amd>intel
مدیر بازنشسته
AZIZ BARDAR MIRI TOO SITE SAZANDASH BAD TOO GHESMAT PRODUCT YA TOO GHESMAT DOWNLOAD MODELESHOO PEYDA MYKONY DOWNLOAD MIKONY BAAD DC MISHY BAD ON FILE ROO EJRA MYKONY..YA BORO TOO SITE SOFTPEDIA HATMAN PEYDA MYKONY
به نقل از ReD3ath++ :كسي ميدونه چه جوري ميشه Firmware قطعاتي چون cd-rom رو update كرد ؟؟؟
به نقل از Nima-Pro :سلام دوستان
كسي از دوستان ميتونه منو براي ارتقا بايوس راهنمايي كنه
الان خيلي وقته درگير آپديت يك مدل از مادربوردهاي ايسوز P3V133 هستم
اين فايل AFLASH رو نميتونم دانلود كنم هر وقت ميرم تو سايت ايسوز ميگه سرور ترافيكش بالاست روزهاي ديگه هم دانلود نميكنه كفرم رو در آورده
اگه كسي از دوستان داره آخرين ورژن بايوس و رايترش رو زيپ كنه يجا آپلود كنه يا برام ميلش كنه
nimacom2003 (at) yahoo
اگه راهنمايي خاصي هم هست...
مرسي :happy:
به نقل از rax :نيما جان من دارم ولي نميشه اتچ ميل كرد..فردا اپلود ميكنم....
در ضمن با هر فلشر ديگه كه تحت اوارد كار كنه ميشه ايسوس رو اپديت كرد از جمله Pflash.....
به نقل از شاد روان :منم تحويل بگيريد ثواب داره به خدا
منم مي خوام يه آپديت بايوس راحت و بي درد سر داشته باشم.
در ضمن چه جوري مي شه فهميد بهترين تنظيم بايوس چيه؟
به نقل از Nima-Pro :دستت درد نكنه پسر خوب پير شي الهي يعني هميشه جوون بموني
P3V133
به نقل از rax :...اي بابا تقصير منه فكر كردم جوابم ثبت شد...
تو همون پست قبلي هم گفتم با لايو اپديت شما راحتري چون احتياج به زحمت گشتن و بوت كردن با فلاپي نداره...در ضمن نتيجه يكسان هم ميده...
به نقل از Nima-Pro :دانلود نميشه ركس جان
هم آنتي ويروسم هم آنتي اسپاي وارم هر دوتاشون گير ميدن خاموششون هم كه ميكنم خوده برنامه نصب نميشه ميگه يه فايل رو نميتونه تو سيستم پيدا كنه با موزيلا هم كه ايراد داره فقط IE رو به رسميت ميشناسه با دانلود منيجر هم يه فايل چند بايتي دانلود ميكنه !!!
چرا اتچ نميشه ؟ پسوندش رو هم عوض كني بازم اتچ نميشه مثلا پسوندش رو بكن PDF يا ... !
حالا هي از G-Mail تعريف كنيد
به نقل از شاد روان :مقسي
اي بابا اين حرفها چيه
فقط نگفتي چه جوري مي شه بايوس رو به بهترين حالت تنظيم كرد
اگر يه موقع وسط آپديت اينترنت قطع شد يا برق رفت اون وقت چي مي شه؟
يه سوال ديگه هم همينجا مي پرسم:
چرا تو دفتر چه مادربرد گفته فايروال رو نصب نكن؟
جواب بعد از يك قرن..البته تقصير من نيست..تازه فهميدم اينون جابجا كردن..به نقل از ReD3ath++ :كسي ميدونه چه جوري ميشه Firmware قطعاتي چون cd-rom رو update كرد ؟؟؟
دوست عزيز لطف كن مدل مادربردت رو بگو نه بايوس...من اينطوري چي رو پيدا كنمبه نقل از Payam121 :دوست عزيز.
مادر برد من پنتيوم 3 نفتي است.
مدا باياس هم VIA692 - 42302e31, Award Modular BIOS v4.51PG, 2000/11/13 است.
ميشه لطف كني و فايل آپديت باياسش رو واسم پيدا كني ؟
ممنونم
از اونجايي كه خيلي خوش شانسم پرسيدم :blink:به نقل از rax :نترس بابا كلا 5 ثانيه بيشتر طول نميكشه اپديت..(اند بدشانسيه تو اين 5 ثانيه برق بره)
داخل بايوس يه گزينه اوپتيمايز هست انرو انتخاب كني تا حد بالايي جواب ميده ولي اگه بخواي تك تك اپشن رو ميتونم بگم چي بزاري... :blink:
در مورد فاير وال تا موقعي كه بايوس فلش ميشه نبايد فعال باشه..(نه اينكه كلا نصب نباشه)
زياد مهم نيست...باس جنراتور مادربرد زياد دقيق نيست...مشگلي احتمالا پيش نمياد..به نقل از شاد روان :از اونجايي كه خيلي خوش شانسم پرسيدم :blink:
يه سوال ديگه هم داشتم (كه ربطي نداره ولي بي ربط بي ربط هم شايد نباشه) ولي چون نمي دونستم كجا بپرسم اينجا مي پرسم:
هر دفعه كه كامپيتور رو روشن مي كنم و ويندوز مياد نرم افزار كور سنتر پيش فرض اف اس بي رو يه چيز نشون مي ده :blink: البته بيشتر همون 201 كه درسته رو نشون مي ده ولي بعضي وقتها ها 190 256 289 290 303 ... يعني هر دفعه يه عدد شانسي :blink: البته تا موقعي كه اوتو اوركلاك نكنم يا ديفالت رو كليك نكنم چيزي نمي شه
حالا مي خواستم ببينم مجل از كجاست
به نقل از Nima-Pro :ركس جان شرمنده من با لينكها مشكل دارم (فكر كنم ايراد از ISPيم باشه) اگه جاي ديگه آپلود كني ممنون ميشم
مرسي