• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Pro Evolution Soccer 3

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mohammad reza66 :
هه هه هه دلتو به اين خوش كردي كه console ها بهترند برو تو سايت http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2/screenindex.html عكساشو ببين نظرت عوض ميشه و البته در رابطه با كرك pes3 سايت http://one.megagames.com/pcgamefixes/PRO.EVOLUTION.SOCCER.3.V1.30.1.ENG.DEVIANCE.BACKUPCD.ZIP بگيريش. :D
آقا معظرت ميخوام از اين سايت كه نميشه اين كرك رو گرفت شما خودت امتحان كردي ؟ بعد شما مطمئا هستي كه اين همون كرك هست كه براي اين بود كه بازي روون تر بياد

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
به نقل از ali206speed :
رامشتاين سلام اگر يادت باشه براي اين بازي يك پچ دانلود كرديم ولي كرك اين بازي موندش ميشه يگي كه از اين كرك خبري شده يا نه ؟ ;)

آره..الان چك كردم ديدم كرك اون پچ اومده.برو اينجا بگيرش :

http://www.megagames.com/cracks/html/c910740_0.htm

(دومي هست,اونكه زده آپديت 1,30,1)

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از rammstein_persia :
آره..الان چك كردم ديدم كرك اون پچ اومده.برو اينجا بگيرش :

http://www.megagames.com/cracks/html/c910740_0.htm

(دومي هست,اونكه زده آپديت 1,30,1)
رامشتاين من هر كاري كردم اينو نتونستم بگيرم اول بگو ببينم اين فرقي ميكنه يا بازم كند مياد

rammstein_persia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
گرفتنش كه مياد..فقط توي يه پنجره جديد و بعد از چند ثانيه دانلود شروع ميشه.
اما اينكه اون Patch اصلا فايده اي توي سرعت اجراي بازي داره يا نه من نميدونم چون همونطور كه گفتم امتحان نكردم,اما توي توضيح اون Patch نوشته بود اين مشكلو تا حدي حل ميكنه.حالا اگه اون Patch رو به اون بزرگي دانلود كردي,ديگه Crack اون كه حجمي نداره ,دانلود كن و امتحان كن.

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از rammstein_persia :
گرفتنش كه مياد..فقط توي يه پنجره جديد و بعد از چند ثانيه دانلود شروع ميشه.
اما اينكه اون Patch اصلا فايده اي توي سرعت اجراي بازي داره يا نه من نميدونم چون همونطور كه گفتم امتحان نكردم,اما توي توضيح اون Patch نوشته بود اين مشكلو تا حدي حل ميكنه.حالا اگه اون Patch رو به اون بزرگي دانلود كردي,ديگه Crack اون كه حجمي نداره ,دانلود كن و امتحان كن.
رامشتاين جان من نوكرتم اين صفحه كه براي دانلوده براي من باز نميشه اگه اين كرك تو سايتاي ديگه هست و دانلودش راحته به من بگو من دارم ديوونه ميشم هر شب ميام ميبينم دانلود نمشه اصلا اين بازي راضي نيست ما 1 دست بازي كنيم :(

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از ali206speed :
رامشتاين جان من نوكرتم اين صفحه كه براي دانلوده براي من باز نميشه اگه اين كرك تو سايتاي ديگه هست و دانلودش راحته به من بگو من دارم ديوونه ميشم هر شب ميام ميبينم دانلود نمشه اصلا اين بازي راضي نيست ما 1 دست بازي كنيم :(
پس چي شد جواب من :(

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
مثل اينكه چند وقته رمشتين نيست حالا نميشه يكي ديگه جواب بده؟!

h××p://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?dev-pe13!rar

اين آدرس رو هم امتحان كن روي Miror#1 كليك كن و دانلود كن.

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mammad :
مثل اينكه چند وقته رمشتين نيست حالا نميشه يكي ديگه جواب بده؟!

h××p://dl.gamecopyworld.com/dl.cgi?dev-pe13!rar

اين آدرس رو هم امتحان كن روي Miror#1 كليك كن و دانلود كن.
آقا اين آدرس كه دادي هم معلوم نشد كه چي دانلود كردش تو رو خدا به داده من برسيد :wacko:

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از ali206speed :
آقا اين آدرس كه دادي هم معلوم نشد كه چي دانلود كردش تو رو خدا به داده من برسيد :wacko:
يعني اون فايل 2 مگي رو دانلود كردي؟

اگه كردي بايد اونو با برنامه Winrar باز كني و فايل توشو بري تو فولدر بازي به جاي فايل اصلي كپي كني.دقيقا همون كاري كه با بقيه كرك ها ميكني.

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
چند هفته است كه سنگين دارم اينو بازي ميكنم واقعا خداست رفتم فيفا 2004 رو هم گرفتم.
نميدونم اصلا چرا اين دو تا رو با هم مقايسه ميكنن!
اين فوتبال و فيفا هم شوتبال!دو تا چيز متفاوت كه قابل مقايسه نيست آخه.
اين Master Leauge كه ديگه خداست.الان يه تيمي درست كردم كه تركيبو ببينين حال ميكنين!منتخب تاريخ فوتبال هست اين تيم كسي خواست بگه سيوشو بدم.
ديگه اينكه بابا فيفا كيلو چنده!!!!

راستي كسي حسو حالشو داره تا سيو گلهاي قشنگ رو بزاريم؟يا مثل قبل هيچكي همكاري نميكنه؟!

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mammad :
چند هفته است كه سنگين دارم اينو بازي ميكنم واقعا خداست رفتم فيفا 2004 رو هم گرفتم.
نميدونم اصلا چرا اين دو تا رو با هم مقايسه ميكنن!
اين فوتبال و فيفا هم شوتبال!دو تا چيز متفاوت كه قابل مقايسه نيست آخه.
اين Master Leauge كه ديگه خداست.الان يه تيمي درست كردم كه تركيبو ببينين حال ميكنين!منتخب تاريخ فوتبال هست اين تيم كسي خواست بگه سيوشو بدم.
ديگه اينكه بابا فيفا كيلو چنده!!!!

راستي كسي حسو حالشو داره تا سيو گلهاي قشنگ رو بزاريم؟يا مثل قبل هيچكي همكاري نميكنه؟!
سلام محمد جان راستش من خودم ديوونه اين بازي هستم ولي با كارت من اين جواب نداد بزار چند وقت ديگه كه كارت خريدم سيوتو هم ميگيرم ولي تا اون موقعي كه من بگيرم احتمالا pes 4 اومده كه اون ديگه 100 % از اينا بهتره

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از ali206speed :
سلام محمد جان راستش من خودم ديوونه اين بازي هستم ولي با كارت من اين جواب نداد بزار چند وقت ديگه كه كارت خريدم سيوتو هم ميگيرم ولي تا اون موقعي كه من بگيرم احتمالا pes 4 اومده كه اون ديگه 100 % از اينا بهتره
راستي انقدر هم از فيفا بد نگو اونم خيلي توپه با وارد شدن كارتهاي گرافيك جديد كه دارن ميان از اين به بعد نميتونيم به گرافيك اين بازيها گير بديم فيفا 2005 كه بياد ديگه كسي دونباله فوتبال ديگه نميره ;)

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اصلا بحث گرافيك نيست بحث خود فوتبال هست.
تو بازي كه نشه درست حسابي سانتر كرد بازيكنا خيلي با هم متفاوت نباشند همه يه جور استپ كنن تا ميري تو محوطه فرتي ميشه شوت كرد و گل زد نشه درست حسابي سر ضرب شوت كرد واسه يه پاس تو در بايد كلي كار بكني و .. ديگه اسم اين فوتبال نيست.حي توپ برداشتن و رفتن تو محوطه يك شوت زدن زير توپ حوصله آدمو سر ميبره بعد چند وقت.حالا تماشگر هاش با كلاس باشن نميدونم بازيكناش خوشگل باشن قشنگ تكل كنن اينا قسمتي از بازي نه همش.
قال ممد:
فيفا خوشگله اما روح فوتبال توش نيست.

اما من نميگم PES اشكال نداره.داورش خيلي خنگ قبول.تماشاگرهاش بي ريختن درست.اين اشكالات خارج بازي هم كه ماشالا فراوونه با گرافيكو با منوهاش.با اين حرفها بازم از فيفا بهتره.
من رفتم هر دوتا بازيو گرفتم همينطوري قضاوت نميكنم اينطوري كه گفتين خيلي تغيير كرده فقط از لحاظ گرافيك وگرنه نيومدن تغييرات اساسي تو خود بازي بدن.

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از mammad :
اصلا بحث گرافيك نيست بحث خود فوتبال هست.
تو بازي كه نشه درست حسابي سانتر كرد بازيكنا خيلي با هم متفاوت نباشند همه يه جور استپ كنن تا ميري تو محوطه فرتي ميشه شوت كرد و گل زد نشه درست حسابي سر ضرب شوت كرد واسه يه پاس تو در بايد كلي كار بكني و .. ديگه اسم اين فوتبال نيست.حي توپ برداشتن و رفتن تو محوطه يك شوت زدن زير توپ حوصله آدمو سر ميبره بعد چند وقت.حالا تماشگر هاش با كلاس باشن نميدونم بازيكناش خوشگل باشن قشنگ تكل كنن اينا قسمتي از بازي نه همش.
قال ممد:
فيفا خوشگله اما روح فوتبال توش نيست.

اما من نميگم PES اشكال نداره.داورش خيلي خنگ قبول.تماشاگرهاش بي ريختن درست.اين اشكالات خارج بازي هم كه ماشالا فراوونه با گرافيكو با منوهاش.با اين حرفها بازم از فيفا بهتره.
من رفتم هر دوتا بازيو گرفتم همينطوري قضاوت نميكنم اينطوري كه گفتين خيلي تغيير كرده فقط از لحاظ گرافيك وگرنه نيومدن تغييرات اساسي تو خود بازي بدن.
آقا منم قبول كردم به نظر من هم فيفا خيلي مشكل داره ولي 2004 از قبليا بهتره

esimof

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمالاَ گيرهاي بازي Pro Evolution Soccer 3 خيلي اذيت مي كنه.
شركت Konami نسخه اصلاح شده همين بازي رو به اسم Winning Eleven 7 بيرون داده كه تو بازار هم ديدم و تهيه كردم مشكلات سرعت گرافيكي و ... بازي رفع شده.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
به نقل از esimof :
شركت Konami نسخه اصلاح شده همين بازي رو به اسم Winning Eleven 7 بيرون داده كه تو بازار هم ديدم و تهيه كردم مشكلات سرعت گرافيكي و ... بازي رفع شده.
سید به ما هم بده !
:happy:

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از esimof :
آقا شما كجا ديدي كدوم بازار جون من بگووووو
كاش رامشتين بود خيلي خوشحال مي شد

ali206speed

Registered User
لایک‌ها
3
آقا من اين رو هم گرفتم مثل قبلي آروم مياد :(

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
این رو geforce 2 mx 64mb داداشم با تنظیمات پایین خوب اجرا شد!

بالا