با تشکر از محمد عزیز که منو به این تاپیک خوب دعوت کرد.:blush:
تو محیط بودن، کلاس رفتن، شرکت تو صحبتهای گروهی با بقیه و داشتن معلم خصوصی، بدون شک سرعت یادگیری رو بسیار زیادتر میکنه تا اینکه خودتون بخاید به طور خودآموزی زبانی رو یاد بگیرید.
برای یادگیری زبان، در وهله اول توصیه من شرکت تو کلاسهای عمومی و انجام تمرینات خارج از کلاس و فوق برنامه اس. اما اگه مثل من امکان کلاس رفتن و گرفتن معلم خصوصی رو نداشتید، بهیچوجه منتظر نمونید تا برای شروع یادگیری زبان همه امکانات جفت وجور بشه. چه بسا وقتی که امکانات ردیف بشه، شما دیگه شور و اشتیاقتونو از دست داده باشید! به این دوستان توصیه میکنم از همین امروز با هرچی که دم دستشون هست کار رو شروع کنن...
یادگیری زبان به صورت خودآموزی مشکلات زیادی داره و قبل از هرچیز نیازمند یه اراده محکم و پشتکار زیاده. سر کلاس میتونید به خاطر رقابت با بقیه یا رودربایستی از معلم و موارد دیگه، خودتونو وادار به تلاش بیشتری کنید اما تو روش خودآموزی مخصوصا اگه هیچ مشوقی هم نداشته باشید از این چیزا خبری نیست. همه چی تنها وابسته به خودتونه!
دوستانی که سابقه منو دارن میدونن که از حدود دو سال پیش یادگیری زبان ایتالیایی رو به صورت خود آموزی شروع کردم و حالا با تجربیاتی که تو این کار پیدا کردم مدتیه شروع به یادگیری زبون فرانسه کردم و مطمئنم خیلی سریعتر از قبل میتونم به نتیجه برسم.
من برای یادگیری زبان انگلیسی هم بجز کلاسهای دبیرستان و دانشگاه هیچ کلاس جداگونه دیگه ای نرفتم و وقتی شروع به یادگیری ایتالیایی کردم زبان انگلیسیم هم بسیار ضعیفتر از الان بود. اما از اونجائیکه بیشتر منابع آموزشی زبان ایتالیایی به انگلیسی بود، یادگیری ایتالیایی موجب تقویت زبان انگلیسیم هم شد. حالا با مشابهت زبان فرانسه و ایتالیایی مطمئنم که تلاش برای یادگیری فرانسه، زبون ایتالیایی منو هم بهتر میکنه.
خوندن، نوشتن و گوش کردن چیزائیکه که میشه به صورت خودآموزی یاد گرفت اما حرف زدن آخرین مورده، مخصوصا اگه هیچکس کنارتون نباشه که باهاتون تمرین کنه، درست مثل من. واسه همینه که الان من متون ایتالیایی رو میخونم و در حدی که بتونم منظورمو برسونم مینویسم و از فیلمها و برنامه های تلوزیونی سر در میارم اما هنوز تو صحبت مشکل دارم

. با اینحال فکر میکنم همینقدر هم برای یک خودآموز کافی باشه. چون اگه یه موقع تو محیطی که این زیان صحبت میشه قرار بگیرید، منظور مردمو میفهمید و در حداقل زمان ممکن میتونید براحتی حرف زدن باهاشونو هم یاد بگیرید!
مثل اینکه زیاد پر حرفی کردم. فعلا... :happy: