راستی پارسا یه سر به تاپیک استقلالیها بزن ببین چه خبر اونجا؛مثل اینکه فیروز کریمی بعد از بازی بازیکنا رو نگه داشته و توی استادیوم تاریک گفته دور زمین بدوند؛ضمن اینکه تماشاگرا هم موندن و این وضعیت رو تماشا کردن؛:lol:
sony vaio sz650 ... ال سی دی 13.3 .. آی ای 7مدل لپ تاپت چیه؟
لپ تاپ منم 10 اینچه،ضمن اینکه آی ای 7 هم نصبه؛بنابراین مشکلت رو به خوبی درک می کنم؛
به ! بچه های تهران جنوب دارن رو میکنن ...
TJ فور ا ِور
شهرام جون یه دو تا کلاشینکف ببند تا مسلح شه به چشات بعد ببین چی کار میکنن بیا به ما هم بگو!!!!!
جای دو سه تا که واقعا خالیه!!!نه فعلا جای یک نفر هم خالیه
اگه بیدار شه میاد تا لنگ ظهر میخوابه
اگه گفتین کیه ؟
استی من امروز کارمو از دست دادم
جاتون خالی
راستی من امروز کارمو از دست دادم
سلام به تمام دوستان عزیزم در این بخش؛
امیدوارم شب خوبی رو پیش رو داشته باشید؛
یه نکته؛دیدم که حسین 1700 پست مهرداد رو تبریک گفته؛منم به ایشون تبریک می گم؛اما موردی که هست اینه که من هنوز به هزار پست هم نرسیدم؟:blush:
نظرتون در این رابطه چیه؟:f34r:
جای دو سه تا که واقعا خالیه!!!
اوه چی کار کردیی!!
خيلي ناراحت شدم سعيد جون... كمكي از دست من بر مي ياد؟ كارت چي بود؟ شايد بتونم كاري كنم واست!
پدي يك ساله شد! ديروز پدي يك سالش شد و حالا ديگه واسه خودش مردي شده!
[G]
ممنونم همین که اینقدر مهربونید برا من کافیه
کار خودم بود منتها به خاطر یک سری مشکلات مجبور شدم از بیخ قطعش کنم
الان روحیه م یه جوریه منتها سعی میکنم تحمل کنم
مشکل اینجاست که به خاطر این کار یه کار اداری که پیشنهاد شده بود رو رد کرده بودم حالا نه این رو دارم نه اون رو
فقط برام دعا کنید بتونم یه سری کارهایی که تو برنامم بود زودتر از موعد راه بندازم
از لطفتون ممنونم دوستان محبت دارید
چقدر نازه شهرام جان خدا برات نگهش داره
بابا ی من نه کار داره نه خونه ، چه برسه به کارخونه ، ملت مرفه و مفرح هستنااااااخلاصه من تعارف نكرم! كاري از دستم بر مياد بگو!
ممنون سعيد جون... اين طوله سگ داداشمه! اسم سگ داداشم "پاني" بود! رفته بودن كارخونه بابا اينا، سگاي ولگرد تيكه تيكه كرده بودنش نامردا... پدي تو ماشين بدونيا اومد... البته با 4 تا خواهر و 5 تا برادر... :blink:
آره امپراطور ، اونجا هم گفتم ...
مثل اینکه شما هم بله ! بله ؟
بابا به اين چيزا كه نيست
تو ديگه بهتر ميدوني ... پست هاي خودت رو ببين ... ارزشش رو بسنج
من كلي از پست هام مال بازارچه هست
بعدشم هر پستي كه پست نميشه