• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

zopo - بررسی مسایل و مشکلات و راه حلهایشان--همراه با ارایه نکات توسط کاربران جهت کاربهینه تر با آنها

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
باسلام

در این تاپیک کلیه مسایل مربوط به گوشیهای زوپو مخصوصا zopo zp990 و zopo zp980 وzopo c2 و .........مطرح کنید و در اختیار دیگرون بگذارید.....انشالله درجایی دیگه ، بصورت بهتر تاپیکی زده میشه

برای روت دستگاه ها، از eroot و framaroot و ........استفاده کنید

d-h.st/pHA

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2293503&d=1380569629

برای گرفتن رام، به لینک زیر برید و پس از ثبت نام، هر رامی رو که دوست دارید، دانلود کنید و رو گوشیتون بریزید

Http://www.needrom.com

برای نصب ریکاوری میتونید از برنامه MTKdroid استفاده کنید که در لینک زیر هست:
http://digins.ru/pub/4PDA/MTK/MtkDroidTools_v248.exe

برای نصب رام و .... و نیز تغییر Imei و........همگی از طریق برنامه زیر عمل کنید(البته بعد از روت کردن دستگاهتون) : mobile uncle

http://digins.ru/pub/4PDA/Android/apk1/MobileUncleTools_by_DenisMF.apk

منتظر ارایه راهکارها و نظرات و پیشنهاداتتون در مورد این برند { zopo-زوپو } باکیفیت و مشهور چین در اروپا و ایران خودمون هستیم....

باتشکر
--------------------------------------------------------------------------------------
لینک درایور MTK6589 برای کامپیوترها:(حتما قبل از هرچیزی نصب کنید)

http://www.zopomobileshop.com/download/Drive_6589.rar
--------------------------------------------------------------------------------------
برنامه تغییر میزان فضای اختصاص داده شده به خود سیستم اندروید و حافظه SDCard :
Download meteos mtk6589 rom edit 8gb 16gb apk

روش روت و نصب ریکاوری و فلش کردن، به دو طریق از طریق ریکاوری و از طریق Flashtool :

پله نخست :روت گوشی

ابتدا:

(حتما گزینه Developer-> USB Debugging رو در settings گوشیتون تیک بزنید و سپس قسمت Unknown sources در settings->Security رو هم تیکشو فعال کنید)

طریقه روت گوشیهای زوپو :

1-استفاده از برنامه framaroot ونصب اون بر روی گوشی :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2130276

2-استفاده از برنامه MTKDroid : لینک برنامه در بالا گذاشته شده
------------------------------------------------------------------------------------
پله دوم :نصب ریکاوری

اول حصول پیدا کنید که دکمه سبز میشه در برنامه MTKdroid و دکمه root رو دیگه پایین برنامه نمیاره(مینویسه براتون Root shell)، سپس حالا، به تب دوم یا root,backup&recovery میرید و گزینه to use boot from phone رو بزنیدوسپس دکمه recovery & boot رو بزنید..در مرحله بعد به سوال Make CWM Recovery Automatic پاسخ بله و بقیه سوالات هم با yes جواب بدید.
آ---خرین سوال این هست که reboot to recovery که یعنی میخواید تو ریکاوری ساخته شده برید یا نه---
----------------------------------------------------------------------------------
درنصب رام حتما توجه کنید که گوشیتون چه ورژنی رو داره....مثلا zopo c2/zp980 ها در دو ورژن معمولی و B ساخته میشند، که ورژن B یک برچسب درپشت باتری با همین حرف زده شده...اگر اشتباهی فلش کنید رامی رو که مربوط به گوشیتون نیست، تاچ اون از کارخواهد افتاد و احتمال داره هیچوقت هم نتونید ندرستش کنید جزاینکه بفرستیدش چین و دوماه صبر کردن حداقل و متحمل شدن هزینه
---------------------------------------------------------------------------------

تشخیص اینکه رام از چه نوعیه وقتی فایل zip رو دانلود کردیم:

اگه داخل فایل زیپ، ما این فولدرها رو داشتیم، نشون میده، رام و آپدیت هستند و باید از طریق ریکاوری اقدام به فلش همون زیپ کنیم:
META-INF و system

اگه داخل فایل زیپ فایلهای زیادی ازجمله
EBR1 , MBR و........داشتیم ، یعنی فریمور داریم و باید از فلش تول استفاده کنیم.
----------------------------------------------------------------------------------
پله سوم بند 1 :نصب رامهای ZIP که فقط از طریق ریکاوری قابل نصب هستند.

تو حالت ریکاوری که رفتید(گوشیتون کاملا خاموشه، ابتدا با گرفتن دکمه Vol+ و پاور و یا Vol- و پاور، گوشیتونو روشن میکنید، همینکه روشن شد، فقط انگشتتونو از رودکمه پاور برمیدارید، به صفحه ریکاوری میرید) از دکمه های صدا برای جابجا شدن میان گزینه ها استفاده میکنید و از دکمه پاور به منزله اینتر استفاده کنید....در حالت ریکاوری، شما میتوندی یک بک آپ کامل از گوشیتون بگیرید...همچنین میتوندی با استفاده از گزینه Install zip from SD card ، فایل زیپ ریخته شده رو مموریتونو انتخاب کنید و رامتونو نصب کنید.....معمولا پیشنهاد میشه، قبل از نصب رام جدید، حتما گزینه reset factory و یا wipe روبزنید تا انشالله در نصب و اجرای رام مساله ای پیش نیاد
------------------------------------------------------------------------------------
پله سوم بند 2 :نصب رامهایی که از طریق Flashtool هستند...

لینک برنامه Flashtool مخصوص گوشیهای زوپو:
http://davvas.com/guio8p1ivhdy

لینک فریمورهای شرکت:
http://www.zopomobileshop.com/content/9-download-zopo-mobile-latest-rom

نحوه استفاده :
مرحله اول :
بعد از Extract فایل فشرده، برنامه رو اجرا کنید ، مطمئن بشید که در منوی Options گزینه های USB mode و DA download all و Force High speed و with Battery فعال باشه و همگی تیک خورده باشند.سپس گزینه DA DL all with checksum رو هم تیک بزنید.سپس گزینه scatter-Loading رو بزنید و آدرس فولدر فایلهای رام رو بدید(فایل زیپ رو Extract کردیم قبلا) و فایل MT6589_Android_scatter_emmc.txt رو انتخاب کنید....بعد ازانتخاب، اتوماتیک، همه گزینه های داخل برنامه، تیک میخوره، فقط Preloader رو تیکشو بردارید.حالا گزینه Download رو بزنید گزینه YES....برنامه منتظر اتصال گوشیتون درحالت Boot خواهد شد.
مرحله دوم:
کابل USB رو به کامپیوتر/لبتاپتون وصل کنید، حالا گوشیتونو (خاموشه) دردست بگیرید و دکمه VOL - رو فشار بدید(یا Vol+)،و کابل رو بهش وصل کنید....حالا برنامه فلش تول، شروع میکنه به نصب فریمور...تا زمانیکه رنگ زرد نوار نصب، رو ندیدید، انگشتتونواز دکمه VOL برندارید.....اگر برنامه نشناخت گوشیتونو، باید به قسمت Device Manager رفته، درقسمت Network ، گزینه alcatel روانتخاب کنید و update و سپس آدرس فایل driver این گوشیها رو بدیدتا جایگزین بشه..(MTK USB)

وقتی تموم بشهف دایره سبزی رو نشون میده، گوشی رو ازکابل جدا میکیند و باتری رو برای چندثانیه درمیارید، و دوباره میزارید سرجاش و گوشیتونو به شارژر وصل میکنید، بزارید کمی شارژ بشه و لوگوی باتری ظاهربشه، سپس روشن کنید گوشیتونو و لذت ببرید از کاربا گوشیتون.

***********************************************************************************
نکته مهم: هیچوقت هنگام استفاده از flashtool گزینه preloader رو تیکش فعال نباشه و مطمئن بشید که تیکش برداشته شده وگرنه ممکنه گوشیتون دیگه نه روشن بشه و نه قابل برگشت باشه...سایر گزینه ها مهم نیست

Last edited:

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
یعنی امشب گوشی (ZOPO 990)زیر دست من جون داد تا بلاخره تهشو دراوردم
laughingsmiley.gif

زمانی که درب کیف رو میبندی دقیقا مثل تو عکساش ساعت و انتن و تاریخ .. تو اون قسمت فلیپ نشون میده

دادا اینا رو ول کن این رام miui عجب چیز خفنیه
ohno-smiley02.gif
بکل اندروید یه چیز دیگه شده ، لامصب خودش همه چیزو میفهمه ( حتی نمیخواد باهاش صحبت کنی
laughingsmiley.gif
)
همین الان رامش رو ریختم . موقع بوت شدن 115 تا برنامه رو خودش نصب کرد

ایـــــــــــــــــــــول ! :thumbsup::guitar::specool: :guitar::guitar:

از رام MiUi خیلی تعریف شده . کـُند نیست ؟ فارسی هم داره ؟ با آنتوتو جدید 4.1.2 یه تست کن ! اینم لینکش :

Antutu 4.1.2

درضمن یه زحمتی بکش بنویس که چیکار کردی ! مراحل روت کردن و نصب CWM و نصب رام و... فقط قربونت یه جوری بنویس که منِ پیرمرد هم بفهمم !:shades2:

منتظرم !

Last edited:

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
واسه اپدیت ریکاوری ، روت کردن، فعال کردن فلیپ کاور و اخرین اپدیت رام اصلی zp990 از این سایت استفاده کنید
ROM ZOPO ZP990 C7 [ROOT] + SMART FLIP COVER | [Custom]-[Updated] add the 09/21/2013 on Needrom
اینم لینک دانلودش که باید ثبت نام کرده باشید
NeedromLogin/Register at

فایل فشرده رو که اکسترکت کنید یکسری محتویات داره
1. پوشه FLIP COVER که واسه فعال کردن فلیپ کاور هست
2. پوشه SP_Flash_Tool_v3.1316.0.150 که نرم افزار واسه اپدیت ریکاوری و رام هست
3. پوشه ZP990_130904_SET که خود رام هست
4. فایل Drivers واسه نصب درایور گوشی
5.فایل eroot_v1.3.4 واسه روت کردن
6. فایل README (ENGLISH) که تمام مراحل رو به خوبی توضیح داده

ابتدا درایور گوشی رو نصب میکنید سپس نرم افزار روت رو اجرا میکنید اگر درایور درست نصب شده باشه نرم افزار گوشی رو میشناسه که باز زدن دکمه root شروع به روت کردن گوشی میکنه که درست موفق بودن نرم افزار Superuser به گوشی اضافه میشه
بعد با استفاده از فلش تولز میتونید رام رو فلش کنید. منتها گوشی باید خاموش باشه و باطری رو هم بردارید. اگر میخواید ریکاوری هم اپدیت بشه و گوشی به مد ریکاوری هم بره باید فایل ریکاوری جدید رو دانلود کنید و به جای فایل اصلی داخل پوشه رام جاگزین کنید
recovery_cwm_5504_zp990 - Download - 4shared - ghost 45

بعد از فلش شدن گوشی میتونید پوشه فلیپ کاور رو روی مموری بریزید و با نصب فایل داخلش قابلیت فلیپ کاور رو فعال کنید

من رام MIUI_ZOPO990_3.11.15_multilang رو از لینک زیر گرفتم و داخل مموری ریختم و بوسیله مد ریکاوری که با روش بالا فعال کردم نصب کردم
ROM MIUI V5 ZP990 | [Custom]-[Updated] add the 11/15/2013 on Needrom

نمیدونم کامل بود یانه ولی در صورت وجود مشکل درخدمتم

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
دمت گرم کاکو !

1- ولی نگفتی که رام MiUi فارسی هم داره یا نه ؟

2- برای نصب برنامه فلیپ کاور ، باید حتماً رامی که برا دانلود گذاشتن رو بریزیم روش یا روی رام اصلی خودش هم کار میکنه ؟

javat1

Registered User
لایک‌ها
16
اره دادا فارسی ساپورت میکنه
فلیپ کاور با همون رام اولی که گزاشتم که در اصل اپدیت جدید خود شرکت زوپو هست کار میکنه ولی با miui فعلا نتونستم راش بندازم

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
اره دادا فارسی ساپورت میکنه
فلیپ کاور با همون رام اولی که گزاشتم که در اصل اپدیت جدید خود شرکت زوپو هست کار میکنه ولی با miui فعلا نتونستم راش بندازم

ممنون .
راستی عزیز رام داخل فایل زیپ اینه OFFICIAL FIRMWARE ZP990 20130818-102950 ؟ یا جدیدتره ؟

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
[QUOTE/]

برای نصب رام و .... و نیز تغییر Imei و........همگی از طریق برنامه زیر عمل کنید(البته بعد از روت کردن دستگاهتون) : mobile uncle

[/QUOTE]

دانلود نمیشه!

Sent from my ZP980 using Tapatalk

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
[QUOTE/]

دانلود نمیشه!

Sent from my ZP980 using Tapatalk[/QUOTE]

جرا ؟؟
من دانلود کردم . دوباره و چندباره تلاش کن !

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
سلام عزیز
حال میکنیا با +980 ! :lol:
مریتهای این رام چیه ؟

خیلی سریع کم حجم و کم مصرف تو بازی
تو ۱۵ ۱۶ تا رامی که نصب کردم ۳ تاش خوب بود که این بهترینه!
بیشتر رامها مشکل هنگ کردن دستگاه و ارورهای نرم افزاری داشتن
نمیدونم چرا دیگه نمیشه با گوشیم از needrom دانلود کنم.
کسی راه حلی داره؟
راستی این imei رو عوض میکنم با ریختن یه رام دیگه عوض میشه.میشه کاری کرد همیشگی باشه؟

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
خیلی سریع کم حجم و کم مصرف تو بازی
تو ۱۵ ۱۶ تا رامی که نصب کردم ۳ تاش خوب بود که این بهترینه!
بیشتر رامها مشکل هنگ کردن دستگاه و ارورهای نرم افزاری داشتن
نمیدونم چرا دیگه نمیشه با گوشیم از needrom دانلود کنم.
کسی راه حلی داره؟
راستی این imei رو عوض میکنم با ریختن یه رام دیگه عوض میشه.میشه کاری کرد همیشگی باشه؟

اتفاقاً منم از دیروز نمی تونم مستقیما ازش دانلود کنم !! شاید ایراد موقتی سایت باشه .
یه دانلود منیجر دیگه نصب کن.

یعنی تو همه گوشیها با ریختن رام دیگه IMEI عوض میشه ؟:eek:

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
آخرین رام های رسمی گوشی های زوپو تو این لینک :

Zopo Mobile latest ROMMobile,latest -

رام های رسمی پر از باگ و مشکل هستن.فعلا رام Gizchina Nexus 5 Style Android 4.4 Kitkat نصب کردم مشکل خاصی نداره. ولی رام C2/ZP980 Based on stock android کمی مشکل در تم و فعال نشدن دوربین داره . البته رام اکسپریا هم مشکل دوربین رو داره
رامهای miui خوب هستن ولی گیر دادن به سریال گوشی و داشتن ۵ یا ۶ زبان چه کیبورد و گوشی رو اعصابه.رام vondroid 3.x هم خیلی عالی بود.

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
اتفاقاً منم از دیروز نمی تونم مستقیما ازش دانلود کنم !! شاید ایراد موقتی سایت باشه .
یه دانلود منیجر دیگه نصب کن.

یعنی تو همه گوشیها با ریختن رام دیگه IMEI عوض میشه ؟:eek:

جالبه با هیچ دانلود منیجری دانلود نمیکنه جز مال خود مرورگر:(

miladfergie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام من گوشی Zopo c2 16 gig cpu 1.2 ghz هستش الان میخوام رام نصب کنم !!!به نظرتون کدوم بهتره !!!
خیلی تو کف ام های اکسپریا هستم !!درکل همشونو دانلود میکنم!!فقط یه اموزش مختصر بدین ممنون میشم من گوشیم بریک نشه !!!
راستی از رام اولش یه بک اپب بگیرم!!برای جلوگیری از پریدن انتن یا چیزی !!!!
ممنون میشم راهنمایی کنین!دوستان!
اولین بارمه چنین گوشی های رو فلاش میزنم!
بهترین رامشم معرفی کنین !!!ممنون!

Last edited:

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
سلام
اکسپریایی که سایت needrom گذاشته نصب کردم رام مشکل دوربین داره ولی با یه اپدیت که گذاشته درست میشه
توبین رامهایی که نصب کردم تا بحال vondroid x3 بهترین بوده

بالا