oblomof
Registered User
سلام در OSX ساپورت میشه ؟ برای مک بوک پرو میخوام
دوست گرامی سلاموالا بنده که 10 کیلیومتر رو نخواستم. تا داخل خونمون هم 30 مترم نیست دو تا دیوارم بیشتر جلوش نیست پوشش _78db هست.
فرستندگی کمی داره
گیرندگی سیگنالش فقط خوبه
داخل ویندوز زیاد تعریفی نداره
سلام در OSX ساپورت میشه ؟ برای مک بوک پرو میخوام
سلام.جناب توکلی تو مصاحت 360 درجه 10 کیلومتر پوشش دهی میکنه؟ چندتا یوزر میتونه همزمان باهاش استفاده بکنه؟
سلام و عرض ادبسلام آقای توکلی
درباره اون کارت شبکه آلفا خواستم چند تا سوال بپرسم نو یا دست دوم
هنوز موجوده یا نه ؟
من تهران هستم آیا فروش حضوری هم انجام می دهید ؟
قیمت آخرش چند ؟
من دانشجوی هستم ؟ دانشجویی با من حساب کنید لطفا
قیمت سری جدید ؟ برای ارسال سیگنال در محدود یک کیلومتری مناسب هست ؟
بیشتر کسانی که نظر میذارند اصلا نمیدونند کاربرد این چیه. شما هم نیاز نداری توضیح بدی، من ۵ سال پیش به سختی دنبال آلفا میگشتم از شرکت اکتیو رایان سر انجام گرفتم که قلابی در اومد. به هر حال تنها راه فهمیدن اصل بودن یا قلابی بودن این. فرستادن سریال نامبرش به خود آلفا بود. و باز کردنش و دیدن چیپست. البته اینو بگم که ۲وات با ۱ وات فرقی نداره. اگه عکس پوینت بد باشه مهم نیست توانت چه قدر باشه. کار نخواهد کرد.
و نه!! این ۱ کیلومتر هم نمیتونه پوشش بده. ۱۵ کیلو متر؟! نهایت پوشش ۲۰۰ متر هست که بشه استفاده کرد. برای مسافتهای بالا آنتن باید مستقیم باشه.
کسانی که دنبال برقراری لینک هستند با مسافت زیاد، این بدردتون نمیخوره. فقط کسانی که میدونند این به چه کار میاد بگیرند. اگه نه پشیمون میشید و میخواین پس بدید lol
این دستگاه رو به یک Ampli booster وصل کنید قدرتش 2برابر میشه !
جناب این دستگاه موجوده؟
سلام و عرص ادب و احترامببخشید من چندتا سوال داشتم که شاید بعضی مربوط به تاپیک نباشه:
اول اینکه می خواستم بدونم این دانگل با هر سیستمی کار می کنه یا ممنکنه به خاطر قدرتش آسیبی به مثلا نت بوک بزنه اگر استفاده بشه؟
دیگه اینکه کلا هر آنتنی را میشه به هر روتر یا کارت شبکه ای زد یا اینکه باید اون روتر یا دانگل ساپورتش بکنه؟
و در آخر امکانش هست یک توضیحی راجع به dbm بدید؟
سلام و عرض ادباستاد امیدوارم فروش خوبی داشته باشید
یک سوال دارم:دستگاهی دارید که باهاش بتونم به ماهواره های رادیو آماتوری دسترسی داشته باشم؟(فقط گیرنده باشه)
سلام و عرض ادبسلام هنوز موجوده؟