• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Pro Evolution Soccer 2014

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
عاقا شعار ندين من هر دو رو دوست دارم و بازي ميكنم :دي

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خر شدم رفتم نسخه عصره بازی رو گرفتم همینی هست که دانلود کردیم منتها تم صفحه اولش فقط فرق داره تمام شرکتها هم دادن بیرون
من 2ماه پیش نسخه کامل و بدون نقص پی اس 12013 رو خریدم عالی بود کی این کاملش میاد خدا عالم است
به انتظار فیفا 14 میشینیم که بزودی اماده فروشه یارو گفت

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
من مگه نگفتم نسخه دانلودی فرقی نداره ؟
اصلا بیا یه صفحه نصب برات بزنم با نام و عکس آواتار خودت اینا همشون از چند سایت مرجع خارجی دانلود میکن

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
خبر فوری پچ جدید منتشر شد :
PESEdit 2014 نام پچ معتبر و معروفی است که هر چند ماه یکبار برای بازی پر طرفدار PES 2014 منتشر می شود که در آن نغییرات ایجاد شده در فوتبال و همچنین ضعف های این بازی را برطرف می کند ، چند سالی است که با ارائه نسخه های مختلف این گروه آبدیت های متعددی را در طول یکسال به کاربرانش به صورت رایگان عرضه می کند تا نقاط ضعف این بازی محبوب را تا حدود زیادی پوشش دهد ، برای نمونه تغییراتی که در سیستم ساختاری تیم ها داده می شود یا آخرین نقل و انتقالات و یا تکمیل نام تیم ها به درستی و چهره ها از جمله مواردی هستند که گروه PES Edit آن ها را مورد ویرایش خود قرار می دهد. ورزشگاه های جدید اضافه می شوند و نام بازیکنان در تمامی کشورها به صورت صحیح درج می شود ، حتی بازیکنان قدیمی مانند مارادونا یا پله و یا زیدان به واسطه تغییرات ارائه شده از سوی این گروه با چهره های اصلی قدم به زمین ورزشگاه می گذارندتغییرات این نسخه به نقل از سایت رسمی منتشر کننده:

• [*=right]Full Online compatibility
    [*=right]Includes PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
    [*=right]Correct kits for 19 Premier League teams (including 3rd kits) and some National teams
    [*=right]Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
    [*=right]Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
    [*=right]Fixed names and emblems for all competitions
    [*=right]Added 200+ missing transfers (Özil, Bale, Soldado etc.)
    [*=right]Fixed lineups for 50+ teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)

آموزش نصب:پس از دانلود و اکسترکت کردن فایل های فشرده ، اگر چنانچه پچ های قبلی بازی را نصب نموده اید ، به محل نصب بازی رفته و فولدر PES 2014/kitserver را به کل پاک کنید. اگر هم از پج های قبلی استفاده نکرده اید ، نیازی به این کار ندارید. حال به نصب پچ بپردازید و محل نصب را ، محل نصب بازی انتخاب کنید.در صورت بروز هرگونه مشکل در اجرای بازی ، می توانید فایل های اصلی img را از بازی اصلی خود که دانلود نموده و یا خریده اید ، در قسمت program files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2014/img کپی کرده و در محل نصب بازی و در فولدر img جایگزین نمایید.اگر با مشکل اجرای Insert Disc intro Drive مواجه شدید ، کرک اصلی بازی که همراه بازی دانلودی شما و یا بازی خریداری شده شما می باشد را در محل نصب بازی کپی نمایید و با ان بازی را اجرا نمایید.

دانلود حجم 726 مگ

هرکسی نصب کرد نتیجه رو بگه

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
دوستان راست میگن که فیفا 14 باید سیستم خیلی خر باشه تا که اجراش کنه؟
کلا فیفا رو بی خیال باش نسخه اصلی فقط برای کنسولهاست یه نسخه درپیت هم میده برای پی سی تا میدون خالی نباشه کلا کوچکترین شباهتی امسال بین نسخه کنسول و پی سی فیفا وجود ندارد

سال پیش هم کارت گرافیگی که کرایسیس 3 رو در بالاترین جزئیات میکشید با فیفا مشکل داشت

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوب دوستان من این پچ جدید که فرشاد گذاشت نصب کردم اول اینو بگم هرچی پچو ابدیت قبلا ریخته بودین همش رو این داره
تعدادی توپ اضافه شده
ترکیب تیمها ترکیب روز شده ***اتوئو تو چلسی*گرت بیل رئال**اوزیل ارسنال و غیره
اسم تیمها و لوگویه اونها واسم ورزشگاه درست و بروز شده
پیراهن تیمها درست شده
گیم پلی بهتر شده
تمشم عوض شده
معایب
هنوز همون 19 ورزشگاه است
چهره بعضی بازیکنها درست نشده

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
خوب دوستان من این پچ جدید که فرشاد گذاشت نصب کردم اول اینو بگم هرچی پچو ابدیت قبلا ریخته بودین همش رو این داره
تعدادی توپ اضافه شده
ترکیب تیمها ترکیب روز شده ***اتوئو تو چلسی*گرت بیل رئال**اوزیل ارسنال و غیره
اسم تیمها و لوگویه اونها واسم ورزشگاه درست و بروز شده
پیراهن تیمها درست شده
گیم پلی بهتر شده
تمشم عوض شده
معایب
هنوز همون 19 ورزشگاه است
چهره بعضی بازیکنها درست نشده

بازي تو هم لگ داشت؟
سرعت بازي فرقي کرده

ارسال شده از گوشي

SILENT_66A

Registered User
لایک‌ها
2,923
از فرشاد گل ممنون منم دارم دان میکنم فرشاد برا ایکس باکسم پیدا کردی بزار

Saleh1993

Registered User
لایک‌ها
29
خبر فوری پچ جدید منتشر شد :
PESEdit 2014 نام پچ معتبر و معروفی است که هر چند ماه یکبار برای بازی پر طرفدار PES 2014 منتشر می شود که در آن نغییرات ایجاد شده در فوتبال و همچنین ضعف های این بازی را برطرف می کند ، چند سالی است که با ارائه نسخه های مختلف این گروه آبدیت های متعددی را در طول یکسال به کاربرانش به صورت رایگان عرضه می کند تا نقاط ضعف این بازی محبوب را تا حدود زیادی پوشش دهد ، برای نمونه تغییراتی که در سیستم ساختاری تیم ها داده می شود یا آخرین نقل و انتقالات و یا تکمیل نام تیم ها به درستی و چهره ها از جمله مواردی هستند که گروه PES Edit آن ها را مورد ویرایش خود قرار می دهد. ورزشگاه های جدید اضافه می شوند و نام بازیکنان در تمامی کشورها به صورت صحیح درج می شود ، حتی بازیکنان قدیمی مانند مارادونا یا پله و یا زیدان به واسطه تغییرات ارائه شده از سوی این گروه با چهره های اصلی قدم به زمین ورزشگاه می گذارندتغییرات این نسخه به نقل از سایت رسمی منتشر کننده:

• [*=right]Full Online compatibility
    [*=right]Includes PES 2014 Patch 1.01 and Data Pack 1.00
    [*=right]Correct kits for 19 Premier League teams (including 3rd kits) and some National teams
    [*=right]Fixed team names and emblems for Premier League and Liga ZON Sagres teams
    [*=right]Corrected player names for unlicensed National Teams (Algeria, Bosnia, Japan, Netherlands, United States etc.)
    [*=right]Fixed names and emblems for all competitions
    [*=right]Added 200+ missing transfers (Özil, Bale, Soldado etc.)
    [*=right]Fixed lineups for 50+ teams (Arsenal, Liverpool, Napoli etc.)

آموزش نصب:پس از دانلود و اکسترکت کردن فایل های فشرده ، اگر چنانچه پچ های قبلی بازی را نصب نموده اید ، به محل نصب بازی رفته و فولدر PES 2014/kitserver را به کل پاک کنید. اگر هم از پج های قبلی استفاده نکرده اید ، نیازی به این کار ندارید. حال به نصب پچ بپردازید و محل نصب را ، محل نصب بازی انتخاب کنید.در صورت بروز هرگونه مشکل در اجرای بازی ، می توانید فایل های اصلی img را از بازی اصلی خود که دانلود نموده و یا خریده اید ، در قسمت program files/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2014/img کپی کرده و در محل نصب بازی و در فولدر img جایگزین نمایید.اگر با مشکل اجرای Insert Disc intro Drive مواجه شدید ، کرک اصلی بازی که همراه بازی دانلودی شما و یا بازی خریداری شده شما می باشد را در محل نصب بازی کپی نمایید و با ان بازی را اجرا نمایید.

دانلود حجم 726 مگ

هرکسی نصب کرد نتیجه رو بگه

PES edit اصلاً پچ رسمی حود کونامی نیست!

farshad10

کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
اولین سایتی که نسخه نهایی و بروز ترین پچ ها رو میزاره
دانلود نرم افزار روز,موبایل,دانلود بازی,فیلم مستند,ترفند کامپیوتر
به این سایت هر روز سر بزنید
اين سايت ايراني هستش
اولين سايت سايت خارجي اسكيدرو هستش كه بايد با تورنت دانلود كنيد يا اكانت پولي داشته باشيد

بالا