خب برو دانشکده ریاضی بپرس :lol: :lol: :lol: منو همه اونجا می شناسنبه نقل از kami :نه. عمرا. مرغ من همون يه پارو داره. خالي نبند.
کامی دور از حالا یه وقت احیانا اگر بی کار بی کار بودی و وقت بسیار اضافی برای یک همچین تحقیق و تفحسهای بیخودی رو داشتی بیا پیش خودم که کلی کار دارم !به نقل از mehrdad1355 :خب برو دانشکده ریاضی بپرس :lol: :lol: :lol: منو همه اونجا می شناسن
اگه به شهید بهشتی راهت نزدیک تره برو دانشکده ریاضی دکتر وحیدی هم داور خارجی من بوده! اونجا بپرس!!یه نسخه پایان نامه من اونجا هم هست :lol: :lol: :lol:
کافر همه را به کیش خود پندارد!! حال داشتی تو ایران داک رو هم بگردد!!!!! :lol: :lol:
به نقل از mehrdad1355 :حالا از شوخی خارج شیم و برگردیم سر موضوع اصلی
یک سوال
چطور میشه کاری کرد که مثلا یک پست به صورت خلاصه باشه و اگه طرف پست کامل رو خواست روی more کلیک کنه تا باقی متن رو ببینه! (شبیه کاری که تو ام تی یا پی ماشین انجام میشه)
مثلا اینجوری
Welcome to wordpress!
This is an example weblog entry. We added it as a place-holder, so the page wouldn't be blank. You can delete it from within your control panel. More..
خوب دليلش اينه كه من تا الان هيچ مطلبي رو به صورت مستقيم از سايتت تو سايتم نزاشتم!! مطالب به صورت واسطه اي به دستم رسيده!!!اون مطلبو كه ميگي لينكش تو سايتمو بده تا لينكتو بزارم توش!!به نقل از babakweb :در ضمن يك مطلب از من در سايت هست كه هيچ لينكي بهش داده نشده فقط نام پژواك ذكر شده.
يك چيز ديگه اين كه سيستم زوپس چون امكانات زيادي داره معمولا سايت هايي كه ازش استفاده مي كنند طراحي شلوغ پلوغ و سردرگم كننده اي دارن.
خوب عملا اين كارو هم كردمبه نقل از babakweb :من يك پيشنهاد دارم! صفحه ي اول سايت فقط يك مين منو باشه بهتر نيست؟
بعدشم طراحي سايت كه منو ياد هري پاتر مي اندازد، ربطي به آموزش دارد؟