• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ازش پرسیدم دستگاهت چیه؛گفت اچ تی سی؛گفتم کدوم مدل؟گفت آیمیت:blink: و ....
58.gif

بعد ميگن چرا اين همه ارز از مملكت خارج ميشه...!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
والا خیلی هم خنده داره؛تازه اون گفتگوی دوم تنها 5 تا 10 دقیقه طول کشید؛شاهکاری هم که در این زمان اندک بوجودآورده رو هم در بخش دوم پست قبلیم دیدید؛
اما جالب تر اینه که برخی ها حتی من رو مورد تمسخر هم قرار می دن؛که چرا رفتی اینهمه پول دادی اینو گرفتی،من چی بگم به این دسته از افراد؟جز اینکه لبخندی از سر دلسوزی بزنم(که از دید اونها شاید لبخندی احمقانه باشه):(

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
والا خیلی هم خنده داره؛تازه اون گفتگوی دوم تنها 5 تا 10 دقیقه طول کشید؛شاهکاری هم که در این زمان اندک بوجودآورده رو هم در بخش دوم پست قبلیم دیدید؛
اما جالب تر اینه که برخی ها حتی من رو مورد تمسخر هم قرار می دن؛که چرا رفتی اینهمه پول دادی اینو گرفتی،من چی بگم به این دسته از افراد؟جز اینکه لبخندی از سر دلسوزی بزنم(که از دید اونها شاید لبخندی احمقانه باشه):(

خدا رو شكر من هنوز PPC دست دختر نديدم. ميشه PPC رو به سبيل تشبيه كرد!!! :blink: فكر كنيد! دختر ها PPC باز شن چي ميشه... مي زارن تو كيفشون، كرم پودري مي شه... :lol: البته يه دختره رو ديدم كه K-Jam داشت. شديدا هم داشت باهاش سرو كله مي زد. آخرشم يه آه گفت و گذاشت تو كيفش! :p مي تونيم اميدوار باشيم كه PPC ها با توجه به اندازه اي كه دارن، فعلا در انحصار مردها باقي خواهد ماند. فكر كنيد! يه سوال تو بخش "سوال و جواب" مطرح مي شد. يه برنامه مورد نيازه كه بتونه تو SMS حروف بزرگ تايپ كرد. :eek:
ما يه همكار داريم خيلي باحاله... بحث شبكه Wifi بود، گفتم PPC من Wifi داره... كلي خنديد و گفت، خاليبند... آنتنش كو؟ :blink::eek:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من يه iPod دارم. نمي دونم چرا اينقدر هنگ مي كنه. يه راحي واسه Soft Reset اين دستگاه پيدا كردم. گفتم واسه شما هم بذارم.

پس از قفل شدن دستگاه ، یکبار کلید hold را تغییر مکان دهید و مجدد به جای خود بازگردانید.
سپس کلیدهای Menu و دکمه وسط را همزمان با هم نگاه دارید. پس از 6 ثانیه خواهید دید که لوگوی Apple نمایان خواهد شد و به منوی اصلی دستگاه برخواهید گشت...;)

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
خوبه
فعلا که من رفتم تو خط مار پله

با اینیک پستت هم یادم انداختی میخواستم لیوان قهوه بخرم یادم رفته

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
o
ما يه همكار داريم خيلي باحاله... بحث شبكه Wifi بود، گفتم PPC من Wifi داره... كلي خنديد و گفت، خاليبند... آنتنش كو؟ :blink::eek:
اوه!!!!!!!!!!!:f34r:

خدا رو شكر من هنوز PPC دست دختر نديدم. ميشه PPC رو به سبيل تشبيه كرد!!! :blink: فكر كنيد! دختر ها PPC باز شن چي ميشه... مي زارن تو كيفشون، كرم پودري مي شه... :lol: البته يه دختره رو ديدم كه K-Jam داشت. شديدا هم داشت باهاش سرو كله مي زد. آخرشم يه آه گفت و گذاشت تو كيفش! :p مي تونيم اميدوار باشيم كه PPC ها با توجه به اندازه اي كه دارن، فعلا در انحصار مردها باقي خواهد ماند. فكر كنيد! يه سوال تو بخش "سوال و جواب" مطرح مي شد. يه برنامه مورد نيازه كه بتونه تو SMS حروف بزرگ تايپ كرد. :
آره هیچ وقت دخترونه نخواهد شد البته منم دیدم دست چندین دختر!!!ولی فکرشو کن برا دخترا popular بشه!چه شود!!!!

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
خدا رو شكر من هنوز PPC دست دختر نديدم. ميشه PPC رو به سبيل تشبيه كرد!!! :blink: فكر كنيد! دختر ها PPC باز شن چي ميشه... مي زارن تو كيفشون، كرم پودري مي شه... :lol: البته يه دختره رو ديدم كه K-Jam داشت. شديدا هم داشت باهاش سرو كله مي زد. آخرشم يه آه گفت و گذاشت تو كيفش! :p مي تونيم اميدوار باشيم كه PPC ها با توجه به اندازه اي كه دارن، فعلا در انحصار مردها باقي خواهد ماند. فكر كنيد! يه سوال تو بخش "سوال و جواب" مطرح مي شد. يه برنامه مورد نيازه كه بتونه تو SMS حروف بزرگ تايپ كرد. :eek:

یه نیگا اینجا بندازین لطفا ...
از بانوان محترم PPC باز ... که ظاهرا در حال حاظر PPC ندارند ... مثل من

mr-mostafa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این گربهه الان چند ماهه توی حیاط ماست ، ول کنم نیست ، دیگه الان همون جا واسش جا درست کردیم ...
حرکات اکروباتیک از خودش ول میده و میاد توی بغل میخوابه ، بعد بیدارم نمیشه ، خودشو میزنه به خواب

8g8zk29.jpg

دوست عزيز مواظب باشا سعي كن با گربه هاي چشم ذاغ و سبز ور نري اينا از خانواده جن ها هستن و خطرناك هستن اين قضيه ثابت شده

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
درسته
دست کم نگیرید
هستند بانوانی که من و شما رم بتونن تو جیبشون بزارن

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این گربهه الان چند ماهه توی حیاط ماست ، ول کنم نیست ، دیگه الان همون جا واسش جا درست کردیم ...
حرکات اکروباتیک از خودش ول میده و میاد توی بغل میخوابه ، بعد بیدارم نمیشه ، خودشو میزنه به خواب

8g8zk29.jpg

چه گربه بامزه ای!
نگاش کن با آدم حرف میزنه! توی اون موقع هم به پارسا داشته میگفته!! " بابا عکس می خوام چیکار ولش کن بیا بریم بازییییییییییییییییییییی, میویییییییی!!! "

من عشق گربه هست
حسین جون خوشم میاد خوش سلیقه ای!:happy:

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ولی خیلی جالبه پاهاش رو گذاشته اونجا دستهاشم گرفته از نرده
آدم فکر میکنه کارتونیه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
از سرعتش راضی هستم مثل برا دانلود در حدود 8-9 k به من سرعت میده و برای وب سرفینگ هم من خیلی راضی هستم:)موفق باشی:rolleyes::)

من كه شيراز ميرفتم با 20 - 22 دانلود داشتم :blink:

كامت پر دود :D

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
laugh2.gif

چه صحبتهای جالبی اینجا شده
laugh2.gif

:D عاليه پسر :D راستي چند سالته ؟ :blush::lol::wacko::blink: كامت پر دود :blink: كدوم كام كدوم دود ؟ :lol:

دارم قالب جديد سايتم رو نصب مي كنم. shahramonline.com

چه طوره؟

خوبه از نظر من اما يه سوال واسم پيش اومد كه چرا هنوز كه هنوزه كله اون مار ها :D پايين هست ;) مگه وقتي نيش ميخوريم نبايد بيوفتيم پايين :wacko::D قربانت :wacko::blink: كامت پر دود :blink: كدوم كام كدوم دود ؟ :lol:

بالا