manhatan1985
Registered User
دقیقا اسم برنامش چیه؟
Sent from my A5300 using Tapatalk
من رام لنوو رو گوشی روپو هشت هسته ای نصب کردم خیلی سرعت خوب شده فقط وقتی رمز وایفای رو میزنم کانکت نمیشه مشکل از کجاست؟
روش انجام ریست کارخونه رو میشه بفرمایید؟ببین با ریست کارخونه درست میشه!
ازطریق ریکاوری،یک فایل زیپ هست مربوط به این برنامه های کلی گوگ ازجمله اون: gapps که از تواینترنت بگیر و فلش کن فایل زیپ رو از طریق ریکاوریسلام. دوستان من گوشی pantech a850 دارم. مصرف باطریش خیلی بالا بود و بیشتر مصرف برای google playe services بود. گوشی روت کردم و متاسفانه گوگل پلی سرویس پاک کردم:general410:. حالا الان نصف برنامه های گوشیم غیر فعال شده حتی دوباره برنامه رو نصب کردم ولی جواب نمیده خواهشا کمک کنید. نسخه اندروید 4.1.2:general208:
درsettings..قسمت reset باید داشته باشی که روش بزنی ریست فاکتوری بشه...هرچند پیشنهاد میکنم کلا رام رو عوض کنید تا هم تغییری در فضای کارتون داشته باشید وهم این مساله کلا حل بشه.سلام.
چند وقتیه نوار ابزار گوشیم به کل محو شده.
واسه همین گوشیم بد دچار مشکل شده.
گوشیم اکسپریا ارک اس
مشکلش چیه بنظرتون
روش انجام ریست کارخونه رو میشه بفرمایید؟
منم همين مشكلو داشتم اما يه رام ديگه ريختم رو گوشي اوكي شدسلام دوستان من روی گوشی zopo zp980 octa core رام miui ریختم ولی با بعضی شماره ها که تماس میگیرم یا اونا تماس میگیرن بجای شماره مینویسه emergency number dialling کسی میدونه چجوری حل میشه این مشکل؟
عزیز دقسقا مشکلت با تاچ گوشی چیه؟سلام امير خوبي؟گفتم شايد اينجا بتوني جوابمو بدي
رام رو عوض كردم ام بازم همون مشكلو دارم بدون شك تاچ گوشيم مشكل داره
فقط زودتر قيمت تاچ گوشي رو بگير برام بگو تا بگم بهت بفرستي...منتظرم
قسمت چپ كناره هاي تاچ كار به انداره يك سانت كار نميكنه..فقط همين مشكل ديگه اي ندارهعزیز دقسقا مشکلت با تاچ گوشی چیه؟
یبار هم با نگه داشتن دکمه های پاور و ولوم پایین امتحان کنقسمت چپ كناره هاي تاچ كار به انداره يك سانت كار نميكنه..فقط همين مشكل ديگه اي نداره
مثلا تو كيبرد حروف ش ظ كه كنار هستن كنار نميكنه
خب زبان گوشيه منم چينهیبار هم با نگه داشتن دکمه های پاور و ولوم پایین امتحان کن
تو این منو میتونی دنبال رفع عیب باشی
گوشیم تو بازی ها کمی متمایل به چپ بود فقط با انگولک این قسمت حل شد
البته زبانش چینیه!
متاسفانه تاثيري ندارهباسلام
وصلش کن به کامپیوتر و برنامه MTK droid Tools رو اجرا کن..یک گزینه داره : IMEI/NVram...سریالی که پشت باتری گذاشته شده یا روجعبه و...در دوقسمت وارد کن(SIM1 & SIM2) و بعدش گوشیتو ری استارت کن..سریالهای گوشیت برگشته
باتشکر