حالا دوستان ممکن هست زودتر عرضه بشه؟
چون اگه اشتباه نکنم 2013 هم زودتر از موعد عرضه شد
2مهر دمو این بازی و 6مهر نسخه اصلی!
حالا دوستان ممکن هست زودتر عرضه بشه؟
چون اگه اشتباه نکنم 2013 هم زودتر از موعد عرضه شد
خوش خبر باشی پس 6مهر نسخه اصلی2مهر دمو این بازی و 6مهر نسخه اصلی!
برادر من منظورم کشور هند نیست
منظورم هند هست همون که توپ به دست بخوره خطا حساب میشه
دیشب بازی رو نصب کردم و 5یا 6 دست بازی کردم بازی فوقالعاده شده اصلان انقدر بازی طبیعی هست که ادم لذت میبره پیشرفت هایه قابل قبولی داشته من وقتی pess 2013 اومد 2 روز طول میکشید تا با بازی مچ بشم ولی تو 2014 زود مچ شدم تو چنتا بازی گیم پلی سنگین شده ولی بازی رو روان و دل چسب میکنه واقعن بازی سازی تو 2014 خیلی حال میده برعکس 2013 که با چنتا پاس و یه پاس پشت مدافع راحت دفاع جا بمونه و گل بزنید خیلی مشگل شده گل زدن که خیلی خوبه و تا تاکتیک درستی نداشته باشی نمیشه راحت گل زد چیزی که توجه منو جلب کرد بازی تک ضرب بود که فوقلعاده بود یکم سرعت بازی کم شده که خیلی بهتره حس طبیعی رو میده دیگه از گل زدن هایه مسخره و الکی که میزدیم یا میخوردیم راحت شدیم واقعن وقتی دیشب گل زدم انگار تو بازی واقعی بود گل انقدر طبیعی بود شوت از پشت جریمه یکم سخت شده اصلان نوع دفاع کردن بازی کنان اجازه نمیده حر کاری خواستین بکنین با اقتدار جلوتونو میگیرن دیگه از اون شوت هایه که یه دفه پاس میدادی و رونالدو تک ضرب میزد محکم خبری نیست باید توپ رو قشنگ کنترل کنه و تمرکز بعد شوت که جالب بود دیگه مثل قبل که عرض زمین رو طی میکردیم و شوت میزدیم و توپ میرفت گنج گل خبری نیست اگر این حرکت رو تکرار کنی تو 2014 توپ مثل واقعیت با کات بیرون پا توپ قشنگ کات بر میداره و به بیرون میره و سانت از کناره ها خیلی خوب شده قبلن بازدن b یک بار توپ بلند سانت میشد اما الان باید طبق نیرویه به توپ ضربه زد تکل بازی کنان خیلی خوب شده و همینطور بلند شدن و هد زدن عالی شده درگیر شدن بازی کنان با هم جالبه و همین طور حفظ توپ واقعن کسانی که پی سی فن حرفه ای باشن از این بازی لذت میبرن واقعن مشگل شده و با بازی سازی زیبا شما میتونید موقعیت ایجاد کنید که من سال ها منتظر همچین بازی بودم که ادم از بازی سازی خودش لذت ببره سرعت بازی خوب بود دیگه مثل 2013 بازی کن مودام نمیدوید الان موقع استارت اروم میدوه و طی دویدن سرعتش بیشتر میشه که واقعن طبیعی شده و گل زدن به دروازبان با شوت هایه تخیلی به پایان رسید دوستا حتمن دان کنن و بازی کنن اینکه دمو بود وای به حال نسخه اصلی حال کردم