• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SE W810 or NOKIA N70 ٠

kimiagar

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
حقيقتش من بين اينكه ان70بگيرم يا دبليو810 گير كردم.خواهش ميكنم راهنماييم كنيد;البته دوربين و كيفيت پخش ام پي تري و هم چنين ظاهر گوشي برام مهمه;براي همين دبليو 810 رو انتخاب كردم ولي وقتي رفتم بخرم همه بهم توصيه كردن پولي كه مي خواي بدي به دبليو 810;بده نوكيا ان 70 بگير.از بعضيا هم شنيدم كه دبليو810 خيلي هنگ مي كنه.مي خواستم ببينم ايا اين درسته؟و اينكه نظر دوستان رو جو ياشم

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
ببخشید ولی شما یکم فکر کنید میبینید که سیمبین بیشتر از جاوا هنگ میکنه
من خودم 800 دارم و داداشم ان 70 داره التماس میکنه میگه بیا عوض ان 70 مشکل تماس داره

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از pastgirls :
ببخشید ولی شما یکم فکر کنید میبینید که سیمبین بیشتر از جاوا هنگ میکنه
من خودم 800 دارم و داداشم ان 70 داره التماس میکنه میگه بیا عوض ان 70 مشکل تماس داره

مشکل تماس دیگه چیه؟! برادر شما رو نمیدونم ولی
شما روی گوشی 800 نارنجیت یه دونه دیگه هم بذاری من با ان 70 خودم عوضش نمیکنم .. هیچ مشکلی هم نداره ضمنا یک بار هم هنگ نکرده و این حرفا همش ساخته ذهنه .. بهترین انتن رو همیشه دارم با بهترین کیفیت مکالمه بدون حتی یک بار قطع و وصل صدا .. هنگ و این حرفا هم واسه دوره 3650 بود! و خیلی وقته منقرض شده ..

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
البته 3650 هم هنگ نمیکنه ! 3 سال پیش یکی از بچه ها گرفته بود .... (البته اون موقع خیلی بود !)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ببین عزیز! اگه استفاده از 40 جور برنامه سیمبین برات مهم نیست، 810 رو بگیر!
اگه برنامه بازی هم دوست داری، بگرد دنبال یه o2 atom دست دو
خودت رو محدود به سیمبین نکن
39.gif

Nilda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی خیلی از اونایی که عشق نصب برنامه اند بعد از یه مدت بیخیالش میشن، چه دلیلی وجود داره که شما که زیاد اهلش نیستی کیفیت دوربین و MP3 Player و ابعاد کوچیک و باتری بهتر W810 رو فدای قابلیت نصب برنامه بکنی؟ به حرفای این مغازه دارا هم در مورد هنگ و این اراجیف گوش نکن، ماه گذشته W810 پرفروشترین گوشی دنیا بوده پس شک نکن که انتخاب بهتریه.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از kimiagar :
سلام دوستان
حقيقتش من بين اينكه ان70بگيرم يا دبليو810 گير كردم.خواهش ميكنم راهنماييم كنيد;البته دوربين و كيفيت پخش ام پي تري و هم چنين ظاهر گوشي برام مهمه;براي همين دبليو 810 رو انتخاب كردم ولي وقتي رفتم بخرم همه بهم توصيه كردن پولي كه مي خواي بدي به دبليو 810;بده نوكيا ان 70 بگير.از بعضيا هم شنيدم كه دبليو810 خيلي هنگ مي كنه.مي خواستم ببينم ايا اين درسته؟و اينكه نظر دوستان رو جو ياشم (البته يادم رفت بگم حافظه ي گوشي هم برام مهمه)

به نظر من که N70 گوشی خیلی بهتریه

Nilda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ♂MAJID :
N80 بگیر هم از لحاظ دروربین بهتره و هم از لحاظ بخش MP3 !!!
یعنی خوشم میاد خودت هم میدونی چه حرف خنده داری زدی :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Nilda :
یعنی خوشم میاد خودت هم میدونی چه حرف خنده داری زدی :D

دقیقا همینطوره که ایشون میگن . فعلا نتنها موضوع خنده دار پستهای شماست!
N80 همون mp3 پلیر خوب N91 رو داره و از نظر کیفیت یزی کم نداره فقط ولوم صدا پایینتره که برای کسی که گوشش سالم باشه اصلا چیز مهمی نیست

Nilda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
دقیقا همینطوره که ایشون میگن . فعلا نتنها موضوع خنده دار پستهای شماست!
N80 همون mp3 پلیر خوب N91 رو داره و از نظر کیفیت یزی کم نداره فقط ولوم صدا پایینتره که برای کسی که گوشش سالم باشه اصلا چیز مهمی نیست
خوبه، جو اینجا فرح بخش تر از اون چیزیه که فکرشو می کردم :D

من نمی فهمم روی چه حسابی شما میگی "N80 همون mp3 پلیر خوب N91 رو داره" چرا که تا اونجایی که حافظۀ من یاری می کنه کیفیت N80 رو برابر با N70 دونسته بودن و نه N91. یه هدست معمولی رو هم که بهش اضافه کنیم کاملن مشخص میشه که در زمینه ی پخش موسیقی در برابر W810 حرفی برای گفتن نداره.

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
مشکل تماس دیگه چیه؟! برادر شما رو نمیدونم ولی
شما روی گوشی 800 نارنجیت یه دونه دیگه هم بذاری من با ان 70 خودم عوضش نمیکنم .. هیچ مشکلی هم نداره ضمنا یک بار هم هنگ نکرده و این حرفا همش ساخته ذهنه .. بهترین انتن رو همیشه دارم با بهترین کیفیت مکالمه بدون حتی یک بار قطع و وصل صدا .. هنگ و این حرفا هم واسه دوره 3650 بود! و خیلی وقته منقرض شده ..

آقا شما میخوای گوشیتو بی عیب ونقص معرفی کنی چرا گوشی دیگه رو محکوم میکنی ؟ 3650 دارم و هیچ مشکلی که نداره بماند ..... آنتن دهی بسیار بهتری نسبت به خیلی از گوشی های دیگه داره .....اینجوری بگم که جاهائی که نمیشه با گوشی های دیگه صحبت کرد ....3650 به زیبائی جواب میده !!!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Nikonian :
آقا شما میخوای گوشیتو بی عیب ونقص معرفی کنی چرا گوشی دیگه رو محکوم میکنی ؟ 3650 دارم و هیچ مشکلی که نداره بماند ..... آنتن دهی بسیار بهتری نسبت به خیلی از گوشی های دیگه داره .....اینجوری بگم که جاهائی که نمیشه با گوشی های دیگه صحبت کرد ....3650 به زیبائی جواب میده !!!

صحبت گوشی نیست! صحبت دوره زمانیه! یکسری حرفهای قدیمی را الان آقایونی که سالهاست گوشی سیمبینی دست نگرفتند تکرار میکنند و اصلا صحبت از این نیست که 3650 گوشی بدیه خیر! همین الان هم همین گوشی قابلیتهای خوبی داره که شما هم ذکر کردید

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Nilda :
خوبه، جو اینجا فرح بخش تر از اون چیزیه که فکرشو می کردم :D

من نمی فهمم روی چه حسابی شما میگی "N80 همون mp3 پلیر خوب N91 رو داره" چرا که تا اونجایی که حافظۀ من یاری می کنه کیفیت N80 رو برابر با N70 دونسته بودن و نه N91. یه هدست معمولی رو هم که بهش اضافه کنیم کاملن مشخص میشه که در زمینه ی پخش موسیقی در برابر W810 حرفی برای گفتن نداره.

احتمالا مشکل از حافظه شماست!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Nikonian :
دوست عزیز جسارت نشه منظور من این نبود که 3650 مشکل داشته .. منظورم این بود که این حرفی که هی میگن گوشیای سیمبین هنگ میکنه ماله خیلی وقته پیشه و منظور دوره زمانی ای بود که 3650 هم توی اون دوره اومده بود .. وگرنه ما هم به شما هم به گوشیتون که نوکیا باشه ارادت داریم :) دوست من 3230 داشت با رم 256 نزدیک 7 ماه میگفت یک بار کلا هنگ کرده اونم بخاطر این بوده که همزمان کلی نرم افزار رو داشته ران میرده بازی هم میکرده! .. دوست دیگم 6630 داره یک سال اون هم ازش راضیه و تا حالا هنگ نداشته .. 6680 هم که بین گوشیای سیمبین نوکیا معروفه به هنگ نکردن .. خودمم ان 70 رو تو دو ماه خورده ای یک بار هنگ ندیدم! اصلن هم نشنیدم کسی جایی اصابش از هنگ نوکیای اسمارت خراب باشه .. فقط یکی رو میشناختم نمیدونست رفنه بود یه 512 روی 3230 که داشت انداخته بود میگفت مشکل داره با مموریش .. حالا اینجا هی میان میگن گوشیی سیمبین مشکل هنگ داره! // ضمنا من وقتی از گوشیم نقصی نمیبینم و مشکلی ندارم باهاش چرا نگم؟! یه اسباب بازی نارنجی دارن هی میان از 30 ساعتش و اتوفکوسش چپ و راست شعر و قصه میگن!

Nilda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
احتمالا مشکل از حافظه شماست!
ممنونم که خیلی زود رفتید سر اصل مطلب، هیچ جوابی به اندازۀ این یکی نمی تونست منو سر ذوق بیاره :D
اما خب باید اعتراف کنم که باعث شدید که یه کم به خودم شک کنم، واسه همین رفتم دوباره اون چیزی که مشکوک بودم رو دوباره مرور کردم، نتایجش امیدوار کننده بود:

The quality of mp3 playback and radio is equal to Nokia N70, no changed were carried out. To tell the truth, the package should include an adapter for you to connect your lively earphones.

Two months spent with this device force you to listen to music. Cheap headphones that are part of the package can be thrown out at once, since their music playback quality cannot be described at all, they should be used for phone calls only despite support of stereo sound. What can of music can we be talking about in case you can hear noises at maximal volume (steady noise).

So we were forced to plug in Sennheiser’s model 250 – the sound quality proved to be average, though typical for all S60-powered smartphones. It has a lot in common with Nokia 3250 and other handsets sounding-wise, but is definitely inferior to Nokia N91.

سواد مفنگی من اینا رو این طور معنی می کنه N80 از لحاظ پخش موسیقی یه گوشیه کاملا معمولیه و در بهترین حالت بازهم با N91 به مراتب فاصله داره. پیش بینی محتوای پست بعدی شما چندان دور از ذهن نیست :)

Nilda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی پست این دوست یووه ای مون رو دیدم یادم افتاد یه حرف نزده ای دارم، امیدوارم از من دلخور نشن ایشون، کلی دارم می پرسم: اینجا رسمه که در مورد هر موضوع ادامه و دنبالۀ بحث توی ترد های مجاور ادامه پیدا کنه؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از Nilda :
ممنونم که خیلی زود رفتید سر اصل مطلب، هیچ جوابی به اندازۀ این یکی نمی تونست منو سر ذوق بیاره :D
اما خب باید اعتراف کنم که باعث شدید که یه کم به خودم شک کنم، واسه همین رفتم دوباره اون چیزی که مشکوک بودم رو دوباره مرور کردم، نتایجش امیدوار کننده بود:

سواد مفنگی من اینا رو این طور معنی می کنه N80 از لحاظ پخش موسیقی یه گوشیه کاملا معمولیه و در بهترین حالت بازهم با N91 به مراتب فاصله داره. پیش بینی محتوای پست بعدی شما چندان دور از ذهن نیست :)

یه موقع خدای ناکرده اینها رو از سایت موبایل ریویو که برنداشته اید قربان؟؟:eek:

چون میدونید که اون سایت از سونی اریکسون پول میگیره که در مورد نوکیا بد بنویسه و ارزشش رو بیاره پایین.....

واقعا یعنی این اخرین فکریه که میشه در مورد یه سایت با ( الان دیدم 448 نفر انلاین) و همواره توی هر جستجویی در مورد موبایل توی 10 تا نتیجه اول گوگل و یاهو و msn داشت.... نظر شما چیه؟؟

بالا