• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
کدوم کام ؟ کدوم دود ؟ کدوم سن ؟ کدوم سال ؟ کدوم پسر ؟ چی عالیه ؟
laugh2.gif

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
دوست عزيز مواظب باشا سعي كن با گربه هاي چشم ذاغ و سبز ور نري اينا از خانواده جن ها هستن و خطرناك هستن اين قضيه ثابت شده

اي بابــــااا ... مرد , بيخيـــال
فكرشو بكن پارسا با اين ابهتش با جن ها رفيق بشه مي دوني چي ميشه ؟
فردا پس فرداست كه پولدار ميشه و همه پاكت پيسي ها و يو ام پي سي هاي دنيا رو مي خره :wacko::lol:

یه نیگا اینجا بندازین لطفا ...
از بانوان محترم PPC باز ... که ظاهرا در حال حاظر PPC ندارند ... مثل من
درسته
دست کم نگیرید
هستند بانوانی که من و شما رم بتونن تو جیبشون بزارن

دلا خانـــــم
اوه اوه به كي كليد كرديد شما
ايشون زمان 40 سال پيش سر 4 سو بازار وقتي من و پارسا داشتيم قليون ميچاقيديم و چاي مي زديم بدن بعد از اينكه دو تا كام گرفتيم :blink: دلا خانم رو ديديم كه يه روزنامه تو دستش بود :blink: ميتوني تيترش چي بود ؟ :lol:

دلا خانم با نام كاربري della
icon_trusted_05.gif

اولين دختري در ايران كه ppc خودش رو باز كرد و ال سي دي اون رو تميز كرد :rolleyes:
بايد كمي بگردين تا ببينين چه ها كه نكرده :wacko: قبل از اينكه من گوشيمو باز كنم :( ايشون گوشيشون رو باز كرذه بود :f34r:

البته فكر كنم به اينجا سر نميزنند :blush:
هر جا هست موفق باشه

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام! مشكل اينجاست كه شما مار خارجي نديدين! تحقيق كنيد... :p

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
کدوم کام ؟ کدوم دود ؟ کدوم سن ؟ کدوم سال ؟ کدوم پسر ؟ چی عالیه ؟
laugh2.gif

:( منو اذيت نكنــــــــــــ :lol: وگرنه به پارسا ميگم با جن ها بيــان بخورنت ها :blink::D چي ميگي ؟
حالا همه سوال هاي بالاي خودت رو جواب بده ... نميدي ؟

پــــــارسا بخورش :wacko::lol:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اون اولا یه بار اینجا پست دادم که می خوام گوشیمو باز کنمو صفحشو بشورم!!
بعد با برخورد شدید della خانوم مواجه شدم که گفتن اگه می خوای اسکاج(!) هم بکش روشو:D

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
راست میگه دیگه من یه دور بازی کردم تنها چیزی که فکرمو مشغول کرده بود این بود که این مارا چطور با دمشون نیش میزنن
laugh2.gif

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
اون اولا یه بار اینجا پست دادم که می خوام گوشیمو باز کنمو صفحشو بشورم!!
بعد با برخورد شدید della خانوم مواجه شدم که گفتن اگه می خوای اسکاج(!) هم بکش روشو:D

وژدانن :D گفتم يه چيزي يادم رفت بنويسم همين بود :D اسكاچ :D
:blink:;)
راستي بچه ها فكر نكنين اين علي رضا مثل ما شب زنده دار هستا :D اونجا تازه اول شبه :D
كامت پر دود
راست میگه دیگه من یه دور بازی کردم تنها چیزی که فکرمو مشغول کرده بود این بود که این مارا چطور با دمشون نیش میزنن
laugh2.gif

به پست قبلي من توجه كن مي فهمي :lol:
------
چند سالته ؟
:eek:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آقا یه جوری میگی چند سالته یاد "عمو جان, کلاس چنتی(!)؟!" میفتم:D

راستی اینو دیدین؟! تهرانه!!
127fs3602038.gif

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خدا رو شكر من هنوز PPC دست دختر نديدم. ميشه PPC رو به سبيل تشبيه كرد!!! :blink: فكر كنيد! دختر ها PPC باز شن چي ميشه... مي زارن تو كيفشون، كرم پودري مي شه... :lol: البته يه دختره رو ديدم كه K-Jam داشت. شديدا هم داشت باهاش سرو كله مي زد. آخرشم يه آه گفت و گذاشت تو كيفش! :p مي تونيم اميدوار باشيم كه PPC ها با توجه به اندازه اي كه دارن، فعلا در انحصار مردها باقي خواهد ماند. فكر كنيد! يه سوال تو بخش "سوال و جواب" مطرح مي شد. يه برنامه مورد نيازه كه بتونه تو SMS حروف بزرگ تايپ كرد. :eek:
ما يه همكار داريم خيلي باحاله... بحث شبكه Wifi بود، گفتم PPC من Wifi داره... كلي خنديد و گفت، خاليبند... آنتنش كو؟ :blink::eek:

دختر پی پی سی باز خیلی کمه اما تو همون قشر کمی که هستن اکثریتشون یه چیزایی از پی پی سی می فهمن. شاید تا حالا من 10-15 تا دختر دیدم پی پی سی داشته باشن . معمولا هم اتم دارن (بیشتر پیور و لایف) و یا ایسوز پی 525 دو سه تایی هم تاچ و تایتن دار دیدم و یک نمونه جسجار!! جالب اینه که فکر کنم فقط تاچ دار ها بودن که زیاد از پی پی سی بارشون نبود اون یکی ها چیزی از نظر نرم افزاری سخت افزاری کم نداشتن. فکر کنم علتش اینه که به خاظر وزن و قیمت فقط دخترهایی سراغ این جور دستگاهها میرن که واقعا بهش نیاز دارن مگه اینکه بابا یا دوست پسر ها و یا شوهراشون بهشون هدیه داده باشن.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
خدا رو شكر من هنوز PPC دست دختر نديدم. ميشه PPC رو به سبيل تشبيه كرد!!! :blink: فكر كنيد! دختر ها PPC باز شن چي ميشه... مي زارن تو كيفشون، كرم پودري مي شه... :lol: البته يه دختره رو ديدم كه K-Jam داشت. شديدا هم داشت باهاش سرو كله مي زد. آخرشم يه آه گفت و گذاشت تو كيفش! :p مي تونيم اميدوار باشيم كه PPC ها با توجه به اندازه اي كه دارن، فعلا در انحصار مردها باقي خواهد ماند. فكر كنيد! يه سوال تو بخش "سوال و جواب" مطرح مي شد. يه برنامه مورد نيازه كه بتونه تو SMS حروف بزرگ تايپ كرد. :eek:
ما يه همكار داريم خيلي باحاله... بحث شبكه Wifi بود، گفتم PPC من Wifi داره... كلي خنديد و گفت، خاليبند... آنتنش كو؟ :blink::eek:

قربان
نامزد بنده ، اولین دستگاه او2 اتم ایران رو داشت ها ، وقتی هنوز این دستگاه صرفا ً توی استرالیا ریلیز شده بود ، و همه با جمین اشتباه ش می گرفتن ، خریدش ، صدالبته که رمضانی رو هم راغب کرد که به فکر وارد کردن دستگاه بیافته.
البته کاملا ً واضحه که به اندازه من وقت برای پی پی سی نمی گذاره ، تنها در همین حد که کارایی هاش رو بلد باشه.

به هر صورت من که فکر می کنم تعداد دخترانی که پی پی سی دارند ، حداقل دور من ، بیشتر از پسران هست.دلیلش البته شاید پزشک بودنشون باشه
:cool:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قربان
نامزد بنده ، اولین دستگاه او2 اتم ایران رو داشت ها ، وقتی هنوز این دستگاه صرفا ً توی استرالیا ریلیز شده بود ، و همه با جمین اشتباه ش می گرفتن ، خریدش ، صدالبته که رمضانی رو هم راغب کرد که به فکر وارد کردن دستگاه بیافته.
البته کاملا ً واضحه که به اندازه من وقت برای پی پی سی نمی گذاره ، تنها در همین حد که کارایی هاش رو بلد باشه.

به هر صورت من که فکر می کنم تعداد دخترانی که پی پی سی دارند ، حداقل دور من ، بیشتر از پسران هست.دلیلش البته شاید پزشک بودنشون باشه
:cool:

اینم یه دختر دیگه اتم دار دیگه :eek:. دکتر من همش فکر می کردم شما ترغیب به خرید پی پی سی کرده باشینش . خوب داره نظریه من ثابت میشه مورد دیگه ای نیست؟:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دكتر بخش ppc جان يه كم در مورد اين بيـماري توضيح بده. ممنون

Toxoplasmosis_LifeCycle.jpg

:f34r:

بله قربان
توکسو پلاسموزیس ، یا به قول پزشکان توکسو ، یک انگل مشترک انسان و حیوانات ست. این بیماری ، به شکل بسیار شایع ، توسط گربه ها منتقل می شود ، گرچه راههای دیگر هم دارد ( به شکل نادر ، با پیوند بافتی ، از انسانی به انسان دیگر منتقل شده است مثلا ) . مدفوع گربه حاوی بچه های این انگل کیستیک هست ، که با نشستن روی غذای شما ، وارد بدن حیوانات دیگر یا انسان ها می شود. روش شایع دیگر انتقال ، مصرف گوشت ست که به خوبی پخته نشده باشه .
به هر روی ، با ورود انگل به بدن انسان ، این نوزاد انگل ، به جاهای مختلف بدن مسافرت می کنه ، و بعد از تغذیه و رشد ، وارد فرم کیست خودش می شه ، که با این کار مانع فعالیت سیستم ایمنی علیه خودش میشه. مثلا در ماهیچه ها ، کیست می سازه ، که در فرد عادی هیچ علامتی نداره و مانند فرد سالم به زندگی ادامه می ده بیمار.
یا به مغز می ره و ضایعات سیستیک می سازه.
در حقیقت این کار ، برای این ست که طبق چرخه طبیعی ، انگل نیاز داره که بقا پیدا کنه ، و وقتی طعمه ش مرد ، حیوان دیگری ، گوشتش را مصرف کند تا چرخه زندگی انگل دوباره تکرار شود.
در اغلب اوقات ، الوده شدن ، بی علامت ست و به همین مقدار بی اهمیت .چون اصلا ً مهم نیست که یک کیست که کاری به کسی هم نداره توی بدن شما باشه.
اما به ندرت یک سری اتفاقات می افته:
.افرادی که سیستم ایمنی شون ضعیف می شه ، مثل بیماران ایدز ، کسانی که داروی ***** گر ایمنی مصرف می کنند یا کسانی که بهمدت طولانی استرویید استفاده می کنند ، انگل این رو به منزله چراغ سبز تعبیر می کنه ، از فرم سیستیک خودش خارج می شه و شروع به تهاجم به بافت های دیگه می کنه. معمولاً درمان این بیماران به شدت مشکل می شه مگراینکه به طریقی سیستم ایمنی رو دوباره فعال کنید
.افرادی که به صورت نادر دچار واکنش حساسیت حاد ( آنافیلاکسی ) می شوند ،اگر زود به پزشک نرسند ممکنه براشون مرگبار باشه
.زنان حامله ، اگر در سه ماهه اول حاملگی ( که اتفاقا درصد زیادی شون نمی دونن حامله هستن) با این انگل برای اولین بار الوده شوند ، این عفونت رو به بچه شون از طریق جفت منتقل می کنند. این عفونت در بچه ای که هنوز سیستم ایمنی نداره و به وسیله مادرش حمایت می شه ، در حکم طاعون در یک دهکده هست. همه اندام ها ، همه ارگان ها تحت تاثیر اثرات مخرب این بیماری ، به شدت آسیب می بینند و نتیجه چیزی ست که در اصطلاح عامه " عفونت های مادرزادی" گفته می شه (TORCH( .شدت علایم متغیر ست در هر بچه ای و معمولا ً علایم غیر اختصاصی ولی بسیار واضح ست. مهم ترین مثال این بیماری هم فرزندان ماری آنتوانت ، ملکه فقید فرانسه هست ، دوفن ها ، که هر دو مبتلا به توکسوی مادرزادی بودند. و از نظر ذهنی مشکلات داشتند.

خوب سئوال دیگه بود دوباره جواب می دم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینم یه دختر دیگه اتم دار دیگه :eek:. دکتر من همش فکر می کردم شما ترغیب به خرید پی پی سی کرده باشینش . خوب داره نظریه من ثابت میشه مورد دیگه ای نیست؟:happy:
خیر قربان
درست که اول من پی پی سی خریدم ، ولی خودش خیلی زود با توجه به کارایی ش توی رشته ما ، تصمیم به خرید گرفت. من هم پیشنهاد دادم که انتخاب ش با من باشه. او هم قبول کرد ، درسته که یک ماه و نیم بعد دستگاه به دست ش رسید ولی ارزشش رو داشت.
در ضمن ، بنده برایش خرید نکردم ، دوست ام خرید ، از استرالیا و خودش پولش رو پرداخت کرد. فقط دوست ام ، چون نتونسته بود مموری 2 گیگ برایش پیداکنه ، یک 512 برایش هدیه اورد.

نظریه شما رد شد:lol:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اي بابــــااا ... مرد , بيخيـــال
فكرشو بكن پارسا با اين ابهتش با جن ها رفيق بشه مي دوني چي ميشه ؟
فردا پس فرداست كه پولدار ميشه و همه پاكت پيسي ها و يو ام پي سي هاي دنيا رو مي خره :wacko::lol:

ايشون زمان 40 سال پيش سر 4 سو بازار وقتي من و پارسا داشتيم قليون ميچاقيديم و چاي مي زديم بدن بعد از اينكه دو تا كام گرفتيم :blink: دلا خانم رو ديديم كه يه روزنامه تو دستش بود :blink: ميتوني تيترش چي بود ؟ :lol:[/B][/COLOR]

البته من قلی نیستم اما اونروز داشتیم چایی میخوردیم ، بارونم میومد ، روزنامه ی دلا هم خیس نمیشد ... عجب روزی بود ، مهرداد با لامبورگینی زده بود به جدول کل ماشین قر بود !

:( منو اذيت نكنــــــــــــ :lol: وگرنه به پارسا ميگم با جن ها بيــان بخورنت ها :blink::D چي ميگي ؟
حالا همه سوال هاي بالاي خودت رو جواب بده ... نميدي ؟

پــــــارسا بخورش :wacko::lol:

مامور مخصوص جن های بزرک پی تی کمان :D

وااااااااااااااااااااای جن
کمممممک
help meeeee

3 تا راه بیشتر نداری ، آب بشی بری توی زمین ، دود بشی بری هوا .... سومی هم بچه ها بهت میرسونن :D

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دکتر شدن هم خوبه هاااا !!! :D

میگم که الان من این گربه هرو که نمتونم کاریش کنم ! ما به این جینگولک بازی هاش معتاد شدیم دیگه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خیر قربان
درست که اول من پی پی سی خریدم ، ولی خودش خیلی زود با توجه به کارایی ش توی رشته ما ، تصمیم به خرید گرفت. من هم پیشنهاد دادم که انتخاب ش با من باشه. او هم قبول کرد ، درسته که یک ماه و نیم بعد دستگاه به دست ش رسید ولی ارزشش رو داشت.
در ضمن ، بنده برایش خرید نکردم ، دوست ام خرید ، از استرالیا و خودش پولش رو پرداخت کرد. فقط دوست ام ، چون نتونسته بود مموری 2 گیگ برایش پیداکنه ، یک 512 برایش هدیه اورد.

نظریه شما رد شد:lol:

ای بابا در همون نمونه اول ؟ حالا نمیشد تو ذوقم نزنی:happy: اما من هم منظورم این بود که قبلا اشتباه فکر می کردم الان فهمیدم که شما خریدی (خودم نفهمیدم چی گفتم امیدوارم شما فهمیده باشی:blink:)

بالا