• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Tomb Raider Anniversary

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
R55 همین نسخه ای هست که داری بازی میکنی. در مورد محدودیت زمانی کافیه تاریخ کامپیوتر رو یه ماه ببری جلو تا ببینی چه اتفاقی میوفته. ;)

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
R55 همین نسخه ای هست که داری بازی میکنی. در مورد محدودیت زمانی کافیه تاریخ کامپیوتر رو یه ماه ببری جلو تا ببینی چه اتفاقی میوفته. ;)

کرک جدید رو ریختم تو همین مرحله ی اول دو تا خفاش میان طرف لارا زرتی بازی هنگ میکنه می پره بیرون ! دو دفعه دیگه هم تست کردم نشد کرک Hatred با نسخه قبلی سازگاری نداره ... الان بیخیال شدم تا بعدا نسخه خود این Hatred رو دانلود کنم ... ولی عجیبه این جدیده که به اسم Hatred اومده 2.6 گیگ هست ولی قبلیه که محدودیت زمانی داره 3.8 گیگ !

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
شماها نمی تونید صبر کنید تا نسخه پدر مادر دار بازی بیاد؟ همه اش 10 روز مونده دیگه!
به خدا این نسخه ها ارزش امتحان کردنش رو ندارند!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
کرک جدید رو ریختم تو همین مرحله ی اول دو تا خفاش میان طرف لارا زرتی بازی هنگ میکنه می پره بیرون ! دو دفعه دیگه هم تست کردم نشد کرک Hatred با نسخه قبلی سازگاری نداره ... الان بیخیال شدم تا بعدا نسخه خود این Hatred رو دانلود کنم ... ولی عجیبه این جدیده که به اسم Hatred اومده 2.6 گیگ هست ولی قبلیه که محدودیت زمانی داره 3.8 گیگ !
چون اون Extract شده بوده!

این اینستالر داره و فشرده شده ، بعد از نصب ببین چقد جا گرفته!

جالب اینجاست که حجم این از Legend کمتره! اون فقط 7.5 گیگ جا میگرفت!
شماها نمی تونید صبر کنید تا نسخه پدر مادر دار بازی بیاد؟ همه اش 10 روز مونده دیگه!
به خدا این نسخه ها ارزش امتحان کردنش رو ندارند!

آقا نسخه با پدر و مادر همین Hatred هستش ، توی اروپا 1 ژوئن میاد ولی توی استرالیا 25 می اومده!

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
من که دیگه حوصله نکردم بازی کنم رفتم Save هاشو پیدا کردم و گرفتم فقط ببینم داستان بازی چی هست
که البته موفق شدم تمام دمو های داخل بازی رو نگاه کنم و تقریبا از ماجرای بازی سر در بیارم چون بازی کشش خیلی زیادی نداشت منم زیاد وقت بازی البته

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
بازی کشش خیلی زیادی نداشت
موافقم Dead Man، من هم نسخه Legend رو خریدم، گیم قشنگی هم بود ولی حوصله شو نکردم.
تو رو World of Warcraft از گیم های دیگه بیزار کرده، من رو Dark Crusade!
gamer3.gif

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که دیگه حوصله نکردم بازی کنم رفتم Save هاشو پیدا کردم و گرفتم فقط ببینم داستان بازی چی هست
که البته موفق شدم تمام دمو های داخل بازی رو نگاه کنم و تقریبا از ماجرای بازی سر در بیارم چون بازی کشش خیلی زیادی نداشت منم زیاد وقت بازی البته

سیو هاش رو برام پیغام میکنی ؟ مرسی ...

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
بجاش من تا آخرش رفتم

بدجور Interest بود:D

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
تهرانشهر چه خبر؟
بالاخره نسخه خوب گیم رو گرفتی؟
گیمش چطوره؟
نسخه خوبش که زیاد Bug نداره و از گیم بیرون نمی پره نه؟

sunny4u

Registered User
لایک‌ها
8
دیسک bonus هم دیشب اومد رو اینترنت.

Last edited by a moderator:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
تهرانشهر چه خبر؟
بالاخره نسخه خوب گیم رو گرفتی؟
گیمش چطوره؟
نسخه خوبش که زیاد Bug نداره و از گیم بیرون نمی پره نه؟
تازه الان گذاشتم دانلود بشه :rolleyes:
دیسک bonus هم دیشب اومد رو اینترنت.

منم میخواستم همینو بگم :D

لینک اورجینالش اینه:

Last edited by a moderator:

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
به پست اول لینک بازی+Bonus اضافه شد.

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
تازه الان گذاشتم دانلود بشه :rolleyes:

فک کنم دیگه دانلود کردی کامل! ;)

حالا اگه ما این نسخه کامل رو بخوایم چه کار میتونیم بکنیم؟ ( البته به غیر از دانلود با Dial-up :wacko: :lol: )

میشه از شما بگیریم! :happy: ( البته از اونجا که فروشنده ای اونم از نوع فعالش باید به همین روش عمل کنیم ;) )

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
فک کنم دیگه دانلود کردی کامل! ;)

حالا اگه ما این نسخه کامل رو بخوایم چه کار میتونیم بکنیم؟ ( البته به غیر از دانلود با Dial-up :wacko: :lol: )

میشه از شما بگیریم! :happy: ( البته از اونجا که فروشنده ای اونم از نوع فعالش باید به همین روش عمل کنیم ;) )
بله دانلود شد :happy:

صبر کنید DVD Bonus رو هم بگیرم ، بهد براش یه فکری میکنیم:D

reza_17173

Registered User
لایک‌ها
9
جناب شما که بازی رو دانلود کردین میشه در مورد گرافیک دمو های بازی توضیح بدین. منظورم اینه که چرا اون Moive هایی که اول بازی نشون میده گرافیکشون کمه؟ توی سری Tomb Raider از 1 تا 6 فیلم ها گرافیک بالایی داشتن ولی توی 2 سری آخر نه. ممکنه تو ایرن دموهای با کیفیت حذف شن؟ ممنون میشم توضیح بدین.

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دانلود شد :happy:

صبر کنید DVD Bonus رو هم بگیرم ، بهد براش یه فکری میکنیم:D

یک فکر اساسی بکن :D اگر قیمت خوب بدی خریدارم ... آماده بودی پیغام بزن ...

طبق اخرین اخبار رسیده از رفقا ...
ظاهرا یه باگ خفن حدود 27% گیم وجود داره موقعی که میخواد از یک سنگ بپره بره بالا از یک حفره ای وارد بشه به حفره می رسه ناگهان به جای گرفتن لبه با سرعت میافته پایین ... حیف رو دستگاهم ندارم یک اسکرین شات بگیرم ...دوستان چک کنن خبر بدن ...

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
جناب شما که بازی رو دانلود کردین میشه در مورد گرافیک دمو های بازی توضیح بدین. منظورم اینه که چرا اون Moive هایی که اول بازی نشون میده گرافیکشون کمه؟ توی سری Tomb Raider از 1 تا 6 فیلم ها گرافیک بالایی داشتن ولی توی 2 سری آخر نه. ممکنه تو ایرن دموهای با کیفیت حذف شن؟ ممنون میشم توضیح بدین.
یکسری از سینماتیک ها بازسازی شده.

در مورد گراقیک بازی باید بگم که عین Legend هست ولی نمیدونم چرا حالت NextGeneration نزاشتن برای این!:(
یک فکر اساسی بکن :D اگر قیمت خوب بدی خریدارم ... آماده بودی پیغام بزن ...

طبق اخرین اخبار رسیده از رفقا ...
ظاهرا یه باگ خفن حدود 27% گیم وجود داره موقعی که میخواد از یک سنگ بپره بره بالا از یک حفره ای وارد بشه به حفره می رسه ناگهان به جای گرفتن لبه با سرعت میافته پایین ... حیف رو دستگاهم ندارم یک اسکرین شات بگیرم ...دوستان چک کنن خبر بدن ...

هنوز Bonus رو وقت نشده بگیرم :(

من هنوز به 27% نرسیدم

این پیدا کردن Artifact ها چقد سخته!

پیداشم میکنی یه جاییه که رسیدن بهش اعصاب خورد کنه!

lucky4ever

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هنوز به 27% نرسیدم

این پیدا کردن Artifact ها چقد سخته!

پیداشم میکنی یه جاییه که رسیدن بهش اعصاب خورد کنه!

اره نسبت به قبلی بیشتر اذیت میکنه ... به نظر من بهتره چون قبلی رو سریع می شد تموم کرد ...

بالا