منتخب بازارچه

SQL Server نصب - کانفیگ - راه اندازی - حل مشکلات

autumn63

کاربر تازه وارد
سلام دوستان . یه سوال داشتم . من برنامه رو نصب میکنم ولی بعد نصب NO item می نویسه .. تو قمست Cosole root یعنی هیچ جوری نمیتونم یه جدول ساده هم درست کنم . فکر نمیکنم مراحل نصب هم ایرادی داشته باشه . هر چی هم که از ضمایم داشت نصب کردم . IIS هم نصب شده کاملا ... اگه میشه راهنماییم کنید . خیلی مهمه . باید پروژه تحویل بدم . :(
 

javad2000

Registered User
سلام
به من بينوا هم كمك كنيد.

من از اس كيو ال هيچي نمي دونم. اما ميخوام شروع كنم.
يه بسته آموزش SQL Server 2000 دارم كه سي دي خود اس كيو ال2000 هم داخلش هست.
وقتي سي دي رو مي گذارم و از پوشه X86> Setup> SetupSQL.exe فايل ستاپ رو اجرا مي كنم (آخه تنها فايل ستاپ هست كه به نظر مياد كار مي كنه) با پيغام زير رو به رو ميشم:



بعد هم وسط نصب، اونجايي كه سه تا گزينه داره، اولي Client Tools هست، دومي Client and Server و سومي Connective Only گزينه دوم غير فعال هست.

نهايتاً وقتي برنامه نصب ميشه، نماي برنامه به اين صورت هست:


در حالي كه توي سي دي آموزشي ميگه بايد به اين صورت باشه:


حالا من چكار كنم؟
لطفاً راهنمايي كنيد. برام مهمه.

متشكرم

راستي اين رو هم بگم كه روي ويندوز من ويژوال استوديو 2005 نصب هست. ولي اس كيو ال سرور 2005 اون رو حذف كردم چون ناقص بود و فقط ميانبري به نام Configuration داشت. فكر نمي كنم ربطي به اون داشته باشه.
 

javad2000

Registered User
سلام
به من بينوا هم كمك كنيد.

من از اس كيو ال هيچي نمي دونم. اما ميخوام شروع كنم.
يه بسته آموزش SQL Server 2000 دارم كه سي دي خود اس كيو ال2000 هم داخلش هست.
وقتي سي دي رو مي گذارم و از پوشه X86> Setup> SetupSQL.exe فايل ستاپ رو اجرا مي كنم (آخه تنها فايل ستاپ هست كه به نظر مياد كار مي كنه) با پيغام زير رو به رو ميشم:



بعد هم وسط نصب، اونجايي كه سه تا گزينه داره، اولي Client Tools هست، دومي Client and Server و سومي Connective Only گزينه دوم غير فعال هست.

نهايتاً وقتي برنامه نصب ميشه، نماي برنامه به اين صورت هست:


در حالي كه توي سي دي آموزشي ميگه بايد به اين صورت باشه:


حالا من چكار كنم؟
لطفاً راهنمايي كنيد. برام مهمه.

متشكرم

راستي اين رو هم بگم كه روي ويندوز من ويژوال استوديو 2005 نصب هست. ولي اس كيو ال سرور 2005 اون رو حذف كردم چون ناقص بود و فقط ميانبري به نام Configuration داشت. فكر نمي كنم ربطي به اون داشته باشه.
در مورد جواب شما بايد عرض كنم كه....
 

javad2000

Registered User
سلام
من بالاخره تونستم SQL Server 2000 رو نصب كنم و سي دي آموزشي اون رو هم كامل مرور كردم. اما 2 تا نكته مهم رو كه لازم داشتم به من آموزش نداد. اگه ممكنه راهنمايي كنيدَ:
1- بانك داده اي كه با SQL مي سازم، آيا مثل اكسس همه اجزاي اون داخل يه فايل واحد ذخيره ميشه يا فايل هاي متعددي داره؟

2- آيا مي تونم بانك داده رو مثل بانك داده اكسس به ديتاسورس ويزارد vb2005 بدم؟ آخه امتحان كردم نتونستم. لطفاً يه كم توضيح بديد يا اگه طولانيه، لينك آموزش بديد.

با سپاس
 

fozool

Registered User
سلام
من بالاخره تونستم SQL Server 2000 رو نصب كنم و سي دي آموزشي اون رو هم كامل مرور كردم. اما 2 تا نكته مهم رو كه لازم داشتم به من آموزش نداد. اگه ممكنه راهنمايي كنيدَ:
1- بانك داده اي كه با SQL مي سازم، آيا مثل اكسس همه اجزاي اون داخل يه فايل واحد ذخيره ميشه يا فايل هاي متعددي داره؟

2- آيا مي تونم بانك داده رو مثل بانك داده اكسس به ديتاسورس ويزارد vb2005 بدم؟ آخه امتحان كردم نتونستم. لطفاً يه كم توضيح بديد يا اگه طولانيه، لينك آموزش بديد.

با سپاس
در مورد سوال اولت باید بگم که sql server برای هر فایل اطلاعاتی دوتا فایل میسازه اولی برای دیتا و دومی هم log فایل هست
مثلا برای فایل master یکی master.mdf و دیگزی master.ldf است
این فایلها در شاخه data نگه داری میشوند
در مرود سوال دوم هم ئقیقا نفهمیدم منظورت چیه؟
 

astatira

کاربر تازه وارد
ممنون از راهنمایی های همه دوستان
من مشکلم حل شد. البته اشکالی که من داشتم و راه حل آن اونقدر بچه گانه و بدیهی و از روی بی تجربگی بود که نه دوستان تونستن کمکم کنند نه خودم به دلیل بی تجربگی فکرم به اینجا می رسید . به همین دلیل این موضوع رو با اینکه خیلی ساده است برای بقیه دوستان می نویسم.

این مشکل می تونه به یکی از دلیل های زیر باشه
- درون Connection string ممکنه موقع عوض کردن ویندوز نام کامپیوتر نسبت به قبل عوض شده باشه برای رفع این مشکل
کد:
Data Source=.\SQLEXPRESS;initial catalog=MySqlDB;Integrated Security = true;
یا
کد:
Data Source=(local)\SQLEXPRESS;initial catalog=MySqlDB;Integrated Security = true;
که (local) یا . کامپیوتری که روی آن کار می کنیم را مشخص می کنند که می توانیم به جای اینها نام اصلی کامپیوتر را نیز بنویسیم ولی (local) یا . رو به جای نام هر کامپیوتری می شه نوشت . اگه این نام کامپیوتر رو اشتباه نوشته باشیم ممکنه پیغام خطای شماره 40 یعنی could not open a connection to Sql server ویا پیغام خطای شماره 26 یعنی error locating server/instance specified را بدهد.
Integrated security = true یعنی اینکه از مود windows authentication استفاده می کنیم یعنی با همون login ویندوز اجازه دسترسی به دیتابیس رو هم پیدا می کنیم. که این بستگی به مودی داره که موقع ایجاد بانک برای بار اول تنظیم کرده بودیم. اگه از مود sql server authenticationاستفاده کرده بودیم باید به صورت زیر بنویسیم.

کد:
Data Source=(local)\SQLEXPRESS;initial catalog=MySqlDB; uid =username;pwd = password;

-اگه موقع اتچ دیتابیس مورد نظرمون logical nameی وارد نکرده باشیم که معمولا باید همون اسم دیتابیس مورد نظرمون رو وارد کنیم.
 

haroonpc

Registered User
سلام دوستان . یه سوال داشتم . من برنامه رو نصب میکنم ولی بعد نصب NO item می نویسه .. تو قمست Cosole root یعنی هیچ جوری نمیتونم یه جدول ساده هم درست کنم . فکر نمیکنم مراحل نصب هم ایرادی داشته باشه . هر چی هم که از ضمایم داشت نصب کردم . IIS هم نصب شده کاملا ... اگه میشه راهنماییم کنید . خیلی مهمه . باید پروژه تحویل بدم . :(
شرمنده به یکی از پست های خودن نیاز داشتم
لطفا" مدیر گرامی پست منو حذف کنید :blink:
 

anita2377

Registered User
دوستان IIS رو چطوری باید نصب کنم؟.. :(.. موقع نصب برام warning برای IIS میزنه...


یه سوال دیگه این که کدوم نسخه Enterprise Edition , Developer , Standard Edition , Workgroup Edition رو برای ویندوز xP نصب کنم؟!..






ادیت : خوب مشکل iis برای نصب ویندوز هستش و از مسیر control panel=> add / remove windows components میشه نصبش کرد
 
Last edited:

N.m

کاربر تازه وارد
سلام

ما تو شرکت برای برنامه حسابداری روی سرور، sql نصب کردیم. توی Event viewer این error رو میده و برنامه حسابداری user ها هنگ می کنه.کسی می دونه باید چی کار کرد؟


Database log truncated: Database: CY001205
 

farid1364

کاربر تازه وارد
سلام دوستان
من میخام پسورد کاربر رو در دیتابیس تغییر بدم و چون کاربر ارشد هستش هیچ دسترسی نداشتم
از دوستی کمک گرفتم و اون این کد رو برای من ایمیل کرد:


IF EXISTS (SELECT * FROM sys.triggers WHERE object_id = OBJECT_ID(N'[dbo].[NoUpdateTable_ManagementUsers]'))
DROP TRIGGER [dbo].[NoUpdateTable_ManagementUsers]
GO

Update ManagementUsers
Set UPassword = dbo.PasswordHash('1', '1')
Where UCode='1'

SET ANSI_NULLS ON
GO

SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO

CREATE TRIGGER [dbo].[NoUpdateTable_ManagementUsers]
ON [dbo].[ManagementUsers]
FOR UPDATE
AS

SELECT NULL FROM #TmpUser
GO


اما من نمیدونم کجا و چطور باید ازین کد استفاده کنم. در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
 

Pars207

Registered User
اسکول سرور یه قسمتی واسه RUN کردن این کد ها داره الان رو سیستمم نصب نیست که بهت بگم دقیق کجاست
توصیه میکنم یه آموزش از نت بگیری بخونی مشکلت حله
 

mahdihheydari68

کاربر تازه وارد
سلام.
یه سوال از بزرگان تالار دارم
من یه نرم افزار با دات نت طراحی کردم که بانک اطلاعاتی مورد استفاده من sql sever هست.
حالا این برنامه رو به شکل فایل قابل نصب تبدیل کردم (Setup) و روی کامپیوتر مقصد (خریدار) هم نصب کردم.
مشکل من اینجا هست:
برای اینکه نرم افزاری که طراحی کردم فایل بانک اطلاعاتی رو بشناسد باید نرم افزار sql server را نصب نمایم و سپس فایل بانک اطلاعاتی را به آن Atach نمایم.

سوال :
راه حل شما برای اینکه من نرم افزار sql server را نصب نکنم ، چیست ؟

آخه بعضی نرم افزارها که می خریم و بانک اطلاعاتیشون sql هست یه نسخه از sql همراهشون هست و به صورت خوکار نصب میشن . که دقیقتر بگم ، یه آیکن شبیه کیس کامپیوتر هست که کنار ساعت کامپیوتر قرار می گیره.
 

S H E L B Y

کاربر تازه وارد
سلام
اولا فایلی که دارید attach میکنید تو خود روت نباشه. دو سه تا فولدر بسازید بعد توش کپی کنید.
شما باید اون فایل log رو انتخاب نکنید. همون که پسوندش ldf هست. فقط خود mdf , ndf ها رو انتخاب کنید بقیه رو حذف کنید
 

ali.ahvaz

Registered User
سلام دوستان .
من تا دیروز داشتم با پایگاه داده کار میکردم و هیچ مشکلی هم نداشتم
ولی از امروز اررور میده ..
عکس اررور رو پیوست کردم .
متشکرم...
 

فایل های ضمیمه

علیرضا مرادی

کاربر تازه وارد
سلام من میخوام sql server 2014رو نصب کنم ولی موقع نصب این error میده تورو خدا کمکم کنید نمیدونم باید چیکار کنم
 

فایل های ضمیمه

Red-hat

Registered User
سلام به دوستان!
روی یه سرور Windows Server 2008R2 یه مورد SQLServer 2005Developer نصب کرده بودم و دیتابیس اتچ بود! قرار بر این شد که MS SQL رو آپگرید کنیم به ورژن 2008R2 .
2008R2 رو نصب کردم تموم شد! وقتی برای اولین بار اجراش کردم ازم سوال پرسید و من بدون توجه کردن به متن سوالش (که احتمال میدم سوالش در مورد ادغام کردن سرویس های sql2005 با 2008 بوده) , No رو انتخاب کردم و لاگین کردم دیتابیس هارو اتچ کردم.
حالا دیتابیسی که روی این سرور هستش برای یه پروژه ویندوزی استفاده میشه که کاربرها IP سرور رو توی تنظیمات application شون وارد می کنن و با اون IP وصل میشن به دیتابیس و ...
مشکل اصلی اینجاست که وقتی به برنامه IP سرور رو میدم و دیتابیس هارو روی 2008 ران می کنم , نرم افزار با دیتابیس ارتباط بر قرار نمی کنه!! در صورتی که وقتی sql 2008 رو به اِنجین 2005 لاگین می کنم , نرم افزار دیتابیس روی 2005 رو میبینه و مشکلی نداره!
سرویس های 2005 و 2008 به صورت جداگونه کار می کنن و مشکلی ندارن!
میشه repair کرد اینو؟! یا اینکه میشه uninstall کنم مثل آدم دوباره نصب کنم؟!
وضعیتی درست شده واسم..
پیشاپیش ممنون
 

bita.armani

کاربر تازه وارد
با سلام
من در visual studio.net کار می کنم و چون سیستمم ویروسی شده بود مجبور شدم ویندوز XP روعوض کنم و نام کاربری که با آن login می کردم هم عوض کردم.
بعد از نصب visual studio 2005و نصب sql server 2005 همراه آن ، وقتی در server explorer بانک قبلی ام را از کلیک راست روی connection و add connection اضافه کردم و از مود windows authentication (که بانک ام را هم قبلا با همین مود درست کرده بودم ) استفاده کردم . بعد از اجرای برنامه ام یک exception با خطای زیر رو می ده :
Cannot open database "MySqlDB" requested by login.
The login failed.
Login failed for user 'HOME\Sara'.

حالا نمی دونم چطوری باید درستش کنم بانک هم خیلی بزرگه و دوباره درست کردنش وقت زیادی می گیره . اگه میشه راهنماییم کنید.
اگه میشه در مورد sql server authentication , windows authentication هم توضیحاتی بدهید.

یه سوال دیگه : فرض که این مشکل حل شه اگه من بخوام از این برنامه یه فایل نصب بسازم و اونو روی یه کامپیوتر با یه login name و computer name دیگه نصب کنم اونوقت دوباره این خطا رو نمی ده ؟ اگه میده پس باید چکار کنم ؟ اگه با sql server authentication این بانک رو درست کنم چطور باید عمل کنم وآیا باز هم از این خطا ها میده یا نه ؟
---------


طراحی اپلیکیشن موبایل
 
بالا