• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
فکر میکنم منظور دکتر عزیز از موسسه همون کانون زبان ایران باشه!! من خودم بنوبه خیلی قبولش دارم اینم وب سایتش!

http://www.ili.ir

ممنون. همين كنار گوش ما 1 شعبه داره... خيابون سهرودي... ممنون از شما دوست خوبم.:blush:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
زنگ زدم پيگيري كردم. ترم جديدش از اوايل دي شروع مي شه... شهريه سنگيني هم نداره... به نظر كه خوب مي رسه... منم خيلي تعريفشو شنيدم. به هر حال دكتر جون ممنون. :D

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا امروز ما با يه بنده خدايي آشنا شديم، پرسيد شما كجا كار مي كنيد، گفتم سازمان ميادين... يه نگاه كرد گفت خوب چي مي فروشين؟:blink::eek::(:wacko: من چي كار كنم؟

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
شهرام جان 45 تومن رو بده به من همچین میزنمت که یه جا انگلیسی و فرانسوی و اسپانیایی و ایتالیایی و عربی و چینی و حتی چند تا زبان ناشناخته رم یاد بگیری
biggrin.gif

شوخی کردم :D

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستي ايتاليايي هم بسيار به اسپانيايي نزديكه اما من از فرهنگ اسپانيايي و زبان و ادبياتش بيشتر خوشم مياد ولي ايتاليايي هم واسه خودش دنيايي داره. اگه كسي بخواد ايتاليايي ياد بگيره يه كلاس خيلي عالي داخل سفارت ايتاليا هست. استاد هاش (كه همه نيتيو هستن) و بخصوص فضاش (كه خارج از خاك ايرانه) بسيار عاليه:blush:

آقا گفتی داغ دل ما رو تازه کردی ... به به !!! دنیاییه اونجا ... :D

هم کلاساش خوبه هم خیریه هاش ...

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
نگو پارسا
(با احترام به سلیقت) ولی من از این زبون بشدت متنفرم
وقتی از روی بیکاری میزنم رو کانالاهای ایتالیایی حالم وحشتناک بهم میخوره، از بس که فک میزنن( مردونه و زنونه نداره، همشون فک میزنن اونم با سرعت بنز! ) :(

ولی اینطوری که علیرضا و وسین عزیز گفتن بنده میخام برم تو نخ اسپانیولی :)

=-=-=-=-=-=-=-=-=

راستی علیرضا اینطوری که من میدونم زبون اسپانیایی دست کمی از زبان انگلیسی نداره (منظور حروفی که مینویسن ولی خونده نمیشن)
تا اونجا که اطلاعات ناقص من میگه تو زبون اسپانیایی حرف یا بهتر بگم تلفظ"جیم" رو ندارن ولی تا دلت بخاد از حرف "J" استفاده میکنن

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
میگم آقا شهرام بالاخره ما شما رو آقا شهرام صدا کنیم یا آقا محمد !؟ (اسمایلی که چشاش از کاسه داره میپره بیرون)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نگو پارسا
(با احترام به سلیقت) ولی من از این زبون بشدت متنفرم
وقتی از روی بیکاری میزنم رو کانالاهای ایتالیایی حالم وحشتناک بهم میخوره، از بس که فک میزنن( مردونه و زنونه نداره، همشون فک میزنن اونم با سرعت بنز! ) :(

ولی اینطوری که علیرضا و وسین عزیز گفتن بنده میخام برم تو نخ اسپانیولی :)

=-=-=-=-=-=-=-=-=

راستی علیرضا اینطوری که من میدونم زبون اسپانیایی دست کمی از زبان انگلیسی نداره (منظور حروفی که مینویسن ولی خونده نمیشن)
تا اونجا که اطلاعات ناقص من میگه تو زبون اسپانیایی حرف یا بهتر بگم تلفظ"جیم" رو ندارن ولی تا دلت بخاد از حرف "J" استفاده میکنن
منم از زبان ایتالیایی بدم میاد فقط آهنگ های آرومشون خوبه ...

اما محیط بیشتر مد نظر بود در موردکلاس ایتالیایی ، ماشالله در ابعاد مختلف ... ماشین هاشونم خودش دیدنیه ، چه برسه به خودشون ... :D
اما زبان اسپانیایی رو پایه ام شدید ...

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
میگم آقا شهرام بالاخره ما شما رو آقا شهرام صدا کنیم یا آقا محمد !؟ (اسمایلی که چشاش از کاسه داره میپره بیرون)

فرقي نداره. ما كلا در خانواده 2 اسمي هستيم. يعني شاهين (علي)، شهاب (مهدي)، شهرام (محمد). شما هرطور كه دوست داريد. ولي خوب معمولا دوستان به اسم شهرام و در مجالس و محل هاي اداري و... محمد صدا مي كنن منو. شما هر چي دوست دارين بگين! البته خودم با شهرام راحتترم. ;) مثلا اگه صدام كنيد شهرام مي گم: جونم! ولي اگه محمد صدا كنيد مي گم: بفرماييد.

با تشكر
محمد عليخاني :lol::p;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
آقا اين عكس رو ببينيد، چه شباهتي...

به دليل بعضي از مسائل، تصوير رو اينجا نمي ذارم. تو لينك ببينيد... فقط خدا كنه از چشم حسين جان مخفي بمونه... پيشا پيش از شما خداحافظي مي كنم. احتمالا من رفتم بن...:wacko:

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
خوشبختانه دیده بودم و به همین علت کاریت ندارم
خوش باش
supergrin.gif

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

به دليل بعضي از مسائل، تصوير رو اينجا نمي ذارم. تو لينك ببينيد... فقط خدا كنه از چشم حسين جان مخفي بمونه... پيشا پيش از شما خداحافظي مي كنم. احتمالا من رفتم بن...:wacko:
اوه ه ه ه ه ه !! شیطون عجیب لبخندی هم زده!

ممنون. همين كنار گوش ما 1 شعبه داره... خيابون سهرودي... ممنون از شما دوست خوبم.
وظیفه بود دوست من!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

شهرام جان، دانیال ومجتبی و علیرضا و اون یکی علیرضا و پارسا و... کم بودن حالا شما:blush:

فعلا دستور از بالا نرسیده به من که بن کنم واگر نه....:p

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شهرام جان، دانیال ومجتبی و علیرضا و اون یکی علیرضا و پارسا و... کم بودن حالا شما:blush:

فعلا دستور از بالا نرسیده به من که بن کنم واگر نه....:p

حسين جان من كه حرف بدي نزدم... اصلا حرفي نزدم... بالا به ما لطف داره...:p

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
حسین جان شغل جدید پرزیدنت محبوبتون رو تبریک میگم
چقدرم تو این فرم و لباس این خنده بهش میاد :D

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شهرام جان هواتو دارم داداش نگران نباش اگه هم قرار شد بن شی همه با هم بن میشیم ! یکی برای همه , همه برای یکی :D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من همین جا اعلام کنم که هر گونه کودتا شدیدا برخورد میشه:rolleyes:

بالا