• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
شرمنده پستهارو دیر جواب میدم
بازم پنجشنبه شد و داشتم بساط قلیون و آماده میکردم :) (جایه حسین هم خالی)

کامت پر دود باشه برادر
Ghelyon.gif

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
می بخشید ، ولی می فرمایید که اگر سیم دائمی داشته باشید و ماهی 15 تومن بدید ، هرچی دلتون بخواد می تونید از جی پی ار اس استفاده کنید؟

بله آقاي دكتر همين طوره ... فقط اگه اشتباه نكنم توي تبليغات ايرانسل اين طرح ها واسه پاييز بود. يعني معلوم نيست زمستون هم همين طوري باشه. :(

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه دوستان

من میخوام بگیرم بالاخره !

اما توش موندم که با کدوم طرح فعال کنم ! :(

قرمز - نارنجی - زرد - سبز - آبی - نیلی - بنفش ؟!؟ !؟
کدومش بهتره !؟

بعد چرا همه میگن اعتباری بگیرم ، نه دائم !؟

مر30

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
این سوال ربطی به اینجا نداره ولی دیدم اینجا بیشتر سر میزنین اینجا پرسیدم ! :D

همونطور که میدونید jamin برای navigation bar و command bar رنگ مشکی را تعریف نکرده و اگر بخوای مشکی کنی ، خاکستری میشه ! ( همون taskbar )

این حال منو گرفته ! آخه مشکی باشه بیشتر به jamin میاد ! :rolleyes:

من رجیستری را گشتم فقط 1 جا پیدا کردم که مربوط به رنگ ها بود ( کد رنگ ها را نوشته بود )
به نظرتون از اونجا میشه !؟

یا اگر راه دیگه ای بلدین کمکم کنید !

مر30

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
این گربهه الان چند ماهه توی حیاط ماست ، ول کنم نیست ، دیگه الان همون جا واسش جا درست کردیم ...
حرکات اکروباتیک از خودش ول میده و میاد توی بغل میخوابه ، بعد بیدارم نمیشه ، خودشو میزنه به خواب

8g8zk29.jpg

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
این گربهه الان چند ماهه توی حیاط ماست ، ول کنم نیست ، دیگه الان همون جا واسش جا درست کردیم ...
حرکات اکروباتیک از خودش ول میده و میاد توی بغل میخوابه ، بعد بیدارم نمیشه ، خودشو میزنه به خواب

8g8zk29.jpg

پارسا جان مواظب Toxoplasmosis Gondii باش .

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

8g8zk29.jpg

خیلی با مزه است. البته دو تا گربه پرشین هم تو حیاط خلوت خونه ما افتاده. گردنبند داره! فکر کنم گم شده! :D

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
پارسا عجب گربه نازی:)

من عشق گربه هستم:)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

ای بابا آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟:lol: من 2 هفته پیش یه جی پی اس بلوتوث اورمور 900 به قیمت 80 تومن گرفتم (واسه همینم بود دیگه مزاحم دوستتون نشدم گفتم از قیمت هم ایراد بگیرم ممکنه ناراحت شید) بعدشم تا همین پریروز باهاش ور رفتم دیگه جذابیتش خوابید نقشه تهران هم درست و حسابی پیدا نکردم (یا قدیمی بود یا عکس و سنگین) فروختمش به قیمت 80.000 هزار تومن دوباره به یکی از همکارا بنده خدا کلی هم حال داره باهاش میکنه . فکر کنم اونم 2 هفته دیگه بفروشدش به یکی دیگه. اگه زود تر میگفتی شاید نگرش می داشتم:happy:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ای بابا آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟:lol: من 2 هفته پیش یه جی پی اس بلوتوث اورمور 900 به قیمت 80 تومن گرفتم (واسه همینم بود دیگه مزاحم دوستتون نشدم گفتم از قیمت هم ایراد بگیرم ممکنه ناراحت شید) بعدشم تا همین پریروز باهاش ور رفتم دیگه جذابیتش خوابید نقشه تهران هم درست و حسابی پیدا نکردم (یا قدیمی بود یا عکس و سنگین) فروختمش به قیمت 80.000 هزار تومن دوباره به یکی از همکارا بنده خدا کلی هم حال داره باهاش میکنه . فکر کنم اونم 2 هفته دیگه بفروشدش به یکی دیگه. اگه زود تر میگفتی شاید نگرش می داشتم:happy:
اين نقشه اي كه من آپ كردم محشره. مقياسش فوق العاده عاليه. تمام جزئياتو داره و كاملا جديده (فروردين 1386)! :wacko: فقط بايد با كمك دوستان مشكل كاليبره رو حل كنيم!

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من يه سوالي از دوستان دارم، چند وقتيه جوابي براش پيدا نميكنم، اول اينهارو بخونيد:

من از فکر تعویض مانیتورم گذشتم تا پولشو رو 300 تومنی که دارم بذارم
باهاش گوشی بسیار زیبا و خوش دست W960 i سونی اریکسون رو بخرم

خلاصه این گوشی برای خودش عالمی داره تو فوروم پی هالز خوندم یکی این گوشی رو از خارج خریده دل مارو هم آب انداخت میگفت بلندی صدا و کیفیت صداش از N73 ME , N91 ME توی هدفون بیشتره و آدم دچار کری زود رس قبل از پیری میشه
راستی اونجور که طرف میگفت همراه پکیج هدست بلوتوث DS220 هم برای اتصال هدفون دلخواه بود
میگفت توی پکیج این چیزها هست:

گوشی بسیار زیبا و خوش دست W960 i سونی اریکسون
باتری
شارجر گوشی
هدست بلوتوث واکمن DS220
شارجر هدست بلوتوث
هدفون HPM _70 واکمن
STYLUS PEN اضافی
دفترچه راهنما
کیف کمری مخصوص

راستی یه چیزی اگر به عکس گوشی توجه کنید میبینید که صفحه نمایش اون کاملا با سطح خارجی در یک سطح است میدونید سونی اریکسون چیو میخواد بگه؟
میخواد بگه صفحه لمسی اون ضدخش هست.

یه نکته دیگه توی تمام مدل های تاچ اسکرین قلم اون دو تیکه هست ولی بدلیل اینکه در سری های قبلی قلم پیچی بود و ممکنه بود از وسط شل بشه و به دونیم تبدیل بشه

در گوشی بسیار زیبا و خوش دست W960 i سونی اریکسون از قلم یک تکه استفاده شده است

خلاصه میخوام با گارانتی سیتادل بخرمش
با اين قيمت W960 ميشه يه PPC مناسب (متوسط) خريد با WM. واقعا اين دوستان از امكانات و تنوع نرم افزاري فوق العاده WM اطلاعي ندارند كه پول به اين W960 با سيستم عامل سيمبيان و با ال سي دي 2.6 ميدن؟ يعني يه دوربين 3.2 اينقدر مهمه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حامد جان دلت خوش هااا:blush:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خوب همین تنوع نرم افزاری هم واسه خیلی ها دردسره.

خودتو نگاه نکن برادر که میگردی و چیزایی رو که میخوای از دل این سایت های کرک و فرم ور بیرون میکشی . یه نگاه به اطراف بکنی می بینی خیلی از افرادی که پی پی سی دستشونه واسه صفحه بزرگ و لمسی و کی برد کیو ورتی و قیمت کذایی خریدنش و حتی بلد نیستن یه دلیوری ریپورت ناقابلش رو تنظیم کنن. اولا که دست کسی یه پی پی سی به جز جم میدیدم اگه میتونستم باهاش هم صحبت می کردم ببینم باهاش چی کارا میکنه. اما چند وقتیه از بس جسجار باز و علی الخصوص ادونتیج باز دیدم که هر رو از بر تشخیص نمیدن و از ویندوز موبایل فقط برای بازی فال و اس ام اس استفاده می کنن دیگه طرف اینجور آدما نمیرم. این جور آدما بهتره پولشونو بدن چیزی که شاید استفاده میشه بخرن

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
والا حرف وسین رو تایید می کنم؛چند ماه پیش فردی رو دیدم که جم خودش رو برده بود پیش یکی از این تعمیرکارا تا براش برنامه بریزه؛جالب اینجا بود که می گفت فلان برنامه اش چون کیجن نداره از کار افتاده؛یعنی حتی توانایی استفاده از کرک رو نداشت؛
چند وقت پیش هم یکی رو تو دانشگاه دیدم؛به من گفت ویندوز مویابل 6 داری(تم ویستا رو دیده بود)گفتم نه ویندوز مویابل 5 هست؛گفت مال من ویندوز موبایل 5.1 هست:blink:؛می گفت یه کینگ برنامه های پاکت پی سی 2007 گرفته:wacko:که برنامه های جدید رو داره؛با تاکید بسیار می گفت که 4 بار ویندوز نصب کرده:blink:هارد ریست نکرده ها؛ویندوز نصب کرده؛ازش پرسیدم دستگاهت چیه؛گفت اچ تی سی؛گفتم کدوم مدل؟گفت آیمیت:blink: و ....
بنابراین ترجیح می دم اینجور مواقع خودم رو به ندونستن بزنم؛طرف می ره دستگاهی رو می خره که حتی یه نگاه به دفترچه منوالش نمی ندازه؛چه انتظاری میشه ازش داشت تا کارائییهای دستگاهش رو بدونه؛

بالا