• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

zopo - بررسی مسایل و مشکلات و راه حلهایشان--همراه با ارایه نکات توسط کاربران جهت کاربهینه تر با آنها

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
مشكل من هنوز پا برجاست..با mtkdriod روت كردم و فايل ريكاوري رو ساخته ..حالا بايد چكار كنم ؟ گوشي ميره رو مود ريكاوري نميدونم كدومو بايد انتخاب كنم..چقدرم منو ريزه عينه مورچه! بايد اينجوري باشه يا اين گوششه من مشكل داره ؟
مطمئن شو ریکاوری بالای صفحه : ورژن 5.5 و یا 6 هست و نه 3e....
حالا اولین گزینه Install zip from SDCard رو انتخاب، بعد فایلت رو اگه رومموری ریختی، همون گزینه اول رو انتخاب کن، حالا فایلت رو انتخاب کن، حالا نام فایل رو انتخاب کن(NO ها رو معلومه نمیخوای) و فلش میشه رام مدنظرت
البته برای شما و مشکلتون پیشنهاد میدم اول از همه فریموراولیه رو دانلود کنید و با برنامه flashtool فریمور اصلی رو فلش کنید

باتشکر

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
سلام
من سه نوع رام که برای 990 منتشر شده رو نصب کردم. به ترتیب :

1- رام رسمی 2013/09/04 که قابلیت فعال کردن پنجره داره. فرق زیادی با اوریژینال نداره مگر همین کاور هوشمند. آنتوتو=15400

2- رام MiUi بدون قابلیت کاور هوشمند . با آنتوتو 15500

3- رام Xperia (نسخه )2 . که کلی برنامه از پیش نصب شده داره ازجمله برنامه کاور هوشمند. آنتوتو= 14500 . این رام خیلی نرم و روان و سرعت خوبی دارد .بر پایه رام 2013/09/04 ساخته شده!

اما پس از تست این سه تا ، بی خیال کاور هوشمند شدم و برگشتم به رام MiUi !!! واقعاً زیبا و خوش ساخت است ! شرکت Xiaomi (شیائومی) بی خودی بخاطر رامهاش معروف نشده ! کلاس گوشی رو به کل تغییر میده . فرض کنید تو یه پیکان نشستید و یک جادوگر اونو تبدیل به بنز کنه ! البته سلیقه ایه . نر م افزارهای اوریژینال خودش خیلی جالبند و نیازی به نصب موارد مشابه نداره . مثل دفترچه تلفن و مسنجر و ...

اگه زوپوداران عزیز (990) سوالی در مورد نحوه نصب این رامها داشته باشند در خدمتم !

samanrezaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسایل GPS برای پردازنده های MTK6589 از روش درسایتهای زیر حل میشه:

Fix GPS Problems | China Smartphone Review
Fix GPS In 4PDA.ru

درمورد رام هم، تو خود توضیحات مینویسه، نابراین یعضیهاش فقط برای 1 یا 2 گیگ و بعضیهاش برای هردو نوشته شدند

اول از همه پشت باتری گوشیت، ببین برچسب B نوشته یانه، اگه اره، از لینک فریمور زیر استفاده کن در فلش تول: درضمن حتما فقط همین فلش تول زیر رو استفاده کن، سایر ورژنهای فلش تول ممکنه جوابت ندن:

Flashtool برای فلش کردنش(حتما از این ورژن استفاده کنید)
Download Flash Tool exe 1316 150 zip

و این هم رامی که باید با اون فلش کنید:
Download ZP980 zopomobileshop version 130521 rar

اما اگه عادی هست، و B نوشته نشده، رام زیر رو فلش کن با فلش تول :
Download 980 zopomobileshop 20130610 zip

گزینه preloader رو فعلا تیکشو بردار و فلش کن...اگه بعد از اتمام فلش(دیدن دایره سبز و بیرون اوردن باتری گوشی و دوباره گذاشتن و روشن کردنش)، گوشیت روشن نشد بازهم(احتمالش خیلی خیلی کمه)، اونوقت اینبار برای بار دوم، تیک preloader رو بزار

درضمن توحالت brick گوشی، گوشی قابلیت شارژشو ازدست میده بنابراین اگه علامت باتری و نوشته چینی پیدا شد یکلحظه، یعنی وصل کنید وشیتونو تا حداقل 5-6 تا پرکنه و سپس روشن کنید...(یا بزارید دیگه شارژ بشه)

باتشکر
برنامه تغییر میزان فضای اختصاص داده شده به خود سیستم اندروید و حافظه SDCard :
Download meteos mtk6589 rom edit 8gb 16gb apk
داداش اون رام آخری نسخه نرمال(بدون B) رومیتون تو مدیفایر آپلود کن هر کاری می کنم دانلود نمیشه اگه این کارو بکنی ممنونت میش

samanrezaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیر جان خبر نداری زوپو کی میخواد این گوشیارو با اندروید4.3 یا 4.4 آپدیت کنه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر جان خبر نداری زوپو کی میخواد این گوشیارو با اندروید4.3 یا 4.4 آپدیت کنه؟
باسلام
فعلا فقط شرکتهای تبلتشون صحبت این اپدیت ها شده(پیپو،اوندا،Ifive....دقیقا همون سه شرکتی که کیفیت کارهاشون عالیه)
گوشیهاشون هم احتمالا تا یک ماه دیگه میاد...
میدونید چینیها نه سرعت پیشرفتشون بالاست...بعضا نرم افزاری تا یکسال کم و بیش ،حداکثر، اپدیت میکنند و ...یعدش میرن سراغ مدلهای جدیدترش تا هزینه مالی بارن برای برنامه نویس و....گفتم،الان هشت هسته ای هم با همون قیمت 500-600 میاد به بازارشون،خب کسی دیگه چهار هسته ای نمیخره و آپگرید وشیفت میکنن رو دستگاه جدید مشتریها هم از دستگاه قدیم(کمتر از یکسال خریداری شده)
البته کاستوم رام براشون میاد احتمال زیاد که براساس اون اپدیتها باشه(که برای کسانیکه رام میریزند،همیشه کاستوم رام اولویت داره از لحاظ کیفی و غیره تا رام خود شرکت)
باتشکر

samanrezaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام
فعلا فقط شرکتهای تبلتشون صحبت این اپدیت ها شده(پیپو،اوندا،Ifive....دقیقا همون سه شرکتی که کیفیت کارهاشون عالیه)
گوشیهاشون هم احتمالا تا یک ماه دیگه میاد...
میدونید چینیها نه سرعت پیشرفتشون بالاست...بعضا نرم افزاری تا یکسال کم و بیش ،حداکثر، اپدیت میکنند و ...یعدش میرن سراغ مدلهای جدیدترش تا هزینه مالی بارن برای برنامه نویس و....گفتم،الان هشت هسته ای هم با همون قیمت 500-600 میاد به بازارشون،خب کسی دیگه چهار هسته ای نمیخره و آپگرید وشیفت میکنن رو دستگاه جدید مشتریها هم از دستگاه قدیم(کمتر از یکسال خریداری شده)
البته کاستوم رام براشون میاد احتمال زیاد که براساس اون اپدیتها باشه(که برای کسانیکه رام میریزند،همیشه کاستوم رام اولویت داره از لحاظ کیفی و غیره تا رام خود شرکت)
باتشکر
امیر آقا من هر کاری میکنم نسخه 10/6 این رام نرمال نصب نمیشه هم تیک preloader رو برداشتم هم تیک زدم ارور4032 میداد اما الان کامپیوتر میشناسه اما برنامه نصب نمیکنه تورو خدا کمک کنین

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر آقا من هر کاری میکنم نسخه 10/6 این رام نرمال نصب نمیشه هم تیک preloader رو برداشتم هم تیک زدم ارور4032 میداد اما الان کامپیوتر میشناسه اما برنامه نصب نمیکنه تورو خدا کمک کنین
پیشنهاد میکنم همون رام اولیه رو نصب کنید، رام بعدی بعضیها مشکل داشتند تو نصب و تو اجرا و....
از رام اولی،حالا کاستوم رامها رو (بعد از روت و نصب ریکاوری)بریزید روش..مسلما کاستوم رامهای عالیتری هستن (نسبت به رام استوک کارخونه) که کاربر manhatan بهشون اشاره کرده تو همین تاپیک

باتشکر

silver_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مطمئن شو ریکاوری بالای صفحه : ورژن 5.5 و یا 6 هست و نه 3e....
حالا اولین گزینه Install zip from SDCard رو انتخاب، بعد فایلت رو اگه رومموری ریختی، همون گزینه اول رو انتخاب کن، حالا فایلت رو انتخاب کن، حالا نام فایل رو انتخاب کن(NO ها رو معلومه نمیخوای) و فلش میشه رام مدنظرت
البته برای شما و مشکلتون پیشنهاد میدم اول از همه فریموراولیه رو دانلود کنید و با برنامه flashtool فریمور اصلی رو فلش کنید

باتشکر

---------------------
ممنون مشكل حل شد.. براي تغيير پيش فرض نصب برنامه ها چكار كنم؟ با اينكه روت شده ولي اجازه نصب رو phone storage غيرفعاله و روي مموري داخلي نصب ميشه.. از هر برنامه هاي هم استفاده كردم جواب نداده! برنامه moborobo ‌هم هر برنامه اي ميخوام نصب كنم تا 60% ميره .. faild ميشه..:eek:

samanrezaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیشنهاد میکنم همون رام اولیه رو نصب کنید، رام بعدی بعضیها مشکل داشتند تو نصب و تو اجرا و....
از رام اولی،حالا کاستوم رامها رو (بعد از روت و نصب ریکاوری)بریزید روش..مسلما کاستوم رامهای عالیتری هستن (نسبت به رام استوک کارخونه) که کاربر manhatan بهشون اشاره کرده تو همین تاپیک

باتشکر
امیر خوان رام اولیه من 6/10 بود اما هر گاری میکنم نصب نمیشه

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
تو این 3 ماه که گوشی دستمه
بهترین رام از نظر ثبات دوربین و سرعت و کارایی فقط vandroid 3...
رامهای دیگه خوب بودن ولی نه در حد این.مخصوصا تو فیلمبرداری و عکس!

Sent from my C2 using Tapatalk

mra680

Registered User
لایک‌ها
107
درود . . .
این نرم افزاری که گذاشتین برای تغییر میزان حافظه گوشی به حافظه اصلی . . .برای 32 گیگ کدوم یکی از گزینه های برنامه رو باید بزنیم؟؟؟گوشیم روت نیست

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
درود . . .
این نرم افزاری که گذاشتین برای تغییر میزان حافظه گوشی به حافظه اصلی . . .برای 32 گیگ کدوم یکی از گزینه های برنامه رو باید بزنیم؟؟؟گوشیم روت نیست
باسلام
بدون روت، کلا هیچکاری نکنید، با برنامه های روت، حتما روت کنید دستگاه رو...
اون برنامه برای 16 گیگ حداکثر هست،
رو32 باید نخصصی برید انجام بدید که اگه اشتباهی شد، همه حافظتون میره، پس پیشنهاد نمیدم انجام بدید....اصلا سراغش نرید

mra680

Registered User
لایک‌ها
107
باسلام
بدون روت، کلا هیچکاری نکنید، با برنامه های روت، حتما روت کنید دستگاه رو...
اون برنامه برای 16 گیگ حداکثر هست،
رو32 باید نخصصی برید انجام بدید که اگه اشتباهی شد، همه حافظتون میره، پس پیشنهاد نمیدم انجام بدید....اصلا سراغش نرید
درود امین جان
وقت نکردم گوشیروبفرستم برات
یعنی اصلا یه وضعی ها
گوشی w960 داشتیم خودمون هک میکردیم و برنامه ساین میکردیم براش . . .این نمیدونم چرا اینجوری . . .
البته ناگفته نماند یه آموزش درست و حسابی نزاشتین
پست اول این تایپیک خداییش شلوغ و درهم و بی فایدس
بابا یه دستی بهش بکش . . .فونت ها مرتب کن . . .چیدمان بده . . .تذکرهای مهم رو بیار اول که همرو گزاشتی آخر...
من هنوز درست متوجه نشدم کدوم نرم افزار باید رو ویندوز یا همون سیستم ریخته بشه و کدوم رو گوشی...
کدوم رو باید اول بریزیم
متوجه نشدم فلش تول با ریکاوری چه فرقی داره...کدوم مود بهتر و رام بهتری براش هست
به چه چیزایی قبل روت و فلش و ریکاوری باید توجه کرد
اگه با ریکاوری میشه ریخت پس فلش تول چیه؟اگه پایه فلش تول هست پس ریکاوری چیه؟کدوم راحت تره...
باورکن نصف بیشتر نمیدونن چی کار میکنن اونم به خاطر توضیحات و آموزش سرهمی و گذری هست
به ترتیب شماره کنید و تفکیک
یه بار ریکاوری و یه بار فلش تول
توهم و قاطی ننویسین وسط فلش نپرین تو مود ریکاوری تا همه درست یاد بگیرن
اگه سخته و اذیت میشین برای آموزش یه لینک آموزش انگلیسی خوب بزار خودم نگاه کنم
هنوز نتونستم انتظاراتمو از گوشی ببینم
موفق باشید

mra680

Registered User
لایک‌ها
107
درود . . .
دوستان یه راهی . . .یه ترفندی . . .یه برنامه ای . . .یه چیزی بگین این 28 گیگ رمی که از 32 گیگ برای این گوشی تعریف شده بشه استفاده کرد . . .
از 28 گیگ فقط 2 گیگش رو نرم افزار میریزه 4 تا بازی اچ دی ریختم همش پر شد . . . باقیش رو میده مختص محتویات مدیا . . .
اینجوری باشه که باید یه رم بخرم براش و از نرم افزار app2sd استفاده کنم . . .

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
من همچین مشکلی نداشتم تو تنظیمات حافظه ببین چیزی نیومد؟

Sent from my zopo980 using Tapatalk

mra680

Registered User
لایک‌ها
107
من همچین مشکلی نداشتم تو تنظیمات حافظه ببین چیزی نیومد؟

درود به شما
روی رام استوک شرکت که 1.5 گیگ بود . . .
روی رام وندورید 1.8 گیگ بود . . .
روی رام MiUi هم حدود 2.7 گیگ هست. . .
از توی تنظیمات هر کدوم از راه ها هم فرقی نکرد . . .

mra680

Registered User
لایک‌ها
107
درود . . .
این گزینه آخر به هر طریقی که انجام دادم نشد
چی هست؟

Last edited:

mra680

Registered User
لایک‌ها
107
درود به دوستان . . .
یکی بگه فرق این دوتا صفحه از نظر رام توی چی هست؟؟؟کدوم برای 980 هستش و کدوم برای C2؟ کدوم برای ورژن B هست و کدوم برای ورژن A
ROMs | ZP980
و . . .
ROMs | ZP980H & C2+

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
درود به دوستان . . .
یکی بگه فرق این دوتا صفحه از نظر رام توی چی هست؟؟؟کدوم برای 980 هستش و کدوم برای C2؟ کدوم برای ورژن B هست و کدوم برای ورژن A
ROMs | ZP980
و . . .
ROMs | ZP980H & C2+
فرق بخصوصی ندارن فقط اونی که زده c2 -zp980 رو هر دو مدل جواب میده همین

mra680

Registered User
لایک‌ها
107
فرق بخصوصی ندارن فقط اونی که زده c2 -zp980 رو هر دو مدل جواب میده همین

درود مجدد
نمیشه که دوست من
بعضی رام ها اصلا اصالت گوشی رو عوض میکنه . . .
یعنی گوشیت اگه 980 باشه بعضی راه ها باعث میشه C2 بشه . . .
یا همون تغییر IM گوشی . . .
دقیقا رام وندروئید 3 باعث میشه گوشی من که 980 هست . . .C2 شناسایی بشه

بالا