من حساب کردم تو اگه مثل الان پست میزدی از سال 85 خیلی بیشتر از عددی که گفتی پست داشتی ...
بیمس که چرته ...
امضام تا وقتی دستگاهی نداشته باشم هست
خب بده بچه ی پاکت پی سی دار به این حالت .............
40 50 درصد پستاش فقط اسمایلیه
البته اینجاست که ملت به من میگن آخه به تو چه طرف هر جور بخواد پست میزنه ...
اما نکته داره ...
نکته ش اینجاست که طرف پی پی سی داره !!!
همچين هم بد نيست! من تونستم از اسمايلي هايي كه سعيد مي فرسته يه آلبوم درست كنم! نمي دونم اينارو از كجا مي ياره! راست مي گه سعيد؟ PPC داري؟
آقا اصلا " بد نیست ... هر چی میخواین بیاین بنویسید ... اصلا" اگه میتونید Blank هم پست بزنید ...
ملت با ایرانسل هم کلاس میزارن شیطونه میگه برم یه سیم کارت ماهواره ای بگیرم حالشو ببرمایرانسل فور اِوِر !
ملت با ایرانسل هم کلاس میزارن شیطونه میگه برم یه سیم کارت ماهواره ای بگیرم حالشو ببرم
مخلص جواد جان
آقا سیاوش دلداری نمی خواد که ... آخر آخرش اینه که یه دستگاه خیلی توپ داری که میتونی باهاش اینترنت براوز کنی در حد بنز ... یه چیزی بگم کخ از اینکه میخوای ایرانسل بندازی روش ناراحت نباشی ... الان چند ماه ِ که با این مخابراتیه بیشتر از 4 دقیقه نمیتونم حرف بزنم و چاره ایرانسله ! تازه ماها که دیگه طولانی تلفن زدن ازمون گذشته ، کارمون مسیجینگه بیشتر ... دیگه چی می خوای ؟ دست ما رو هم بگیر داداش
بین المللی دیگه
شوخی کردم
گرون در میاد به درد کسایی میخوره که زیاد این ور اونور میرن مثل تاجرا و بازرگانا که دم به دم مجبورن با خارج و ایران در ارتباط باشن و مجبور میشن هزینه های بالا به خاطر قراردادهای مخابرات ایران با کشورهای مربوطه مثل دوبی بدن اسم اون تعرفه یادم نیست
یادتون باشه همه هزینه تماسی که با فردی که مثلا رفته فلان کشور خارجی میافته گردن خودش که شامل هزینه های مخابرات و غیره هم میشه خوب خیلی گرون در میاد منتها
یه سری سیمکارتها که سیگنالهاشون ماهواره ای هست براشون فرقی نمیکنه که شما کجا باشید قیمت سیم کارتشون پایینه منتها هزینشون بیشتر از سیمکارتهای معمولی اما برای این افراد ارزونتر در میاد مخصوصا اگر دریافت تماس سیمکارت مذکور مجانی باشه که اونوقت نور الا نوره یعنی تمام مشتریهاتون تماس میگیرن هزینه ش رو خودشون میدن و شما رایگان صحبت میکنید
یک نمونش سیمکارت گردشگری وست ویژن هست که بعد از اینکه راه اندازی شد همه روزنامه ها خبرش رو نوشتن تو نمایشگاه تلکام امسال که همزمان با الکامپ برگزار میشد وست ویژن هم غرفه داشت و این سیمکارت رو معرفی میکرد خریدش بین 100 تا 150 تومن هست ولی هزینش یادم نیست
پس چرا من از اين ها اطلاعي نداشتم !!!
يكي برا من قيمت سيم كارت ماهواره اي ها و تعرفه ها رو در بياره
و مخصوصا اون جرياني كه هزينه پاي طرف مقابل مي افته !!!
يعني نميصرفه بندازيم رو فليـم ؟تعرفـــــــــــــه
هزینشونو دیدی ؟
نه علیرضا تو یکی از همایشهای معرفی سیم کارت گردشگری که گفتم روی یک گوشی معمولی تست میکردن که با پروژکتور هم بزرگ نشون میدادن فرقی نمیکردتعرفه هاش خیلی گرونه مهرداد
واسه تو شهری و حتی بین شهری اصلا جواب نمیده
بعد هم من شنیدم که سیم کارتی نیست, یعنی گوشی بهت میدن که اکثرا ericson هستن که رو خودشون gps و اینچیزا رو هم دارن.
نه علیرضا تو یکی از همایشهای معرفی سیم کارت گردشگری که گفتم روی یک گوشی معمولی تست میکردن که با پروژکتور هم بزرگ نشون میدادن فرقی نمیکرد
گویا تکنولوژیهای متفاوتی دارن
میگم که احتمالا انواع مختلف داره یا شایدم همش تبلیغات باشه مثل هم باشن آخه دروغ زیاد میگن در این زمینهتو مهراباد 3 سال پیش حدودا میدادن ازینا
که سیم کارتی نبود...
من فقط اینها رو پیدا کردم http://www.vastvision4ever.net/Default.aspx?tabid=255
ولی گویا هنوز تو ایران به صورت قانونی بهشون اجازه ندادن و به همین خاطر هنوز به صورت عمومی توزیع نشده ولی تو دبی میفروشن
ایرانم همه چیز دردسره یکی میخواد یه کاری هم بکنه برا ملت انقدر اذیتش میکنن که باباش در میاد
آورده !!! :blink:چک کردن میزان اعتبار و دریافت آن بصورت پیام کوتاه : رایگان