• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

PPC گپ و گفتگو آزاد بچه های بخش

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من يه بار اشتباه تايپي داشتم! يكي از بچه ها بدجوري حالم رو گرفت! بدش ديگه قبل از اينكه پست بدم، يه بار با دقت مي خونم! اشتباه تايپي پيش مي ياد! كاريشم نمي شه كرد! من وقتي كيبوردم عوض مي شه از هر 50 تا كلمه 20 تاشو اشتباه تايپ مي كنم! :p;)

البته بگم كه اين پست رو 4 بار خوندم كه اشتباه نداشته باشه! :p

شهرام جان شما جای من بودی چی کار میکردی:happy:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من هم به تبريك مي گم.
مجتبي جان به نظر من تعداد پست ها ملاك نيست! محتواي پست ها مهمه! من 10 تا برنامه نوشتم و هنوز 500 تا پست ندادم! :p به نظرم كيفيت پست ها بيشتر از همه چيز مهمه! ;) اينقدر از اين فروم ها بدم مي ياد كه ملاك انتخاب سطوح كاربري تعداد پسته! ;)
لطف داری؛منظورم اینه که کمک کنید تا تعداد پستهای من زیاد بشه:lol:اینجوری که نمی شه:lol:نیاز به عزم ملی هست:):D

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
شهرام جان شما جای من بودی چی کار میکردی:happy:

چطور مگه؟ فكر مي كنم به خاطر اين باشه كه پست هاي شما از اهميت بالاتري برخورداره! ولي كلا منظور شما رو نفهميدم! :(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مخلصم سعید جان ، چطور مطوری ؟

آقا این کیبورد جدیده فارسی روش نداره ، مجبورم از حفظ بنویسم ، پیشاپبش درخواست دارم چرت و پرت هام رو تحمل کنید

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

آقا این کیبورد جدیده فارسی روش نداره ، مجبورم از حفظ بنویسم ، پیشاپبش درخواست دارم چرت و پرت هام رو تحمل کنید

لپ تاپ منم لیبیل فارسی نداره،اما بعد دوسال دیگه راه افتادم،:cool:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
چطور مگه؟ فكر مي كنم به خاطر اين باشه كه پست هاي شما از اهميت بالاتري برخورداره! ولي كلا منظور شما رو نفهميدم! :(

ای بابا شهرام جان معروف ترین فرد فروم از نظر غلط املایی رو هنوز نمیشناسی:)

اینجا همه به نوشتن من گیر میدن:blush:

هی میکن چرا گ وک رو اشتباه مینویسی:)

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي علي رضا تو مگه دكتري كه حال ما رو مي پرسي
7076.gif

آره مهرداد یه یک واحدی تنظیم خانواده و جمعیت دارم !! حالا باید آمار خانواده pT رو داشته باشم!!!

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

من يه دوست دارم كه كلاس تايپ فارسي داره... از اين 10 انگشتي ها تبليغ مي كنن. يه فرمول با مزه درآورده بود واسه تايپ فارسي! خيلي باحال بود! واسه امتحان گرفتن، حتي ليبل انگليسي كيبور رو هم پاك مي كردن... من بعضي موقع ها تو روزنامه پيروزي رفت و آمد مي كنم! بايد سرعت تايپ اونا رو ببيني! با چشم غير مسلح نمي شه ديد چي كار مي كنن. ;):p

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
ای بابا شهرام جان معروف ترین فرد فروم از نظر غلط املایی رو هنوز نمیشناسی:)

اینجا همه به نوشتن من گیر میدن:blush:

هی میکن چرا گ وک رو اشتباه مینویسی:)

با مزه است كه! من كه خيلي با اينچيز ها حال مي كنم! به هر حال دوست داريم... تو صندلي داغ هم ازت پرسيده بودن، ولي جوابي نداده بودي... :p;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من يه دوست دارم كه كلاس تايپ فارسي داره... از اين 10 انگشتي ها تبليغ مي كنن. يه فرمول با مزه درآورده بود واسه تايپ فارسي! خيلي باحال بود! واسه امتحان گرفتن، حتي ليبل انگليسي كيبور رو هم پاك مي كردن... من بعضي موقع ها تو روزنامه پيروزي رفت و آمد مي كنم! بايد سرعت تايپ اونا رو ببيني! با چشم غير مسلح نمي شه ديد چي كار مي كنن. ;):p
:D انقدر از این آدم ها که یه کار مخوف بلدن خوشم میاد ...

راستی ، کارت گرافیکم سوخته ، الان با لپتاپ در خدمتیم ... اما ویستای این با برنامه ی مودم وایرلس داتک مشکل دارم ، هنگ میکنه ، باید ریست کنم ، الان که هستم با دایال آپ هستم ، کسی راهی بلد نیست ؟

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
:D انقدر از این آدم ها که یه کار مخوف بلدن خوشم میاد ...

راستی ، کارت گرافیکم سوخته ، الان با لپتاپ در خدمتیم ... اما ویستای این با برنامه ی مودم وایرلس داتک مشکل دارم ، هنگ میکنه ، باید ریست کنم ، الان که هستم با دایال آپ هستم ، کسی راهی بلد نیست ؟

من لبتاپ جديد كه گرفتم ويستا روش نصبه! من اصلا تمايلي به ويستا ندارم! آخه من همزمان با دلفي هم برنامه مي نويسم! الآن با W3A در خدمت شما هستم! شرمنده پارسا جون! در مورد Vista اطلاعاتي ندارم! :(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
تاره من چشک درد هم گرفتم تازه ، نمیدونم چرا ! فونتای این لپتاپم بد رییییزه
یه تازه ی دیگه ، خوبی مجتبی ؟
خوبی حسین ؟
سیاوش خوبی ؟
شهرام تو که خوبی الان حالتو پرسیدم ...
علیم که پرسیدم ...
خب از اتاق فرمان میگن وقت نداریم ...

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من لبتاپ جديد كه گرفتم ويستا روش نصبه! من اصلا تمايلي به ويستا ندارم! آخه من همزمان با دلفي هم برنامه مي نويسم! الآن با W3A در خدمت شما هستم! شرمنده پارسا جون! در مورد Vista اطلاعاتي ندارم! :(
قربانت شهرام ، از بچه های اینجا دی وی دی ریکاوری اکس پی رو پرسیدم ، باید بخرجم کمی ...

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
همانطور كه قبلا هم گفته بودم از يك شنبه به مدت 4 روز در خدمت شما دوستان نيستم! ولي يه خبر خوب هم دارم! (البته فكر مي كنم كه اولي هم همچين بد نبود!) من يه برنامه دخل و خرج نوشتم واسه خودم كه خيلي ساده و ابتدايي نوشته شده! حالا مي خوام وقتي برگشتم كاملش كنم و يه نسخه واسه بچه هاي گل PT ريليز كنم. اميدوارم كه بتونه مفيد باشه... با توجه به فرمايشات دكتر عزيز هم بايد بگم كه بي نياز از فارسي ساز ريليز مي كنم! :p;)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
تاره من چشک درد هم گرفتم تازه ، نمیدونم چرا ! فونتای این لپتاپم بد رییییزه

مدل لپ تاپت چیه؟
لپ تاپ منم 10 اینچه،ضمن اینکه آی ای 7 هم نصبه؛بنابراین مشکلت رو به خوبی درک می کنم؛

lordofpersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه دوست دارم كه كلاس تايپ فارسي داره... از اين 10 انگشتي ها تبليغ مي كنن. يه فرمول با مزه درآورده بود واسه تايپ فارسي! خيلي باحال بود! واسه امتحان گرفتن، حتي ليبل انگليسي كيبور رو هم پاك مي كردن... من بعضي موقع ها تو روزنامه پيروزي رفت و آمد مي كنم! بايد سرعت تايپ اونا رو ببيني! با چشم غير مسلح نمي شه ديد چي كار مي كنن.

شهرام جون یه دو تا کلاشینکف ببند تا مسلح شه به چشات بعد ببین چی کار میکنن بیا به ما هم بگو!!!!!:D

بالا