• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

zopo - بررسی مسایل و مشکلات و راه حلهایشان--همراه با ارایه نکات توسط کاربران جهت کاربهینه تر با آنها

miladfergie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام یه اموزش مختصر تصب رام هم بزار داداش!!مثلا گوشی رو چیکار کنیم چطور ببریم تو حالت ریکاوری چطوری روت کنیم!!اصلا هیچی نمیدونم ازش ممنون میشم !
کار با falashtool رو هم ممنون میشم

miladfergie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان یه رام از سایت Zopo گرفتم با فلاش تولز زدم رام میو روش بود رام اورجینال زدم کامل م درست رفت سبزم شد الان گوشی روشن نمیشه !!!
میزنم به سیستم گوشی رو میشناسه ولی فلاش تولر فاش نمیزنه چیکار کنم!!لطفا راهنمایی کنین دوستان

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام یه اموزش مختصر تصب رام هم بزار داداش!!مثلا گوشی رو چیکار کنیم چطور ببریم تو حالت ریکاوری چطوری روت کنیم!!اصلا هیچی نمیدونم ازش ممنون میشم !
سلام دوستان یه رام از سایت Zopo گرفتم با فلاش تولز زدم رام میو روش بود رام اورجینال زدم کامل م درست رفت سبزم شد الان گوشی روشن نمیشه !!!
میزنم به سیستم گوشی رو میشناسه ولی فلاش تولر فاش نمیزنه چیکار کنم!!لطفا راهنمایی کنین دوستان
باسلام
روت رو با برنامه eroot و MTKdroid انجام بده
درمورد فلش هم، از طریق اول نصب ریکاوری:
همچنین ممکنه بتونید با همین برنامه MTKDroid بتونید گوشیتونو روت کنید.(حتما گزینه Developer-> USB Debugging رو در settings گوشیتون فعال کنید)

روش نصب ریکاوری: اول حصول پیدا کنید که دکمه سبز میشه در برنامه MTKdroid و دکمه root رو دیگه پایین برنامه نمیاره(مینویسه براتون Rootshell)، سپس به تب دوم یا root,backup,recovery میرید و گزینه to use boot from phone رو بزنیدوسپس recovery & boot رو بزنید..در مرحله بعد به سوال Make CWM Recovery Automatic پاسخ بله رو بدید و بقیه سوالات هم با yes جواب بدید.

برای نصب رام و .... و نیز تغییر Imei و........همگی از طریق برنامه زیر عمل کنید(البته بعد از روت کردن دستگاهتون) : اسم برنامه هست : mobile uncle

http://digins.ru/pub/4PDA/Android/ap...by_DenisMF.apk

و استفاده از فایلهای zip که دراون زیپها، شما فولدر meta_inf میبینید،.....
اما اگه بصورت فایلهای پراکنده هست و با برنامه flashtool میخواید بریزید، حتما مطمئن بشید که گزینه های USB mode و DA download all و Force High speed و with Battery فعال باشه،من خودم شخصا فقط با این ورژن Flashtool با هیچ scatter و فلشی با مشکل روبرو نشدم....
Download Flash Tool exe 1316 150 zip
دیگه رفتن تو حالت bootlaoder حالا یا با دکمه های vol+ و power و یا vol- و \power ، تا زمانیکه سبز رو نشون بده، فکر کنم بلدی
البته همیشه میگن، تا زمانیکه زرد نشه(نه حالت قرمر) دسستون رو از دکمه vol برندارید.....

With Regards

miladfergie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
داداش من گوشیم بریک شده هیچی نمیاره الان من چیکارش کنم!!اصلا حالی نشدم!!ممنون میشم راهنمایی کنین !!خاموشه

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
داداش من گوشیم بریک شده هیچی نمیاره الان من چیکارش کنم!!اصلا حالی نشدم!!ممنون میشم راهنمایی کنین !!خاموشه

میلاد جان امکان داره طریقه زنده کردن گوشیت رو بزار
گویا فریمور سایت سازنده ایراد داره

Sent from my ZP980 using Tapatalk

miladfergie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دستان یه فایلی هست 2.300 مگابایته اونم تو یه سایت با بدبختی پیدا کرم!!لینک دانلودشم قابلیت ریسم نداشت من اینترنتم سرعتش خوبه سرعت دانلودم میره رو 800
دانلود کردم با بدبختی 2 بار از اول شروع شد!!
با اون فایل فقط زنده میشه !
اگه یه رام دیگه رایت کنی احتمال فول بریک هستش !!!و دیگه باید برد گوشی عوض بشه!

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
Unbrick Zopo c2- احیای زوپو c2 مرده شما درصورتیکه رام اشتباه یا حتی Preloader اشتباه ریختید و گوشیتون نه شارژ میشه و نه بالا میاد و نه.........

اینم برای کسانیکه zopo c2 ورژن B دارن(پشت باتری این حرف برچسب هست ولی FC نیست ،ورژن A یا نرمال اون FC برچسبش معمولا هست)

Flashtool برای فلش کردنش(حتما از این ورژن استفاده کنید)

و این هم رامی که باید با اون فلش کنید:
Download ZP980 zopomobileshop version 130521 rar

mra680

Registered User
لایک‌ها
107
سلام و درود . . .
الان بهترین رام ها برای ZP980 کدوم هست . . .یعنی سبکترین . . .قشنگترین . . .کاربردی ترین
میشه لینک بدین دقیق . . .
از اول از کجا باید شروع کرد . . .من از آموزش ها چیزی سر در نیاوردم

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
سلام و درود . . .
الان بهترین رام ها برای ZP980 کدوم هست . . .یعنی سبکترین . . .قشنگترین . . .کاربردی ترین
میشه لینک بدین دقیق . . .
از اول از کجا باید شروع کرد . . .من از آموزش ها چیزی سر در نیاوردم

زیبایی که خود شخص و سلیقش ربط داره
در مورد رام سبک صفحه قبل توزیح دادم
سه روز پیش هم این رام رو ریختم که سبک و بدون باگ هست
http://www.needrom.com/mobile/gizchina-rom-v19-by-marsapa/

اگر زیبایی مهمه براتون رامهای miui و xperia بهترینن
بهتره سه الی ۴ رام دانلود و بهترین رو بعد نصب و استفاده انتخاب کنید
اصلا سمت رامهای استوک سایت سازنده نرید!

silver_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.. pc من گوشيو نميشناسه.درايور زوپو 980 رو هم اينستال كردم ولي فقط يكبار شناخت.. دفعه بعد نه

hr40c

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام تایید میشه اگه اساتید زحمت بکشند یه آموزش کامل و به زبان ساده و جامع بگذارند ممنون میشیم آخه تازه شروع کارمونه و با این اصطلاحات اشنایی نداریم یه اموزش مرحله به مرحله و اگه بشه تصویری از همه عملیات روت .فلش . اپدیت . ریکاوری . رام و..... تا اینقدر سردرگم نشیم بالاخره این تایپیک به این مهمی لازم داره این چیزا رو

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام.. pc من گوشيو نميشناسه.درايور زوپو 980 رو هم اينستال كردم ولي فقط يكبار شناخت.. دفعه بعد نه
باسلام
حتما فقط از Firmware اصلی شرکت استفاده کن و برنامه Flashtool.....در تاپیک لینک و توضیحات هست،جامع.....
باتشکر

ahwazimate

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستانی که zoppo zp990 دارند میشه لطف کنن بگن که gps گوشی چه کیفیتی داره اخه تو سایتها خوندم گوشیهای با پردازنده mtk مشکل gps دارند و سوال دوم اینکه ایا رامهای موجود برای هر دو ورژن 1G/2G استفاده میشه یا خیر؟

samanrezaei

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش ودمت گرم واسه تاپیکی که زدی
من چند روز پیش واسه zopo c2 platinumکه دارم رام رسمی 8/18 دانلود کردم و از روشی که خود سایت زوپو گذاشته بود رفتم والن گوشیم نه روشن میشه و نه وقتی به شارژ میزنم شارژ میشه
الان دقیقا بید ن این گوشی رو چکار کنم
البته دوباره به این روشی ک شما گفتی رفتم ولی ارور میده
ممنون میشم راهنمایی کنی

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
دوستانی که zoppo zp990 دارند میشه لطف کنن بگن که gps گوشی چه کیفیتی داره اخه تو سایتها خوندم گوشیهای با پردازنده mtk مشکل gps دارند و سوال دوم اینکه ایا رامهای موجود برای هر دو ورژن 1G/2G استفاده میشه یا خیر؟
مسایل GPS برای پردازنده های MTK6589 از روش درسایتهای زیر حل میشه:

Fix GPS Problems | China Smartphone Review
Fix GPS In 4PDA.ru

درمورد رام هم، تو خود توضیحات مینویسه، نابراین یعضیهاش فقط برای 1 یا 2 گیگ و بعضیهاش برای هردو نوشته شدند

سلام داداش ودمت گرم واسه تاپیکی که زدی
من چند روز پیش واسه zopo c2 platinumکه دارم رام رسمی 8/18 دانلود کردم و از روشی که خود سایت زوپو گذاشته بود رفتم والن گوشیم نه روشن میشه و نه وقتی به شارژ میزنم شارژ میشه
الان دقیقا بید ن این گوشی رو چکار کنم
البته دوباره به این روشی ک شما گفتی رفتم ولی ارور میده
ممنون میشم راهنمایی کنی

اول از همه پشت باتری گوشیت، ببین برچسب B نوشته یانه، اگه اره، از لینک فریمور زیر استفاده کن در فلش تول: درضمن حتما فقط همین فلش تول زیر رو استفاده کن، سایر ورژنهای فلش تول ممکنه جوابت ندن:

Flashtool برای فلش کردنش(حتما از این ورژن استفاده کنید)

و این هم رامی که باید با اون فلش کنید:
Download ZP980 zopomobileshop version 130521 rar

اما اگه عادی هست، و B نوشته نشده، رام زیر رو فلش کن با فلش تول :
Download 980 zopomobileshop 20130610 zip

گزینه preloader رو فعلا تیکشو بردار و فلش کن...اگه بعد از اتمام فلش(دیدن دایره سبز و بیرون اوردن باتری گوشی و دوباره گذاشتن و روشن کردنش)، گوشیت روشن نشد بازهم(احتمالش خیلی خیلی کمه)، اونوقت اینبار برای بار دوم، تیک preloader رو بزار

درضمن توحالت brick گوشی، گوشی قابلیت شارژشو ازدست میده بنابراین اگه علامت باتری و نوشته چینی پیدا شد یکلحظه، یعنی وصل کنید وشیتونو تا حداقل 5-6 تا پرکنه و سپس روشن کنید...(یا بزارید دیگه شارژ بشه)

باتشکر
برنامه تغییر میزان فضای اختصاص داده شده به خود سیستم اندروید و حافظه SDCard :
Download meteos mtk6589 rom edit 8gb 16gb apk

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
بهتره همین قضیه رامهای استوک خود سایت سازنده رو اول این پیج بزارید.بهتره اصلا سمت رامهای سایت سازنده نریم.رامهایی که در needrom منتشر میشن واقعا عالی هستن

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
بهتره همین قضیه رامهای استوک خود سایت سازنده رو اول این پیج بزارید.بهتره اصلا سمت رامهای سایت سازنده نریم.رامهایی که در needrom منتشر میشن واقعا عالی هستن

فریمور استوک کارخونه زوپو رو اگه مساله بریک شدن و یا بالا نیومدن گوشیتون هست، مجبور به استفاده هستید.....بعد از نصب و یا فلش اونها با فلش تولف حالا دیگه روت کنید گوشیتونو و ریکاوری نصب کنید و رامها رو نصب کنید و فریمور استوک رو ول کنید و به کاستوم رامهای اومده مثل Lewa,vondroid,MIUI و غیره بچسبید

hr40c

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام ای Bکه میگید کجای باطریه؟ برچسبه یا نوشته خود باطری؟ دقیقا چی نوشته؟

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
سلام ای Bکه میگید کجای باطریه؟ برچسبه یا نوشته خود باطری؟ دقیقا چی نوشته؟

رو باطری نیست.دقیقا محل قرارگیری باطری لبه بالایی

silver_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشكل من هنوز پا برجاست..با mtkdriod روت كردم و فايل ريكاوري رو ساخته ..حالا بايد چكار كنم ؟ گوشي ميره رو مود ريكاوري نميدونم كدومو بايد انتخاب كنم..چقدرم منو ريزه عينه مورچه! بايد اينجوري باشه يا اين گوششه من مشكل داره ؟

بالا