• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهکارهایی برای کسب سود از بورس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehdi4400

Registered User
لایک‌ها
32
داداش بي زحمت برا ماهم بفرست

سپاس

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
لطفا برای من هم بفرستید.

FX.HOSSEINY

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,430
لازمه بازم تذکر بدم
من عرض کردم احتمال اینکه سهام با رشد همراه باشه بین 70 تا 99 درصد هست پس قطعیتی در کار نیست (100% نیست)
و عرض کردم خرید اون سهم میتونه با رشد و سودآوری همراه باشه اما نگفتم چند درصد سود!!
دوستان توجه کنن
قصد ما فقط راهنمایی عزیزانی هست که قصد فعالیت دارن و دانش و تخصص کافی برای تحلیل اطلاعات رو ندارن و واقعا در ابتدای کار در بورس با یک سوال بزرگ موجه میشن: "سهام چه شرکتی رو بخریم؟" هدف ما فقط کمک و راهنمایی به این دوستان هست
البته در قبالش کارمزدی هم ناچیز دریافت میکنیم اما شرکت معطل کارمزد شما نیست که انگ و برچسب سیگنال فروشی بعضی از دوستان میزنن
ما نیازی به این چیزا نداریم خب خودمون همون سهام رو میخریم و سودمون رو میکنیم متاسفانه انگار آدم یه چیزی هم از دستش میاد یا بلده نباید به کسی بگه و کمک کنه چون به راحتی بهش تهمت میزنن
حالا خوبه نگفتیم سرمایتون رو بدین ما براتون خرید کنیم!!! در اون صورت که الان بهمون میگفتین دزد و کلاهبردار
متاسفانه پست من رو پاک کردن بدون هیچ دلیلی - تو این سایت هرکسی میاد دو کلمه صحبت بکنه سریع بن میشه یا نوشته هاش پاک میشه
دوست عزیز شما به صورت کاملا واضح در پست اولتون نوشتید سودآوری آنها بین ۷۰ تا ۹۹ درصد قطعی خواهد بود اخه کدوم ادم عاقلی باور میکنه 70 تا 99 درصدی قطعی
شما و شرکت اگر خیلی حرفه ای هستید که نباید اینجا دنبال افرادی باشین که بهشون اموزش بدین
اگرم قراره چیزی یاد بدید که این همه پیام خصوصی بفرستید و تذکر بدین نداره
---------------------------------------------
این بحث هم اینجا ادامه پیدا نمیکنه
این پست هم جهت اعتراض به مدیران بود که پست بنده رو بدون دلیل حذف کردن

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوست عزیز شما به صورت کاملا واضح در پست اولتون نوشتید سودآوری آنها بین ۷۰ تا ۹۹ درصد قطعی خواهد بود اخه کدوم ادم عاقلی باور میکنه 70 تا 99 درصدی قطعی
شما و شرکت اگر خیلی حرفه ای هستید که نباید اینجا دنبال افرادی باشین که بهشون اموزش بدین
اگرم قراره چیزی یاد بدید که این همه پیام خصوصی بفرستید و تذکر بدین نداره
---------------------------------------------
اولا که باید بگم احساستون رو درک میکنم دوست عزیز!
بعدشم من همونطور که گفتید نوشتم سودآوری آنها بین 70 تا 99 درصد قطعی خواهد بود..... خب یعنی چی؟ یعنی قطعا بین 70 تا 99 درصد سهام پیشنهادی سودآور خواهند بود
الانم میگم
ما سهامی رو معرفی میکنیم که احتمال سودآور بودنشون رو قطعا بالای 70درصد میدونیم اما نمیگیم 100درصد!
در مورد آخرم عرض کنم که کدوم همه پیام خصوصی؟؟ من به شما پیام خصوصی دادم؟ من به هیچ کس پیام خصوصی ندادم مگر به درخواست خودش حالا شما این وسط چکاره هستی که از پیام خصوصی دادن من به دیگران ناراحتی نمیدونم
اما بازم میگم
یه چیزیو خوب میدونم
درکت میکنم
شما هم حق داری
((اگه مایل به فعالیت هستی در خدمتتم، در غیر اینصورت طبق قوانین فروم پست نامربوط نده دوست عزیز، اگر هم احساس مسئولیت میکنی و به نظرت دارم بچه های اینجارو گول میزنم و سرشون شیره میمالم یا کلاه میذارم طبق قوانین یا تاپیکم رو گزارش بده یا تاپیک جداگانه ای باز کن و نسبت به آگاه سازی بچه ها اقدام کن که سرشون رو کلاه نذارم))
................................................................................................

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
خوبه حالا نگفتیم پولتونو بدین ما براتون سهام بخریم!!!
در جواب دوستمون هم باید بگم ما ادعا نمیکنیم حرفه ای هستیم
زمینه اصلی فعالیتمونم چیز دیگه ای هست اما در کنارش در بورس هم مشغولیم
فقط به عنوان یه راهنمایی به افراد تازه وارد حاظریم کمک کنیم تا راحت تر در بورس معامله کنن و راه بیفتن
بدونن چه موقع چی بخرن
فقط همین
این راهنمایی هم یه کارمزد برای ما داره و هم باعث میشه اوضاع بورس بهتر بشه
حالا هم که دیگه عرض کردم پیشنهاد اول رو برای دوستانی که قصد همکاری دارن و میخوان ما رو محک بزنن و مطمئن بشن بدون دریافت کارمزد ارائه میدم
حالا فی سبیل اله کار کردن ما به یه جای بعضیا فشار میاره دیگه مقصرش من نیستم
دوستان من توضیحات رو اینجا میذارم تا بعضی از دوستان از پ خ دادن های من ناراحت نشن!!!!
هر کس مایل بود پیشنهاد اول رو به رایگان دریافت کنه و جهت اعتماد سازی ما رو محک بزنه پ خ بده
اگه پیشنهادمون خوب بود که برای پیشنهاد دوم با دریافت کارمزد در خدمتشون هستیم و اگر بد بود چیزی از دست ندادین
(برای اینکه واقعا هیچی از دست ندین میتونین پیشنهاد اول ما رو اصلا خرید نکنید و فقط زیر نظر بگیرید ببینید آیا پیش بینی ما درست از آب درمیاد یا نه اینجوری اگه اشتباه کرده باشیم کارمزد که ندادین هیچ بلکه سهامی هم نخریدین که ضررشو بدین)

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
شرکت تجارت و بازرگانی منادی مهر سالهاست در زمینه تجارت و بازرگانی مشغول فعالیت میباشد و در کنار فعالیتهای خود در بازار، فعالیت و معامله در بورس را نیز در اولویت های کاری خود قرار داده است همانطور که مطلع هستید فعالیت در بورس نیاز به تحقیق در خصوص وضعیت صنایع موجود در بورس و آگاهی از سیاست های دولت و اخبار سیاسی اقتصادی جهان و همچنین مطالعه اخبار شرکتها و کارخانجات و بررسی نمودارها و شاخص ها و اطلاعات آماری آنها دارد. به منظور انجام معاملات موفق، شرکت منادی در این راستا از متخصصین با تجربه و کارآزموده خود بهره میبرد که تمامی موارد مذکور (تحلیل اطلاعات پیگیری اخبار و...) و تحلیل های تکنیکال و فاندامنتال را انجام میدهند و هر زمان نسبت به سود سهام شرکتی مطمئن شدند سریعا خرید سهام آن شرکت را در راس امور شرکت قرار میدهند.
حال ما میتوانیم هر زمان سیگنال مثبتی از رشد احتمالی سهامی را ملاحظه نمودیم (احتمال رشد سهام و اطمینان از سود آن بین 70 تا 99درصد تخمین زده میشود) این اطلاعات را در اختیار شما قرار دهیم. شما به منظور اطمینان از صحت اطلاعات ما میتوانید ابتدا سهام پیشنهاد شده را در تالار مجازی بورس ایران خرید کنید و نسبت به پیشنهاد ما مطمئن شوید سپس برای معاملات بعدی از خرید حقیقی در بازار بورس بهره ببرید
بدیهی است شرکت در قبال در اختیار قرار دادن این اطلاعات مبلغی را به عنوان کارمزد پیش از ارائه اطلاعات از شما دریافت میکند
به امید موفقیت اقتصاد این مرز و بوم و پیروزی شما عزیزان
منادی مهر

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سئوال : این سهام اولی که معرفی میکنید طی چه مدت سود میدهد و حدود چند درصد سود برایش پیش بینی میکنید؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
نمیخواستم ادامه بدم اما مثل اینکه شما خیلی به خودتون اطمینان دارید
دوست عزیز سفسطه نکن 70 تا 99 درصد سود که چنتا معنی نداره شما به صورت واضح و روشن گفتین سوداوری انها بین 70 تا 99 درصد هست

-نترس به جایی هم میرسید که پول مردم رو میگیرید تا براشون ترید کنید بعد ضرر میکنید و میگویید این ذات بازار هست

-فکر میکنید چون سال گذشته بورس حرکت طوفانی کرد همیشه همینطور خواهد بود

-چه کسی حاضره با یک سیگنال به یک فردی که هیچی ازش نمیدونه اعتماد کنه

-شرکتشون جواب هزینه ها رو نمیده

-سیگنال میفروشن

دوست عزیز متوجه نشدی چی گفتم نه؟؟
این عرض بنده بوده
((اگه مایل به فعالیت هستی در خدمتتم، در غیر اینصورت طبق قوانین فروم پست نامربوط نده دوست عزیز، اگر هم احساس مسئولیت میکنی و به نظرت دارم بچه های اینجارو گول میزنم و سرشون شیره میمالم یا کلاه میذارم طبق قوانین یا تاپیکم رو گزارش بده یا تاپیک جداگانه ای باز کن و نسبت به آگاه سازی بچه ها اقدام کن که سرشون رو کلاه نذارم))
الان متوجه شدی یا بازم صحبتم واضح نیست برات؟

.................................................................
-چه راحت پیش داوری میکنی درباره آدمها و منو متهم میکنی به اینکه در آینده چکار میکنم!! من که راضی نیستم

-من همنچین فکری نکردم کجای صحبتهام گفتم بورس امسال طوفان میکنه؟

-اینکه کی حاضره به چه صورت به چه کسی اعتماد کنه به خودش ربط داره به شما چه مربوط که آیا کسی حاضره به ما اعتماد کنه یا نه؟ نمیتونی اعتماد کنی بفرما به سلامت

-شما یه قرار حضوری بذار تشریف بیار شرکت با هم صحبت کنیم با وضعیت شرکت هم آشنا بشی هرچند اگه ما شرکتمون به گدایی هم افتاده باشه به جنابعالی هییییییچ ارتباطی نداره

-کسی اینجا سیگنال نفروخته آقای محترم شما هم بفهم چی میگی بعد حرفتو بزن من از کسی بابت راهنماییم پولی نگرفتم
بازم تکرار میکنم :

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
سلام
پیغام من خدمتتون نرسید
لطفا شرایط و برای بنده هم لطفن بگید
من فعلن قصد ورود با 10 میلیون و به بورس دارم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
سلام
پیغام من خدمتتون نرسید
لطفا شرایط و برای بنده هم لطفن بگید
من فعلن قصد ورود با 10 میلیون و به بورس دارم

برای بنده هم ارسال کنید
ممنون

میشه برای منم بفرستین البته بی زحمت
دوستان توجه کنید چند پست قبل تر همه چیو توضیح دادم
پست 46
دوستان این هفته به سه نفر از کاربرا برای خرید پیشنهاد داده شد
منتظر باشید نتیجه رو دوستانی که پیشنهاد دریافت کردن بزودی منعکس میکنن
کلیت کار هم که در پستی که عرض کردم ذکر شده
اگر تمایل به فعالیت در بورس داشتین برای دریافت پیشنهاد خرید پ خ بدین (فقط دوستانی که در بورس فعال هستن و کد معاملاتی دارن)

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
دوست عزیزم برای من ارسال نکردیدا

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
دوست عزیزم برای من ارسال نکردیدا

payam_sl

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
براى من هم بفرستيد
ممنون

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
شرکت تجارت و بازرگانی منادی مهر سالهاست در زمینه تجارت و بازرگانی مشغول فعالیت میباشد و در کنار فعالیتهای خود در بازار، فعالیت و معامله در بورس را نیز در اولویت های کاری خود قرار داده است همانطور که مطلع هستید فعالیت در بورس نیاز به تحقیق در خصوص وضعیت صنایع موجود در بورس و آگاهی از سیاست های دولت و اخبار سیاسی اقتصادی جهان و همچنین مطالعه اخبار شرکتها و کارخانجات و بررسی نمودارها و شاخص ها و اطلاعات آماری آنها دارد. به منظور انجام معاملات موفق، شرکت منادی در این راستا از متخصصین با تجربه و کارآزموده خود بهره میبرد که تمامی موارد مذکور (تحلیل اطلاعات پیگیری اخبار و...) و تحلیل های تکنیکال و فاندامنتال را انجام میدهند و هر زمان نسبت به سود سهام شرکتی مطمئن شدند سریعا خرید سهام آن شرکت را در راس امور شرکت قرار میدهند.
حال ما میتوانیم هر زمان سیگنال مثبتی از رشد احتمالی سهامی را ملاحظه نمودیم (احتمال رشد سهام و اطمینان از سود آن بین 70 تا 99درصد تخمین زده میشود) این اطلاعات را در اختیار شما قرار دهیم. شما به منظور اطمینان از صحت اطلاعات ما میتوانید ابتدا سهام پیشنهاد شده را در تالار مجازی بورس ایران خرید کنید و نسبت به پیشنهاد ما مطمئن شوید سپس برای معاملات بعدی از خرید حقیقی در بازار بورس بهره ببرید
بدیهی است شرکت در قبال در اختیار قرار دادن این اطلاعات مبلغی را به عنوان کارمزد پیش از ارائه اطلاعات از شما دریافت میکند
به امید موفقیت اقتصاد این مرز و بوم و پیروزی شما عزیزان
منادی مهر

چنانچه تمایل به فعالیت در بورس دارید برای دریافت پیشنهاد خرید پ خ بدید

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
دوستان توجه کنید چند پست قبل تر همه چیو توضیح دادم
پست 46
دوستان این هفته به سه نفر از کاربرا برای خرید پیشنهاد داده شد
منتظر باشید نتیجه رو دوستانی که پیشنهاد دریافت کردن بزودی منعکس میکنن
کلیت کار هم که در پستی که عرض کردم ذکر شده
اگر تمایل به فعالیت در بورس داشتین برای دریافت پیشنهاد خرید پ خ بدین (فقط دوستانی که در بورس فعال هستن و کد معاملاتی دارن)

آقا من روی حساب حرف سه تا کاربر دیگه که نمیتونم اعتماد کنم!

شما یک سیگنال خرید تو این تاپیک بزن تا کاربرها با سرمایه کم یا بصورت مجازی سهام بخرند اگر سود کرد انوقت میشه به کار شما اعتماد کرد اگرنه اینکه سه تا کاربر بگویند خوبه که باعث نمیشه که بقیه اعتماد کنند!

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
آقا من روی حساب حرف سه تا کاربر دیگه که نمیتونم اعتماد کنم!

شما یک سیگنال خرید تو این تاپیک بزن تا کاربرها با سرمایه کم یا بصورت مجازی سهام بخرند اگر سود کرد انوقت میشه به کار شما اعتماد کرد اگرنه اینکه سه تا کاربر بگویند خوبه که باعث نمیشه که بقیه اعتماد کنند!

چشم
حرف شما متین
بزودی قرار میدم
ممنون از نظرتون

Sent from my bell & sebastian

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا