• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Pro Evolution Soccer 3

dracula_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از کلی دردسر Pro Evolution Soccer 3 هم وارده بازارهای ایران شد
من همين امروز تونستم بگيرمش
واقعا خيلی لذت بخش هستش از هر جهت مثله خوده PS هست ولی از
نظره کيفيت خيلی سر تر از بازيی های هم سبکه خودشه من که خيلی حال کردم
البته يه مشکل خيلی بزرگ داره و اون عتياد اور بودنشه من که ولی در این مقه بهترين چيز
واسه کسايی هست که مثله من از این فاجه بم قات زدن که يه جوری سرتون رو گرم ميکنه

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
سلام من این با زی رو روز اولی که اومد با زا ر گرفتم ولی خو دت که میدو نی با گرا فيکه من
نيومد با اینکه با هم يکی هستن يعنی با گرا فيکه شما
اگه تو دستگا ه شما اومد به من بگيد چرا وا سه من اهسته میاد من از همه بيشتر مشتا ق
این با زی بودم ولی خيلی بد شد که نيومد

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من كه هنوز وقت نكردم اين بازيو بگيرم,حداقل سيستمي كه ميخواد رو هم نميدونم.
اما يك پچ براي اين بازي اومده كه نوشته يكي از كاراش اينه كه كند بودن اين بازي روي بعضي گرافيك كارتها رو تصحيح ميكنه.خواستي دانلودش كن ببين فايده اي برات ميكنه يا نه؟
حجمش 10 مگابايت هست و از اون گذشته حواست باشه بعضي از پچها رو وقتي نصب كني ممكنه كرك بازي ديگه كار نكنه و مجبور شي يه كرك جديد براي نسخه پچ شده پيدا كني. :rolleyes:

براي دانلود پچ اينجا رو كليك كنيد

اينهم توضيح اينكه اين پچ چكار ميكنه :

- Fixed so that the game speed will not be slowed down on certain graphic cards. Please change the Display option's Quality to "Low" to activate.
- Reduced the stuttering of the game.
- Fixed the problem of the stadiums textures, and names of the players on the back of the uniform, which were displayed incorrectly.
- Fixed the problem of the game crashing by changing certain edit player's hairstyle.
- Reduced the problem of the game crashing after the display of the Konami logo sequence in some cases,.​

اينهم روش نصب :

After downloading the updater, insert the original DVD into the computer's DVD-ROM drive, click on pes3_patch1301.exe to install. The installer will automatically search for the folder where you originally installed Pro Evolution Soccer 3 and install all of the updates. If the update does not locate Pro Evolution Soccer 3 on your system, you may need to reinstall the game from the original DVD and then run the pes3_patch1301.exe​

اينم آدرس سايت بازي (تو قسمت دانلود Wallpaper هاي توپي از بازي گذاشته) :

Pro Evolution Soccer 3's Official Site

dracula_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از rammstein_persia :
من كه هنوز وقت نكردم اين بازيو بگيرم,حداقل سيستمي كه ميخواد رو هم نميدونم.
اما يك پچ براي اين بازي اومده كه نوشته يكي از كاراش اينه كه كند بودن اين بازي روي بعضي گرافيك كارتها رو تصحيح ميكنه.خواستي دانلودش كن ببين فايده اي برات ميكنه يا نه؟
حجمش 10 مگابايت هست و از اون گذشته حواست باشه بعضي از پچها رو وقتي نصب كني ممكنه كرك بازي ديگه كار نكنه و مجبور شي يه كرك جديد براي نسخه پچ شده پيدا كني.

اينم آدرس سايت بازي (تو قسمت دانلود Wallpaper هاي توپي از بازي گذاشته) :

Pro Evolution Soccer 3's Official Site

من هم يکم مشکل کند اجرا شدنشو دارم با این که کارتمFX5200 Asus هستش
يه جورايی شاکی شدم :)) حالا رفتم این پچو گرفتم ولی همون جوری که گفتی کرک ميخواد
همه جارو گشتم کرک نبود که نبود
خوده بازی هم بدونه کرک نسب ميشه !!
يه دستی به این اینترنت بکش ببين چيزی گير مياری يا نه مرسی
:D

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
كرك نسخه پچ شده رو منم پيدا نكردم,در ضمن اين بازي هنوز تو امريكا نيومده و فقط تو اروپا اومده براي همين طبيعيه كه كرك اون هنوز گير نياد.

اما خيال همه رو راحت كنم,با Geforce4 MX اين بازي خوب نميكشه حتي رو پايينترين تنظيماتش هم كند خواهد بود :

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows 98SE/ME/2000/XP
AMD Athlon 800Mhz / Intel Pentium III 800MHz or equivalent processor (Duron/Celeron)
128 MB RAM
4X DVD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 8.1 or higher (included on Disc 1)
5GB free hard disk space​

(دقت كنيد نوشته Geforce 3 , Geforce 3 از Geforce 4 MX با اينكه قديميتره كاملا قويتر هست,اصلا كارتهاي
Geforce4 MX در واقع Geforce 2 هاي آپديت شده هستن! ,اون Geforce 4 TI هست كه از Geforce3 قويتره)

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows 2000/XP
AMD Athlon XP 1400+ / Intel Pentium IV 1.4GHz processor
256 MB RAM
8X DVD-ROM Drive
NVIDIA GeForce 4, ATI Radeon 9600, or higher
DirectX 8.1 compatible sound card
DirectX 8.1 or higher (included on Disc 1)
5GB free hard disk space​

اينجا هم منظورش از Geforce4 مدل TI هست و نه MX .
در ضمن در مورد كارتهاي Geforce FX 5200 هم توي فاروم بازي كه اينها نوشته بود,خيليها گفته بودن كه بازي كند هست تا حدي,و حتما ميدونيد كه Geforce 4 TI از Geforce FX 5200 كاملا بهتره و تنها برتري FX5200 به TI اين هست كه DX9 رو سخت افزاري ساپورت ميكنه و الي از نظرهاي ديگه TI خيلي بهتر هست.(و اين بازي هم ربطي به
DX9 نداره براي همين با يه Geforce 4 TI خيلي بهتر جواب ميده تا يه FX5200)

خلاصه كه كسايي كه Geforce 4 MX دارن (مثل من) بهتره بيخيال اين بازي شن.همينطور اونهايي كه Geforce FX 5200 دارن هم مجبورن با كند بودن نسبيش بسازن. :mad:

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
من موندم پس چرا رو PS2 خوب اجرا ميشه؟
راستي منظورش از Athlon XP 1400+ چيه مگه اين سري از 1600+ شروع نشد؟شايد منظورش mhz باشه؟!

اما كرك:من چند دفعه گفتم اصلا براي كرك نرين سراغ google اولين كاري كه ميكنيد برين GameCopyWorld يا MegaGames
به هر حال كرك ورژنه 1.3 هستش:
h××p://jcckc.homeip.net/gcw/games/pc_pro_evolution_soccer_3.shtml#Pro Evolution Soccer 3 v1.10.2 [ENGLISH] Fixed EXE
يا
h××p://www.megagames.com/cgi/download/download.cgi?action=search&category=cracks&search=PRO.EVOLUTION.SOCCER.3.V1.30.1.ENG.DEVIANCE.BACKUPCD.ZIP
البته هيچ كدوم NoCD نيستش فعلا با ايميج بازي كن شايد بعدا كركهاي بيشتري اومد.;)

اما چقدر حال ميده ها من برم بگيرم.راستي اين DVD كه نوشته يعني تو ايران هم CD نيست و همون DVD هست يا اينكه تبديلش كردند؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از mammad :
من موندم پس چرا رو PS2 خوب اجرا ميشه؟
چطور؟ خب ورژن كنسولي بازيها ساختنش زمين تا آسمون فرق داره,بازيو از روز اول كه ميخوان بسازن مشخصه كه روي يك سخت افزار يكسان همه دنيا قراره اجرا بشه (نه مثل كامپيوتر روي هزار نوع قطعه و كوفت زهر مار مختلف با تركيبهاي مختلف! ) نه ورژنهاي درايوري مختلف هست و نه سيستم عامل هاي مختلف و هزار و صد اما و اگر ديگه.
توي كنسول اصلا از اين بدبختيها نداريم ;) براي همين چون از اول مشخصه كه رو چه هاردوري قراره بازي اجرا شه و برمبناي همون بازي ساخته ميشه از اين مشكلا پيش نمياد و تو تست همه چي حل ميشه.
خلاصه كه نسخه كنسول يك بازي هيچ وقت از اين مشكلات نداره,چون تمام وقتشون صرف ساختن و تست بازي براي يك "سيستم يكسان" ميشه,اما براي PC هرگز نميشه همه ستينگهاي مختلف موجود تو دنيا و...رو تست كرد!

به نقل از mammad :
راستي منظورش از Athlon XP 1400+ چيه مگه اين سري از 1600+ شروع نشد؟شايد منظورش mhz باشه؟!
شايد...بهرحال اينو من از سايت فاروم بازي كپي كردم و اونجا ممكنه طرف اشتباه تايپ كرده باشه.چون درسته
پالومينو از 1600 شروع ميشه (كه همون 1400 و خورده اي مگاهرتزه)
به نقل از mammad :
اما كرك:من چند دفعه گفتم اصلا براي كرك نرين سراغ google اولين كاري كه ميكنيد برين GameCopyWorld يا MegaGames
البته سراغ گوگل رفته نشده..اين از خود سايت بازيه..اما اگه منظورت اينه كه اول آدم مطمئن شه كرك برا اون نسخه پچ هست يا نه,اين درسته. :rolleyes:
به نقل از mammad :
راستي اين DVD كه نوشته يعني تو ايران هم CD نيست و همون DVD هست يا اينكه تبديلش كردند؟

من نميدونم اما مطمئنا اوني كه تو ايران ميفروشن DVD نيست..

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
البته قبلا در اين مورد بحث كرديم :D اما من منظورم اين بود كه اين شركت كه براي كنسول مياد و با اين كه سخت افزار ضعيف تري (منظورم در اسم وگر نه ميدونم كه همونم عالي و كافيه!!) داره بازي مشكل نداره اما براي پي سي وقت نميزارن و ميخوان فرتي بازي رو بدن بيرون.مثلا GTA و Splintercell كه وقت گذاشته شده پي سي ش بهتر از كنسولش در اومد.

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از mammad :
اما من منظورم اين بود كه اين شركت كه براي كنسول مياد و با اين كه سخت افزار ضعيف تري (منظورم در اسم وگر نه ميدونم كه همونم عالي و كافيه!!) داره بازي مشكل نداره اما براي پي سي وقت نميزارن و ميخوان فرتي بازي رو بدن بيرون.مثلا GTA و Splintercell كه وقت گذاشته شده پي سي ش بهتر از كنسولش در اومد.

خب ديگه اينطوريه..چون فروش نسخه هاي Console بيشتره تا PC براي همين زياد رو ماله PC وقت نميگذارن.
در واقع بازيهاي معروف Console كه براي PC مياد نون نسخه Console رو ميخوره...(مثال بارزش فاينال فنتزي)
بعدشم بازهم همين چيزها كه گفتم صدق پيدا ميكنه..چون نسخه PC تست و باگيابيش به (هزاران دليلي كه بالا گفتم) خيلي وقت گير تره تا نسخه كنسول.
اينها هم كه ميبينن بازي اسمي در كرده برا كنسول و PC بازها تو كف هستن,ديگه زياد زحمت نميدن به خودشون چون مهم نيست..سود اصلي رو سر نسخه Console كردن. :p
البته استثنا هم هست اين وسط.اما معمولا همينجوره..يه نمونه ديگش هم Halo كه نسخه كنسولش همه ميگن خيلي بهتر در اومده بود تا PC...

dracula_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mammad :
اما چقدر حال ميده ها من برم بگيرم.راستي اين DVD كه نوشته يعني تو ايران هم CD نيست و همون DVD هست يا اينكه تبديلش كردند؟

منم اولش موندم که جدا رو DVD قراره بشه ولی ديدم که رو CD عرضه
شده خيالم راحت شد اخه کی واسه يه بازی ميتونه DvD بخره!!!

راستی اینم بگم که فقط رو يه CD هستش و من از رايان سيستم تو پاساژ
وليعصر خريدم که CD پشت نقره ای هستش و با قيمته 500 تومان
من که کلی حال کردم ولی پسره ميگفت این شرکته که این بازی های جديد
رو داره به این سرعت و با این کيفيت ميزنه واسه پسره اکبر مصلحت هستش
حالا راست و دوروغ گردنه خوده طرف:)

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از dracula_persian :
منم اولش موندم که جدا رو DVD قراره بشه ولی ديدم که رو CD عرضه
شده خيالم راحت شد اخه کی واسه يه بازی ميتونه DvD بخره!!!

راستی اینم بگم که فقط رو يه CD هستش و من از رايان سيستم تو پاساژ
وليعصر خريدم که CD پشت نقره ای هستش و با قيمته 500 تومان
حالا راست و دوروغ گردنه خوده طرف:)

اما اين قضيه خيلي مشكوكه..خب اگه اين بازي روي يك CD جا ميشده,چه دليل داره كه شركت سازنده اونو رويDVD
منتشر كنه؟ ميگم نكنه Demo يا مثلا Animation هاشو حذف كرده باشن؟
:confused:

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
حالا راست و دوروغ گردنه خوده طرف
هه هه.اينهمه تجارت نونو آبدار پسر اكبري كه نمياد از اين كارا كنه.ميره كمربند ماشين مياره باقلوا!!
اما اين قضيه خيلي مشكوكه..خب اگه اين بازي روي يك CD جا ميشده,چه دليل داره كه شركت سازنده اونو رويDVD
منتشر كنه؟ ميگم نكنه Demo يا مثلا Animation هاشو حذف كرده باشن؟
راست ميگي.. اتفاقا منم همچين فكري كردم.

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این بازی رو من گرفتم (حدود 1 ماه پيش يا بيشتر) و 1 cd بود. در اصل بازی يک dvd هست ولی اگه فقط انگليسی رو بخواين 1 cd بيشتر نميشه. :cool:
جالبيش اینجاست که وقتی من رو 1024x768 يا پايين تر ميزاشتم این بازی خيلی تند اجرا ميشد و اگه همه option ها رو روی high ميزاشتم و resolution رو بالاتر ميبردم بازی مثل slow-motion ميشد.
خيلی دنبالش گشتم که اشکال چيه. خيلی توی این فرومشون رفتم و ديدم خيلی ها این مشکل رو دارن. patch رو هم download کردم ولی هيچ کمکی نکرد. :mad:
کلا انتظار از konami نداشتم که همچين کاری رو اینجوری بده بيرون. اصلا ارزش نداره. اینا اومدن که بازار دم عيد رو بگيرن از دست fifa گند زدند. مشکل اصلی هم اینه که این بازی برای ps2 درست شده و روی اون synchronous شده و برای نسخه بازی اینا هيچ کاری در این مورد نکردند. که واقعا از این کمبانی بعيد بود. (حالا خوبه که پول ندادم بخرمش. ولی کلی وقتمو این رفع مشکلش گرفت) :rolleyes:

voodoo

Registered User
لایک‌ها
0
در مورد 1 سي دي بودنش پستال كه وقتي نصبش ميكني ميشه 1200 مگ هم همينطوره و خيلي از بازي هاي ديگه . حالا اصلا ارزش داره من برم بگيرمش؟؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از ....P30.... :
ولي براي منم كند اجرا ميشه :(
من فكر ميكنم مدل كارت گرافيكي همه بچه هاي اينجا رو ميدونم :p براي تو هم تا اونجا كه يادمه Radeon7000 يا
7500 بود...پس با اين حساب هيچ تعجبي نداره كه اين بازي كند اجرا شه روي اون كارت. چون اون دو مدل كارت اي تي آي واقعا براي بازي كارتهاي بدي و ضعيفي هستن مخصوصا 7000 كه با نصف بيشتر بازيها مشكل داشت حتي زماني كه تازه اومده بود..:rolleyes:

به نقل از johnsss :
این بازی رو من گرفتم (حدود 1 ماه پيش يا بيشتر) و 1 cd بود. در اصل بازی يک dvd هست ولی اگه فقط انگليسی رو بخواين 1 cd بيشتر نميشه. :cool:
جالبيش اینجاست که وقتی من رو 1024x768 يا پايين تر ميزاشتم این بازی خيلی تند اجرا ميشد و اگه همه option ها رو روی high ميزاشتم و resolution رو بالاتر ميبردم بازی مثل slow-motion ميشد.
خيلی دنبالش گشتم که اشکال چيه. خيلی توی این فرومشون رفتم و ديدم خيلی ها این مشکل رو دارن. patch رو هم download کردم ولی هيچ کمکی نکرد. :mad:
کلا انتظار از konami نداشتم که همچين کاری رو اینجوری بده بيرون. اصلا ارزش نداره. اینا اومدن که بازار دم عيد رو بگيرن از دست fifa گند زدند. مشکل اصلی هم اینه که این بازی برای ps2 درست شده و روی اون synchronous شده و برای نسخه بازی اینا هيچ کاری در این مورد نکردند. که واقعا از این کمبانی بعيد بود. (حالا خوبه که پول ندادم بخرمش. ولی کلی وقتمو این رفع مشکلش گرفت) :rolleyes:

آره سر اين بازي انگار كونامي تنبلي كرده..هم بخاطر تعطيلات كه اوج خريد بازي هست و هم بخاطر رقابت با فيفا..راستش منم تو فاروم خود بازي رفتم و ديدم اونجام همه همينو ميگن..حالا يكسري اينها طرفدارهاي اين سري بازي بودن و ميگفتن برگرديم سراغ همون فيفا :D
بهرحال منم كه اينها رو شنيدم يه جورايي از خريد اين بازي منصرف شدم هرچند 500 تومن!!!! پولشه فقط اينجا.
در هر صورت بنظر مياد فقط كسايي كه كارتهاي FX 5600 به بالا داشتن از اين بازي راضي بودن..

به نقل از voodoo :
در مورد 1 سي دي بودنش پستال كه وقتي نصبش ميكني ميشه 1200 مگ هم همينطوره و خيلي از بازي هاي ديگه .

نه اين قضيه اصلا اون نيست..موضوع اين بود كه اين بازي تو خارج روي DVD بود,بعد ما از اين تعجب كرديم كه چطور توي ايران روي CD هست.(كه البته ظاهرا چون صدا هاي بازي به زبونهاي ديگه رو حذف كردن جا شده رو يه سي دي)نه اينكه وقتي اينستالش ميكنيم مثل پستال و...حجم زياد ميشه.
به نقل از voodoo :
حالا اصلا ارزش داره من برم بگيرمش؟؟
والا ارزش كه صد در صد داره..اين بازي شماره هاي قبليش هم خدا بود و كلا يه بازي عاليه..از همه مهمتر دادن 500 تومن! براي يه بازي جايي براي شك نميگذاره.اما در نهايت اگه كارت گرافيكت GF4 MX يا پايينتر هست نخر چون اينقدر بد اجرا ميشه كه خوشت نمياد.

johnsss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا من کارت گرفيکم GeforceFX 5600 هست. 512 مگ رم دارم و هنوزم از این بازی راضی نيستم. اصلا فايده نداره.
البته هنوزم ميگم: Long Live KONAMI

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از johnsss :
البته هنوزم ميگم: Long Live KONAMI

موافقم.كونامي شركت خدايي هست و از شركتهاييه كه من خيلي طرفدار بازيهاشم من هرچي بازي چه قديم برا سگا و نيتندو و چه براي پلي استيشن و.......و پي سي ازش ديدم عالي بوده و صاحب سبك.
حالا اين يكي رو نسخه پي سيشو بيدقت ساخته مهم نيست. :eek:

voodoo

Registered User
لایک‌ها
0
پس واجب شد كه برم بگيرم من كارت گرافيكم راديون 9200 با 128 مگ رم و رم سيستم هم 256 ه جواب ميده؟؟؟

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از voodoo :
پس واجب شد كه برم بگيرم من كارت گرافيكم راديون 9200 با 128 مگ رم و رم سيستم هم 256 ه جواب ميده؟؟؟

جواب دادنش كه ميده..اما اينكه با چه سرعتي من نميدونم.
بهرحال ميبيني كه ميگن حتي با GF5600 هم تا حدي كنده..راديون 9200 هم كه از GF5600 خيلي ضعيفتره.
اما فكر ميكنم قابل تحمل باشه برات.
در كل اگه همينجا (ايران) هستي كه ديگه فكر نميخواد 500 تومن بده يا خوب اجرا ميشه يا نه :p

بالا