شرمنده پستهارو دیر جواب میدم
بازم پنجشنبه شد و داشتم بساط قلیون و آماده میکردم(جایه حسین هم خالی)
کامت پر دود باشه برادر
![Ghelyon.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.pic4ever.com%2Fimages%2FGhelyon.gif&hash=4d92888cf74af6fd7f1df39fda14bf9f)
شرمنده پستهارو دیر جواب میدم
بازم پنجشنبه شد و داشتم بساط قلیون و آماده میکردم(جایه حسین هم خالی)
می بخشید ، ولی می فرمایید که اگر سیم دائمی داشته باشید و ماهی 15 تومن بدید ، هرچی دلتون بخواد می تونید از جی پی ار اس استفاده کنید؟
این گربهه الان چند ماهه توی حیاط ماست ، ول کنم نیست ، دیگه الان همون جا واسش جا درست کردیم ...
حرکات اکروباتیک از خودش ول میده و میاد توی بغل میخوابه ، بعد بیدارم نمیشه ، خودشو میزنه به خواب
![]()
این گربهه الان چند ماهه توی حیاط ماست ، ول کنم نیست ، دیگه الان همون جا واسش جا درست کردیم ...
حرکات اکروباتیک از خودش ول میده و میاد توی بغل میخوابه ، بعد بیدارم نمیشه ، خودشو میزنه به خواب
![]()
پارسا جان مواظب Toxoplasmosis Gondii باش .
این هم از خدمات همه جانبه در بخش پاکت پی سی؛بازم بگید بخش پاکت پی سی خدمات نمی ده؛
آره حسین جون ، خیلی مهربونم هست ، اصلا" گربه صفت نیست ...پارسا عجب گربه نازی
من عشق گربه هستم![]()
اين نقشه اي كه من آپ كردم محشره. مقياسش فوق العاده عاليه. تمام جزئياتو داره و كاملا جديده (فروردين 1386)! :wacko: فقط بايد با كمك دوستان مشكل كاليبره رو حل كنيم!ای بابا آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟:lol: من 2 هفته پیش یه جی پی اس بلوتوث اورمور 900 به قیمت 80 تومن گرفتم (واسه همینم بود دیگه مزاحم دوستتون نشدم گفتم از قیمت هم ایراد بگیرم ممکنه ناراحت شید) بعدشم تا همین پریروز باهاش ور رفتم دیگه جذابیتش خوابید نقشه تهران هم درست و حسابی پیدا نکردم (یا قدیمی بود یا عکس و سنگین) فروختمش به قیمت 80.000 هزار تومن دوباره به یکی از همکارا بنده خدا کلی هم حال داره باهاش میکنه . فکر کنم اونم 2 هفته دیگه بفروشدش به یکی دیگه. اگه زود تر میگفتی شاید نگرش می داشتم:happy:
با اين قيمت W960 ميشه يه PPC مناسب (متوسط) خريد با WM. واقعا اين دوستان از امكانات و تنوع نرم افزاري فوق العاده WM اطلاعي ندارند كه پول به اين W960 با سيستم عامل سيمبيان و با ال سي دي 2.6 ميدن؟ يعني يه دوربين 3.2 اينقدر مهمه؟من از فکر تعویض مانیتورم گذشتم تا پولشو رو 300 تومنی که دارم بذارم
باهاش گوشی بسیار زیبا و خوش دست W960 i سونی اریکسون رو بخرم
خلاصه این گوشی برای خودش عالمی داره تو فوروم پی هالز خوندم یکی این گوشی رو از خارج خریده دل مارو هم آب انداخت میگفت بلندی صدا و کیفیت صداش از N73 ME , N91 ME توی هدفون بیشتره و آدم دچار کری زود رس قبل از پیری میشه
راستی اونجور که طرف میگفت همراه پکیج هدست بلوتوث DS220 هم برای اتصال هدفون دلخواه بود
میگفت توی پکیج این چیزها هست:
گوشی بسیار زیبا و خوش دست W960 i سونی اریکسون
باتری
شارجر گوشی
هدست بلوتوث واکمن DS220
شارجر هدست بلوتوث
هدفون HPM _70 واکمن
STYLUS PEN اضافی
دفترچه راهنما
کیف کمری مخصوص
راستی یه چیزی اگر به عکس گوشی توجه کنید میبینید که صفحه نمایش اون کاملا با سطح خارجی در یک سطح است میدونید سونی اریکسون چیو میخواد بگه؟
میخواد بگه صفحه لمسی اون ضدخش هست.
یه نکته دیگه توی تمام مدل های تاچ اسکرین قلم اون دو تیکه هست ولی بدلیل اینکه در سری های قبلی قلم پیچی بود و ممکنه بود از وسط شل بشه و به دونیم تبدیل بشه
در گوشی بسیار زیبا و خوش دست W960 i سونی اریکسون از قلم یک تکه استفاده شده است
خلاصه میخوام با گارانتی سیتادل بخرمش
حسين عزيز، دلم خوش نيست، به عقل بعضي از آدما شك دارم... :wacko:حامد جان دلت خوش هااا:blush: