lordofpersia
کاربر تازه وارد
حسین جان ما که میدونیم تو مهربون تر از این حرفایی!
ميبينم كه اهل حالي!بچه ها 4 آلبوم از jesse hook گرفتم بسیاز زیبا ستن حتما توصیه میکنم گوش کنید بخصوص دوستان علاقمند به گیتار! چون آهنگ ها فقط instrument هست که base اصلیش گیتار هست!
حسین جان ما که میدونیم تو مهربون تر از این حرفایی!
ميبينم كه اهل حالي!
لينك بده عزيز جان!
حسین جیگربیده
شهرام خیلی خوب بیده
لرد عزیز هم که آخرشه
ولی آلبوم معرفی میکنه لینک ول نمیکنه
@ شهرام
دیگه شورشو در اوردن اینا (اسمایل شکار)
روی هرچی کلیک میکینی نوشته اینجا هم فیل تره، کیپ اوت!
آقا اين عكس رو ببينيد، چه شباهتي...
به دليل بعضي از مسائل، تصوير رو اينجا نمي ذارم. تو لينك ببينيد... فقط خدا كنه از چشم حسين جان مخفي بمونه... پيشا پيش از شما خداحافظي مي كنم. احتمالا من رفتم بن...:wacko:
فرقي نداره. ما كلا در خانواده 2 اسمي هستيم. يعني شاهين (علي)، شهاب (مهدي)، شهرام (محمد). شما هرطور كه دوست داريد. ولي خوب معمولا دوستان به اسم شهرام و در مجالس و محل هاي اداري و... محمد صدا مي كنن منو. شما هر چي دوست دارين بگين! البته خودم با شهرام راحتترم. مثلا اگه صدام كنيد شهرام مي گم: جونم! ولي اگه محمد صدا كنيد مي گم: بفرماييد.
با تشكر
محمد عليخاني :lol:
شهرام جان هواتو دارم داداش نگران نباش اگه هم قرار شد بن شی همه با هم بن میشیم ! یکی برای همه , همه برای یکی
:wacko: قبل از اينكه پستت رو بخونم حسين جون به علي رضا پيوستممن همین جا اعلام کنم که هر گونه کودتا شدیدا برخورد میشه
بگم فقط تنها نیستی
یه وقت نترسی اینموقع شب
آقا اين عكس رو ببينيد، چه شباهتي...
به دليل بعضي از مسائل، تصوير رو اينجا نمي ذارم. تو لينك ببينيد... فقط خدا كنه از چشم حسين جان مخفي بمونه... پيشا پيش از شما خداحافظي مي كنم. احتمالا من رفتم بن...:wacko:
يه مدت شما يعني چند وقت؟:happy: من كه يه خورده با زبان فرانسه يه جوريم. 2-3 تا از دوستام فرانسه كار ميكنن خيلي اذيتشون ميكنم. البته كاملا سليقه ايه اين مبحث . من با لهجه اش مشكل دارم و يه خورده هم با فرهنگشون مگرنه افرادي كه سراغ زبان سوم مي رن كاملا افراد قابل احترام و البته باهوش و با پشتكاري هستن (خودمو تحويل نگرفتم چون اسپانيايي به زور صحبت ميكنم و سخت مي فهمم)
راستي يه ضرب المثل هم هست كه ميگه اگه ميخواي زبان خدا رو ياد بگيري اسپانيايي بخون اگه ميخواي زبان فحاشي رو ياد بگيري روسي بخون اگر هم ميخواي فقط يك زبان ياد بگيري انگليسي بخون.
آخه جاهای بهتر یا آدم های بهتری نبود اینها برن پیششون!! همش پیش ریش و پشمی ها و چادری ها و.......
راستی علیرضا اینطوری که من میدونم زبون اسپانیایی دست کمی از زبان انگلیسی نداره (منظور حروفی که مینویسن ولی خونده نمیشن)
تا اونجا که اطلاعات ناقص من میگه تو زبون اسپانیایی حرف یا بهتر بگم تلفظ"جیم" رو ندارن ولی تا دلت بخاد از حرف "J" استفاده میکنن
حسین جون خدا بد نده!!!بچه ها خونمون رو دزد زدددددددددددددددد
علی جون پکرم کردن
30 گونی 20 گلیوی برنج
و عمود بر عزیز من
اونم وقتی که من بیدار بودم و فاصله من تا آقایان دزد یه در بود
اونا 30 تا گونی برنج رو بردن و من نفهمیدم