samanrezaei
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 16
- لایکها
- 0
نه داداش همه رو عوض کردم اما فایده نداشت
فلشم که وصل میکنی چند بار چراغ میزنه بعد دیگه هیچ
فلشم که وصل میکنی چند بار چراغ میزنه بعد دیگه هیچ
سلامدوستان من ی zopo zp980 plus دارم بهترین رامی که معرفی شده چیه که دیگه باگ و هنگ نداشته باشه؟ در ضمن جدیدا گوشیم باتری شارز داره و یکدفعه موقع کار باهاش مینویسه low battry و خاموش میشه به نظرتون مشکل از چیه. در ضمن بعد خاموشی دوباره روشن میشه.
دوست عزیز منم مثل گوشی شما دارم و بهترین رام که ریختم ایت بودzopo zp980 plus گوشیم هست بعد امروز شارژش کامل تموم شد زدم به شارژ دقیقا 40 دقیقه طول کشید که شارژ کامل شد یعنی 100 درصد بعد به طور مداوم که باهاش کار کنی 6 تا 7 ساعت جواب میده به نظرتون مشکل داره باتریش یا ن؟؟؟؟ برا شما هم اینطوریه؟؟؟؟ مشکل میتونه از کجا باشه؟؟؟؟
واتش اپ از خود گوگل استور بگیر تست کنامروز رام زیبای miui برای گوشی +zopo 980+ اومد همه چیش ok بود ولی متاسفانه فقط واتس آپ روش کار نمیکنه وقتی میری ارور میده و بلافاصله میپره بیرون ایا راهی هست درست بشه خواهشا کمک کنید اینم لینک رام
http://www.needrom.com/mobile/miui-v5-zopo-980-multi-italian/
متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین ضمنا در همون رام من مشکلم رو گفتم که البته مشکل خیلیا بود و یکی تو کامتا توضیح داد که براتون میزارم اگه میشه اونم توضیح بدین ممنون میشمدوتا کار همیشه بکن..
1-gapps رو برای اندروید 4.2 بگیر..یک فایل 85 تا 90 مگیه..از طریق ریکاوری cwm فلشش کن
2-در ریکاوری cwm حتما fix permission رو بزن
دوست عزیزم تو پلی استور نمیشه واتس اپ رو دانلود کرد سرچ میکنم این نرم افزارو نمیارهواتش اپ از خود گوگل استور بگیر تست کن
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدین ضمنا در همون رام من مشکلم رو گفتم که البته مشکل خیلیا بود و یکی تو کامتا توضیح داد که براتون میزارم اگه میشه اونم توضیح بدین ممنون میشم
, https://play.google.com/apps/testing/com.disa
go to this link become a tester, download disa, download whatsapp plugin, enjoy whatsapp
اون برنامه، مولتی مسنجره:بعضا پیشنهاد نمیکنن در خارج یک برنامه دسترسی به چندتا چیزتون داشته باشه.....دوست عزیزم تو پلی استور نمیشه واتس اپ رو دانلود کرد سرچ میکنم این نرم افزارو نمیاره