lordofpersia
کاربر تازه وارد
بچه ها در مورد چی دارین صحبت میکنین!؟ چون هیچ عکسی نیست پست مهرداد هم خالی هست!!!
داشتیم راجب به تو حرف میزدیم داش علیرضا ...بچه ها در مورد چی دارین صحبت میکنین!؟ چون هیچ عکسی نیست پست مهرداد هم خالی هست!!!
مسلما" واقعی نیست ؛ چون مثلا پشت اون بلند گوها نباید خالی باشه ها ...
بچه ها در مورد چی دارین صحبت میکنین!؟ چون هیچ عکسی نیست پست مهرداد هم خالی هست!!!
مي گم يه كاري كن! گلاشو نكن... ميام ازت مي گيرم يه عروسي هم مي كنم! عجله اي ديگه! ببينم امروز كسي رو پيدا مي كنم زن يه آدم برنامه نويس خل بشه؟:blink: من فكر كنم كه زندگي با من خيلي سخت باشه! راستي واسه زن گرفتن سعيد من يه همكار خانم دارم كه از عكسش خيلي خوشش اومده:blink: و كلي قربون صدقه عكسش رفت! مي خواين معرفي كنم؟
مي گم يه كاري كن! گلاشو نكن... ميام ازت مي گيرم يه عروسي هم مي كنم! عجله اي ديگه! ببينم امروز كسي رو پيدا مي كنم زن يه آدم برنامه نويس خل بشه؟:blink: من فكر كنم كه زندگي با من خيلي سخت باشه! راستي واسه زن گرفتن سعيد من يه همكار خانم دارم كه از عكسش خيلي خوشش اومده:blink: و كلي قربون صدقه عكسش رفت! مي خواين معرفي كنم؟
عجب چيز جالبي، واقعي هستش يا فعلا فقط تصويرش رو ساختن؟
مسلما" واقعی نیست ؛ چون مثلا پشت اون بلند گوها نباید خالی باشه ها ...
چه روزگاری بود ... اون موقع ها به فکر اسکرین SVGA بودیم ...اما مهرداد و پارسا قديما سر 4 سو بازار وقتي مهرداد قل قلي ميكرد و پارسا داشت چاي مي خورد و ميگفت دودش رو نده طرف من اين چيزا به ذهنمون ميرسيد و ميساختيم و پا ميكرديم
دِموده شد
حالا قربون صدقه کدوم عکس رفته این نی نی توپولیه ؟
D
اشكال نداره بعدش هم تو سوار بشو
ميگم شهرام جان اين بچه كيه كنار عكست ؟ اصلا اون عكسه خودتي ؟
داشتیم راجب به تو حرف میزدیم داش علیرضا ...
خوب عزیز ipod رو ساختن که شما این رو نسازی دیگه
آی آی آی !! حالا چی میگفتین:blink::happy:
شهرام جان اين حرف رو نزن. برادرزادت كه خيلي خوشگله. خدا حفظش كنه.عكس برادر زادمه... بله! اونم خودمم! البته مي خوام عوضش كنم! آخه صفحات فروم رو زشت كرده!
شما مگه غير خوبي چيز ديگه اي هم دارين كه در موردش صحبت كنيم؟