• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

SE W810 or NOKIA N70 ٠

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از gaxter :
سلام مبارکه
تو همون منوی دوربین که بازش کردین و تصویر اومده قبل این که شاتر رو بزنید و عکس بگیرید وارد settingبشید و روی گزینه save toکلیک کنید و اونجا حافظه گوشی رو انتخاب کنید .ماله شما به احتمال زیاد به طور پیش فرض memory stick بوده.
ازش راضی هستین کیفیت عکساش نسبت به w800& k750چه طوره؟:eek:

ممنون

همه اينايي رو كه ميگين امتحان كردم عكس رو كه ميگيرم مينويسه <<در حال ذخيره>> ولي وقتي تموم ميشه، هيچي save نميكنه

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بالاخره تونستم مشكل گوشيمو حل كنم و الان همه چيزش به خوبي كار ميكنه

يه بار كارت گوشيمو فرمت كردم و الان همه عكساي گرفته شده رو save ميكنه

دليل اين مشكل هم فكر ميكنم به اين خاطر باشه كه چند بار وقتي كه داشتم با برنامه disc to phone به گوشيم آهنگ ميزدم بدون اينكه ريختن آهنگ تموم بشه cancel كردم و به همين خاطر كارت دچار مشكل شد.
و الان دارم از اين گوشي لذت ميبرم.

مهمترين فاكتور براي من كيفيت و بلندي صدا بود كه نسبت به w800 بهتر و بلندتر شده.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزيز gaxter اگه هنوز اين گوشي رو نگرفتي بگو

ميخوام چنتا چيز مهم بهت بگم

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
راست میگی صداش بلند تره من الان 800 دارم چند گرفتی من صدا واسم مهمه
بعد چند تا فلاش داره

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از pastgirls :
راست میگی صداش بلند تره من الان 800 دارم چند گرفتی من صدا واسم مهمه
بعد چند تا فلاش داره

هم صداي اسپيكر . هم صداي هدفونش نسبت به w800 بلندتر و بهتر شده

فلاشش هم فكر كنم مثل 800 ـه يهني دوتا led داره

با گارانتي 18 ماهه پارسيان همراه با صفحه كليد ومنوي فارسي و يك كابل tv گرفتم 350 تومن

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
به نقل از pooya007 :
دوست عزيز gaxter اگه هنوز اين گوشي رو نگرفتي بگو

ميخوام چنتا چيز مهم بهت بگم
سلام پویا جان نه هنوز نخریدم اگه میشه یه کم در موردش برام توضیح بدی ممنون میشم.مخصوصا کیفیت عکسبرداریش نسبت به مدل های قبلش.
ممنون:)

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
به نقل از pooya007 :
هم صداي اسپيكر . هم صداي هدفونش نسبت به w800 بلندتر و بهتر شده

فلاشش هم فكر كنم مثل 800 ـه يهني دوتا led داره

با گارانتي 18 ماهه پارسيان همراه با صفحه كليد ومنوي فارسي و يك كابل tv گرفتم 350 تومن
آدرس رو هم لطف میکنی؟private message
ممنون:blush:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
به نقل از gaxter :
سلام پویا جان نه هنوز نخریدم اگه میشه یه کم در موردش برام توضیح بدی ممنون میشم.مخصوصا کیفیت عکسبرداریش نسبت به مدل های قبلش.
ممنون:)

كيفيت عكس مدلهاي قبلي رو نديدم ولي فردا ميتوني عكسايي رو كه با اين گوشي گرفتم تو بخش آخرين عكسي كه گرفتم ببيني

pm رو هم فردا بهت ميزنم

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از adi1358 :
داریوش جان شس هفتاد نفر میگن W810 بهتره :rolleyes: رای با اکثریته :rolleyes:
قبول کن دیگه
بگو 2 , 3 نفر نه ........................ شس هفتاد
291.gif

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی جالبه میان میگن 60 70 نفر گفتن دبلیو 810 بهتره پس نتیجه این میشه که بهتره و منطقی تر و بدون تعصب! دوستان واقعا امر بهتون مشتبه شده .. اگه اون خبر رو نخوندید برم براتون لینکشو بیارم که ان 70 تو همایش سالانه ممفیس ( که حداقل از پی تی و امثالهم خیلی منطقی تره! با یسری که فقط کارشون سنجیدن و مقایسه گوشیا با همه ) اعلام شد ان 70 برترین گوشی سرگرمی سال شناخته شد .. حالا بگین دبلیو 810 بهتره چون این 6 7 نفر که در 10 ضرب کردین شد 60 70 اومن اعلام کردن دبلیو 810 بهتره! حتمن بی تعصبه! حتمن منطقی! و مهمتر حتمن همینی که میگید درسته! // ضمنا مثکه خیلی حال میکنید اعلام کنید از ان70 پشیمون هستن ملت! واسه اینکه خوشحالیتون کاملتر بشه خدمتتون عرض کنم که من نه تنها پشیمون نیستم بلکه خیلی راضی هستم که توی مقطع یکی دو روزه! نزدیک بود تو دام کا 750 و امثالهم بیفتم که نیفتادم .. شما هم باشید با واکمن های نارنجی و مشکی قرمزتون و فکر کنید درست میگید .. :)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
عكسهايي كه با W810 گرفتم نو بخش ((آخرين عكسي كه با موبايل گرفتم)) آپلود كردم

ميتوننين ببينين و با گوشي هاي ديگر سري واكمن مقايسه كنيد:) :)

Nilda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
خیلی جالبه میان میگن 60 70 نفر گفتن دبلیو 810 بهتره پس نتیجه این میشه که بهتره و منطقی تر و بدون تعصب! دوستان واقعا امر بهتون مشتبه شده .. اگه اون خبر رو نخوندید برم براتون لینکشو بیارم که ان 70 تو همایش سالانه ممفیس ( که حداقل از پی تی و امثالهم خیلی منطقی تره! با یسری که فقط کارشون سنجیدن و مقایسه گوشیا با همه ) اعلام شد ان 70 برترین گوشی سرگرمی سال شناخته شد .. حالا بگین دبلیو 810 بهتره چون این 6 7 نفر که در 10 ضرب کردین شد 60 70 اومن اعلام کردن دبلیو 810 بهتره! حتمن بی تعصبه! حتمن منطقی! و مهمتر حتمن همینی که میگید درسته! // ضمنا مثکه خیلی حال میکنید اعلام کنید از ان70 پشیمون هستن ملت! واسه اینکه خوشحالیتون کاملتر بشه خدمتتون عرض کنم که من نه تنها پشیمون نیستم بلکه خیلی راضی هستم که توی مقطع یکی دو روزه! نزدیک بود تو دام کا 750 و امثالهم بیفتم که نیفتادم .. شما هم باشید با واکمن های نارنجی و مشکی قرمزتون و فکر کنید درست میگید .. :)
جسارت نباشه، اما میگن شنونده باید عاقل باشه.
یادمه پارسال یکی از همین ارگان های معتبر اومده بود N90 رو به عنوان بهترین گوشی دوربین دار انتخاب کرده بود، در حالیکه K750 و شارپ 903 به مراتب عکس های بهتری میگرفتن. امسال هم این افتخار بهترین گوشی سرگرمی سال به N70 رسید. خیلی جالبه، نه؟
عقل ناقص من که سرگرمی رو توی عکاسی، فیلمبرداری، پخش فیلم و موسیقی و از همه مهتر بازی میدونه. بعدش هرچی فکر می کنم به نظرم میاد که در تمام این موارد W900 حسابی از N70 بالاتره، مخصوصا در مورد بازی که اونم به خاطر پردازشگر تصویر GeForceGO 4800 هستش که میتونه بازی های سه بعدی رو با کیفیت بسیار بالا اجرا کنه.
حالا دوست دارم شما که میگی این گوشی رو داری بیای برای همه توضیح بدی که N70 در زمینۀ سرگرمی چه مزایایی نسبت به W900 داره؟
آدم این چیزا رو میبینه که نمیتونه به صداقت این تیپ عنوانها شک نکنه.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
در مورد عکس و فیلم که حالا باز میشه گفت N70 میتونه یه حرفهایی بزنه ...در مورد بازی عمرا بتونه....

w900 یه صفحه 320x240 داره با پردازشگر تصویری که اونو تقریبا تو بالاترین مکان جدول مقایسه قرار میده

N70 فقط یه صفحه 176x208 پیکسلی داره که از پردازشگر تصویری هم بی بهره هست....

یادم نمیره همین بازی تنیس 3 بعدی که k750 به راحتی مثل اب خوردن اجرا میکنه روی ان 70 اصلا کار نمیکنه....قیافه رفیقم در این لحظه دیدنی بود وقتی گوشیش که این همه پز میداد نتونست بازی رو بالا بیاره...چه برسه به w900 که سالاره....

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Nilda :
جسارت نباشه، اما میگن شنونده باید عاقل باشه.
یادمه پارسال یکی از همین ارگان های معتبر اومده بود N90 رو به عنوان بهترین گوشی دوربین دار انتخاب کرده بود، در حالیکه K750 و شارپ 903 به مراتب عکس های بهتری میگرفتن. امسال هم این افتخار بهترین گوشی سرگرمی سال به N70 رسید. خیلی جالبه، نه؟
عقل ناقص من که سرگرمی رو توی عکاسی، فیلمبرداری، پخش فیلم و موسیقی و از همه مهتر بازی میدونه. بعدش هرچی فکر می کنم به نظرم میاد که در تمام این موارد W900 حسابی از N70 بالاتره، مخصوصا در مورد بازی که اونم به خاطر پردازشگر تصویر GeForceGO 4800 هستش که میتونه بازی های سه بعدی رو با کیفیت بسیار بالا اجرا کنه.
حالا دوست دارم شما که میگی این گوشی رو داری بیای برای همه توضیح بدی که N70 در زمینۀ سرگرمی چه مزایایی نسبت به W900 داره؟
آدم این چیزا رو میبینه که نمیتونه به صداقت این تیپ عنوانها شک نکنه.

دوست عزیز چرا میزنی تو جاده خاکی؟ کجای بحث اسمی از دبلیو 900 بود که شما انداختیش وسط؟ من اون مطلب رو از این نظر گفتم که یه چن نفری لطف کرده بودن منطق رو از دید خودشون غالب کرده بودن به نظر درست و نتیجه گیر هم کرده بودن! اومدن گفتن دبلیو 810 از ان 70 بهتره و این حرفا .. شما میای میگی دبلیو 900؟ ضمن اینکه نکنه شما سیمبین رو یه جور سرگرمی به حساب نمیاری؟ من نه بخاطر اینکه خودم دارم از این جهت ان 70 رو با توجه به قیمت مناسبش یه گوشی به اصطلاح آل این وان میدونم چون تمام مواردی که بشه بهشون سرگرمی گفت در حد خوب و قابل قبول یه یوزر که موبایل رو به دید ام پی تری پلیر یا دوربین دیجیتال نمیدونه و گوشی تلفنی میخاد که امکانات رو هم داشته باشه به راحتی تامین میکنه .. دوربینش خوبه عالی نیس که احتیاجی هم برای من نیس که ماکرو بگیرم !! موسیقی رو هم در حد قابل قبول به خوبی ساپرت میکنه برای بهتر شدنش هم نرم افزارایی هست .. یه اسمارت فون خوشدست که در مقایسه با همرده های خودش بزرگ و خیلی جاگیر هم نیست .. مجموعه اینا وقتی مقایسه میشن قابلیت این انتخاب رو دارن .. شما به صرف پخش موسیقی یا دوربین بهتر نتیجه میگیری دبلیو 810 بهتره؟؟ ( (این تاپیک بحث بهتر بودن ان 70 یا دبلیو 810 هست نه دبلیو 900)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از alireza_juve :
دوست عزیز چرا میزنی تو جاده خاکی؟ کجای بحث اسمی از دبلیو 900 بود که شما انداختیش وسط؟ من اون مطلب رو از این نظر گفتم که یه چن نفری لطف کرده بودن منطق رو از دید خودشون غالب کرده بودن به نظر درست و نتیجه گیر هم کرده بودن! اومدن گفتن دبلیو 810 از ان 70 بهتره و این حرفا .. شما میای میگی دبلیو 900؟ ضمن اینکه نکنه شما سیمبین رو یه جور سرگرمی به حساب نمیاری؟ من نه بخاطر اینکه خودم دارم از این جهت ان 70 رو با توجه به قیمت مناسبش یه گوشی به اصطلاح آل این وان میدونم چون تمام مواردی که بشه بهشون سرگرمی گفت در حد خوب و قابل قبول یه یوزر که موبایل رو به دید ام پی تری پلیر یا دوربین دیجیتال نمیدونه و گوشی تلفنی میخاد که امکانات رو هم داشته باشه به راحتی تامین میکنه .. دوربینش خوبه عالی نیس که احتیاجی هم برای من نیس که ماکرو بگیرم !! موسیقی رو هم در حد قابل قبول به خوبی ساپرت میکنه برای بهتر شدنش هم نرم افزارایی هست .. یه اسمارت فون خوشدست که در مقایسه با همرده های خودش بزرگ و خیلی جاگیر هم نیست .. مجموعه اینا وقتی مقایسه میشن قابلیت این انتخاب رو دارن .. شما به صرف پخش موسیقی یا دوربین بهتر نتیجه میگیری دبلیو 810 بهتره؟؟ ( (این تاپیک بحث بهتر بودن ان 70 یا دبلیو 810 هست نه دبلیو 900)

به درسته و به نظر من یک کم آدم صبر کنه و n73 بگیره تازه خیلی بهتره.

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از noisymind :
به درسته و به نظر من یک کم آدم صبر کنه و n73 بگیره تازه خیلی بهتره.

نویزی این چندمین پست مشابهی هست که راجبه ان 73 تو تاپیک های مختلف میزنی! حرکت خزنده ای رو شروع کردی! و اون چیزی جز نفوذ در سنگر نوکیا و ضربه زدن به اون نیست!! با داریوش لج نکن مومن خدا! ;)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
نویزی این چندمین پست مشابهی هست که راجبه ان 73 تو تاپیک های مختلف میزنی! حرکت خزنده ای رو شروع کردی! و اون چیزی جز نفوذ در سنگر نوکیا و ضربه زدن به اون نیست!! با داریوش لج نکن مومن خدا!

حرکت خزنده؟! نفوذ در سنگر و ضربه زدن؟!!! لج؟!
این حرفها کدومه. مگه بده راجع به برندتون تبلیغ میکنم و میگم خوبه؟! ;)
یعنی شما واقعا باورتون شده و فکر میکنید n73 فقط برای داریوش ساخته شده؟!! افراد بیشتری بخرن که بهتره که . شما که همیشه دم از فروش بالا میزنید و بهش افتخار میکنید که
عجیبه!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_juve :
نویزی این چندمین پست مشابهی هست که راجبه ان 73 تو تاپیک های مختلف میزنی! حرکت خزنده ای رو شروع کردی! و اون چیزی جز نفوذ در سنگر نوکیا و ضربه زدن به اون نیست!! با داریوش لج نکن مومن خدا! ;)

من براش نگرانم! آواتارشم عوض کرده واقعا Noisy mind شده. خدایا توبه!
:wacko:

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از DariushAgah :
من براش نگرانم! آواتارشم عوض کرده واقعا Noisy mind شده. خدایا توبه!
:wacko:

احتمالش هست نيمه شب با قايق به نوكيا نفوذ كنه !
به آواتارش دقت كن !

:D :D :D :D
:lol: :lol:

ERR0R

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
حرکت خزنده؟! نفوذ در سنگر و ضربه زدن؟!!! لج؟!
این حرفها کدومه. مگه بده راجع به برندتون تبلیغ میکنم و میگم خوبه؟! ;)
یعنی شما واقعا باورتون شده و فکر میکنید n73 فقط برای داریوش ساخته شده؟!! افراد بیشتری بخرن که بهتره که . شما که همیشه دم از فروش بالا میزنید و بهش افتخار میکنید که
عجیبه!

خب اگه همه بگیرن که خز میشه!
لطفا انقدر بین فک فامیلاتون گوشی خوب که میاد توصیه نکنین به فکر عاقبتش هم باشین:D :D :D (عاقبت گوشی):D :D :D :D
البته به کسانی که واقعا دنبال گوشی خوب هستند(مثل من:p ) و سالها میخوان نگه دارند بگین ولی به مایه دارا نگین!:D :D
آفرین بچه های خوب
نوبرتون
برد پیت:D :cool:

بالا