• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Tomb Raider Anniversary

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
من حالم از گیم هایی که Install نمی شوند و کپیشون میکنی روی هارد به هم می خوره!!
به دلایل عدیده!
نداشتن Shortcut، نصب نشدن Expansion Pack رویش، و از همه مهمتر این که خیلی هاشون ناقصند!!
امیدوارم نسخه درست حسابیشم بیاد!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
این ریلیز نیمه کارس و باگ داره به گفته یکسری ها که تست کردن.

صبر میکنیم تا 1 ژوئن :cool:

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما ها بیکارید میشینید بازی دانلود میکنید. همین ریلیز رو دیروز از ولیعصر گرفتم هزار چوق, بعضی جاها که ارزونتر هم میدن. خودم اگه می خواستم با سرویس 512kb اینو دانلود کنم گرونتر در می اومد.:lol:

شما که گرفتی مشکلی نداشتی ؟ دمو ها کامل هست ؟ هنگ نمیکنه ؟ یه اسکرین شات بزار ببینیم یکم فاز ببریم

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
من حالم از گیم هایی که Install نمی شوند و کپیشون میکنی روی هارد به هم می خوره!!
اين گيم Tomb Raider كه من خريدم همين طوريه يعني گيم نصب شده رو زيپ كردن و بايد رو هارد خودت فقط ان زيپ كني
خود من هم كلا با اين جور بازي ها مشكل دارم و ترجيح مي دهم نصبي اونا رو گير بيارم

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
اين گيم Tomb Raider كه من خريدم همين طوريه يعني گيم نصب شده رو زيپ كردن و بايد رو هارد خودت فقط ان زيپ كني
خود من هم كلا با اين جور بازي ها مشكل دارم و ترجيح مي دهم نصبي اونا رو گير بيارم

بازی به همین صورت عرضه شده, اگه میخوای نصبی باشه باید صبر کنی تا نسخه retail بیاد.

شما که گرفتی مشکلی نداشتی ؟ دمو ها کامل هست ؟ هنگ نمیکنه ؟ یه اسکرین شات بزار ببینیم یکم فاز ببریم

من که 45 دقیقه بیشتر بازی نکردم , دمو هاش که سرجاش بود ولی تو چندتا فوروم خوندم که تو بعضی مراحل گیر داره. از همه مهمتر تاریخ مصرف بازی تا بیستم june هستش و بعد از این تاریخ دیگه اجرا نمیشه! :blink: اینام خیلی ناقلا بودن, میدونستن که نسخه review ممکنه درز کنه , اومدن واسش تایمر گذاشتن.:lol:

این هم چندتا اشکرین شات:

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون sunny4u عزیز به خاطر اسکرین شات ها ... حدودا چند وقت دیگه نسخه retail میاد ؟ شرکت ایرانی هست که نسخه با Bonus رو بده ؟

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
تاریخ ریلیز بازی که اول ژوئن هست. من بازی ها رو از west میخرم. این بابا هرچی که رو اینترنت میاد زرتی دانلود میکنه میده دست مشتری. god of war2 که اومد این دیسک bonus رو هم دانلود کرده بود در حالیکه بقیه هنوز دیسک خود بازی رو هم دانلود نکرده بودند :lol:
آدرسش اینجاست:

Last edited by a moderator:

Hossein Best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون ميشم يكي توضيح بده كه اين Bonus چيه .

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون ميشم يكي توضيح بده كه اين Bonus چيه .
دوست عزیز معمولا Bonus به یه چیز اضافه و امتیازی میگن که مثلا اگر دی وی دی اورجینال فیلمی رو دیده باشی در دی وی دی فیلم ها Bonus شامل مصاحبه و پشت صحنه و غیره میشه ... در بازی ها هم میتونه مثل prince of persia یه گالری عکس باشه یا کلیپ باشه یا ... حالا من خودم دقیقا نمیدونم که Bonus این تام ریدر چی هست احتمالا یه مرحله یا گالری چیزی باید باشه ...

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوست عزیز معمولا Bonus به یه چیز اضافه و امتیازی میگن که مثلا اگر دی وی دی اورجینال فیلمی رو دیده باشی در دی وی دی فیلم ها Bonus شامل مصاحبه و پشت صحنه و غیره میشه ... در بازی ها هم میتونه مثل prince of persia یه گالری عکس باشه یا کلیپ باشه یا ... حالا من خودم دقیقا نمیدونم که Bonus این تام ریدر چی هست احتمالا یه مرحله یا گالری چیزی باید باشه ...
2 تا DVD هست این بازی ، یکیش Bonus هست

اطلاعات بیشتر
http://www.gpstore.co.nz/Games/1537630.html

80 دلار قیمتشه
175.gif

Hossein Best

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از توضيحات خوب و كاملت .

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
ای کاش یه روز مسئولین این Eidos بیان ایران من دستشون رو بگیرم ببرم توی این پاساژ ها بگردونم سی دی هاشون رو به قیمت 1500 تومن بیینن ... آی می خندما :lol:
وضع مایکروسافت که بدتره:D

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
خب نسخه retail هم اومد رو اینترنت, هرچند که از دیسک bonus فعلا خبری نیست. اینطور که میگن گرافیکش هم بهتر شده.
169.gif

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب نسخه retail هم اومد رو اینترنت, هرچند که از دیسک bonus فعلا خبری نیست. اینطور که میگن گرافیکش هم بهتر شده.
169.gif

لینکی ازش داری ؟ سایزش چقدره ؟
من که با همین نسخه ای که گذاشتم دارم بازی میکنم 27% هم جلو رفتم تاحالا هیچ مشکلی نبوده ! یک ترینر هم براش بیرون اومده ...

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
لینک رپید ندارم ولی الان تو همه سایت های تورنت پیدا میشه. حجمش 2.58 گیگه و گروه hatred ریلیزش کرده. در ضمن سیو نسخه قبلی رو این کار نمیکنه. همچنین میتونید کرک نسخه retail رو نسخه قبلی بریزید و اونو تبدیل به retail کنید که محدودیت زمانی برداشته بشه ولی چون سیو ها فرق میکنه باید از اول بازی کنید!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
2002380845719367281_rs.jpg

توی استرالیا هم اکنون ریلیز شده

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لینک رپید ندارم ولی الان تو همه سایت های تورنت پیدا میشه. حجمش 2.58 گیگه و گروه hatred ریلیزش کرده. در ضمن سیو نسخه قبلی رو این کار نمیکنه. همچنین میتونید کرک نسخه retail رو نسخه قبلی بریزید و اونو تبدیل به retail کنید که محدودیت زمانی برداشته بشه ولی چون سیو ها فرق میکنه باید از اول بازی کنید!

اره تورنت هاش رو پیدا کردم :

به جز HATRED یکی دیگه هم به اسم R55 هست !

امیدوارم حرف شما در مورد محدودیت زمانی درست باشه چون من نه موقع وارد شدن به بازی و نه توی فولدر بازی و نه موقع ستاپ هیچ حرفی از محدودیت زمانیش ندیدم !

ولی به هر حال این کرک HATRED رو از لینک زیر گرفتم :

به جای فایل قبلی که 19 مگابایت بود ریختم همونطوری که گفتی کل سیوهام پرید ! مجبورم دوباره از اول بازی کنم ! حیف 30 % رفته بودم :hmm:

Last edited by a moderator:
بالا