R55 همین نسخه ای هست که داری بازی میکنی. در مورد محدودیت زمانی کافیه تاریخ کامپیوتر رو یه ماه ببری جلو تا ببینی چه اتفاقی میوفته.
چون اون Extract شده بوده!کرک جدید رو ریختم تو همین مرحله ی اول دو تا خفاش میان طرف لارا زرتی بازی هنگ میکنه می پره بیرون ! دو دفعه دیگه هم تست کردم نشد کرک Hatred با نسخه قبلی سازگاری نداره ... الان بیخیال شدم تا بعدا نسخه خود این Hatred رو دانلود کنم ... ولی عجیبه این جدیده که به اسم Hatred اومده 2.6 گیگ هست ولی قبلیه که محدودیت زمانی داره 3.8 گیگ !
شماها نمی تونید صبر کنید تا نسخه پدر مادر دار بازی بیاد؟ همه اش 10 روز مونده دیگه!
به خدا این نسخه ها ارزش امتحان کردنش رو ندارند!
موافقم Dead Man، من هم نسخه Legend رو خریدم، گیم قشنگی هم بود ولی حوصله شو نکردم.بازی کشش خیلی زیادی نداشت
من که دیگه حوصله نکردم بازی کنم رفتم Save هاشو پیدا کردم و گرفتم فقط ببینم داستان بازی چی هست
که البته موفق شدم تمام دمو های داخل بازی رو نگاه کنم و تقریبا از ماجرای بازی سر در بیارم چون بازی کشش خیلی زیادی نداشت منم زیاد وقت بازی البته
بجاش من تا آخرش رفتممن که دیگه حوصله نکردم بازی کنم رفتم Save هاشو پیدا کردم و گرفتم فقط ببینم داستان بازی چی هست
که البته موفق شدم تمام دمو های داخل بازی رو نگاه کنم و تقریبا از ماجرای بازی سر در بیارم چون بازی کشش خیلی زیادی نداشت منم زیاد وقت بازی البته
بجاش من تا آخرش رفتم
بدجور Interest بود
هنوز نهنسخه اصلی رو دانلود کردی؟
2تا DVD رم دانلود کردی؟
تازه الان گذاشتم دانلود بشهتهرانشهر چه خبر؟
بالاخره نسخه خوب گیم رو گرفتی؟
گیمش چطوره؟
نسخه خوبش که زیاد Bug نداره و از گیم بیرون نمی پره نه؟
دیسک bonus هم دیشب اومد رو اینترنت.
تازه الان گذاشتم دانلود بشه
بله دانلود شد :happy:فک کنم دیگه دانلود کردی کامل!
حالا اگه ما این نسخه کامل رو بخوایم چه کار میتونیم بکنیم؟ ( البته به غیر از دانلود با Dial-up :wacko: :lol: )
میشه از شما بگیریم! :happy: ( البته از اونجا که فروشنده ای اونم از نوع فعالش باید به همین روش عمل کنیم )
بله دانلود شد :happy:
صبر کنید DVD Bonus رو هم بگیرم ، بهد براش یه فکری میکنیم
یکسری از سینماتیک ها بازسازی شده.جناب شما که بازی رو دانلود کردین میشه در مورد گرافیک دمو های بازی توضیح بدین. منظورم اینه که چرا اون Moive هایی که اول بازی نشون میده گرافیکشون کمه؟ توی سری Tomb Raider از 1 تا 6 فیلم ها گرافیک بالایی داشتن ولی توی 2 سری آخر نه. ممکنه تو ایرن دموهای با کیفیت حذف شن؟ ممنون میشم توضیح بدین.
یک فکر اساسی بکن اگر قیمت خوب بدی خریدارم ... آماده بودی پیغام بزن ...
طبق اخرین اخبار رسیده از رفقا ...
ظاهرا یه باگ خفن حدود 27% گیم وجود داره موقعی که میخواد از یک سنگ بپره بره بالا از یک حفره ای وارد بشه به حفره می رسه ناگهان به جای گرفتن لبه با سرعت میافته پایین ... حیف رو دستگاهم ندارم یک اسکرین شات بگیرم ...دوستان چک کنن خبر بدن ...
من هنوز به 27% نرسیدم
این پیدا کردن Artifact ها چقد سخته!
پیداشم میکنی یه جاییه که رسیدن بهش اعصاب خورد کنه!