• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SE W810 or NOKIA N70 ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
اولا که من هم گفتم حساب n91 جداست
ثانیا مثلا 6230 و 6230i ( اولین گوشی استریو نوکیا! ) اگه با اکولایزر فرقی کرد؟
و در مورد سیمبین ها هم اگه انقدر موثر بود این همه سایت و رویوی معتبر زودتر از من و شما میگفتن ( سخت افزار همه چیز نیست ولی شما همون یه کوچولوشم دیگه بردین زیر سووال)
اینفدر هم موبایل روبو نکنید! به قول دوستمون که میگه چقدر از n90 در مقابل k750 ( دوربینش ) دفاع کرد در حالی که همه سایتهای دیگه ... تازه اگه اینطور که شما میگید بود که الان تو فرومش این همه طرفدار نوکیا نبودن!

6230 گوشی جدیدی محسوب نمیشه. الان سری N و حتی E از نظر موزیک مشکلی ندارند
هیچ ریوو ای هم نیست که برنامه های جانبی سیمبین رو بررسی کنه پس صحبتتون در مورد سیمبین هم درست نیست.
موبایل ریوو هم دستش بارها رو شده و اینکه یوزر نوکیا توی فرومش هست ربطی به این قضیه نداره! یوزر نوکیا همه جا هست!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
6230 گوشی جدیدی محسوب نمیشه. الان سری N و حتی E از نظر موزیک مشکلی ندارند
هیچ ریوو ای هم نیست که برنامه های جانبی سیمبین رو بررسی کنه پس صحبتتون در مورد سیمبین هم درست نیست.
موبایل ریوو هم دستش بارها رو شده و اینکه یوزر نوکیا توی فرومش هست ربطی به این قضیه نداره! یوزر نوکیا همه جا هست!

به هر اگر هم اینطور باشه هنوز خیلی مونده بازار موزیک فونها به سری n برسه;) ( خود سری n غیر از n91 ادعایی روی موزیک ندارن).

کجا؟ کو دستش رو شده؟! برعکسشم که رو شده که!! اونا حساب نیست؟!!!

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
N70 فقط اسمارت فون هست که W810 از این امکانات نداره دیگه از نطر دوربین ، سرعت ، افزایش حافطه و پخش موسیقی و... به پای W810 نمیرسه خودم دیدم چطور دوستام از خرید N70 پشیمون میشن و به من حسودی میکنن وقتی که نمی خوان کم بیارن میگن گوشی خوش دستیه خیلی شیکه:D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از DariushAgah :
حالیکه اصلا برای گوش دادن آهنگ کاربردی نداره و نمیشه با اون ولوم آهنگ گوش داد. فقط برای بستن راه ریووهای تبلیغاتی مثل سایت موبایل ریوو که با دسی بل حجم صدا رو جای کیفیت جا میزنند نوکیا اینکار رو کرده.

می گم اصلاً چرا خود نوکیا باید اینقدر واسه حرف این سایت های تبلیغاتی ارزش قائل بشه!؟ بحثیه ها:D

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اینا همش حرفه....

چیزی که عیان هست رو بچسبید نه اینکه تو ریویو اینجوری گفته ولی برنامه اونجوری میشه....

انگار برنامه معجزه میکنه

هر کاری هم بکنه دیگه نمیتونه سخت افزار گوشی رو عوض کنه...یه دونه هندزفری این N70 داره ( مال رفیقم) هر دفعه من میزارم تو گوشم یه ساعت باید کشتی بگیری بره تو گوش...بعد که رفت تا یه تکون بخوری زرتی در میاد....مثل w800 هم که نمیچسبه قشنگ در نتیجه از صدای باس و این حرفها خبری نیست....فقط یه وزوزی میکنه!!!

اینم با برنامه قابل حله!!!! الان میان میگن اره...میگین نه؟ نیگا کنید:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از adi1358 :
N70 فقط اسمارت فون هست که W810 از این امکانات نداره دیگه از نطر دوربین ، سرعت ، افزایش حافطه و پخش موسیقی و... به پای W810 نمیرسه خودم دیدم چطور دوستام از خرید N70 پشیمون میشن و به من حسودی میکنن وقتی که نمی خوان کم بیارن میگن گوشی خوش دستیه خیلی شیکه:D

N70 دست دومش هم حداقلش 300 تومنه! میتونند بفروشند یک گوشی بهتر بگیرند اگر بخواهند! 1100 نیست که به گوشی دیگه ای حسادت کنند! بابا یک چیزی بگید که خنده دار نباشه. حالا میگفتی K800 که یک دوربین خوب داره w810 که چیز خاصی نداره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Sony Ericsson!! :
اینا همش حرفه....

چیزی که عیان هست رو بچسبید نه اینکه تو ریویو اینجوری گفته ولی برنامه اونجوری میشه....

انگار برنامه معجزه میکنه

هر کاری هم بکنه دیگه نمیتونه سخت افزار گوشی رو عوض کنه...یه دونه هندزفری این N70 داره ( مال رفیقم) هر دفعه من میزارم تو گوشم یه ساعت باید کشتی بگیری بره تو گوش...بعد که رفت تا یه تکون بخوری زرتی در میاد....مثل w800 هم که نمیچسبه قشنگ در نتیجه از صدای باس و این حرفها خبری نیست....فقط یه وزوزی میکنه!!!

اینم با برنامه قابل حله!!!! الان میان میگن اره...میگین نه؟ نیگا کنید:

از بی اطلاعی شماست!
میشه هندزفری 3250 انداخت روش. اینطوری سخت افزار هم عوض شده. برنامه هم گاهی واقعا معجزه میکنه . هرچند شما نه برنامه میدونی چیه نه معجزه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بله میشه حسابی پول خرج کرد تا بلکه شاید ایا خوب بشه یا نشه

خوبی اونا اینه که از اول روشون یه هندزفری عالی هست ...

احتمالا برنامه نویس نبودی؟؟؟ تو مایکرو سافتی جایی کار نمیکنی؟؟ انقدر برنامه دانی؟؟؟

نمیدونستم سیمچین به دستها هم برنامه میدونن چیه!!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
از بی اطلاعی شماست!
میشه هندزفری 3250 انداخت روش. اینطوری سخت افزار هم عوض شده. برنامه هم گاهی واقعا معجزه میکنه . هرچند شما نه برنامه میدونی چیه نه معجزه

اون هندزفری هم همچین مالی نیست!!
w810 از نظر شما ممکنه چیزی نداشته باشه!! که طبیعی هم هست:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بله میشه حسابی پول خرج کرد تا بلکه شاید ایا خوب بشه یا نشه

خوبی اونا اینه که از اول روشون یه هندزفری عالی هست ...

احتمالا برنامه نویس نبودی؟؟؟ تو مایکرو سافتی جایی کار نمیکنی؟؟ انقدر برنامه دانی؟؟؟

نمیدونستم سیمچین به دستها هم برنامه میدونن چیه!!!

اون هندزفری سونی اریکسون همچین هم عالی نیست! ندونستن عیب نیست چرا گریه میکنی! کم مونده چند نفر رو کتک بزنه!!
:D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
اون هندزفری هم همچین مالی نیست!!
w810 از نظر شما ممکنه چیزی نداشته باشه!! که طبیعی هم هست:D

نظر شما در مورد هندزفری نوکیا مهم نیست چون انتظاری ندارم نظر منصفانه ای بدید ولی مهمترین نکته اینه که خروجی صدای استاندارد داره و هر هدفنی بهش وصل میشه و شما نمیتونی از اون هدفنها ایراد بگیری که هدفن سونی اریکسون در مقابلشون فقط یک چیز متوسطه

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
چیی برای تعریف از 800 خودم ندارم فکر کنم اونقدر جا افتاده باشه

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
داریوش جان شس هفتاد نفر میگن W810 بهتره :rolleyes: رای با اکثریته :rolleyes:
قبول کن دیگه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
دیگه کم کم خودش هم نمیدونه چی بگه...همه رو با هم قاطی میکنه و یه چیزی در میاد....

جدی؟ هندزفری سونی در برابر اون متوسطه؟ همه دنیا یه نظر دیگه دارن.... محض اطلاع که سوادتون بره بالا تمام هندزفری های سری دابلیو بهشون میشه هندزفری جداگونه هم زد....از همون قسمت که دو تیکه هست

حالا این که یه نفر بره دنبال یه هندزفری جدا و بیاد برای نوکیا بخره و بزاره روش که ایا صداش بشه اونی که میخواد یا نه فکر کنم کار ملانصر الدین باشه

با توجه به اینکه وقتی ادم یه گوشی میخره دوست داره انتظاراتش رو براورده کنه نه اینکه تازه بره دنبال یه چیز دیگه و یه پول جدا هم بده که میخواد صداش خوب بشه....تازه 98 درصد کاربرها اصلا همچین کاری رو نمیکنن...با همون استاندار د خودش که تو جعبه هست سر میکنن

لابد اینا رو هم میخوای نفی کنی نه؟؟

adi1358

Registered User
لایک‌ها
4
آدم تا میتونه باید بدون تعصب نظر بده ،بهتر نتیجه میگیره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از adi1358 :
داریوش جان شس هفتاد نفر میگن W810 بهتره :rolleyes: رای با اکثریته :rolleyes:
قبول کن دیگه

فروش نوکیا 6 برابر فروش سونی اریکسونه شما حرف همین چند نفر پی تی رو میبینی!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دیگه کم کم خودش هم نمیدونه چی بگه...همه رو با هم قاطی میکنه و یه چیزی در میاد....

جدی؟ هندزفری سونی در برابر اون متوسطه؟ همه دنیا یه نظر دیگه دارن.... محض اطلاع که سوادتون بره بالا تمام هندزفری های سری دابلیو بهشون میشه هندزفری جداگونه هم زد....از همون قسمت که دو تیکه هست

حالا این که یه نفر بره دنبال یه هندزفری جدا و بیاد برای نوکیا بخره و بزاره روش که ایا صداش بشه اونی که میخواد یا نه فکر کنم کار ملانصر الدین باشه

با توجه به اینکه وقتی ادم یه گوشی میخره دوست داره انتظاراتش رو براورده کنه نه اینکه تازه بره دنبال یه چیز دیگه و یه پول جدا هم بده که میخواد صداش خوب بشه....تازه 98 درصد کاربرها اصلا همچین کاری رو نمیکنن...با همون استاندار د خودش که تو جعبه هست سر میکنن

لابد اینا رو هم میخوای نفی کنی نه؟؟

دیگه اینها ایراد بنی اسراییلیه! اول میگفتی سخت افزار سوض نمیشه و دیدی که اشتباه میکردی! حالا مجبوری رو بیاری به این حرفها!

ضمنا هیچ اما و اگری وجود نداره با خرید یک گوشی خوب صدا بدون هیج شک و اما و اگری کیفیت افزایش پیدا میکنه. هزینه زیادی هم نداره! البته این برای اونهاییه که خیلی براشون مهمه وگرنه من خودم اصلا تعویض هندزفری رو به کسی توصیه نمیکنم فقط تعویض برنامه کفایت میکنه

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
مژده
منم آخر كوتاه اومدم و رفتم اين گوشي رو گرفتم خيلي گوشي خوش دستيه همه چيزش عاليه

بلندي و كيفيت صداش نسبت به w800 خيلي بهتر شده

فقط يه مشكل!!!

please help:( :( :( :(

نمي دونم چي شده هرچي عكس ميگيرم اصلا save نمي كنه

عكس رو كه ميگيرم مينويسه saving ولي وقتي تموم شد هيچي ذخيره نمي كنه

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
به نقل از pooya007 :
مژده
منم آخر كوتاه اومدم و رفتم اين گوشي رو گرفتم خيلي گوشي خوش دستيه همه چيزش عاليه

بلندي و كيفيت صداش نسبت به w800 خيلي بهتر شده

فقط يه مشكل!!!

please help:( :( :( :(

نمي دونم چي شده هرچي عكس ميگيرم اصلا save نمي كنه

عكس رو كه ميگيرم مينويسه saving ولي وقتي تموم شد هيچي ذخيره نمي كنه
سلام مبارکه
تو همون منوی دوربین که بازش کردین و تصویر اومده قبل این که شاتر رو بزنید و عکس بگیرید وارد settingبشید و روی گزینه save toکلیک کنید و اونجا حافظه گوشی رو انتخاب کنید .ماله شما به احتمال زیاد به طور پیش فرض memory stick بوده.
ازش راضی هستین کیفیت عکساش نسبت به w800& k750چه طوره؟:eek:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از gaxter :
سلام مبارکه
تو همون منوی دوربین که بازش کردین و تصویر اومده قبل این که شاتر رو بزنید و عکس بگیرید وارد settingبشید و روی گزینه save toکلیک کنید و اونجا حافظه گوشی رو انتخاب کنید .ماله شما به احتمال زیاد به طور پیش فرض memory stick بوده.
ازش راضی هستین کیفیت عکساش نسبت به w800& k750چه طوره؟:eek:

ممنون

همه اينايي رو كه ميگين امتحان كردم عكس رو كه ميگيرم مينويسه <<در حال ذخيره>> ولي وقتي تموم ميشه، هيچي save نميكنه

بالا