xPlod
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 2,314
- لایکها
- 8
دقیقنبه نقل از jeeerjeeerak :با دلایل منطقی یکدیگرو قانع کنیم نه با جنگ و دعوا .
دقیقنبه نقل از jeeerjeeerak :با دلایل منطقی یکدیگرو قانع کنیم نه با جنگ و دعوا .
مشخصه!به نقل از tintin :این رو اینجا زدم که بگم نظرم عوض شده . بخدا قصد گورکنی نداشتم !
حالا اینایی که گفتین قیمتش چندهبه نقل از Sony Ericsson!! :یه مدل جدید
سامسونگ B500
با دوربین 7.7 مگاپیکسل و 3x زوم اپتیکال و گیرنده DMB برای تماشای تلویزیون و همین طور خروجی تلویزیون مثل همونی که رو D600 هست
دیگه ترکونده ها سامسونگ:
با دلیل و منطق لطفا صحبت کنید.متشکرم.به نقل از mozaso0 :به نظر من آقا samsung مفت نمیارزه...!
به نقل از aramtarin :سامسونگ که از نظر ظاهر و آنتن دهی که تعطیله واقعا مرخصه. اما نوکیا : ممکنه از نظر آنتن دهی به قول شما خوب باشه تو ایران ولی از نظر شکل ظاهری و شکل منوی درون ان از جمله شکل انتن و باطری و..... مرخصه واقعا
خلاصه از نظر آنتن دهی و شکل ظاهری و شکل منوی داخل گوشی و همه چیز سونی اریکسون مقام اول رو داره من به این جمله اعتقاد دارم ((((فقط سونی اریکسون))))
حالا اگه کسی با من مخالفه میتونه اعلام کنه چون مطمئنم که متقاعد خواهد شد.
پایان جمله : فقط سونی اریکسون مخصوصا k700i . W800 , k750 , k600 و f500i هم بد نیست
به نقل از jeeerjeeerak :در برتری شکل ظاهری و تصویر شکی نیست که سامسونگ محشره ولی بقیه چیزاست که اذیت می کنه:wacko:
به نقل از noisymind :
- 8 GB microdrive
من جدیدا یه مموری 512 واسه کی 750 ام خریدم حالا موندو چطوری پرش کنم حالا درایو 8 گیگا بایتی به چه درد سامسونگ میخره سامسونگ اول باید عیبهاشو درست کنه که از مهمترین اونا محدود بودن سایز برنامه های جاواست که روش نصب میشه
به نقل از dead_chatter :به نقل از noisymind :
- 8 GB microdrive
من جدیدا یه مموری 512 واسه کی 750 ام خریدم حالا موندو چطوری پرش کنم حالا درایو 8 گیگا بایتی به چه درد سامسونگ میخره سامسونگ اول باید عیبهاشو درست کنه که از مهمترین اونا محدود بودن سایز برنامه های جاواست که روش نصب میشه
بده من یه ساعته برات پرش کنم!