• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Pro Evolution Soccer 2014

NARAQI110

Registered User
لایک‌ها
96
من یه جورایی فیفابازم ولی از pesامسال انقدر که آقایون میفرمایند بم نیومده وافت نکرده به نظرم فقط مشکل اینه که نسخه اولیه افتضاحه وپچهاکاراصلی روانجام میدن .اونم انواع پچ هست ،بازی مسلما خصوصی تر وسخت تر شده .خدایی تو13 از همه جای زمین باپودولسکی شوت زهردار میزدم ولی تواین گل کردن شوت ازراه دور خیل یسخته .همچنان بعضا گلهای عجیب یمیخورن دروازه بانها توی pes.

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان من فایل مربوطه رو دانلود کردم و تو مسیریکه باید کپی میکردم کپی کردم،ولی نمیدونم از کجا باید گزارشگر بازی رو عوض کنم،خواهشا کمکم کنید...

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
از بچه های اینجا کی تونسته Pro Evolution Soccer 2014 را روی Windows 8.1 نصب کنه و بدون مشکل داره بازی میکنه ؟

rosha007

Registered User
لایک‌ها
15
تو سیستم من یه خورده هنگ میکنه ولی در کل بدک نیست

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان راحترین و قشنگترین pes کدوم شمارشه؟ راحتر بشه گل زد و خر تو خر کمتر باشه؟

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
دوستان راحترین و قشنگترین pes کدوم شمارشه؟ راحتر بشه گل زد و خر تو خر کمتر باشه؟
اگه دنبال راحتی هستی برو سمت شماره های قدیمی پی اس مث 98 یا 2004.از هر جای زمین شوت میکنی میره تو دروازه.ولی از اونجایی که سخت میشه پیداشون کرد و البته گرافیک خوبی هم ندارن،من 2011 رو پیشنهاد میکنم؛تو پاس در عمق و سانتر از جناحین خیلی اشکال داره جوری که 98 درصد سانتر و پاس تو عمق میرسه به بازیکن،بقیش دست خودتونه که خب یکم زبده باشین 98 درصد موقعیت رو تبدیل به 98 درصد گل میکنین.من تو 11 با تیم ایران هر تیمی رو اونم تو هارد میبرم اونم با اختلاف 10 گل یا بیشتر.تو این یکی نسخه ها هر چقدر همه زبده باشی نهایتا 1 گل
اما تو نسخه های بعدی این مشکلات رفع شدن و تقریبا میشه گفت این دو مورد اصن کارایی ندارن.

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
اگه دنبال راحتی هستی برو سمت شماره های قدیمی پی اس مث 98 یا 2004.از هر جای زمین شوت میکنی میره تو دروازه.ولی از اونجایی که سخت میشه پیداشون کرد و البته گرافیک خوبی هم ندارن،من 2011 رو پیشنهاد میکنم؛تو پاس در عمق و سانتر از جناحین خیلی اشکال داره جوری که 98 درصد سانتر و پاس تو عمق میرسه به بازیکن،بقیش دست خودتونه که خب یکم زبده باشین 98 درصد موقعیت رو تبدیل به 98 درصد گل میکنین.من تو 11 با تیم ایران هر تیمی رو اونم تو هارد میبرم اونم با اختلاف 10 گل یا بیشتر.تو این یکی نسخه ها هر چقدر همه زبده باشی نهایتا 1 گل
اما تو نسخه های بعدی این مشکلات رفع شدن و تقریبا میشه گفت این دو مورد اصن کارایی ندارن.
اره...یادمه تو فوتبال 98 یه ساعت زحمت میکشیدم گل میزدم! ولی داداشم هانری رو بر میداشت از وسط زمین سمت چپ شوت میزد سمت دروازه و گل میزد..اخه یه جوری بود دروازه بان یکمم جلو میومد...فوتبال باید یکم راحت باشه تا ادم لذت ببره...مثلا همین فوتبال پلی استیشن 98.. هرکسی میتونست بازی کنه و خیلیم قشنگ بودو هیچ فوتبالی دیگه مثل اون نشد!! این فوتبالای جدید خیلی قشنگه ولی زیادی طبیعیه!! واسه همین سخته و ادم زیاد حال نمیکنه..باید خیلی حرفه ای باشی تا حال کنی..یه ساعت زحمت میکشی میای دم دروازه میبینی زد تو اسمون!... من خودم از زمانی که میکرو اومده بود بعد سگا بعدشم یه دستگاهی بود اسمش یادم نیست..فوتبال بازی میکردم.. اون وقتا راحتر بود و حال میداد بازی کردن..اما از وقتی سخت شد! کمتر رفتم دنبالش!

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
اره...یادمه تو فوتبال 98 یه ساعت زحمت میکشیدم گل میزدم! ولی داداشم هانری رو بر میداشت از وسط زمین سمت چپ شوت میزد سمت دروازه و گل میزد..اخه یه جوری بود دروازه بان یکمم جلو میومد...فوتبال باید یکم راحت باشه تا ادم لذت ببره...مثلا همین فوتبال پلی استیشن 98.. هرکسی میتونست بازی کنه و خیلیم قشنگ بودو هیچ فوتبالی دیگه مثل اون نشد!! این فوتبالای جدید خیلی قشنگه ولی زیادی طبیعیه!! واسه همین سخته و ادم زیاد حال نمیکنه..باید خیلی حرفه ای باشی تا حال کنی..یه ساعت زحمت میکشی میای دم دروازه میبینی زد تو اسمون!... من خودم از زمانی که میکرو اومده بود بعد سگا بعدشم یه دستگاهی بود اسمش یادم نیست..فوتبال بازی میکردم.. اون وقتا راحتر بود و حال میداد بازی کردن..اما از وقتی سخت شد! کمتر رفتم دنبالش!
منم اول مث شما فک میکردم که سخته و ... نمیشه بازی کرد،ولی جذابیتش به اینه که وقتی میبری خیلی بیشتر از اون بازیا میچسبه،بازی فوتبال یه جوری هست که یه مدت بازی نکنی خیلی افت میکنی،مثلا بازییای سبک اکشن یا دیگر بازیا طورین که هر چقدر شما به دسته بازی مسلط باشین بهتر نتیجه میگیرین،اما فوتبال فقط شامل این مورد نمیشه.
همیشه هر نسخه ای از پی اس میاد بازار من میگردم دنبال نقطه ضعفش و از اونجا در مواقعی که گیر میکنم استفاده میکنم.فک کنم شما هم همین کار رو بکنید لذت زیادی خواهید برد.

Moe!n

Registered User
لایک‌ها
290
برا انلاین بازی کردنش رو پی سی باید چیکار کرد ایا کدی چیزی لازم داره یا نه .

بالا