که دزدا عمودی بردن کیسه هارو:f34r که دلیلشو نفهمیدم اما گفتم حتما کار خیلی حرفه ایی کردن)
من فكر مي كنم كه يه وسيله باشه كه عمودي برش مي ده... :lol: البته عمودي و افقي بردن كسيه ها زياد مهم نيست، بيشتر بردنش آدمو ناراحت مي كنه... شايدم مايل بردن. نمي دونم.
شهرام جان من فکر نمیکنم این از اون نوع مشکل باشه چون اون بر میگرده به GSM گوشی و فرکانس باند ی که شبکه ارتباطات باهاش کار میکنه!!!! گه این موضوع رو همونطور که گفتی برش داشتن! ولی تا حدی هم امکانش هست چون با ایرانسل که دکتر فرمودن کار میکنه با یک GSM دیگه کار میکنه و با اپراتور اول کمی متفاوت هست!!
من هم فکر میکنم از نوع ساختار سیم کارت باشه!
دانیال عزیز آیا با سیم کرت های شکل دیگه اپراتور اول هم امتحان کردین !؟
آقا شهرام کاش یه عنوان دیگه بود که به شما بدیم واز این همه زحمتی که تو این فروم میگشید قدردانی بشه
واقعا این تعبیر خوابتون تک هست من واقعا از شما تشگر میکنم(شما از نظر من آزادید که تو فروم هر کاری که خواستید بکنید:happy
خدمت علیرضا گل خودم هم بکم که عمود بر یه آره برقی هست که عمودی میبره
منظورتون از اينكه بنده آزادم هر كاري بكنم اين نيست كه نخودي شدم؟:lol: