• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

The Suffering

Druid

Registered User
لایک‌ها
0
این یکی از بازی هاییه که هیچ وقت تمومش نکردم.

برای اینکه عناصری که یک بازی رو playable می کنه درش نیست. البته هست اما زیاد نیست.
داستان بازی فدای این شده که بازی اکشن و به طرز غیر عقلانی ترسناک به نظر برسه.
مشکلی که در بسیاری از بازی های کامپیوتریه خوب هست اینه که اگر یک گروه کارشون قوی تر از گروه های دیگه باشه بازی در دام اون گروه می افته.

دوستانی که بازی F.E.A.R رو کردن متوجه می شن من چی می گم. بیخود نیست کهF.E.A.R امتیاز بالاتر از 9 اورده (اونهم تو گیم اسپات که معمولا به شخص اول ها امتیاز وبی نمی دن)
برای اینه که این بازی داستان بسیار زیبایی داره. صحنه های ترسناک دقیقا به جا استفاده می شن. طوری که شما کاملا گیج میشین و در جاهایی که اصلا توقع ندارید (و کلیشه ای نیست) اتفاق بسیار ترسناکی می افته. جالب اینکه در بیشتر مواقع شما فقط شاهد ان اتفاقات هستید و اصولا اسیبی به شما نمی رسد اما فوق العاده ترسناک طراحی شده. همون طور که گروه طراح صدا کارشون رو خوب انجام دادن گروه طراحی ریتم بازی هم که مطمئن هستم اگاهیه بسیاری نسبت به ژانر ترس و وحشت در سینما و چگونگیه انتقال اون به تماشاگر دارن کارشون رو عالی انجام دادن. یادمه که تو یکی از مجلات معتبر (که ربطی به بازی های کامپیوتری نداشت) هم مطلبی نوشته بودن که به اون هایی که می ترسن بازی رو انجام بدن پیشنهاداتی داده بود که انقدر از بازی نترسید و اون رو امتحان کنید.

در بازی سافرینگ بعد از یکی دو مرحله من ناخود اگاه از قبل حدس می زدم که اگر نزدیک فلان در یا زیر پله بشم تصویری ترسناک - یا خاطره ای ترسناک برای شخص بازی- رو خواهم دید. اونهم برای اینه که طراحای بازی در همون دامه کلیشه ای افتادن که قبلا گفتم.
هر کسی که یه کم فکر خلاق داشته باشه و کمی هم مطالعه روی روانشناسی انسان می فهمه که بعضی مکان ها در اینجور بازی ها -مثل زیر پله های تاریک یا وقتی از یه اتاق به بیرون بر می گردین- می تونه صحنه ی یک خاطره ی شیزوفرنیکی باشه...

به هر حال بازی از نقطه نظرات دیگه قابل قبوله. اما ریتم دشواری و نترل بازی کمی سخته. بعضی موجودات رو به راحتی نمی شه کشت -ضرف نظر از ضعیف اما سریع بودن- که به خاطر ضعف سیستم زمان بندیه کاربر و هوش مصنوعی هست.

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Druid
این یکی از بازی هاییه که هیچ وقت تمومش نکردم.

چرا ؟؟؟

من که سعی می کنم این بازی رو به پایان برسانم .:cool:

نکات جالبی رو عنوان کرده اید .;)

البته این بازی , اصلا قابل مقایسه با فیر نیست :f34r:

** ** ** ** ** **

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

در ادامه من بالاخره از این ساختمان خارج شدم .:cool:

این نکته را فراموش نکنید که برای باز کردن آن در بزرگ شما باید از جعبه های درون آن انبار بالا بروید و خود را به طبقه دوم برسانید , چون راه پله ای نخواهید دید .

و اما بیرون چه خبر بود !!! :f34r:

زمانی که به بیرون از ساختمان رسیدم , تعداد زیادی از نگهبانهای زندان , مشغول مبارزه بودند .

یکی از صحنه هایی که خیلی جالب بود و بارها برای خودم در طول بازی اتفاق افتاد این بود :

یکی از نگهبانها مشغول تیر اندازی به آن موجودات پا قیچی ! بود که ناگهان تیرهایش تمام شد و آن مرد بیچاره , تا آمد اسلحه اش را لود کند , آن موجودات سر او را از بدنش جدا کردند و . . . .
:lol::lol:
راه را ادامه دادم تا اینکه , به منطقه ای رسیدم که در های توری بسته بودند و دیگر راهی برای فرار نبود !

نمی دانم این همه دشمن از کجا می آمد , مثل اینکه تملامی نداشتند ! :blink:خلاصه یکی از آنها خودش آن توری را نابود کرد و راه را برای من باز کرد و من هم مهلتش ندادم و . . . :cool:

همینطور که در مسیر حرکت می کردم , نگهبانها را دیدم که از بالای حصار مشغول تیر اندازی بودند و جنگ حسابی شلوغ شده بود !!!

در ادامه راه , دوباره به داخل ساختمانی دیگر رفتم ! :(

چقدر متنفرم از این ساختمانها , ترجیح می دهم بیرون باشم و هزاران موجود بد ریخت و قیافه بر سرم بریزند ولی داخل ساختمان نباشم . . . .:rolleyes:

ادامه دارد . . . .

** ** ** ** **

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
چقدر متنفرم از این ساختمانها , ترجیح می دهم بیرون باشم و هزاران موجود بد ریخت و قیافه بر سرم بریزند ولی داخل ساختمان نباشم . . . .:rolleyes:
** ** ** ** **
واقعا بعضی وقتها آدم دوست داره تو یه بیابون با 1000 تا جونور عجیب بجنگه ولی توی یه زیرزمین تاریک 2 تاشون رو هم نبینه!

Don Thomas

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واقعا بعضی وقتها آدم دوست داره تو یه بیابون با 1000 تا جونور عجیب بجنگه ولی توی یه زیرزمین تاریک 2 تاشون رو هم نبینه!

کاملا .

چقدر هم عقیده هستیم :cool:

در ضمن از آواتورتون هم خیلی خوشم می آید , عاشق این بازیگر بودم :rolleyes:

موفق باشید .

** ** ** ** **

Thomas.Angelo

Registered User
لایک‌ها
16
خب , در زمان آخرین پست , در اواسط بازی بودم که بنابر دلایلی مجبور شدم ویندوز رو دوباره نصب کنم و به این ترتیب این پروژه ناتمام ماند :(

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
این بازی خیلی هیجانیه .
موجودات عجیب غریب که شهر رو گرفتن تو هم باید بکشی این وسط هم باید از دست نیروهایی که اومدن شهر رو نجات بدن فرار کنی . فعۀا دارم بازی میکنم ببنیم اخرش به کجا میرسه
گرافیک خوبی هم داره .
اینم پیشنهاد میکنم بازی کنید

relax_hit

Registered User
لایک‌ها
15
چندتا عکس از بازی
این بازی توسط کنسول Playstation 2 ریلیز شده

250px-The_Suffering_Ties_That_Bind_Boxart.jpg

http://talk.xboxsolution.com/gallery/data/798/LG_STTB_XBOX_01.jpg
http://m.boonty.com/gamesimages/3002_us_sc1.jpg
http://media.teamxbox.com/games/ss/1096/1116009891.jpg