به نقل از seymour :
والا مشکل خودآموزی دقیقا همینه که روش به معنی کلاسیکش وجود نداره .. یعنی کاملا همه چیز personal و customize شده اس ... مثال درجه یکش همین اختلاف نظر ما در مورد reading هستش که از نظر من باعث شد که در مکالمه هم تقویت بشم ، اما مثلا ممکنه در مورد شما جواب نده ... من الان می تونم راحت مکالمه کنم به انگلیسی ، ولی از روش مرسوم "با یه نفر دیگه صحبت کن" استفاده نکردم ... به همین ترتیب ممکنه یه روش دیگه واسه شما جواب بده که واسه من جواب نده ...
من فکر نمی کنم اختلاف نظری داشته باشیم، فقط شاید نتونستم منظورم رو درست منتقل کنم.
اینکه شما فقط با reading ، مکالمه رو یاد گرفتید به نظرم درست نیست و مطمئنم که حتما از فیلم، موسیقی یا هر چیز مشابه دیگه استفاده کردید تا بتونید مهارت های گفتاری و شنیداری تون رو تقویت کنید. غیر از اینه؟
ولی روش صحبت کردن با یک نفر دیگه از نظر من هم خیلی ضروری نیست و حتی من سعی میکنم از این روش دوری کنم چون در جایی مثل ایران که اغلب تلفظ ها ایراد دارند باعث بدآموزی هم میشه! (صحبت کردن در ESL مفید تره)
باز هم در مورد مطالعه تنها باید بگم که روش جالبی نیست چون تقریبا یک چیز میشه مثل آقای خاتمی (رییس جمهور سابق) که در امریکا یک سخنرانی انگلیسی انجام داد و خیلی بد صحبت میکرد.
یا حتی نمونه دیگه اش وزیر خارجه فعلی که خیلی بد صحبت میکنه (این یکی واقعا فاجعه است با توجه به پستش!) و یا حتی این فلاح (خبرنگار IRIB در انگلیس) که معلوم نیست بهتر از این رو نداشتن بفرستن اونجا؟!
نتیجه اینکه با مطالعه نمیشه انگلیسی رو طوری صحبت کرد که درست و زیبا و طبیعی باشه.
به نقل از Muhammadinfo :
یک سوال!
کسی تا حالا از منابع آموزشی معروف مانند Rosetta یا Tell Me More برای مدت حداقل یک ماه با یه برنامه پشت سر هم استفاده کرده؟؟
همون طور که گفته بودم من حدود 2 ماه (کمی بیشتر) هست که خودآموزی رو به طور جدی شروع کردم.البته قبلا هم چند بار ستارت زده بودم ولی بعد از یکی دو هفته موتورم خاموش میشد!
به هر حال من این بار با آنالیز فیلم ، موسیقی، آموزش نصرت (که بر خلاف نظر اکثر افراد خیلی مفید هست اگر بدونی چطور استفاده کنی که اکثرا نمی دونن!) و ... شروع کردم ولی الان یه مدت هست که Rosetta Stone رو هم دارم کار میکنم. البته نه خیلی جدی ولی تقریبا روش کارش دستم اومده.
در مورد Rosetta Stone باید بگم که ویژگی این نرم افزار در افزایش سطح مهارت های مختلف (مکالمه، خواندن، نوشتن و ...) به طور هم زمان است. ولی با این نرم افزار آموزش شما خیلی سریع پیش نمیره چون باید اول کلمات و مفاهیم رو یاد بگیری، بعد همون کلمات و عبارات رو درست تلفظ کنی و بنویسی و بعد از چند تا تست بری سراغ درس بعد. یعنی نمیشه فقط معنی یک کلمه رو بلد باشی ولی تلفظت خوب نباشه و بتونی سراغ درس بعد بری.
با توجه به این روشی که گفتم، اگر وقت و حوصله داشته باشید نرم افزار خیلی خوبی به نظر میرسه برای یادگیری زبان در سه سطح مبتدی، متوسط و پیشرفته.
نکته دیگه اینکه تمام کلمات و حتی مفاهیم ( زن روی اسب (سوار اسب) ، مرد داخل هواپیما ، پسر در کنار توپ ، دختر در حال پریدن و ...) با عکس به شما یاد داده میشه، یعنی تقریبا مثل روش یادگیری زبان مادری که با مشاهده است.