shahram2pac
Registered User
- نوشتهها
- 724
- لایکها
- 571
غذا بخورسلام دوستان 21 سالمه .. لاغزم 60 کیلو میخواستم بدونم بهترین راه برای چاق شدن چیه ؟؟
غذا بخورسلام دوستان 21 سالمه .. لاغزم 60 کیلو میخواستم بدونم بهترین راه برای چاق شدن چیه ؟؟
سلام دوستان 21 سالمه .. لاغزم 60 کیلو میخواستم بدونم بهترین راه برای چاق شدن چیه ؟؟
سلام من 20 سالمه و خیلی لاغر هستم قدم 168 وزنم 45 کیلو اشتهام خیلی خوبه سابقه بیماری هم ندارم و همه آزمایش ها رو هم دادم مشکلی نبوده
فقط میخام بدونم مکمل کربو پروتئین بگیرم و بدون رفتن به باشگاه مصرف کنم تاثیر داره برای افزایش وزن؟
داروی گیاهی 007 ؟؟؟؟؟؟!!!!!دوستان لاغری تو علم پزشکی یک بیماری حساب نمیشه. بدن شما توی جذب مواد غذایی مشکل داره، مثلا هر چی غذا میخورید و **** های مختلف غذایی رو امتحان میکنید چاق نمیشید.
شما باید از دارو هایی استفاده کنید که باعث جذب بیشتر غذا بشن. مثلا من خودم 183 قدم هست، و 57 کیلو بودم، وزن خودم رو توی 2 ماه رسوندم به 70 کیلو و تناسب قد و وزن پیدا کردم. راه حلش هم استفاده از یه داروی گیاهی بود بنام 007 که از عطاری تهیه کردم. این دارو هم خوشمزه ست، هم کاملا گیاهی. قبل از غذا یه قاشق میخوردم هم اشتهام خیلی زیاد شد هم خیلی شاداب و سرحال بودم و دیگه سرگیجه و ضعف نداشتم البته من در کنار این دارو باشگاه بدنسازی نمیرفتم ولی اگه برید رو فورم تر میشید ولی من خیلی راضی بودم ازش. هم گودی های صورتم پر شد و هم کل بدنم. در این زمینه تجربه زیادی دارم اگه نیاز به کمک داشتین پ.خ بزنید.
اصلا استفاده نكنيد. مقداري تحقيق كنيد در موردش!داروی گیاهی 007 ؟؟؟؟؟؟!!!!!
واااااااا
این دیگه چه اسمیه ؟؟!!! ))))))
ممنون بابت توضیحت میرم اگه گیرم اومد حتما تهیش میکنم ...
دوستان بهترین روش برای بدست اوردن شکمی عضلانی چیه ؟
روزی 120 تا دراز نشست میرم خونه روش های دیگه هم هست غیر از دراز نشست ؟
دوست عزیز شرمنده من باشگاهی نیستم میشه یکم توضیح بدی در مورد حرکات یا یه عکس بزارید شرمنده شماعزیز دراز نشست یکی از حرکات شکم هست حرکات حرفه ای تر کار کنید
کرانچ سیمکش و دمبل
شکم u
شکم خلبانی
این حرکات سعی کنید ســـوپر ســـت کنید که فشار بیشتری بیاد
مثلا من خودم آخرین تمرینم کرانچ بعد u بعد خلبانی میزنم 3 تا حرکت پشت سر هم!!
دوست عزیز شرمنده من باشگاهی نیستم میشه یکم توضیح بدی در مورد حرکات یا یه عکس بزارید شرمنده شما
شما چیزی در موردش میدونید ؟اصلا استفاده نكنيد. مقداري تحقيق كنيد در موردش!
بفرمایید از حرکاتی که در این تاپیک گذاشتم استفاده کنید : http://bodyline.ir/showthread.php?t=1237دوستان بهترین روش برای بدست اوردن شکمی عضلانی چیه ؟
روزی 120 تا دراز نشست میرم خونه روش های دیگه هم هست غیر از دراز نشست ؟
این نوع پودرهای دست ساز موجود در عطاری سرشار از کورتون هست که میتونید با سرچ کردن کورتون در گوگل به عمق فاجعه پی ببرید .شما چیزی در موردش میدونید ؟
مگه مگه الان چند کیلویی؟ قدت چنده؟من میخوام طی 7-8 ماه 30 کیلو وزن اضافه کنم. اساتید راهنمایی کنن!
185مگه مگه الان چند کیلویی؟ قدت چنده؟
چند سالته؟ استخوان بندیت ریزه یا درشته؟ با متر مچت رو بگیر اگه 18 باشه درشته و 16 ریز. تا بهتر راهنماییت کنم.185
55
از وقتی یادمه همین بودم دیگه وقتشه شبیه آدمیزاد شم.