• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

Windows Mobile 6.0 Professional / Crossbow

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان:
بچه ها برا JASJAM رام update بی دردسر و درست حسابی برا update به wm6 هست؟اگه هست plz راهنمایی کنین.ممنون.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام به دوستان:
بچه ها برا JASJAM رام update بی دردسر و درست حسابی برا update به wm6 هست؟اگه هست plz راهنمایی کنین.ممنون.

بهترین رام های WM6 موجود، و جدیدترین build ها، مال Hermes (جسجم) هستش:cool:

راهنمای کامل آپگرید به WM6 رو اینـــــــجا می تونید ببینید

اول باید Hard-SPL v2.10 رو بریزید، بعد اگه ورژن radio تون کمتر از 1.20 بود آخرین ورژن radio رو بریزید (1.40) ، بعد هم OS رو آپگرید کنید (پیشنهاد من Black 3.0.1 هستش)

موفق باشید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان اگه با مشکل کم شدن صدا هنگام مکالمه موجاه شدین بعد از آپگرید به WM6.0 ، این تغییر رجیستری احتمال زیاد مشکل رو حل می کنه:

کد:
HKCU\ControlPanel\SoundCategories\InCall\[B]AttenuationCategory[/B]

if setting is on "2", change it to "0"

Peddy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا بد بخت شدم یکی بدادم برسه لطفا.
من اومدم یه رام رو که برای wm6 بود دانلود کردم ریختم رو جمین الان وقتی 100% پر شد دیگه گوشی بالا نمی آد وقتی گوشی رو روشن میکنم به طور متوالی تصویر روشن میشه خاموش میشه هیچ کاری هم نمی کنه تو رو خدا یه راه حل جلوی من بذارید فقط نگید که گوشی رو بندازم دور کاری نمیشه کرد آقا ضروریه

aghaei_erfan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بالا ترین windows mobile برا i-mate k-jam چیه که راحت و خوب جواب بده و قفل نکنه؟
لطفا" لینک دانلود هم بذارید.گوشیم G3 هست.اینم مشخصاتش:
IPL:1.01
SPL:1.06
GSM:01.01.10

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
دوستانی که WM6 رو نصب کردند ( از جمله فرهاد خان عزیز )میتونن راهنمایی کنن که آیا مایکروسافت تغییراتی در امکانات آفیس داده یا نه ؟ مخصوصا در اکسل

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستانی که WM6 رو نصب کردند ( از جمله فرهاد خان عزیز )میتونن راهنمایی کنن که آیا مایکروسافت تغییراتی در امکانات آفیس داده یا نه ؟ مخصوصا در اکسل

نه از نظر امكانات تغييري تو excel داده نشده

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رام معرفی شده واسه wizard بهتره نصب نشه.مشکلی وجود داره که باعث میشه شارژ گوشی در عرض چند ساعت خالی بشه!!:blink: من این قضیه رو تو xda dev دارم دنبال میکنم و اگه به نتیجه ای رسیدن اینجا مطرحش میکنم.

كاملا مخالفم .....

من دستگاهم معمولاً 48 ساعت طول ميكشه كه باطريش از 100 به 20 برسه ( روزهائي كه در حد معمولي استفاده ميكنم)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام

سیامک جان، من تاحالا یک بارم از اکسل استفاده نکردم.:blush:
ولی آفیس موبایل 2007 دو تا تفاوت عمده داره با ورژن های قدیمش، یکی اینکه فایل های آفیس 2007 رو ساپورت می کنه، یکی هم اینکه یه برنامه نام oneNote به پکیج آفیس اضافه شده.
یه تفاوت جزئی دیگه هم اینه که تمام برنامه های آفیس موقع open و save کردن فایل ها یه progress bar نشون می دن.

فایل های ضمیمه

• OneNoteMobile.rar
    433.3 KB · نمایش ها: 17

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كاملا مخالفم .....

من دستگاهم معمولاً 48 ساعت طول ميكشه كه باطريش از 100 به 20 برسه ( روزهائي كه در حد معمولي استفاده ميكنم)

درسته،من یادم رفته بود پستمو ادیت کنم:blush:

maxpal97

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينو من 4 بار گرفتم ولي وقتي extract مي كنم ارور ميده . كسي هست فايل سالم اين را يه جوري بهم برسونه . خيلي گيرم :(

اين فايل توي rapidshare هست و خودم هم دانلود كردم فكر نمي كنم ايراد داشته باشه فقط ممكنه شما با اين نرم افزار هاي دانلود از rapidshare دانلود ميكنيد كه ممكنه ساختار فايل رو آسيب بزنه

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ويندوز 2006 رو به طور كامل داونلود بكنند ...

Windows Mobile 6.0
127fs3556139.gif

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اينو من 4 بار گرفتم ولي وقتي extract مي كنم ارور ميده . كسي هست فايل سالم اين را يه جوري بهم برسونه . خيلي گيرم :(

من گرفتمش مشکلیم نداشت

راستی CrazyFire " استفاده از فایل شما همون xpl واسه دستگاه مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ اخه الان که دیگه G3 نیست ؟؟؟؟؟

crazyfire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من گرفتمش مشکلیم نداشت

راستی CrazyFire " استفاده از فایل شما همون xpl واسه دستگاه مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ اخه الان که دیگه G3 نیست ؟؟؟؟؟

چرا هنوز هم G3 هست اگه توجه كني به 3.08 تبديل ميشه كه باز هم جز خانواده G3 هست . و هيچ مشكلي تا حالا برام ايجاد نكرده

G3 DEVICE: IPL/SPL: 1.XX or 2.XX or 2.XX.00X (only two zeros)
G4 DEVICE: IPL/SPL: 2.XX.000X(three zeros

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
Windows Mobile 6 for E-TEN M700 Official Release

logo.gif

Requirements: ETEN M700
Overview: This WM6 upgrade for M700 is from ETEN company, but the official version will not be available until May 23 due to the Microsoft OS certification process. -- It's already June 13th...​

اطلاعات بيشتر و دانلود:​

http://www.etencorp.com/support/WM6/index.php

GAME_PPC

Registered User
لایک‌ها
1
با عرض سلام و خسته نباشید.
من میخواستم WM6 رو گوشیم نصب کنم.
گوشیم QTEK 9000 هستش.
بهترین rom از کجا دانلود کنم؟

بالا