متاسفانه پست من رو پاک کردن بدون هیچ دلیلی - تو این سایت هرکسی میاد دو کلمه صحبت بکنه سریع بن میشه یا نوشته هاش پاک میشهلازمه بازم تذکر بدم
من عرض کردم احتمال اینکه سهام با رشد همراه باشه بین 70 تا 99 درصد هست پس قطعیتی در کار نیست (100% نیست)
و عرض کردم خرید اون سهم میتونه با رشد و سودآوری همراه باشه اما نگفتم چند درصد سود!!
دوستان توجه کنن
قصد ما فقط راهنمایی عزیزانی هست که قصد فعالیت دارن و دانش و تخصص کافی برای تحلیل اطلاعات رو ندارن و واقعا در ابتدای کار در بورس با یک سوال بزرگ موجه میشن: "سهام چه شرکتی رو بخریم؟" هدف ما فقط کمک و راهنمایی به این دوستان هست
البته در قبالش کارمزدی هم ناچیز دریافت میکنیم اما شرکت معطل کارمزد شما نیست که انگ و برچسب سیگنال فروشی بعضی از دوستان میزنن
ما نیازی به این چیزا نداریم خب خودمون همون سهام رو میخریم و سودمون رو میکنیم متاسفانه انگار آدم یه چیزی هم از دستش میاد یا بلده نباید به کسی بگه و کمک کنه چون به راحتی بهش تهمت میزنن
حالا خوبه نگفتیم سرمایتون رو بدین ما براتون خرید کنیم!!! در اون صورت که الان بهمون میگفتین دزد و کلاهبردار
اولا که باید بگم احساستون رو درک میکنم دوست عزیز!دوست عزیز شما به صورت کاملا واضح در پست اولتون نوشتید سودآوری آنها بین ۷۰ تا ۹۹ درصد قطعی خواهد بود اخه کدوم ادم عاقلی باور میکنه 70 تا 99 درصدی قطعی
شما و شرکت اگر خیلی حرفه ای هستید که نباید اینجا دنبال افرادی باشین که بهشون اموزش بدین
اگرم قراره چیزی یاد بدید که این همه پیام خصوصی بفرستید و تذکر بدین نداره
---------------------------------------------
نمیخواستم ادامه بدم اما مثل اینکه شما خیلی به خودتون اطمینان دارید
دوست عزیز سفسطه نکن 70 تا 99 درصد سود که چنتا معنی نداره شما به صورت واضح و روشن گفتین سوداوری انها بین 70 تا 99 درصد هست
-نترس به جایی هم میرسید که پول مردم رو میگیرید تا براشون ترید کنید بعد ضرر میکنید و میگویید این ذات بازار هست
-فکر میکنید چون سال گذشته بورس حرکت طوفانی کرد همیشه همینطور خواهد بود
-چه کسی حاضره با یک سیگنال به یک فردی که هیچی ازش نمیدونه اعتماد کنه
-شرکتشون جواب هزینه ها رو نمیده
-سیگنال میفروشن
سلام
پیغام من خدمتتون نرسید
لطفا شرایط و برای بنده هم لطفن بگید
من فعلن قصد ورود با 10 میلیون و به بورس دارم
شرابط پ.خ کن
برای بنده هم ارسال کنید
ممنون
دوستان توجه کنید چند پست قبل تر همه چیو توضیح دادممیشه برای منم بفرستین البته بی زحمت
دوست عزیزم برای من ارسال نکردیدا
سلام
براى من هم بفرستيد
ممنون
شرکت تجارت و بازرگانی منادی مهر سالهاست در زمینه تجارت و بازرگانی مشغول فعالیت میباشد و در کنار فعالیتهای خود در بازار، فعالیت و معامله در بورس را نیز در اولویت های کاری خود قرار داده است همانطور که مطلع هستید فعالیت در بورس نیاز به تحقیق در خصوص وضعیت صنایع موجود در بورس و آگاهی از سیاست های دولت و اخبار سیاسی اقتصادی جهان و همچنین مطالعه اخبار شرکتها و کارخانجات و بررسی نمودارها و شاخص ها و اطلاعات آماری آنها دارد. به منظور انجام معاملات موفق، شرکت منادی در این راستا از متخصصین با تجربه و کارآزموده خود بهره میبرد که تمامی موارد مذکور (تحلیل اطلاعات پیگیری اخبار و...) و تحلیل های تکنیکال و فاندامنتال را انجام میدهند و هر زمان نسبت به سود سهام شرکتی مطمئن شدند سریعا خرید سهام آن شرکت را در راس امور شرکت قرار میدهند.
حال ما میتوانیم هر زمان سیگنال مثبتی از رشد احتمالی سهامی را ملاحظه نمودیم (احتمال رشد سهام و اطمینان از سود آن بین 70 تا 99درصد تخمین زده میشود) این اطلاعات را در اختیار شما قرار دهیم. شما به منظور اطمینان از صحت اطلاعات ما میتوانید ابتدا سهام پیشنهاد شده را در تالار مجازی بورس ایران خرید کنید و نسبت به پیشنهاد ما مطمئن شوید سپس برای معاملات بعدی از خرید حقیقی در بازار بورس بهره ببرید
بدیهی است شرکت در قبال در اختیار قرار دادن این اطلاعات مبلغی را به عنوان کارمزد پیش از ارائه اطلاعات از شما دریافت میکند
به امید موفقیت اقتصاد این مرز و بوم و پیروزی شما عزیزان
منادی مهر
دوستان توجه کنید چند پست قبل تر همه چیو توضیح دادم
پست 46
دوستان این هفته به سه نفر از کاربرا برای خرید پیشنهاد داده شد
منتظر باشید نتیجه رو دوستانی که پیشنهاد دریافت کردن بزودی منعکس میکنن
کلیت کار هم که در پستی که عرض کردم ذکر شده
اگر تمایل به فعالیت در بورس داشتین برای دریافت پیشنهاد خرید پ خ بدین (فقط دوستانی که در بورس فعال هستن و کد معاملاتی دارن)
آقا من روی حساب حرف سه تا کاربر دیگه که نمیتونم اعتماد کنم!
شما یک سیگنال خرید تو این تاپیک بزن تا کاربرها با سرمایه کم یا بصورت مجازی سهام بخرند اگر سود کرد انوقت میشه به کار شما اعتماد کرد اگرنه اینکه سه تا کاربر بگویند خوبه که باعث نمیشه که بقیه اعتماد کنند!