من نمي دونم شما دقيقا كجارو منظورتونه.به نقل از rax :
زياد مهم نيست...باس جنراتور مادربرد زياد دقيق نيست...مشگلي احتمالا پيش نمياد..
شوخي كردم..خيلي عجيبه..هر دفعه بالا امدي داخل بايوس هم چك كن..ممكنه چيپ باس جنراتور مشگل پيدا كرده باشه يا بايوس ./...
به نقل از nakamichi :سلام دوستان .نمی دونم مثل سوالم قبلا مطرح شده یا نه ! ولی اگه لطف کنید ممنون میشم. من میخوام قطعاتمو برای هماهنگیه بهتر آپدیت کنم اما درست نمی دونم که باید از طریق نرم افزار خاصی انجام بدم یا نه ! برای آپدیت مادربرد فقط بایوس( البته واسه بایوس رو تا حدودی میدونم ) قابل آپدیت؟ یا نرم افزاری واسه چیپ (مثلا واسه من 945پی ) هم هست که به روز بشه؟کارت گرافیکم بایوس داره که آپدتش کرد؟و چی جوری میشه( واسه من 6600 Leadtek هستش)؟! در مورد قطعاتیم که من از قلم انداختم راهنمایی کنید. کلا اینطوری شاید بهتر بگم ، قابل آپدیت های کامپیوتر چیان و به طور کلی چگونه ؟! خلاصه اگه حرفهای ناشیانه ای زدم ببخشید !منتظر جوابتون هستم.
به نقل از nakamichi :سلام دوستان .نمی دونم مثل سوالم قبلا مطرح شده یا نه ! ولی اگه لطف کنید ممنون میشم. من میخوام قطعاتمو برای هماهنگیه بهتر آپدیت کنم اما درست نمی دونم که باید از طریق نرم افزار خاصی انجام بدم یا نه ! برای آپدیت مادربرد فقط بایوس( البته واسه بایوس رو تا حدودی میدونم ) قابل آپدیت؟ یا نرم افزاری واسه چیپ (مثلا واسه من 945پی ) هم هست که به روز بشه؟کارت گرافیکم بایوس داره که آپدتش کرد؟و چی جوری میشه( واسه من 6600 Leadtek هستش)؟! در مورد قطعاتیم که من از قلم انداختم راهنمایی کنید. کلا اینطوری شاید بهتر بگم ، قابل آپدیت های کامپیوتر چیان و به طور کلی چگونه ؟! خلاصه اگه حرفهای ناشیانه ای زدم ببخشید !منتظر جوابتون هستم.
داشتم خوب میفهمیدما! ولی آخراشو نفهمیدم چی شد؟!! اسم نرم افزار و آدرسشو اگه بدی ممنون میشم.بعد یه چیزی!! بخوام ببینم رم کامپیوترم مشکل داره راه تست اساسیش چیجوریه؟ ممنون که زود جواب دادیبه نقل از M654 :مگه قطعاتتون هماهنگی ندارن ؟
فیرم ویر اپتیک و بایوس مادربورد رو میتونی از شرکت سازنده بگیری...
واسه ی بورد هایی مثل مودم گرافیک تیونر و کپچر باید درایور قطعه رو نصب کنی...
میتونی یه نرم افزار هم واسه بهینه کردن حافظه ی رم از یه سیتی مثل سافت پدیا بگیریو نصب کنی...
به نقل از nakamichi :داشتم خوب میفهمیدما! ولی آخراشو نفهمیدم چی شد؟!! اسم نرم افزار و آدرسشو اگه بدی ممنون میشم.بعد یه چیزی!! بخوام ببینم رم کامپیوترم مشکل داره راه تست اساسیش چیجوریه؟ ممنون که زود جواب دادی
باکستونو چک کنید...به نقل از nakamichi :این نرم افزار های این سایت آزمایشه؟ اونایی که به این صورت میشه فعالش کرد ؟