• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SE W810 or NOKIA N70 ٠

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از kimiagar :
دوستان از راهنمايي همتون ممنونم .من ديروز رفتم w810رو خريدم:D :) .

مباركت باشه چن خريدي؟

ازش راضي هستي من ميخواستم w900 بگيرم ولي چون پولم نميرسه مي خوام ازين بگيرم ظاهرا قيمتش افت كرده شده 350 تومن:rolleyes:

راستش اونروز گرفتم دستم به نظرم خيلي كوچك اومد نظر شما كه باهاش كار كردي چيه؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
يادم رفت بپرسم!!

صداش چطوره؟
يعني منظورم بلندي و كيفيتشه چون برام خيلي مهمه

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
به نقل از pooya007 :
مباركت باشه چن خريدي؟

ازش راضي هستي من ميخواستم w900 بگيرم ولي چون پولم نميرسه مي خوام ازين بگيرم ظاهرا قيمتش افت كرده شده 350 تومن:rolleyes:

آقا پویا شما تبریز قیمت گرفتین 350 تومن؟
میشه بگید کدوم فروشگاه .
ممنون:)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از gaxter :
آقا پویا شما تبریز قیمت گرفتین 350 تومن؟
میشه بگید کدوم فروشگاه .
ممنون:)

آره راستش منم اول باورم نشد
از فروشنده دو سه بار پرسيدم،گفتم منظورمw810 ه نه w800 !!

ضمنا با گارانتي و اصل مالزي هم بود:rolleyes:

يه فروشگاه ديگه 360 تومن قيمت داد

به غير از اين دو فروشگاه بقيه 390--420 تومن قيمت دادن

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از DariushAgah :
خوبه که حرفی ندارید.. افت داره که چه بهتر! خدایی نکرده نکنید برید N73 بگیرید! جان نوه هاتون!

شما خيالت تخت باشه!!:cool:

شبم راحت بخواب ما دور و ور نوكيا نميريم:p

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
به نقل از pooya007 :
آره راستش منم اول باورم نشد
از فروشنده دو سه بار پرسيدم،گفتم منظورمw810 ه نه w800 !!

ضمنا با گارانتي و اصل مالزي هم بود:rolleyes:

يه فروشگاه ديگه 360 تومن قيمت داد

به غير از اين دو فروشگاه بقيه 390--420 تومن قيمت دادن
براتون پیغام گذاشتم لطفا چک کنید.
ممنون:rolleyes:

kimiagar

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون.من 390خريدم. بدون گارانتي از علايدين:rolleyes:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
مباركت باشه كار درستي كردسي ولي يه لطفي بكن جواب اين دوتا سوال من رو بده:blush:

به نقل از pooya007 :

pooya007

صداش چطوره؟
يعني منظورم بلندي و كيفيتشه چون برام خيلي مهمه

kimiagar

Registered User
لایک‌ها
0
گوشيه خوش دستيه.صداش هم خيلي عاليه.ولي دوربينش كه به نظر من چنگي به دل نمي زنه البته شايد تنظيمات خاصي بخواد نميدونم. ولي كلا من ازش راضيم :cool:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از kimiagar :
گوشيه خوش دستيه.صداش هم خيلي عاليه.ولي دوربينش كه به نظر من چنگي به دل نمي زنه البته شايد تنظيمات خاصي بخواد نميدونم. ولي كلا من ازش راضيم :cool:

به پاي هم پير شين;)

شما صداي w800 رو هم امتحان كردين؟

صداي كدوم يكي بهتره؟

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
اگر شما تونستی یک آهنگ wasp رو با آخرین ولوم تا آخرش با N91 گوش بدی یک جایزه خوب پیش من داری
:cool:
تایید میشه !!!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از ♂MAJID :
تایید میشه !!!

خب اینکه صدا بلند باشه ( که به قول شما نشه گوش هم کرد) که مزیت نمیشه که!
بدی گوشیهای نوکیا ( البته n91 شاید نه!) اینه که اصلا باس نداره و وسطهای آهنگ اگه آدمو جو گرفته باشه!! هی باید صدا رو زیاد کنی;) و این ناخود آگاه به گوش آسیب میرسونه. ولی در سونی اریکسون ها و مثلا sx1 طوریه که با کمترین درجه وولوم هم شما باس داری و کمتر وسوسه میشی که هی وولوم رو زیاد کنی;) و دیگه از این لذت بخش تر نمیشه:happy: و کسانی درک میکنن که گوش کرده باشن.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از noisymind :
بدی گوشیهای نوکیا ( البته n91 شاید نه!) اینه که اصلا باس نداره و وسطهای آهنگ اگه آدمو جو گرفته باشه!! هی باید صدا رو زیاد کنی;) و این ناخود آگاه به گوش آسیب میرسونه. ولی در سونی اریکسون ها و مثلا sx1 طوریه که با کمترین درجه وولوم هم شما باس داری و کمتر وسوسه میشی که هی وولوم رو زیاد کنی;) و دیگه از این لذت بخش تر نمیشه:happy: و کسانی درک میکنن که گوش کرده باشن.

تایید میشه و لاغیر:) :)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نقل از noisymind :

البته نوکیا سیمبین داره! با سیمبین بیسش رو زیاد میکنن:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بد نیست ادامه بحث به تاپیک دیگه ای بره! کسی که تاپیک رو زده بود گوشیش رو انتخاب کرد و خرید! این وسط ما هی ادامه میدیم! هرکی هرچی حال میکنه انجام میده دیگه! حالا هی بیاین بحث سیمبین بهتر است یا جاوا! رو بکشید وسط و اخرش هم همون جواب همیشگی ! به روح 3310 قسم اگه اون تاپیک سونی - نوکیا عنوان سیمبین - جاوا می داشت تا همین امروز هم بسته نبود و بحثا ادامه داشت!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :

نه این حرف اصلا درست نیست در N91 و کلا سری N جدید اینطور نیست.هم باس خوبه هم بلندی صدا.
قبلا مثلا زمان 6680 اینطور بود که بلندی صدا از یک حدی بالاتر نمیرفت ولی از وقتی ریوو های تبلغاتی زیاد شد که حجم صدا رو به کیفیت پخش ربط میدادند نوکیا هم ولومک رو بالا برده در حالیکه اصلا برای گوش دادن آهنگ کاربردی نداره و نمیشه با اون ولوم آهنگ گوش داد. فقط برای بستن راه ریووهای تبلیغاتی مثل سایت موبایل ریوو که با دسی بل حجم صدا رو جای کیفیت جا میزنند نوکیا اینکار رو کرده.
به جای بازی کردن با ولوم هم میتونید از اکوالایزر استفاده کنید! شما که کارتون آهنگ گوش کردن بوده این چند سال دیگه چرا؟!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از DariushAgah :
نه این حرف اصلا درست نیست در N91 و کلا سری N جدید اینطور نیست.هم باس خوبه هم بلندی صدا.
قبلا مثلا زمان 6680 اینطور بود که بلندی صدا از یک حدی بالاتر نمیرفت ولی از وقتی ریوو های تبلغاتی زیاد شد که حجم صدا رو به کیفیت پخش ربط میدادند نوکیا هم ولومک رو بالا برده در حالیکه اصلا برای گوش دادن آهنگ کاربردی نداره و نمیشه با اون ولوم آهنگ گوش داد. فقط برای بستن راه ریووهای تبلیغاتی مثل سایت موبایل ریوو که با دسی بل حجم صدا رو جای کیفیت جا میزنند نوکیا اینکار رو کرده.
به جای بازی کردن با ولوم هم میتونید از اکوالایزر استفاده کنید! شما که کارتون آهنگ گوش کردن بوده این چند سال دیگه چرا؟!

اولا که من هم گفتم حساب n91 جداست
ثانیا مثلا 6230 و 6230i ( اولین گوشی استریو نوکیا! ) اگه با اکولایزر فرقی کرد؟
و در مورد سیمبین ها هم اگه انقدر موثر بود این همه سایت و رویوی معتبر زودتر از من و شما میگفتن ( سخت افزار همه چیز نیست ولی شما همون یه کوچولوشم دیگه بردین زیر سووال)
اینفدر هم موبایل روبو نکنید! به قول دوستمون که میگه چقدر از n90 در مقابل k750 ( دوربینش ) دفاع کرد در حالی که همه سایتهای دیگه ... تازه اگه اینطور که شما میگید بود که الان تو فرومش این همه طرفدار نوکیا نبودن!

بالا