• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SE W810 or NOKIA N70 ٠

Nilda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
چون میدونید که اون سایت از سونی اریکسون پول میگیره که در مورد نوکیا بد بنویسه و ارزشش رو بیاره پایین.....
:blink:
عجیبه، من تا حالا فکر می کردم عکس این چیزی که شما میگید باشه، هنوز یادم نرفته که پارسال چه جوری دوربین N90 رو یه سر و گردن بالاتر از K750 دونست (نقطۀ اوجش عکسای خارج از فاصلۀ کانونی ماکرویی بود که با K750 گرفته بود) و توی Review های W900 و P990 چه طور هرچی از دهنش در اومد به این دوتا گوشی گفت. من کلا فکر می کنم اگه کسی هوادار برند خاصی باشه ( حالا هر برندی) از خوندن ریوو های Mobile-Review همیشه خونش به جوش میاد، بر عکس GSMArena که یکی به میخ میزنه یکی به نعل تا بتونه هوادارن رو راضی نگه داره.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Nilda :
راستی پست این دوست یووه ای مون رو دیدم یادم افتاد یه حرف نزده ای دارم، امیدوارم از من دلخور نشن ایشون، کلی دارم می پرسم: اینجا رسمه که در مورد هر موضوع ادامه و دنبالۀ بحث توی ترد های مجاور ادامه پیدا کنه؟

منظور شما رو دقیق متوجه نشدم ولی اینجا تا جایی که من یادمه رسم اینه که اگه جواب هر چیزی (حالا لزوما با ربط به موضوع هم که نباشه) رو اگه ندی حمل بر این میشه که طرف هر چی میگه درسته و به خودش هم مشتبه میشه اساسی و از اونجا که توی مملکت اسلامی! ما وقتی یه جمعی توی موقعیتی اکثریت رو در اختیار دارن احساس میکنن هر جور حرفی که حال میکنن رو با هر لحنی بزنن و وقتی جواب نمیگیرن بدتر ادامه بدنش این شده که من به شخصه ترجیح میدم جایی که طرف خطاب خودم باشم بی ربط هم که باشه جوابش رو بدم تا بیشتر شرمنده خیل عظیم اکثریت سونی اریکسونی نشم .. شما به طور کلی نگو جزئی بگو منظورت کدوم تاپیک هست ولی فکر نمیکنم بی ربط بوده باشه و اگر ادامه داشته حتمن در رابطش حرفی مشابه مطرح شده و جوابش رو دادم .

Nilda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نخیر قربان، سوء تفاهم نشه، من منظورم شخص شما نبود. کلا برام جالب بود وقتی پست های آخر بعضی تردها رو میدیدم به نظر می رسید که در مورد همه چیز داره صبحت میشه الا موضوعی که اون بالا نوشته شده.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Nilda :
نخیر قربان، سوء تفاهم نشه، من منظورم شخص شما نبود. کلا برام جالب بود وقتی پست های آخر بعضی تردها رو میدیدم به نظر می رسید که در مورد همه چیز داره صبحت میشه الا موضوعی که اون بالا نوشته شده.

این موضوع که کاملا طبیعیه! به هر حال از یه جایی به بعد که بستگی به ظرفیت تاپیک مربوطه داره بحثا میره به طرف جبه گیریهای برندی چون بهرحال در اخرین پستی که در مورد اون موضوع خاص زده شده حرفی زده شده که بحث رو منحرف کرده و بعدش هم تو اون فیلد جلو رفته .. این به نظرم اشکالی نداره چون قبل اینکه به قول شما در مورد همه چی صحبت بشه الا موضوع اصلی جواب در مورد اون موضوع داده شده و بحث اون مورد بسته شده تقریبا ولی دوستان محبت میکنن بحثا رو همچنان داغ نگه میدارن:)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از DariushAgah :
دقیقا همینطوره که ایشون میگن . فعلا نتنها موضوع خنده دار پستهای شماست!
N80 همون mp3 پلیر خوب N91 رو داره و از نظر کیفیت یزی کم نداره فقط ولوم صدا پایینتره که برای کسی که گوشش سالم باشه اصلا چیز مهمی نیست

دوساتن توجه كنن كه اينجا يه نتيجه بسيار علمي و اخلاقي ميشه گرفت:happy:

يعني اگه شما رفتين يه گوشي نوكيا گرفتين بعد ديدين صداش خيلي كمه و اصلا باهاش حال نميكنين به هيچ و جه گوشي رو مقصر ندونين بلكه مشكل از گوشهاي شماست!!!

:blink: :blink: :blink: :blink: :eek: :eek:

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Nilda :
خوبه، جو اینجا فرح بخش تر از اون چیزیه که فکرشو می کردم :D

من نمی فهمم روی چه حسابی شما میگی "N80 همون mp3 پلیر خوب N91 رو داره" چرا که تا اونجایی که حافظۀ من یاری می کنه کیفیت N80 رو برابر با N70 دونسته بودن و نه N91. یه هدست معمولی رو هم که بهش اضافه کنیم کاملن مشخص میشه که در زمینه ی پخش موسیقی در برابر W810 حرفی برای گفتن نداره.

من خدمت شما دو ست عزیز عزض کنم
خودم N80 رو با W800 , N91 تست کردم !!! هم از لحاظ کیفیت صدا برتری داشته و هم از لحاظ ولوم !!!
ضمنن اینو بگم که n91 خیلی ولومش از n80 کمتره !! و گوشی هستش که زیاد هنگ میکنه !!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از ♂MAJID :
من خدمت شما دو ست عزیز عزض کنم
خودم N80 رو با W800 , N91 تست کردم !!! هم از لحاظ کیفیت صدا برتری داشته و هم از لحاظ ولوم !!!
ضمنن اینو بگم که n91 خیلی ولومش از n80 کمتره !! و گوشی هستش که زیاد هنگ میکنه !!!

عجیبه بابا....خودتون هم حرفهای همدیگه رو قبول ندارین....یکی میاد میگه عین همن...یکی میاد میگه N91 بهتره....یکی میگه N80 بهتره....
ماشاالله حرفهای سایتهای ریویو کننده رو هم که هیچ کدومتون قبول ندارین و خودتون رو علامه دهر میدونین:p

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Sony Ericsson!! :
عجیبه بابا....خودتون هم حرفهای همدیگه رو قبول ندارین....یکی میاد میگه عین همن...یکی میاد میگه N91 بهتره....یکی میگه N80 بهتره....
ماشاالله حرفهای سایتهای ریویو کننده رو هم که هیچ کدومتون قبول ندارین و خودتون رو علامه دهر میدونین:p
سایتهای رویو که همش ..... !!! خودتون برید گوشیایی که گفتم رو تست کنید !! N80 N91 W800 من اینا رو تست کردم !!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Nilda :
ممنونم که خیلی زود رفتید سر اصل مطلب، هیچ جوابی به اندازۀ این یکی نمی تونست منو سر ذوق بیاره :D
اما خب باید اعتراف کنم که باعث شدید که یه کم به خودم شک کنم، واسه همین رفتم دوباره اون چیزی که مشکوک بودم رو دوباره مرور کردم، نتایجش امیدوار کننده بود:

سواد مفنگی من اینا رو این طور معنی می کنه N80 از لحاظ پخش موسیقی یه گوشیه کاملا معمولیه و در بهترین حالت بازهم با N91 به مراتب فاصله داره. پیش بینی محتوای پست بعدی شما چندان دور از ذهن نیست :)

جملات انگلیسی که کپی پست کردید بدون لینک ارزشی نداره! باید دید از کجا و از قول کی نقل کردید. از این اظهار نظرها توی فرومهای انگلیسی زیاده . هنر زیادی نمیخواهد پیدا کردنش

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از pooya007 :
دوساتن توجه كنن كه اينجا يه نتيجه بسيار علمي و اخلاقي ميشه گرفت:happy:

يعني اگه شما رفتين يه گوشي نوكيا گرفتين بعد ديدين صداش خيلي كمه و اصلا باهاش حال نميكنين به هيچ و جه گوشي رو مقصر ندونين بلكه مشكل از گوشهاي شماست!!!

:blink: :blink: :blink: :blink: :eek: :eek:

اگر شما تونستی یک آهنگ wasp رو با آخرین ولوم تا آخرش با N91 گوش بدی یک جایزه خوب پیش من داری
:cool:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
اگر شما تونستی یک آهنگ wasp رو با آخرین ولوم تا آخرش با N91 گوش بدی یک جایزه خوب پیش من داری

خب منظور؟ یعنی صداش خیلی بلنده؟ که چی؟
البته wasp و اینجور چیزا دیگه الان خیلی دموده شدن!:D
به قول دوستمون که فرومها همش ...! n80 بهترینه!!;)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از DariushAgah :

شما خودت گوش كن نتيجش رو واسه طرفداراي نوكيا تعريف كنه

واسه ما طرفداران سوني اريكسون افت داره بيايم گوشي هاي نوكيا مخصوصا اين N91 دسته بيل رو امتحان كه به كنار ، دستمون بگيريم.:cool:
:lol: :lol:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از pooya007 :
واسه ما طرفداران سوني اريكسون افت داره بيايم گوشي هاي نوكيا مخصوصا اين N91 دسته بيل رو امتحان كه به كنار ، دستمون بگيريم.:cool:

تایید می شه و لاغیر:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از pooya007 :
شما خودت گوش كن نتيجش رو واسه طرفداراي نوكيا تعريف كنه

خوبه که حرفی ندارید.. افت داره که چه بهتر! خدایی نکرده نکنید برید N73 بگیرید! جان نوه هاتون!

kimiagar

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان از راهنمايي همتون ممنونم .من ديروز رفتم w810رو خريدم:D :) .

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از kimiagar :

مبارک باشه:) ....کار درست رو شما کردی/ چند خریدی؟؟

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
مبارکه.چند گرفتی؟

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از kimiagar :

مبارک باشه:) ما مثه بعضیا نیستیم تا یکی میاد بر خلاف وعظ و خطابه هایی که دادن نوکیا میخره شروع میکنن تیکه پرونی و متلک و وعده پشیمونی!.. // امیدوارم به خوشی از گوشیت استفاده کنی :)

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از alireza_juve :
مبارک باشه:) ما مثه بعضیا نیستیم تا یکی میاد بر خلاف وعظ و خطابه هایی که دادن نوکیا میخره شروع میکنن تیکه پرونی و متلک و وعده پشیمونی!.. // امیدوارم به خوشی از گوشیت استفاده کنی :)
laugh.gif
ها اینی که گفتی منظورت کی بید؟
punish.gif

مبارکت باشه الهی به پای هم پیر بشین
help.gif

بالا