• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
\

به به چه میز زیبایی!چه محیط کار با صفایی!!! همینجوری هم بشینی پاش حس برنامه نویسی پیدا میکنی!!

تبریک میگم آقا !ایشالا پاش میلیاد هها دلار برنامه نویسی کنی و میلیارد ها باز لذت و شادی کنی×!!

دقیقا همینطوره
مبارکه شهرام جان
منم برات آرزوی موفقیت روزافزون میکنم

مبارک باشه شهرام جان:)

:happy: چه باحاله اين ميزي كه گرفتي
مبارك باشه محمد :happy: حالش رو ببر :D

راستي چند چوق پات آب خورد ؟

از همه شما دوستان تشكر مي كنم... راستش از ميز قبلي خسته شده بودم... البته ميز قبليم رو پدر كادو داده بود. خيلي هم شكيل تر و گرون تر بود. ولي خوب ميز كامپيوتر نبود. من معمولا روزها سر كارم، شب ها رو پروژه هام كار مي كنم... چون ميز قبليم يه كم بلند بود، براي مطالعه و نوشتن خوب بود. نمي دونيد چقدر كمر درد و گردن درد گرفته بودم. با اين خيلي راحتم...
در مورد قيمت هم، بيشتر صندليه خرج برداشت... 100 ميز شد، 185 صندلي... هنوز باورم نشده يه همچين كاري كردم، آخه همين دو روز پيش بود كه حقوق گرفتم، اونم مال سه ماه گذشته رو با هم... :(
در كل ممنون كه نظر داديد... حالا واقعا خوبه؟ :p;)

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
\

به به چه میز زیبایی!چه محیط کار با صفایی!!! همینجوری هم بشینی پاش حس برنامه نویسی پیدا میکنی!!

تبریک میگم آقا !ایشالا پاش میلیاد هها دلار برنامه نویسی کنی و میلیارد ها باز لذت و شادی کنی×!!

دقيقا موافقم! محيط كار خيلي مهمه...

در ضمن شايد براي شما جالب باشه كه من اصلا براي پول كار نمي كنم... مي دونيد، برنامه نويسي واسه من يه عشقه نه شغل! پروژه هايي هم كه مي نويسم بيشتر كسب تجربه و ارائه خلاقيت هاست... بزودي حتي تبليغات نرم افزار فروشگاهي سحر رو در TV خواهيد ديد... من و مهندس عزيزم! مي خوايم كه فروش و فروشگاه داري رو متحول كنيم! (اسمايل سير در خواب و خيال!) من وقتي شما رو مي بينم كه برنامه هام استقبال مي كنيد و من رو شرمنده مي كنيد، تمام خستگي در مي ره كه هيچ، كلي هم انگيزه پيدا مي كنم... :blush::D;) فقط خدا كنه كه پرو نشم!

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقيقا موافقم! محيط كار خيلي مهمه...

در ضمن شايد براي شما جالب باشه كه من اصلا براي پول كار نمي كنم... مي دونيد، برنامه نويسي واسه من يه عشقه نه شغل! پروژه هايي هم كه مي نويسم بيشتر كسب تجربه و ارائه خلاقيت هاست... بزودي حتي تبليغات نرم افزار فروشگاهي سحر رو در TV خواهيد ديد... من و مهندس عزيزم! مي خوايم كه فروش و فروشگاه داري رو متحول كنيم! (اسمايل سير در خواب و خيال!) من وقتي شما رو مي بينم كه برنامه هام استقبال مي كنيد و من رو شرمنده مي كنيد، تمام خستگي در مي ره كه هيچ، كلي هم انگيزه پيدا مي كنم... :blush::D;) فقط خدا كنه كه پرو نشم!
کاملا میدونم چی میگی!!!!!!!!

به همین دلیل میلیارد ها لذت و شادی رو برات آرزومند شدم تا با کسب تجربه و خلاقیت هم خودت شاد بشی هم اطرافیانت!!!!!!!!!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دکتر جان آی ام ای آیت با 3 شروع میشه یا نه؟ امیدوارم بشه مگرنه باید بری سراغ تغییر آی ام ای آی. یه زمانی یکی تو فروم موبایل مطرح کرده بود که آی ام ای آی ها دو تا رنج دارن. یکی با 3 شروع میشه که در چند شبکه ثبت میشه و جهانی تره و اون یکی بیشتر مخصوص آمریکا و انگلیس و چند تا کشور دیگه است که حتی توی سایت های خودش هم فقط ثبت میشه و وقتی ایران میاری اصلا با مخابرات ما سازگاری نداره و مخابرات حتی اگه قانونی هم بیاد نمیشناسدش . البته حوالی مهر آباد مثله اینکه دستگاهاشون فرق داره میشناسنش . تنها راهش هم تغییر آی ام ای آیه و مخابرات هیچ تلاشی در درست کردن سیستمش نمیکنه. امیدوارم این مورد نباشه اما اگه بود باید بری سراغ آنلاک کردن آی ام ای آی

خیر قربان ، خوشبختانه شماره ش با 3 شروع می شه . اصلا من فکر می کنم اون یکی دستگاه هم شماره ای شبیه این داشت
356056010070060
فعلا که از قهر با دستگاه در امده ام و دارم یواش یواش مجهز ش می کنم به برنامه ها ، فردا برای اولین بار می خوام باش برم بیرون
راستی اینم بگم که کیف ش با اینکه از چرم هست ، واقعا ً خیلی زشته ، afterall کیف کمریه دیگه

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
يه اتفاق عجب افتاده... من دارم فايلهاي غزليات شمس رو براي سعيد دانلود مي كنم. با دايلاپ... ولي سرعت دانلودش رو 23 kb/s هست... عجيب نيست؟

اگه فایلهات کب باشه عجیب نیست . چون سرعت رو بر مبنای فایل کمپرس نشده محاسبه میکنه:blink:

در ضمن میز کامپیوترتون هم مبارک باشه:p

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اگه فایلهات کب باشه عجیب نیست . چون سرعت رو بر مبنای فایل کمپرس نشده محاسبه میکنه:blink:

در ضمن میز کامپیوترتون هم مبارک باشه:p

بله. متوجه شدم! فايلها TEXT بود... البته TEXT ها 20 مگي! ممنون از شما.:p;)

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به همه !

شهرام جون فکر کنم آخرین نفری هستم که میز جدید را تبریک میگم !

ولی انصافا" خوش سلیقه ای !!

مبارکککککککککککککککککککک

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
کسی نیست
بابا بیخیال قهر نکنید
bawl%5B1%5D.gif

بیاید پیش عمو سعید
دانیال جان نخواستیم ppc ها مال خودت ما با همین میسازیم تازه سی پی یوش 520 ه خیلی هم خوبه
blackhair.gif

شهرام کجا رفتی میز جدید مثل اینکه حسابی مشغولت کرده
حسین و جوادم که حتما دارن قلیون میکشن
اصلا کلا دود و سیگار و قلیون این جریان :
cigbuttsmile.gif

شوخی کردم برید خوش باشید فقط عمو سعید رو از یاد نبرید جاشو خالی کنید وقتی کافه گلاسه میخورید
king.gif

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
کسی نیست
بابا بیخیال قهر نکنید
bawl%5B1%5D.gif

بیاید پیش عمو سعید
دانیال جان نخواستیم ppc ها مال خودت ما با همین میسازیم تازه سی پی یوش 520 ه خیلی هم خوبه
blackhair.gif

cigbuttsmile.gif

شوخی کردم برید خوش باشید فقط عمو سعید رو از یاد نبرید جاشو خالی کنید وقتی کافه گلاسه میخورید
king.gif

سلام سعيد جون... اين شمس تبريزي عجب شعر هاي باحالي داره ها... كلي باهاش حال كردم... تا الآن فكر كنم كه بانكم رو تكميل كردم.حدود 3229 تا غرل داشت كه همه رو يافتم! :p بزودي سفارش شما حاظر مي شه... امروز سر كار يكم روز سختي داشتيم! آخه شهرداري داره تراز تجميعي حسابها شو جمع مي كنه... يكي از سازمان هاي وابسته به شهرداري هم سازمان ميادينه... واسه همين سر من خيلي شلوغ بود! ميز بدبخت من كه روزها خونه خاك مي خوره... بعدشم من تورو به يه ميز نمي فروشم كه حاجي! كلا در خدمتيم! ;):p

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
قربون مرامت حاجی
من مخلصم
72.gif

فقط یه چیزی
اشتباهی دیوان شمس تبریزی رو که دانلود نکردی ؟
غزلیات شمس اسمش غزلیات شمسه ولی سروده مولانا جلال الدین خودمون همون مولوی هست
خواستم بگم یه موقع اسم نرم افزار و عنوان و اینجور چیزها رو اشتباه نزنی
البته خودت استادی جسارت نمیکنم
mistlsmile.gif

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
کسی نیست
بابا بیخیال قهر نکنید
bawl%5B1%5D.gif

بیاید پیش عمو سعید
blackhair.gif

cigbuttsmile.gif

king.gif

:D چه باحال :D
چه خبر گلم
آخه اين موقع كي ميمونه خونه البته امروز شهادت هست
منم الان ميرم بيرون ميگردم :D البته تا الان بودما اما توي گوگل بودم :happy:
فداي سعيد عزيز:blush::happy:

اما من باهات قهرم :
چند سال داري عمو سعيد ؟

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
خودت باحالتری
mistlsmile.gif

خودت گلتری
21.gif

من که موندم
22.gif

خوش اومدی خوش بگذره
23.gif

همچنین
20.gif

قهر نکن دیگه
201.gif

خودت چند سالته ؟
39.gif

نکنه فکر کردی دخترم ؟
58.gif

من 25 سالمه عزیز
مخلصم
blackhair.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دانیال جان متاسفانه باید سر از مخابرات در بیاری:(

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
قربون مرامت حاجی
من مخلصم
72.gif

فقط یه چیزی
اشتباهی دیوان شمس تبریزی رو که دانلود نکردی ؟
غزلیات شمس اسمش غزلیات شمسه ولی سروده مولانا جلال الدین خودمون همون مولوی هست
خواستم بگم یه موقع اسم نرم افزار و عنوان و اینجور چیزها رو اشتباه نزنی
البته خودت استادی جسارت نمیکنم
mistlsmile.gif

ترسوندي منو سعيد...
اثر "غزليات شمس تبريزي" همون مال مولانا است كه به خاطر علاقه به شمس تبريزي اسم اين بابا رو گذاشته رو غزلياتش... از ديروز داشتم كانورت مي كردم (بجز اينكه 50 مگ دانلود كردم!)... بيچاره مي شدم اگه با هم فرق مي كرد... تازه يه اسم ديگه هم داره! ديوان كبير...
هميشه آْنلاين بودا... الآن كه كارش داريم نيست! :p;) فقط من نمي دونم چرا وقتي خوابه بازم تو عكسش چشاش بازه!

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ترسوندي منو سعيد...
اثر "غزليات شمس تبريزي" همون مال مولانا است كه به خاطر علاقه به شمس تبريزي اسم اين بابا رو گذاشته رو غزلياتش... از ديروز داشتم كانورت مي كردم (بجز اينكه 50 مگ دانلود كردم!)... بيچاره مي شدم اگه با هم فرق مي كرد... تازه يه اسم ديگه هم داره! ديوان كبير...
هميشه آْنلاين بودا... الآن كه كارش داريم نيست! :p;) فقط من نمي دونم چرا وقتي خوابه بازم تو عكسش چشاش بازه!
ای شیطون با منی ؟
30.gif

منم همینو گفتم دیگه
اما ترسیده بودم رفته باشی دیوان شعر خود شمس تبریزی رو برداشته باشی چون گفتی این شمس تبریزی عجب شعرهایی داره ، اتفاقا اگر همینطور هم میشد باز خوب بود چون شعرهای خود شمس هم بسیار عرفانی و قابل تامل هست الکی نیست که مولانا اینطور مجذوب اون بوده
20.gif

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ای شیطون با منی ؟
30.gif

منم همینو گفتم دیگه
اما ترسیده بودم رفته باشی دیوان شعر خود شمس تبریزی رو برداشته باشی چون گفتی این شمس تبریزی عجب شعرهایی داره ، اتفاقا اگر همینطور هم میشد باز خوب بود چون شعرهای خود شمس هم بسیار عرفانی و قابل تامل هست الکی نیست که مولانا اینطور مجذوب اون بوده
20.gif

سعيد بدو بدو كه سفارشت حاظر شد! اميدوارم خوشت بياد... ;)
چقدر اينجا ساكته! امشب مثل اينكه بچه ها حسابي سرشون شلوغه... :lol:

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام شهرام جان خسته نباشی پسر!!!!

حالا که حرف مولانا هست باید بگم که حدود 2 هفته پیش من هم در شیراز نمایشگاه پوستر داشتم که موضوعش هم مولانا بود جای همتون خالی بود !!!!!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام شهرام جان خسته نباشی پسر!!!!

حالا که حرف مولانا هست باید بگم که حدود 2 هفته پیش من هم در شیراز نمایشگاه پوستر داشتم که موضوعش هم مولانا بود جای همتون خالی بود !!!!!

ممنون عزيزم :blush: ...

ايول بابا! مي دادي چنتا مي ذاشتيم تو اين برنامه حالي مي برديم!:p;)

بالا