O_o O_O o_O
Registered User
منظور از این نوشته چیه.
آیا برام مشکلی ایجاد می کنه.
چطوری میتونم رفعش کنم.
میتونید منو کمک کنید.
آیا برام مشکلی ایجاد می کنه.
چطوری میتونم رفعش کنم.
میتونید منو کمک کنید.
“This copy of Windows is not Genuine”
You may be a victim of software counterfeiting
يعنىاينکه ويندوز شما اصل نيست و احتمالا بهتون نسخه ى قلابى رو انداخته اند (معنى پيام يه همچين چيزى ميشه). يعنى در آخرين آپديتىکه ويندوز انجام داده Windows Genuine Advantage Notification رو نصب کرده و بعد چک کرده و ديده دهه، اين نسخه ى شما کپيه چون مثلا 1000 تا از اين شماره سريال ثبت شده، پس اصل نيست، پس اين ماجرا رو تو بوق و کرنا ميکنه که بهتون ويندوز قلابى رو انداختند و کلاه سرتون گذاشتند و وامصيبتا!!! حالا پس هرچه سريعتر بياييد ويندوز اصلى رو از ما بخريد تا اين مشکل برطرف شه!!
يا بايد اين چک کننده ى اصل بودن ويندوز رو يه جورى دست به سرش کنيد که بابا ويندوزم اريجيناله (الکی!) يا اينکه مدام براتون پيام مربوطه رو نمايش ميده و البته هيچ آپديتی رو هم ديگه از طرف مايکروسافت نميتوانيد بگيريد چون اجازه نميده.
يک سرى راه حل براى اريجينال کردن ويندوز قبلا بچه ها تو چند تا تاپيک گفته بودند که بايد پيداشون کنيد، ولى براى دست کم خلاص شدن از دست پاپ آپ هاى مربوطه اين روش ظاهرا بايد جواب بده (من خودم امتحان نکردم، فقط تو اينترنت پيداش کردم!):
You can also go and delete the actual executable that nags you. The full path to it should be (for most installs)
C:\Windows\System32\wgatray.exe
Reboot after this. No longer should you get the popups and that nagger as you log in should not show up either.
لينک
دوست عزيز اين فايل را دريافت و بعد از دريافت ان را از حالت زيپ خارج كرده و فايل اگزه داخل ان را اجرا كنيد تا Windows Genuine Advantage Notification شما پچ شود