والا یه adsl netis dl4311 داریم به فاصله 150-200 متر.حالا نمیدونم با خریدن وایرلس آلفا میتونم بهش کانکت بشم یا نه؟متاسفانه فاصله مستقیم نیست سه چهار کوچه اون ورتره
اگه مستقیم نباشه و پشت پنجره نباشه چی ؟ منم تقریبا برای اینجور کاری میخوام .یه مودم هست که یه 500 متری فاصله داره میخوام از اینترنت این مودم استفاده کنم میشه ؟سلام و عرض ادب
این مورد را باید تست نمایید! بطور مثال اگر دو نقطه در پشت شیشه ی پنجره قرار گیرند ( دید تقریبا مستقیم ) احتمال زیاد لینک برقرار میشود!
بنده در تستی که انجام دادم با گوشی Galaxy S5 تا شعاع 200 متری به راحتی سیگنال قوی داشتم! ( در حدود 67dBm- )
سلام داداش
من این مودم رو دارم فقط انگار با آنتن های دیگه خوب نتیجه نمیده ؟ درسته ؟
من آنتنشو میخواستم قیمت لطف میکنی پخ کن
سلام
من دقيق متوجه نشدم يعني امكان وصل شدن اين دستگاه به مودم وايرلسم از طريق پورت يو اس پي هست؟
يا حتما بايد به لپ تاپ وصل بشه؟
اگه مستقیم نباشه و پشت پنجره نباشه چی ؟ منم تقریبا برای اینجور کاری میخوام .یه مودم هست که یه 500 متری فاصله داره میخوام از اینترنت این مودم استفاده کنم میشه ؟
مگه این دانگل تا 10 کیلومتر جواب نمیده ! خوب این 10 کیلوتر نمیشه مستقیم باشه .... حالا 500 متر باید را راحت جواب بده دیگه ؟؟؟
من میخوام اینترنت رو از طریق لپ تاپ به گوشی وصل کنم و داخل کوچه چون وایرلس خود لپ تاپ ضعیفه میشه از این دستگاه استفاده کرد؟ حتما باید پشت پنجره نصب بشه ؟
سلام
طریقع استفاده چطوری هست؟
یعنی من اگه یه مودم که توی حالت pppoe هست رو داشته باشم(حالا چه مودم وایرلس باشه چه معمولی) چطوری میتونم به این وصل کنم تا اینترنتش رو شیر کنه؟
الان این فقط usb داره مودم هم فقط پورت شبکه!
اگه میشه یه توضیح کامل بدید چون واقعا اگه این همه قدرت داشت هباشه چیز عالی هست
با تشکر
سلام و عرض ادب و احترام!برادر این کارت های ۲ وات هنوز نرسیدن?
Sent from my ASUS Padfone Infinity using tapatalk
سلام و عرض ادب...سلام دوست گرامی امیدوارم فروش خوبی داشته باشید
من یک راهنمایی می خواستم از شما
من یک مودم adsl وایرلس دارم( تیپیلینک ) می خواستم بدونم با همین مودم امکان داره فایل های کامپیوترم رو از طریق وایرلس شیر کنم ؟؟؟ تا هم به وسیله لپتاپ و تلویزیون از اون فایل های شیر شده استفاده کنم؟؟؟
منظورتون همون قسمت هست که ppoe هم داره ؟؟؟ شما که در این زمینه استاد هستید نمیشه راهنمایی بفرمایید نحوه ی کلیشو توضیح بدید حق الزحمه هم فراموش نمیشه دوست عزیز / چون هر توضیحی در نت بود رو انجام دادم در رابطه با ساختن وایرلس و شیر کردن و ... ولی جوابی نگرفتمسلام و عرض ادب...
به شرطی که مودم در حالت ap bridge کانفیگ شده باشد امکان شیر کردن فایل ها و اتصال کلاینت ها موجود میباشد!
منظورتون همون قسمت هست که ppoe هم داره ؟؟؟ شما که در این زمینه استاد هستید نمیشه راهنمایی بفرمایید نحوه ی کلیشو توضیح بدید حق الزحمه هم فراموش نمیشه دوست عزیز / چون هر توضیحی در نت بود رو انجام دادم در رابطه با ساختن وایرلس و شیر کردن و ... ولی جوابی نگرفتم