• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Self learning ,یادگیری زبان بدون کلاس

آیا بدون کلاس میتوان زبانی را یاد گرفت یا نه؟

• Total voters
    35

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
روشها , کتابها و منابع یادگیری بدون کلاس را اینجا ارائه و بحث میکنیم.
دوستان از تجربه های خوشون بگند در مورد یادگیری زبان مختلف.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
روش 1:
Audio Based Programms (روشهای مبتنی بر سیستم صوتی محض)
مثال :
Pimsleur
(بخش زبان انگلیسی اون با نام نصرت در ایران کاملا شناخته شده است)
روش آموزش پیمسلر:
این روش نوعی یادگیری زبان مبنی بر استفاده مختص از سیستم صوتی میباشد. که توسط پائول پیمسلر رشد یافته.
این سیستم بر اساس پیشبینی , یادآوری قدم به قدم , هسته لغات و یادگیری ذاتی میباشد.
این سیستم به این صورت عمل میکند که شنونده عبارات را در مغز ساخته و سپس با صدای بلند آنها را از درون ذهن خودش تکرار میکند .
این سیستم به تازگی توسط Simon & Schuster, Inc. اجرا شده است که از چندین درس 30 دقیقه ای تشکیل شده اند و آنقدر درس را تکرار میکنند تا حداقل 80 درصد مطلب ارائه شده در ذهن شخص مطالع کننده ثبت شود در این زمان شخص میتواند به طرف درس بعدی برود.
دروس بعدی نه تنها دروس قبلی را مرور میکنند مطالب جدیدتری را هم به آن اضافه کرده.
این دروس نیازی به یادگیری کلی تمامی درس ندارد و زیرا هر درس مطالب پیشین را دروه میکند و کلا سیستم آن بر مینای آموزش قدم به قدم و یادگیری بر مبنای زمان میباشد.

ادامه دارد . . .

Last edited:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
هفته گذشته بود.
میخواستیم بریم سر کلاس ترم 3 آلمانی.
استادمون از یه شخصی داشت تست میگرفت چون میخواست تازه به کلاس ما بیاد.
تست یارو تموم شد.
ما رفتیم سر کلاس (جلسه اول ) .
استادمون گفت : این یارو که الان داشتم ازش امتحان میگرفتم سطحش خیلی بالاتر از شما بود و حدودا در حد ترم 6 و 7 اونم از نوع خوبش.
تازه جالبیش این بود که به استادمون گفته بود که راننده تاکسیه و اصلا برای یادگیری آلمانی به کلاس نرفته , در ضمن زبان انگلیسی هم اصلا بلد نیست و فقط با استفاده از کتاب کلاسها و استفاده زیاد از سی دی و دی وی دی و دیدن ماهواره تا این حد رشد کرده.
برام شخصا خیلی جالب بود.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
ببينيد، كار نشد نداره. اما تا يادگيري چه مهارتي مد نظر باشه. مثلا دوست داريد در محاوره معمولي پيشرفت داشته باشيد، يا تسلط كامل به دستور زبان داشته باشيد، و يا خيلي از مهارتهايي كه در مورد هر زباني مطرح هست.

مثلا من خودم تا بحال كلاس زبان نرفتم. البته شايد منطقي نباشه كه اين ادعا رو بكنم، چون دبيرستان فرزانگان ميرفتم و اونجا كتابهاي فوق برنامه زيادي براي زبان انگليسي كار ميكنند. در دوره دانشگاه با برنامه هاي راديويي VOA شروع به كار كردم. بعد هم كمي روي گرامر كار كردم تا براي تافل آماده بشم. براي مكالمه هم كتابهاي streamline رو استفاده كردم كه خيلي كمك كرد.

اما با وجود همه اين كارها تازه وقتي به يك محيط انگليسي زبان رفتم، ديدم كه چقدر در درك صحبتهاي افراد عادي ميلنگم. لهجه هايي كه بعضا حتي توي فيلمها هم بهشون برخورد نميكنيد و يا با زيرنويس از روي قضيه رد ميشيد.

نهايتا اينكه به نظرم براي يادگيري خيلي خوب هر زباني، از كلاس و يا خود آموزي مهمتر، مدتي زندگي كردن در محيط بومي اون زبان هست.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
بالاخره یکی رو پیدا کردم که میرفته کلاس آلمانی :)

آقا شما کجا میرفتی؟ من چند هفته پیش کلی پرس و جو کردم که کجا برم کلاس آلمانی (آلمانی هم هیچ چی بلد نیستم) یکی گفت بهترینش مرکز آموزش زبان آلمانی وابسطه به سفارت هست ولی زنگ زدم گفت تا مهر ثبت نام نمیکنن. یکی هم گفت گوته خوبه ولی هرچی گشتم نفهمیدم گوته آدرسش کجاست. میشه شما یه کلاس زبان آلمانی درست و حسابی (استاد، امکانات سمعی بصری، متد و ...) که واقعا بشه تو یکی دو سال آلمانی یادگرفت رو معرفی کنید؟

با تشکر

هفته گذشته بود.
میخواستیم بریم سر کلاس ترم 3 آلمانی.
استادمون از یه شخصی داشت تست میگرفت چون میخواست تازه به کلاس ما بیاد.
تست یارو تموم شد.
ما رفتیم سر کلاس (جلسه اول ) .
استادمون گفت : این یارو که الان داشتم ازش امتحان میگرفتم سطحش خیلی بالاتر از شما بود و حدودا در حد ترم 6 و 7 اونم از نوع خوبش.
تازه جالبیش این بود که به استادمون گفته بود که راننده تاکسیه و اصلا برای یادگیری آلمانی به کلاس نرفته , در ضمن زبان انگلیسی هم اصلا بلد نیست و فقط با استفاده از کتاب کلاسها و استفاده زیاد از سی دی و دی وی دی و دیدن ماهواره تا این حد رشد کرده.
برام شخصا خیلی جالب بود.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
من حدود 2-3 سال کلاس زبان (انگلیسی) میرفتم بعد دیگه به خاطر مشغله دیگه نرفتم.
تو این مدت هم که کلاس نمیرم تقریبا هر روز شبکه های انگلیسی زبان مثل بلومبرگ، بی بی سی و سی ان ان حتی پرس تی وی خودمون! رو نگاه میکنم. لیسینینگم نسبت به اون زمان قابل مقایسه نیست و تقریبا میتونم بگم هر چیزی رو که میشنوم لغتش رو تشخیص میدم و میتونم بنویسم ولی مشکلم معنی لغات هست که فکر میکنم بصورت متوازن با بقیه مهارت ها رشد پیدا نکرده

در کل به نظر من بهترین روش برای یاد گرفتن زبان رفتن به یه کلاس زبان خوب هست و اینکه آدم خودش بخواد یادبگیره وقت و زمان زیادی میبره، خیلی مهارت ها و اعتماد بنفس هم فقط با کلاس رفتن و تعامل با بقیه بدست میاد.

روشها , کتابها و منابع یادگیری بدون کلاس را اینجا ارائه و بحث میکنیم.
دوستان از تجربه های خوشون بگند در مورد یادگیری زبان مختلف.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
زبان آلمانی رو من اصفهان میرم سر کلاس.
یه پست برات تو تاپیک آلمانی زدم.

Last edited:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
ببينيد، كار نشد نداره. اما تا يادگيري چه مهارتي مد نظر باشه. مثلا دوست داريد در محاوره معمولي پيشرفت داشته باشيد، يا تسلط كامل به دستور زبان داشته باشيد، و يا خيلي از مهارتهايي كه در مورد هر زباني مطرح هست.

مثلا من خودم تا بحال كلاس زبان نرفتم. البته شايد منطقي نباشه كه اين ادعا رو بكنم، چون دبيرستان فرزانگان ميرفتم و اونجا كتابهاي فوق برنامه زيادي براي زبان انگليسي كار ميكنند. در دوره دانشگاه با برنامه هاي راديويي VOA شروع به كار كردم. بعد هم كمي روي گرامر كار كردم تا براي تافل آماده بشم. براي مكالمه هم كتابهاي streamline رو استفاده كردم كه خيلي كمك كرد.

اما با وجود همه اين كارها تازه وقتي به يك محيط انگليسي زبان رفتم، ديدم كه چقدر در درك صحبتهاي افراد عادي ميلنگم. لهجه هايي كه بعضا حتي توي فيلمها هم بهشون برخورد نميكنيد و يا با زيرنويس از روي قضيه رد ميشيد.

نهايتا اينكه به نظرم براي يادگيري خيلي خوب هر زباني، از كلاس و يا خود آموزي مهمتر، مدتي زندگي كردن در محيط بومي اون زبان هست.

من شخصا معتقدم انسان میتونه هر زبانی را تو این دوره زمونه بدون معلم یاد بگیره.
اون نظرسنجی هم بیشتر برای دانستن افکار مردم زدم.
اما اینطور که شما شروع کردی به یادگیری زبان اولا کلاس رفته ای دوما بیشتر زبانت را توی محیط زبان مورد نظر یادگرفته ای و اونو تقویت کرده ای.
منظور من اینه که آقا من امروز تصمیم میگیرم مثلا ژاپنی یاد بگیرم.
البته بدون استفاده از کلاس.
اینجا در مورد روشها , مشکلات , منابع , و تجربه ها بحث کنیم.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
به نظرم شخصا مهمترین مشکل برای یادگیری یه زبان به صورت خودآموز کمبود پشتکار هست.
این طور که من تحقیق کردم منابع یادگیری بسیار زیادی هست که حداقل 3 الی 4 موردشون کار درستن.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
چه تاپیک خوبی ...

والا من بدبینانه اس نگاهم و به نظرم خودآموزی واقعا کار سختیه ... خودم هم از همین راه رفتم ... به نظرم سه تا فاکتور استعداد/انگیزه/علاقه خیلی مهمن ... (به ترتیب) ... حتی اگه یکی شون نباشه هم احتمال موفقیت در خودآموزی شدیدا پایین میاد ...

یه چیز دیگه هم بگم ؟ (شاید خیلی به موضوع ربط نداشته باشه).... اینکه هر روش ، اعم از خودآموزی یا کلاس رفتن قراره ما رو به چه سطحی برسونه هم خیلی مهمه ها ... مثلا خیلی ها میان و به من میگن " یه دوستی دارم که آخر زبانه ، خداس ، کارش خیلی درسته " ، بعد که من حضورا می بینمش می بینم نهایتا متوسطه ... منظورم اینه که برداشت مردم از اینکه " perfect بودن در زبان دقیقا یعنی چی ؟"؛ معمولا درست نیست ... (حالا قصد جسارت به دوستان رو ندارم ها) ... فکر کنم آمه دآی عزیز هم تجربه ای قضیه ای که گفتم رو داشته باشه ...

حالا ربطش چی بود ؟ ... اینکه : ما واسه اینکه دقیقا ببینیم خودآموزی ما رو به کجا رسونده ، ناچار به مقایسه هستیم ... حتی من خودم یه بار رفتم در جلسه تعیین سطح شرکت کردم که خیالم راحت بشه که موقعیتی که فکر می کنم دارم ، همونیه که واقعا به نظر میاد ...

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
چه تاپیک خوبی ...

والا من بدبینانه اس نگاهم و به نظرم خودآموزی واقعا کار سختیه ... خودم هم از همین راه رفتم ... به نظرم سه تا فاکتور استعداد/انگیزه/علاقه خیلی مهمن ... (به ترتیب) ... حتی اگه یکی شون نباشه هم احتمال موفقیت در خودآموزی شدیدا پایین میاد ...

یه چیز دیگه هم بگم ؟ (شاید خیلی به موضوع ربط نداشته باشه).... اینکه هر روش ، اعم از خودآموزی یا کلاس رفتن قراره ما رو به چه سطحی برسونه هم خیلی مهمه ها ... مثلا خیلی ها میان و به من میگن " یه دوستی دارم که آخر زبانه ، خداس ، کارش خیلی درسته " ، بعد که من حضورا می بینمش می بینم نهایتا متوسطه ... منظورم اینه که برداشت مردم از اینکه " perfect بودن در زبان دقیقا یعنی چی ؟"؛ معمولا درست نیست ... (حالا قصد جسارت به دوستان رو ندارم ها) ... فکر کنم آمه دآی عزیز هم تجربه ای قضیه ای که گفتم رو داشته باشه ...

حالا ربطش چی بود ؟ ... اینکه : ما واسه اینکه دقیقا ببینیم خودآموزی ما رو به کجا رسونده ، ناچار به مقایسه هستیم ... حتی من خودم یه بار رفتم در جلسه تعیین سطح شرکت کردم که خیالم راحت بشه که موقعیتی که فکر می کنم دارم ، همونیه که واقعا به نظر میاد ...

شخصا نظرم اینه که رسیدن به هر سطحی بستگی به تلاش و مطالعه فرد داره.
مطمئنا شخصی که شش ماه داره یه زبانی را کار میکنه نمیتونه بیشتر از شخصی که 2 ساله داره تو همون شرایط ادامه میده اطلاعات داشته باشه.
نظر خودمم اینه که معلومات یک شخص از یک زبان هیچ وقت کامل نمیشه به علت عمق و گستردگی هر زبانی.
اما در مورد زبان آموزی مهمترین کاری که باید انجام بشه اول تعیین هدفه.
چرا میخواهی مثلا چینی یاد بگیری؟
این سوال خیلی از چیزها را مشخص میکنه و توی همین سواله که شخص میفهمه تا چه مقداری باید با یک مجموعه آموزشی همراهی کنه.
یا از چه نوع آموزشی بهره مند بشه , چه مقدار وقت و هزینه بزاره.
اما چیزی که هست بعضیا مثل خود من Language Mania دارند که فقط به خاطر عشق و علاقه حاضر به یادگیری یک زبان میشند.
توی این موقعیت و بعضی موقعیتهای مشابه و نه چندان مشابه شخص بر مبنای تجربه یا وقت و مایه پولی شروع به تصمیم گیری میکنه.
در ضمن میشه بگی کجا رفتی چه تعیین سطحی امتحان دادی و سطحت چی بود؟

Last edited:

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
چه تاپیک خوبی ...

البته باز ببخشيد كه آف تاپيك صحبت ميكنم، اما :

با صحبتهاتون كاملا موافقم سيمور عزيز.

زبان يك وسيله ارتباطيه. يك تلفن هر چقدر هم كه روش كار شده باشه، وقتي جوابگو هست كه بتونه ارتباط بر قرار كنه. در معرض آزمون مداوم نبودن، مقايسه نشدن و تصحيح نشدن مشكلات ميتونه يك پايه نادرست ايجاد كنه كه بعد ها به سختي بشه اونو درست كرد.

و البته اون فاكتورهايي كه نام برديد هم خيلي مهمن. مثلا من بدم نمياد آلماني و فرانسه هم ياد بگيرم، اما اون انگيزه اي كه براي يادگيري انگليسي دارم براي اينها ندارم. (كارم با انگلسي راه افتاده و احساس نياز شديد نميكنم، صرفا علاقه دارم ياد بگيرم.) بنابراين خود آموزي تا بحال منو در موردشون به جايي نرسونده. بقول يكي از دوستان، بين اراده و آرزو فرق زيادي هست.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بدون شک پشتکار اصلی ترین شرط هست!
خیلی ها در خیلی از زمینه تونستن با پشتکار بسیار زیاد مشکل استعداد هم پوشش بدن
اما در مورد زبان
کلاسهای زبان (مثل کلاسهای کنکور) غالبآ برای تزریق یکم فشار هستند که کار بیشتری کنیم
اینکه شما تو محیطی هستید و هر چندوقت یکبار با بقیه مقایسه میشید
کسی هست که مشکلات شما رو در سریعترین زمان حل میکنه
و اینکه برای مدتی در روز در محیطی قرار میگیرید که به اون زبان صحبت میشه!
و ...

قرار گرفتن در محیط یک شرط بسیار مهم هست!
باز هم به خاطر فشاری که میاره!
مثلآ نسل سوم و حتی چهارم چینی هایی که تو آمریکا به دنیا میان انگلیسی بلد نیستن
به خاطر اینکه نیازی بهش ندارن! همه کارهاشون تو شهر خودشون با زبان خودشون حل میشه

یک جمله کلیشه ای هست:
سعی کنید به زبان مقصد (زبانی که قرار یاد بگیرید) فکر کنید

یکی از بهترین کارهایی هست که برای خودآموزی تقریبآ همیشه پیشنهاد میشه و روش مناسبی هست

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
خیلی خوب میشد کاوه که اومده نظرشو وارد سیستم کرد از تجربیاتش موقعی که داشت ایتالیایی یاد میگرفت هم مینوشت.
کاوه من یکی که خیلی مشتاقم.

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
به نظر من هم مشکل اساسی در خودآموزی زبان این هست که اولا بی برنامگی بوجود میاد یعنی یه روز شاید 3 ساعت کار کنه ولی یه هفته اصلا سراغ یادگیری نره و چون زبان هم تا قبل از تهنشین شدن تو مغز خیلی فرار هست پیشرفت حاصل نمیشه و خود فرد هم نا امید میشه و به نتیجه نمیرسه

ولی به نظر من حسن کلاس زبان علاوه بر اینکه به فرد برنامه میده، متد صحیح از طرف استاد ارایه میشه و ... این هست که در تعامل با بقیه زبان آموز ها هم انگیزه زیاد میشه، هم اعتماد به نفس و به طور کلی شیب یادگیری خیلی بیشتر میشه چون باید توجه داشت در یادگیری زبان صرفا یادگرفتن زبان مطرح نیست بلکه یه عامل مهم زمان یادگیری هم هست. مثلا درسته میشه آدم آلمانی رو خودش یاد بگیره ولی ممکنه اینکار 3 سال طول بکشه تا راه بیفته! درحالی که تو یه کلاس زبان خوب و فشرده شاید بشه تو 1 سال به یه جاهایی رسید

به نظرم شخصا مهمترین مشکل برای یادگیری یه زبان به صورت خودآموز کمبود پشتکار هست.
این طور که من تحقیق کردم منابع یادگیری بسیار زیادی هست که حداقل 3 الی 4 موردشون کار درستن.

Last edited:

kaveh_d

Guest
لایک‌ها
3
با تشکر از محمد عزیز که منو به این تاپیک خوب دعوت کرد.:blush:

تو محیط بودن، کلاس رفتن، شرکت تو صحبتهای گروهی با بقیه و داشتن معلم خصوصی، بدون شک سرعت یادگیری رو بسیار زیادتر میکنه تا اینکه خودتون بخاید به طور خودآموزی زبانی رو یاد بگیرید.

برای یادگیری زبان، در وهله اول توصیه من شرکت تو کلاسهای عمومی و انجام تمرینات خارج از کلاس و فوق برنامه اس. اما اگه مثل من امکان کلاس رفتن و گرفتن معلم خصوصی رو نداشتید، بهیچوجه منتظر نمونید تا برای شروع یادگیری زبان همه امکانات جفت وجور بشه. چه بسا وقتی که امکانات ردیف بشه، شما دیگه شور و اشتیاقتونو از دست داده باشید! به این دوستان توصیه میکنم از همین امروز با هرچی که دم دستشون هست کار رو شروع کنن...

یادگیری زبان به صورت خودآموزی مشکلات زیادی داره و قبل از هرچیز نیازمند یه اراده محکم و پشتکار زیاده. سر کلاس میتونید به خاطر رقابت با بقیه یا رودربایستی از معلم و موارد دیگه، خودتونو وادار به تلاش بیشتری کنید اما تو روش خودآموزی مخصوصا اگه هیچ مشوقی هم نداشته باشید از این چیزا خبری نیست. همه چی تنها وابسته به خودتونه!

دوستانی که سابقه منو دارن میدونن که از حدود دو سال پیش یادگیری زبان ایتالیایی رو به صورت خود آموزی شروع کردم و حالا با تجربیاتی که تو این کار پیدا کردم مدتیه شروع به یادگیری زبون فرانسه کردم و مطمئنم خیلی سریعتر از قبل میتونم به نتیجه برسم.

من برای یادگیری زبان انگلیسی هم بجز کلاسهای دبیرستان و دانشگاه هیچ کلاس جداگونه دیگه ای نرفتم و وقتی شروع به یادگیری ایتالیایی کردم زبان انگلیسیم هم بسیار ضعیفتر از الان بود. اما از اونجائیکه بیشتر منابع آموزشی زبان ایتالیایی به انگلیسی بود، یادگیری ایتالیایی موجب تقویت زبان انگلیسیم هم شد. حالا با مشابهت زبان فرانسه و ایتالیایی مطمئنم که تلاش برای یادگیری فرانسه، زبون ایتالیایی منو هم بهتر میکنه. :)

خوندن، نوشتن و گوش کردن چیزائیکه که میشه به صورت خودآموزی یاد گرفت اما حرف زدن آخرین مورده، مخصوصا اگه هیچکس کنارتون نباشه که باهاتون تمرین کنه، درست مثل من. واسه همینه که الان من متون ایتالیایی رو میخونم و در حدی که بتونم منظورمو برسونم مینویسم و از فیلمها و برنامه های تلوزیونی سر در میارم اما هنوز تو صحبت مشکل دارم :(. با اینحال فکر میکنم همینقدر هم برای یک خودآموز کافی باشه. چون اگه یه موقع تو محیطی که این زیان صحبت میشه قرار بگیرید، منظور مردمو میفهمید و در حداقل زمان ممکن میتونید براحتی حرف زدن باهاشونو هم یاد بگیرید!

مثل اینکه زیاد پر حرفی کردم. فعلا... :happy:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
خیلی تشکر از کاوه.

یه سوال برام پیش اومده!
توی این دنیا دونستن زبان انگلیسی نسبتا یه الزام شده.
هر چیز جدیدی که بخواهی یاد بگیری یه طوری به زبان انگلیسی آخرش نیاز پیدا میکنی.
حالا بخصوص اگر بخواهی یه زبان دیگه را به صورت خودآموز شروع کنی به یادگیری.
بیشتر منابع معروف به زبان انگلیسی هستند و برای انگلیسی زبانها تهیه شده اند.
حالا سوال من اینه که چرا خیلی ها شروع نمیکنند حداقل زبان انگلیسی را تا یه قسمت Intermediate یاد بگیرند بع خیلی راحتتر میتونند زبانی دیگر را یاد بگیرند؟
اصلا خیلی ها از زبان انگلیسی نسبتا متنفرند.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مثلا من بدم نمياد آلماني و فرانسه هم ياد بگيرم، اما اون انگيزه اي كه براي يادگيري انگليسي دارم براي اينها ندارم.
اول تعیین هدفه.
چرا میخواهی مثلا چینی یاد بگیری؟
مشکل اساسی در خودآموزی زبان این هست که اولا بی برنامگی بوجود میاد یعنی یه روز شاید 3 ساعت کار کنه ولی یه هفته اصلا سراغ یادگیری نره ....
دقیقا به نظر من همه اینا بحث انگیزه اس که دوستان خوب اشاره کردن ... اینکه چرا می خوایم یه زبان رو یاد بگیریم ؟ ... اگه فقط واسه خارج رفتن و دانشگاه اونور آب باشه ، به نظرم به حد بالا نمی رسیم هیچوقت ... انگیزه باید خیلی قوی باشه ... واسه من بود ...
به نقل از Muhammadinfo :
در ضمن میشه بگی کجا رفتی چه تعیین سطحی امتحان دادی و سطحت چی بود؟
والا جهاد دانشگاهی بود ... رفتم گفتم که من تا حالا کلاس نرفتم ، دوست بدونم سطحم چیه ؛ باید چی کار کنم ... اونا هم گفتن مشکلی نیست ، پول رو بده یه امتحان می گیریم شامل کتبی و مصاحبه با استاد ... خلاصه انجام دادم کتبی رو (فکر کنم 60 تا سوال بود که من 3-4 تا رو غلط زده بودم) .. بعدا با استاده انگلیسی حرف زدیم ؛ اونم گفتش که شما هر وقت خواستی برو تافل امتحان بده ؛ نخواستی هم نده ! ... قضیه مال 3-4 سال پیش بود که هنوز اعتماد به نفسم کمتر بود ... وگرنه الان که دیگه خودم می دونم سطحم چیه ...
اصلا خیلی ها از زبان انگلیسی نسبتا متنفرند.
علتش به نظر من همون چیزیه که چندبار گفتم : زبان یاد گرفتن کار ساده ای نیست ... اما فشار خانواده ها و اینکه بچه از مهدکودک میره کلاس باعث میشه که کل قضیه لوث بشه ... در نتیجه طرف می بینه 12 ساله کلاس رفته اما یه جمله انگلیسی نمی تونه ردیف کنه پشت سر هم ! ...

web gard

Registered User
لایک‌ها
9
در نتیجه طرف می بینه 12 ساله کلاس رفته اما یه جمله انگلیسی نمی تونه ردیف کنه پشت سر هم ! ...

سلام به همه دوستان
یادگیری زبان اگه همراه با fun باشه کار جلو میره وگرنه اگه بخای بشینی بخونی چون هدف
کاملا روشنی نداری هرچی هم که تکرار میکنی یادت میره!
حالا fun یعنی چی؟ یعنی همون سیستمی که پدر و مادر با نوزادشون حرف میزنن نه دیکشنری
بهش میدن نه کتاب گرامر و بعد از 2 سال اگه مجله تایم هم براش بخونن میفهمه!!!
حالا روانشناسهای محترم بیاین کمک مهندسای نرم افزار همچین سیستمی رو برای آدم بزرگها
درست کنین
!!!:D

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام به همه دوستان
یادگیری زبان اگه همراه با fun باشه کار جلو میره وگرنه اگه بخای بشینی بخونی چون هدف
کاملا روشنی نداری هرچی هم که تکرار میکنی یادت میره!
حالا fun یعنی چی؟ یعنی همون سیستمی که پدر و مادر با نوزادشون حرف میزنن نه دیکشنری
بهش میدن نه کتاب گرامر و بعد از 2 سال اگه مجله تایم هم براش بخونن میفهمه!!!
حالا روانشناسهای محترم بیاین کمک مهندسای نرم افزار همچین سیستمی رو برای آدم بزرگها
درست کنین
!!!:D
مسلما درسته حرفت ... برمی گرده سر همون بحث انگیزه ای که توی پست های قبلی بحثش شد .. باید انگیزه وجود داشته باشه ...

بالا