ازش پرسیدم دستگاهت چیه؛گفت اچ تی سی؛گفتم کدوم مدل؟گفت آیمیت:blink: و ....
بعد ميگن چرا اين همه ارز از مملكت خارج ميشه...!
ازش پرسیدم دستگاهت چیه؛گفت اچ تی سی؛گفتم کدوم مدل؟گفت آیمیت:blink: و ....
والا خیلی هم خنده داره؛تازه اون گفتگوی دوم تنها 5 تا 10 دقیقه طول کشید؛شاهکاری هم که در این زمان اندک بوجودآورده رو هم در بخش دوم پست قبلیم دیدید؛
اما جالب تر اینه که برخی ها حتی من رو مورد تمسخر هم قرار می دن؛که چرا رفتی اینهمه پول دادی اینو گرفتی،من چی بگم به این دسته از افراد؟جز اینکه لبخندی از سر دلسوزی بزنم(که از دید اونها شاید لبخندی احمقانه باشه)
چه صحبتهای جالبی اینجا شده
اوه!!!!!!!!!!!:f34r:o
ما يه همكار داريم خيلي باحاله... بحث شبكه Wifi بود، گفتم PPC من Wifi داره... كلي خنديد و گفت، خاليبند... آنتنش كو؟ :blink:
آره هیچ وقت دخترونه نخواهد شد البته منم دیدم دست چندین دختر!!!ولی فکرشو کن برا دخترا popular بشه!چه شود!!!!خدا رو شكر من هنوز PPC دست دختر نديدم. ميشه PPC رو به سبيل تشبيه كرد!!! :blink: فكر كنيد! دختر ها PPC باز شن چي ميشه... مي زارن تو كيفشون، كرم پودري مي شه... :lol: البته يه دختره رو ديدم كه K-Jam داشت. شديدا هم داشت باهاش سرو كله مي زد. آخرشم يه آه گفت و گذاشت تو كيفش! مي تونيم اميدوار باشيم كه PPC ها با توجه به اندازه اي كه دارن، فعلا در انحصار مردها باقي خواهد ماند. فكر كنيد! يه سوال تو بخش "سوال و جواب" مطرح مي شد. يه برنامه مورد نيازه كه بتونه تو SMS حروف بزرگ تايپ كرد. :
خدا رو شكر من هنوز PPC دست دختر نديدم. ميشه PPC رو به سبيل تشبيه كرد!!! :blink: فكر كنيد! دختر ها PPC باز شن چي ميشه... مي زارن تو كيفشون، كرم پودري مي شه... :lol: البته يه دختره رو ديدم كه K-Jam داشت. شديدا هم داشت باهاش سرو كله مي زد. آخرشم يه آه گفت و گذاشت تو كيفش! مي تونيم اميدوار باشيم كه PPC ها با توجه به اندازه اي كه دارن، فعلا در انحصار مردها باقي خواهد ماند. فكر كنيد! يه سوال تو بخش "سوال و جواب" مطرح مي شد. يه برنامه مورد نيازه كه بتونه تو SMS حروف بزرگ تايپ كرد.
ما يه همكار داريم خيلي باحاله... بحث شبكه Wifi بود، گفتم PPC من Wifi داره... كلي خنديد و گفت، خاليبند... آنتنش كو؟ :blink:
این گربهه الان چند ماهه توی حیاط ماست ، ول کنم نیست ، دیگه الان همون جا واسش جا درست کردیم ...
حرکات اکروباتیک از خودش ول میده و میاد توی بغل میخوابه ، بعد بیدارم نمیشه ، خودشو میزنه به خواب
پخخخخخخخخخخخخدوست عزيز مواظب باشا سعي كن با گربه هاي چشم ذاغ و سبز ور نري اينا از خانواده جن ها هستن و خطرناك هستن اين قضيه ثابت شده
این گربهه الان چند ماهه توی حیاط ماست ، ول کنم نیست ، دیگه الان همون جا واسش جا درست کردیم ...
حرکات اکروباتیک از خودش ول میده و میاد توی بغل میخوابه ، بعد بیدارم نمیشه ، خودشو میزنه به خواب
حسین جون خوشم میاد خوش سلیقه ای!:happy:من عشق گربه هست
از سرعتش راضی هستم مثل برا دانلود در حدود 8-9 k به من سرعت میده و برای وب سرفینگ هم من خیلی راضی هستمموفق باشی
پارسا جان مواظب Toxoplasmosis Gondii باش .
چه صحبتهای جالبی اینجا شده