من می خوام این بازیو بخرم نظرتون چیه؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
cd key برای آنلاین یا آفلاین؟
msvcp100 رو کپی کن تو محتویات پوشه بازیدوستان من نصب کردم این پیغام رو میده the program can not start because msvcp100. dll is missing from your computer.try reinstalling the program to fix this problem.حالا چیکار کنم
بالاخره DLC 2.0 با پچ 1.4 اومد!
دمشون گرم پس این پی اس 2014 فاجعه رو امسال تحمل میکننفعلا که اکثرا امسال ازش زده شدن رفت در ضمن شما بد نیست فیفا 13و 14 رو بازی کنی بد بگی فکر کنم شما هنوز ذهنیت فیفا 98 رو داریدیه پس باز واقعی جنازش هم فیفا بازی نمیکنه. ترجیح میده 2006 بازی کنه ولی ننگ فیفا بازی کردنو به دوش نکشه.
والا
دمشون گرم پس این پی اس 2014 فاجعه رو امسال تحمل میکننفعلا که اکثرا امسال ازش زده شدن رفت در ضمن شما بد نیست فیفا 13و 14 رو بازی کنی بد بگی فکر کنم شما هنوز ذهنیت فیفا 98 رو دارید
نه داداش اتفاق من خودم تا 2013 متعصب بودم ولی واقعا با نصب هرجور پچ نتونستم کنار بیام با 2014بله عزیز. تحمل میکنیم. شده برمیگردیم ساکر 2006 بازی میکنیم. ولی ننگ فیفا رو بدوش نمیکشیم.
برا بعضیا ساکر دیگه عضوی از خونوادست. یعنی فوتبال دیگه ای به جز ساکر وجود نداره. مثل خیلیا که همه جور بازی نصب میکنن و یه ده دقیقه بازی میکنن و صاحب نظر میشن نیست. ساکر امسال خوب نبوده. من هم برگشتم به 2013. همین تمام. راه دیگه ای هم وجود نداشت. به همین سادگی، به همین خوشمزگی. به امید سال آینده
برا بار چندم میگم. اینجا تاپیک ساکر هست. ساکر. فقط بحثای مربوط به خود ساکر اینجا مطرح میشه. کسی بازیای دیگه دکست داره خب بره تو تاپیک خودش تعریف کنه.
داداش قصد جسارتی نداشتما. کلی گفتم. ما هم امیدواریم سال دیگه بهتر بشه. همین
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
نه داداش اتفاق من خودم تا 2013 متعصب بودم ولی واقعا با نصب هرجور پچ نتونستم کنار بیام با 2014
واقعا هم تاسف داره 1سال انتظار طرفداراشونو اینجور پاسخ داد کونامی