فکر میکنم منظور دکتر عزیز از موسسه همون کانون زبان ایران باشه!! من خودم بنوبه خیلی قبولش دارم اینم وب سایتش!
http://www.ili.ir
ممنون. همين كنار گوش ما 1 شعبه داره... خيابون سهرودي... ممنون از شما دوست خوبم.:blush:
فکر میکنم منظور دکتر عزیز از موسسه همون کانون زبان ایران باشه!! من خودم بنوبه خیلی قبولش دارم اینم وب سایتش!
http://www.ili.ir
چطور بود شهریش ؟
راستي ايتاليايي هم بسيار به اسپانيايي نزديكه اما من از فرهنگ اسپانيايي و زبان و ادبياتش بيشتر خوشم مياد ولي ايتاليايي هم واسه خودش دنيايي داره. اگه كسي بخواد ايتاليايي ياد بگيره يه كلاس خيلي عالي داخل سفارت ايتاليا هست. استاد هاش (كه همه نيتيو هستن) و بخصوص فضاش (كه خارج از خاك ايرانه) بسيار عاليه:blush:
منم از زبان ایتالیایی بدم میاد فقط آهنگ های آرومشون خوبه ...نگو پارسا
(با احترام به سلیقت) ولی من از این زبون بشدت متنفرم
وقتی از روی بیکاری میزنم رو کانالاهای ایتالیایی حالم وحشتناک بهم میخوره، از بس که فک میزنن( مردونه و زنونه نداره، همشون فک میزنن اونم با سرعت بنز! )
ولی اینطوری که علیرضا و وسین عزیز گفتن بنده میخام برم تو نخ اسپانیولی
=-=-=-=-=-=-=-=-=
راستی علیرضا اینطوری که من میدونم زبون اسپانیایی دست کمی از زبان انگلیسی نداره (منظور حروفی که مینویسن ولی خونده نمیشن)
تا اونجا که اطلاعات ناقص من میگه تو زبون اسپانیایی حرف یا بهتر بگم تلفظ"جیم" رو ندارن ولی تا دلت بخاد از حرف "J" استفاده میکنن
میگم آقا شهرام بالاخره ما شما رو آقا شهرام صدا کنیم یا آقا محمد !؟ (اسمایلی که چشاش از کاسه داره میپره بیرون)
اوه ه ه ه ه ه !! شیطون عجیب لبخندی هم زده!آقا اين عكس رو ببينيد، چه شباهتي...
به دليل بعضي از مسائل، تصوير رو اينجا نمي ذارم. تو لينك ببينيد... فقط خدا كنه از چشم حسين جان مخفي بمونه... پيشا پيش از شما خداحافظي مي كنم. احتمالا من رفتم بن...:wacko:
وظیفه بود دوست من!ممنون. همين كنار گوش ما 1 شعبه داره... خيابون سهرودي... ممنون از شما دوست خوبم.
آقا اين عكس رو ببينيد، چه شباهتي...
به دليل بعضي از مسائل، تصوير رو اينجا نمي ذارم. تو لينك ببينيد... فقط خدا كنه از چشم حسين جان مخفي بمونه... پيشا پيش از شما خداحافظي مي كنم. احتمالا من رفتم بن...:wacko:
شهرام جان، دانیال ومجتبی و علیرضا و اون یکی علیرضا و پارسا و... کم بودن حالا شما:blush:
فعلا دستور از بالا نرسیده به من که بن کنم واگر نه....