به نقل از شايان :
منم ميخوام بخرم ... ولي هنوز نتونستم تصميم بگيرم كدوم رو بگيرم !
چون هنوز هيچ كس با دليل و منطق درست حسابي نگفته كدوم بهتره !
كش اومدن اين بحث هم خاصيتش اينه كه در مورد خوبي ها و بدي هاي هر كدوم بيشتر ميفهميم !
حالا يه بار هم من نظرم رو ميگم:
دليل اصلي اين كه T610 هنوز تونسته خودش رو سرپا نگه داره اينه كه طراحي واقعا منحصر به فردي داره. به غير از اين ارگونومي دكمه هاش هم خيلي خوبه. ولي فقط همين. يعني اگه مزيت هاش رو بخوايم بررسي كنيم به نظر من اين دوتاست.
حالا معايبش (البته به نسبت T630):
- آنتن دهي نه چندان مطمئن. (من خودم قبلا T610 داشتم)
- كيفيت تصوير ضعيف : يعني توي فضاي آزاد (نه حتا زير نور مستقيم خورشيد) بايد تقريبا حفظي كار كرد!
- سرعت پايين. (performance اش به طور وحشتناكي با T630 فاصله داره) كه اين قضيه رابطه مستقيمي با Firmware اش داره.
حالا دقيقا تمام موارد بالا ميشن نقاط قوت T630 :
- كيفيت تصوير T630 با Z600 برابري مي كنه. (البته بقيه ميگن از Z600 بهتره كه من قبول ندارم.)
- آنتن دهي خوب: نه تنها ضعف آنتن دهي كاملا برطرف شده بلكه آنتن دهي اون به نظر من در شرايط برابر از 6600 بهتره (تجربه شخصي)
- سرعت بسيار بالاتر به علت استفاده از سري R6C00x , R5C00x نرم افزار (Firmware). البته قابليت Instant Messaging رو هم ميشه از برتري هاش دونست.
- اين نكته رو هم اضافه كنم كه T630 مشكي به نظر من از لحاظ زيبايي و متريال بدنه يه سر و گردن از T610 بالاتره.
و تنها ايراد T630 هم به نظر من جنس كليداشه كه احتمال داره بعضيا خوششون نياد.نه خيلي سفته و نه خيلي شل. يه چيزي اون وسطاست.
در مجموع از ده نمره، من به T610 هفت میدم و به T630 هشت.
این چیزایی رو هم که من گفتم حداقل 4-5 بار همینجا مطرح شده بود که نمی دونم چرا مورد توجه قرار نگرفته.