• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Self learning ,یادگیری زبان بدون کلاس

آیا بدون کلاس میتوان زبانی را یاد گرفت یا نه؟

• Total voters
    35

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
منظورم این بود که با روش شما زبان آموز تا کجا پیش میتونه بره :) . فقط همین و گرنه علم شما به من ربطی نداره.:f34r:
موفق باشی.:lol:
فکر کنم تنها روشی که هیچوقت زبان آموزی در اون تموم نمیشه ، همین روش خودآموزی باشه ... یعنی شما وقتی در انگلیسی به سطوح بالا برسی ، دیگه کلاس نمی تونه چیز زیادی به شما بده و همه اش برمی گرده به اینکه خودت چقدر علاقه مند باشی و بری دنبالش ...

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
فکر کنم تنها روشی که هیچوقت زبان آموزی در اون تموم نمیشه ، همین روش خودآموزی باشه ... یعنی شما وقتی در انگلیسی به سطوح بالا برسی ، دیگه کلاس نمی تونه چیز زیادی به شما بده و همه اش برمی گرده به اینکه خودت چقدر علاقه مند باشی و بری دنبالش ...

بنظر من هم اتفاقا زبان یاد گرفتن رو اگه بخواهید شروع کنید، بهتره اول با کلاس کمی جلو برید، بعد از اون که دیدید دیگه کلاس چیزی به شما نمیده، برید سراغ خودآموزی.

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
بنظر من هم اتفاقا زبان یاد گرفتن رو اگه بخواهید شروع کنید، بهتره اول با کلاس کمی جلو برید، بعد از اون که دیدید دیگه کلاس چیزی به شما نمیده، برید سراغ خودآموزی.

سلام...

یاد یه چیزی افتادم...

یه بار از یه معلم زبان پرسیدم که چرا آدمها نیاز دارن که بهشون زبان یاد داده بشه؟ مگه زبان ساده ترین وسیله ی ارتباط نیست؟

اتفاقا دلیلی که آورد جالب بود. گفت آدمها تا زمانی که هنوز کوچیکن احتیاجی به این کار ندارن، خودشون یاد می گیرن، چون نیاز دارن. حتی آدم بزرگها هم اون چیزهایی رو که نیاز دارن یاد می گیرن...

اما آدم بزرگها از یه جهت با بچه ها متفاوتن، اونها کنجکاو نیستن، اونها نیاز به یه جور الگوریتم دارن، به نوعی می شه گفت اونها نیاز به ساختار دارن.

هر چند که من شخصا نظر خودم رو هنوزم خیلی بیشتر از نظر اون دبیر قبول دارم، که می شه زبان رو بدون دبیر هم یاد گرفت، اما نمی شه گفت که در مورد بسیاری از آدمها او درست نمی گفت.

به هر حال این هم مقوله ی جالب و بحث بر انگیزی هست، شاید یک زبان شناس در روشن شدن این موضوع بتونه ما رو کمک بیشتری بکنه...

پیروز باشین دوستان...

lifework

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
من که می گم مجموعه EFU
:cool:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
این مجموعه EFU چی هست؟

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوستان
نظرتون راجع به این سبک آموزش چیه؟؟؟
www.english247.ir

لطفا رهنمایی کنید

Koroush2

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
نظرتون راجع به این سبک آموزش چیه؟؟؟
www.english247.ir

لطفا رهنمایی کنید

با سلام
منظور از یادگیری زبان یعنی چی؟
فقط صحبت کردن حالا به هر شکل که شد (روان یا غیر روان)؟
یا گرفتن نمره مشخصی در یک آزمون استاندارد زبان؟

اول باید ببینید که منظورشان کدام است بعد می شود در مورد روش آن قضاوت کرد.
موفق باشید

بالا