• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه جوری میگی چند سالته یاد "عمو جان, کلاس چنتی(!)؟!" میفتم:D

راستی اینو دیدین؟! تهرانه!!
127fs3602038.gif

اوه اینو نگاه کن!!!!!!!
علیرضا و اینارو از کجا میاری آخه فکر کنم از صبح تا شب خوراکت پیدا کردن کلیپ های جنجالی هست:happy:!!!

ولی بچه ها هنوز در رابطه با پست بالا بد ریختم بهم!آخه چرا!!!!!!!!!!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بله قربان
توکسو پلاسموزیس ، یا به قول پزشکان توکسو ، یک انگل مشترک انسان و حیوانات ست. این بیماری ، به شکل بسیار شایع ، توسط گربه ها منتقل می شود ، گرچه راههای دیگر هم دارد ( به شکل نادر ، با پیوند بافتی ، از انسانی به انسان دیگر منتقل شده است مثلا ) . مدفوع گربه حاوی بچه های این انگل کیستیک هست ، که با نشستن روی غذای شما ، وارد بدن حیوانات دیگر یا انسان ها می شود. روش شایع دیگر انتقال ، مصرف گوشت ست که به خوبی پخته نشده باشه .
به هر روی ، با ورود انگل به بدن انسان ، این نوزاد انگل ، به جاهای مختلف بدن مسافرت می کنه ، و بعد از تغذیه و رشد ، وارد فرم کیست خودش می شه ، که با این کار مانع فعالیت سیستم ایمنی علیه خودش میشه. مثلا در ماهیچه ها ، کیست می سازه ، که در فرد عادی هیچ علامتی نداره و مانند فرد سالم به زندگی ادامه می ده بیمار.
یا به مغز می ره و ضایعات سیستیک می سازه.
در حقیقت این کار ، برای این ست که طبق چرخه طبیعی ، انگل نیاز داره که بقا پیدا کنه ، و وقتی طعمه ش مرد ، حیوان دیگری ، گوشتش را مصرف کند تا چرخه زندگی انگل دوباره تکرار شود.
در اغلب اوقات ، الوده شدن ، بی علامت ست و به همین مقدار بی اهمیت .چون اصلا ً مهم نیست که یک کیست که کاری به کسی هم نداره توی بدن شما باشه.
اما به ندرت یک سری اتفاقات می افته:
.افرادی که سیستم ایمنی شون ضعیف می شه ، مثل بیماران ایدز ، کسانی که داروی ***** گر ایمنی مصرف می کنند یا کسانی که بهمدت طولانی استرویید استفاده می کنند ، انگل این رو به منزله چراغ سبز تعبیر می کنه ، از فرم سیستیک خودش خارج می شه و شروع به تهاجم به بافت های دیگه می کنه. معمولاً درمان این بیماران به شدت مشکل می شه مگراینکه به طریقی سیستم ایمنی رو دوباره فعال کنید
.افرادی که به صورت نادر دچار واکنش حساسیت حاد ( آنافیلاکسی ) می شوند ،اگر زود به پزشک نرسند ممکنه براشون مرگبار باشه
.زنان حامله ، اگر در سه ماهه اول حاملگی ( که اتفاقا درصد زیادی شون نمی دونن حامله هستن) با این انگل برای اولین بار الوده شوند ، این عفونت رو به بچه شون از طریق جفت منتقل می کنند. این عفونت در بچه ای که هنوز سیستم ایمنی نداره و به وسیله مادرش حمایت می شه ، در حکم طاعون در یک دهکده هست. همه اندام ها ، همه ارگان ها تحت تاثیر اثرات مخرب این بیماری ، به شدت آسیب می بینند و نتیجه چیزی ست که در اصطلاح عامه " عفونت های مادرزادی" گفته می شه (TORCH( .شدت علایم متغیر ست در هر بچه ای و معمولا ً علایم غیر اختصاصی ولی بسیار واضح ست. مهم ترین مثال این بیماری هم فرزندان ماری آنتوانت ، ملکه فقید فرانسه هست ، دوفن ها ، که هر دو مبتلا به توکسوی مادرزادی بودند. و از نظر ذهنی مشکلات داشتند.

خوب سئوال دیگه بود دوباره جواب می دم

:rolleyes: بسيار بسيــار ممنون:rolleyes:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
کدوم بود
همون بچه ها ؟
من که آتیش میگیرم از تو ولی چه کنم که کاری از دستم بر نمیاد
فقط دعا کنیم که خدا به دادشون برسه و الا از اینها خیری نمیرسه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ماشاالله پرسپولیس:)

گل زد:):happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بازم ماشاالله:)

یه گل دیکه :)

کم مونده گزارش کنم اینجا بازی رو:rolleyes:

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چي بود علي رضا ؟
بعد از يك ساعت و بيست دقيه پاك شد !!!!!!:(
يالا بگو بينم چي بود

هیچی مهرداد جان یکی از بچه های بخش سخت افزار amd>intelمریض شدن(تومار مغزی) و متاهل و یک دختر کوچولو هم دارن ولی مشکلی که هست! هزینه برای درمان ندارن!!!!!!!:( و پست زدن و از دیگران درخواست کمک کردن!)

من این دوست رو از خیلی وقت پیش در همان بخش میشناختم و فعال بودن! خیلی حالم گرفته!!!!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب به حول و قوه الهی و با استاعنت از داور و کمک داور و نیمکت نشینان صبا و واسطه کردن خار مادر داور، این بازی رو مساوی کردیم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب به حول و قوه الهی و با استاعنت از داور و کمک داور و نیمکت نشینان صبا و واسطه کردن خار مادر داور، این بازی رو مساوی کردیم
بدم میاد از این ضیائی ، آخرشم میگفت پرسپولیس چیزی نداشت واسه نشون دادن ، از همه جای داور رفتن بالا ، حالا پررو شدن !!!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خیالی نیست
یا بهتر بگم ککمون هم نمیگزه، حالا حالا ها اوسی ها باید بودون تا بهمون برسن

فقط باعث شد فردا این همکار استقلالی ما برای ما شاخ بشه !

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
راستی حقیر خیلی شیفته زبان فقانسوی! شدم
بنظرتون ارزش وقت گذاشتن رو داره

(دکتر جان نظر تو چیه؟)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
محمد باز اومدی اینورا که !!!!!! به جای درس خوندن !!!

هر چی ما به فکرتیم تو خودت .........................!!!!

برو یدو تا انتگرال حل کن!!!!!!!! اصلا بذار ببینم 2*2 تا چند میشه!؟؟؟؟

موفق باشی پسر منتظر خبر خوش قبولیت هستیم!

سلام عزیز
مرسی
من گفتم که استارت جدید زدم
این هفته خونه بوی خر گرفته ( از خرخونی من ! )
اگر مثل همین هفته بخونم سراسری 1 چیزه بدرد بخور قبول میشم !

حتما نمایشگاه ELECOMP هم رفتی!!!

!

نه واللا
من تو خط بیرون و نمایشگاه و خط زیاد نیشتم
یعنی بهتر بگم خوشم نمیاد ! :wacko:
شاید باور نکنی اما اصلا" نمیدونم این نمایشگاه کی بوده !!! :wacko::blink::lol:

میگما اینجا چند تا دوست شیرازی باحال جز من و شما داریم ؟! :p

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
:lol::lol:
بدم میاد از این ضیائی ، آخرشم میگفت پرسپولیس چیزی نداشت واسه نشون دادن ، از همه جای داور رفتن بالا ، حالا پررو شدن !!!
:lol:
می بینم که امروز داور حال همه بچه های پاکت پی سی رو گرفته؛والا من دیگه بهش فکر نمی کنم؛چون کاری که داور کرده رو نمی شه جبران کرد؛
حسین بنده خدا رو بگو؛داشت حال می کرد با گلهای پرسپولیس؛که این داور گند زد به همه چیز:hmm:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
:lol::lol:

:lol:
می بینم که امروز داور حال همه بچه های پاکت پی سی رو گرفته؛والا من دیگه بهش فکر نمی کنم؛چون کاری که داور کرده رو نمی شه جبران کرد؛
حسین بنده خدا رو بگو؛داشت حال می کرد با گلهای پرسپولیس؛که این داور گند زد به همه چیز:hmm:

چي بگم والا... فقط خوشم اومد از شخصيت افشين قطبي. ولي خداييش حق پرسپوليس رو خوردن... نامردن... داوره كه كلي موضوع درست كرد واسه برنامه 90. ديديد چه طوري دسته گل پرسپوليس پرپر شد! ولي خوب امسال ما قهرمانيم... شك ندارم. :p

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چي بگم والا... فقط خوشم اومد از شخصيت افشين قطبي. ولي خداييش حق پرسپوليس رو خوردن... نامردن... داوره كه كلي موضوع درست كرد واسه برنامه 90. ديديد چه طوري دسته گل پرسپوليس پرپر شد! ولي خوب امسال ما قهرمانيم... شك ندارم. :p
واسه بازی با سپاهان نه کریم هست نه شیث

بالا