آژانس هواپیمایی
pop up

T610 يا T630 ؟!؟!

شروع موضوع توسط شايان ‏9 جولای 2004 در انجمن بایگانی

  1. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    من رفتم تو 1000 تا سايت ... در مورد اين T610 و T630 گشتم ... اين 2 تا تقريبا هيچ فرقي با هم ندارن !!!!

    تنها فرقي كه پيدا كردم اين بود كه T630 يه چيز داره به اسم Instant Messaging ولي T610 نداره !!!

    قيمت اين دو تا چه قدر با هم فرق داره ... امكاناتشون چه طور ؟!
     
  2. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    يه فرق اساسي كه دارن اينه كه t630 كابل usb داره و يه فرق ديگه هم اينكه صفحه نمايش tft داره
    اما بقيه چيزهاشون يكي هستن
     
  3. hsn

    hsn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2004
    نوشته ها:
    442
    تشکر شده:
    52
    محل سکونت:
    پشت هيچستان-درب دوم
    آیا گوشی های سونی اریکسون منوی فارسی و منشی دارند؟
     
  4. hsn

    hsn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2004
    نوشته ها:
    442
    تشکر شده:
    52
    محل سکونت:
    پشت هيچستان-درب دوم
    سلام من میخوام یه تی 630 بخرم ولی نمیدونم که آیا فارسی رو ساپورت میکنه یا نه منشی هم داره یا نه؟ اگه امتحان کردی ممنون میشم راهنمایی بفرمایی
     
  5. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    بله . هم 610 و هم 630 فارسي رو پشتيباني ميكنند (برخي نسخه ها داراي كي پد فارسي هم هستند ) ولي منشي ندارند...
     
  6. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    عطا جان ... هيچ جور نميشه منشي نصب كرد ... برنامه اي ... چيزي ؟!
     
  7. boxilink
  8. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    شايان جان ... من تا بحال چنين برنامه اي براي اين گوشي نديدم. به دليل حافظه پايين امكان وجود اين برنامه خيلي كمه.
     
  9. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    بعد يه چيز ديگه ... 630 يا 610 حافظه هاش چه قدره ... و ميشه عوض كرد ؟
     
  10. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    عطا جان اون برنامه منشي جاوا بود كه ميگفتي نصبش نكنين اسمش چي بود؟
    بعد برا چه گوشي هايي بود؟
     
  11. ataasgari

    ataasgari مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 ژوئن 2003
    نوشته ها:
    653
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    UAE
    اسمش Z-Secretary بود . براي گوشي هاي سوني اريكسون سري Z
     
  12. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    عطا جان نگفتي ... حافظه 610 و 630 چه قدره ... و اينكه ميشه ارتقا داد يا نه ؟!
     
  13. hsn

    hsn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2004
    نوشته ها:
    442
    تشکر شده:
    52
    محل سکونت:
    پشت هيچستان-درب دوم
    عطا و شایان و موری عزیز! ممنون از راهنمایی های مفیدتان. :) :) :rolleyes: :p
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    من كه چيزي بلد نبودم ! ... عطا خيلي كمك كرد + موري
     
  16. hsn

    hsn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2004
    نوشته ها:
    442
    تشکر شده:
    52
    محل سکونت:
    پشت هيچستان-درب دوم
    من شنيدم كه سيستم مخابراتي ايران با گوشي هاي سوني اريكسون مشكل داره آيا حقيقت داره؟ بعدش هم اين گوشي هايي كه بصورت رسمي توسط شركت الرمس وارد ميشن و گارانتي دارن آيا" رجيستر شده " هستند؟
     
  17. hsn

    hsn Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 جولای 2004
    نوشته ها:
    442
    تشکر شده:
    52
    محل سکونت:
    پشت هيچستان-درب دوم
    من امروز رفتم و 630 رو حسابي ورندازش كردم خيلي عاليه تقريبا همه چي داره و منوي فارسي هم داره و به گفته فروشندگان و چند نفر ديگه هيچ مشكلي از نظر هماهنگي با سيستم مخابراتي نداره . .........اما هنوزم يه ذره شك دارم بين نوكيا و اين عروسك...
     
  18. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    انتخاب واقعا سخته ! اما تصميمت رو بگير من كه ميدوني چي ميگم :D
    اين گوشي حافظه اش 2.5 مگ هست يكي از ضعف هاي بزرگشه به نظر من اما خوبيش هم اينه USB داره
     
  19. xPlod

    xPlod مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏17 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,310
    تشکر شده:
    7

    ميشه بگي كدوم مدل نوكيا توي اين رنج قيمت باعث شده كه يه ذره شك كني؟ نكنه 3650 چشمت رو گرفته؟!
     
  20. t_mohsen

    t_mohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2003
    نوشته ها:
    803
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran

    حافظشون 2 مگ بيشتر نيستش.
    کيفيت عکساش هم اصلا جالب نيست.
    ولی در کل گوشيه با کلاس و خوبی هستش منم يه تی 610 دارم
     
  21. t_mohsen

    t_mohsen Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏2 آگوست 2003
    نوشته ها:
    803
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Tehran
    نوکيا هم اگه خواستی بگيری فقط 6610 و 6100 به دردت ميخورن البته با توجه به
    پولی که داری اگه اشتباه نکنم 6610 با دوربينش در مياد 180 تومان که واقعا
    ميرزه . راديو هم داره نو کيا هم که هستش ولی آلمانی
     
  22. mori

    mori Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏24 ژانویه 2004
    نوشته ها:
    1,706
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    Tehran
    3108/6108 هم عالين
    راستي 6610i هم رو خودش دوربين داره اون در مياد 180