• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
چي بگم والا... فقط خوشم اومد از شخصيت افشين قطبي. ولي خداييش حق پرسپوليس رو خوردن... نامردن... داوره كه كلي موضوع درست كرد واسه برنامه 90. ديديد چه طوري دسته گل پرسپوليس پرپر شد! ولي خوب امسال ما قهرمانيم... شك ندارم. :p

قهرمانی که انشاله بدست میاد؛بازی با سپاهان خیلی مهم هست که اگر هر تیم ببره به اندازه 6 امتیاز براش اهمیت داره؛اگر پسپولیس ببره که دیگه قهرمانیش تو نیم فصل مسجله؛

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:lol::lol:

:lol:
می بینم که امروز داور حال همه بچه های پاکت پی سی رو گرفته؛والا من دیگه بهش فکر نمی کنم؛چون کاری که داور کرده رو نمی شه جبران کرد؛
حسین بنده خدا رو بگو؛داشت حال می کرد با گلهای پرسپولیس؛که این داور گند زد به همه چیز:hmm:

نگو مجتبی که جیکرم کباب شد:(

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
راستی حقیر خیلی شیفته زبان فقانسوی! شدم
بنظرتون ارزش وقت گذاشتن رو داره

(دکتر جان نظر تو چیه؟)

بهترین زبان برای یاد گرفتن ، یکی از کم مصرف ترین زبان های اروپایی برای استفاده کردن. درسته که کشور های زیادی به این زبان حرف می زنند ، ولی ایران به هر دلیل ، دیگه با این کشور ها کار نداره
بهترین خاطره هم از زبان فرانسه ، وقتی بود که در دوسلدورف آلمان ، در نمایشگاه بین المللی وایر ، شوهر عمه ام مجبورم کرد یک سری سئوال مهندسی فنی رو ، از نمایندگان بلژیکی یک شرکت ، به فرانسه بپرسم ، من گفتم بابا زبان انگلیسی من به مراتب بهتره ها. گفت نه بزار ببینیم چقدر فرانسه سرت می شه
خلاصه بعد از سئوالات ام تشکر کردم و آمدم کنار ، دو نفر بعد از پچ پچ دوباره صدام کردن و گفتن شما از زبان دیگه ای که حرف زدید معلومه که فرانسوی نیستید ، ولی فرانسه رو خیلی عالی صبحت می کنید ، به خصوص مسایل فنی شو:lol:
تبریک گفتن ، من هم با خودم شرط کردم دیگه ازین کارهای خطرناک نکنم
انگلیسی رو باسه سئوالات روزمره عشق ست قربان

توصیه می کنم اگر وقت آزاد دارید حتما ً برایش وقت بگذارید ، موسسه زبان ایران رو هم شدید توصیه می کنم
موفق باشید

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین زبان برای یاد گرفتن ، یکی از کم مصرف ترین زبان های اروپایی برای استفاده کردن. درسته که کشور های زیادی به این زبان حرف می زنند ، ولی ایران به هر دلیل ، دیگه با این کشور ها کار نداره
بهترین خاطره هم از زبان فرانسه ، وقتی بود که در دوسلدورف آلمان ، در نمایشگاه بین المللی وایر ، شوهر عمه ام مجبورم کرد یک سری سئوال مهندسی فنی رو ، از نمایندگان بلژیکی یک شرکت ، به فرانسه بپرسم ، من گفتم بابا زبان انگلیسی من به مراتب بهتره ها. گفت نه بزار ببینیم چقدر فرانسه سرت می شه
خلاصه بعد از سئوالات ام تشکر کردم و آمدم کنار ، دو نفر بعد از پچ پچ دوباره صدام کردن و گفتن شما از زبان دیگه ای که حرف زدید معلومه که فرانسوی نیستید ، ولی فرانسه رو خیلی عالی صبحت می کنید ، به خصوص مسایل فنی شو:lol:

توصیه می کنم اگر وقت آزاد دارید حتما ً برایش وقت بگذارید ، موسسه زبان ایران رو هم شدید توصیه می کنم
موفق باشید

منم دارم برای فرانسوی اقدام میکنم و کانون زبان ایران ثبت نام کنم! منم کانون زبان ایران رو خیلی قبول دارم بعد از اینکه انگلیسی رو اونجا تموم کردم خیلی دلم براش تنگ شده و همچنین خیلی زبان انگلیسیم تحلیل یافت:(:( یه زمانی برا خودم dictionary سیار بودم:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر هم که مشالا یه پا آچار فرانسه هست! و صد البته خیلی آقاااااا!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

موفق باشید

ممنون دکتر جان
اینکه یه زبان دیگه هم یاد بگیری مثله اینکه یه در بسته به روی آدم وا میشه و یه دنیای جدید رو میبینی (همینطور که علی جان گفت، شما دیگه برای خودت یه پا آچار فرانسه ای!)
من حریص یاد گرفتن شذم. راستش همونطور که قبلا هم گفتم دارم انگلیسی رو آموزش میبینم
منتها میخام برای بعد از یاد گرفتن زبان انگلیسی برنامه ریزی کنم
و یه زبان دیگه رو هم یاد بگیرم.
به نظر شما بعد از زبان انگلیسی رو چه زبان دیگه میشه وقت گذاشت؟ یعنی ارزش وقت گذاشتن رو داشته باشه؟

(من تا حالا فکر میکردم زبان فرانسوی بعد از انگلیسی و عربی جزو تاپ هاست، یعنی ارزش وقت گذاشتن رو نداره دکتر جان!؟)

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به نوبه خودم ترتیب قرار دادن زبان ها از روی علاقم به صورت زیر هست!

انگلیسی-فرانسوی-اسپانیایی-ایتالیایی! آلمانی رو هم دوست دارم!

قائده اسپانیایی و فرانسوی خیلی شبیه به هم هست و حتی بیشتر کلمه ها!

و زبان فرانسه اولش خیلی برای آدم سخت هست گرامر عجیب و تلفظ خیلی عجیبی داره!!!!

دکتر یکم برامون صحبت کن ببینیم میتونیم جواب بدیم!

Bonjour docteur!
Ca va?
Quoi de neuf!?

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
بعد از انگلیسی اسپانیایی پر استفاده ترین زبان دنیاست از نظر جمعییت که تو دنیا صحبت میکنن. بعد از این 2 تا هم فرانسه. البته چینی احتمالا در اینده از همه اینا جلو میزنه!:rolleyes:
ولی خوبی اسپانیایی اینه که مثل پینگلیش, دقیقا هرچی مینویسو میخونی و هر هر چی می خونی دقیقا همونطوری که نوشته میشن تلفظ میشن
یعنی حرف اضافه که تلفظ نشه (اول و اخرو و صط کلمات) بسیییییار کم هست:happy:

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از انگلیسی اسپانیایی پر استفاده ترین زبان دنیاست از نظر جمعییت که تو دنیا صحبت میکنن. بعد از این 2 تا هم فرانسه. البته چینی احتمالا در اینده از همه اینا جلو میزنه!:rolleyes:
ولی خوبی اسپانیایی اینه که مثل پینگلیش, دقیقا هرچی مینویسو میخونی و هر هر چی می خونی دقیقا همونطوری که نوشته میشن تلفظ میشن
یعنی حرف اضافه که تلفظ نشه (اول و اخرو و صط کلمات) بسیییییار کم هست:happy:

موافقم علیرضا گل!

چه تفاهمی:happy:!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
به به ميبينم كه اينجا هم اسپنيش حسابي طرفدار داره . حالا كيا اسپانيايي كار كردن؟ در چه حدي ؟ كجا؟

يادش بخير 5-4 سال پيش با يه خانم محترم به صورت خيلي مقدماتي با يكي از حدود 2-3 ماه كار كردم كه ايشون هم تشريفشون رو واسه هميشه به اسپانيا بردن. (البته قبلش هم اسپانيا دانشجو بودند كه 3 ماهي واسه تعطيلات اومده بودن ايران:heart:) بعض شما نباشه چقدر هم اهل كمالات و دل بودند. اون زمان كه آموزش متاسفانه متوقف شد به خودم 2 تا قول دادم . اول اينكه به محض اينكه فوق قبول شدم اسپانيايي رو ادامه بدم و واسه دكتري يا ادامه زندگي به اسپانيا (بهشت جهان) برم. اولي رو كه عمل نكردم واسه دومي هم دارم روي آمريكا كار مي كنم:p

من كه به قايت از اين زبان لذت مي برم . واقعا زبان قشنگيه و تلفضاتش براي ما ايراني ها به حد وحشتناكي ساده است . به شخصه توصيه مي كنم هر كسي كه ميخواد زبان دوم شروع كنه يا اسپانيايي شروع كنه يا بي خيال شه;)

راستي ايتاليايي هم بسيار به اسپانيايي نزديكه اما من از فرهنگ اسپانيايي و زبان و ادبياتش بيشتر خوشم مياد ولي ايتاليايي هم واسه خودش دنيايي داره. اگه كسي بخواد ايتاليايي ياد بگيره يه كلاس خيلي عالي داخل سفارت ايتاليا هست. استاد هاش (كه همه نيتيو هستن) و بخصوص فضاش (كه خارج از خاك ايرانه) بسيار عاليه:blush:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آره اقا واقعا خیلی سریع میتونی communicate کنی تو spanish چون همونطور که گفتی کلمات, حرفها و جملاتشون نه tricky هستن نه چیز میزه اضافه یا کمکی داره و کلا زبان musical هست. مثلا فرانسه از تو یک کلمه 10 حرفی, 5 تا حرفش که کلا خونده نمیشه اون 4 تای دیگش هم نصفشون یه جور متفاوت از اون جوری که نوشته میشن خونده میشن:)Djk)
من یه مدت کوتاهی تو high school که بودم spanish کار میکردم بعد اتفاقا بعدش رفتیم کوبا! چیزای خیلی ساده رو میتونستم بگم:D

تو پرانتز:D این هم یک ویدیو از چند زن امریکایی که اومدن تهران

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
موفق باشید

خيلي ممنون دكتر جان. كسي از دوستان آدرسي، WebSite ي، شماره تلفني از موسسه زبان ايران نداره؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آره اقا واقعا خیلی سریع میتونی communicate کنی تو spanish چون همونطور که گفتی کلمات, حرفها و جملاتشون نه tricky هستن نه چیز میزه اضافه یا کمکی داره و کلا زبان musical هست. مثلا فرانسه از تو یک کلمه 10 حرفی, 5 تا حرفش که کلا خونده نمیشه اون 4 تای دیگش هم نصفشون یه جور متفاوت از اون جوری که نوشته میشن خونده میشن:)Djk)
من یه مدت کوتاهی تو high school که بودم spanish کار میکردم بعد اتفاقا بعدش رفتیم کوبا! چیزای خیلی ساده رو میتونستم بگم:D

تو پرانتز:D این هم یک ویدیو از چند زن امریکایی که اومدن تهران

يه مدت شما يعني چند وقت؟:happy: من كه يه خورده با زبان فرانسه يه جوريم. 2-3 تا از دوستام فرانسه كار ميكنن خيلي اذيتشون ميكنم. البته كاملا سليقه ايه اين مبحث . من با لهجه اش مشكل دارم و يه خورده هم با فرهنگشون مگرنه افرادي كه سراغ زبان سوم مي رن كاملا افراد قابل احترام و البته باهوش و با پشتكاري هستن (خودمو تحويل نگرفتم چون اسپانيايي به زور صحبت ميكنم و سخت مي فهمم)

راستي يه ضرب المثل هم هست كه ميگه اگه ميخواي زبان خدا رو ياد بگيري اسپانيايي بخون اگه ميخواي زبان فحاشي رو ياد بگيري روسي بخون اگر هم ميخواي فقط يك زبان ياد بگيري انگليسي بخون.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خيلي ممنون دكتر جان. كسي از دوستان آدرسي، WebSite ي، شماره تلفني از موسسه زبان ايران نداره؟

قربان اگه كمي با فرانسه آشنايي داشته باشي بهت شديدا توصيه ميكنم برو سفارت فرانسه . كلاس هاي بسيار عالي اي داره. اگر هم نداري 2-3 ترم يه موسسه برو بعدش برو سفارت. من بيان سليس رو ميشناسم كارش بد نيست وليعصره اگه خواستي شماره بدم

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

فکر میکنم منظور دکتر عزیز از موسسه همون کانون زبان ایران باشه!! من خودم بنوبه خیلی قبولش دارم اینم وب سایتش!

http://www.ili.ir

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا