• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

nima-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خب الان نامه اومد...باز افتاد شهید انشایی...02 تهران... خودم ساکن رشت هستم
چطور جایی هست؟ از اسفند انگار رفته پرندک...خیلی دوره از تهران نه؟

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
چرا ببشتر این اصفهانی ها رو می ندازن ۰۵ کرمان؟ دوست منم اونجا اعزام شده بودبا فوق لیسانس بعد دوماه دیدمش لاغر و جرغاله شده بود تعریف می کرد در ورودی عکس یه خروس گزاشته بودن تخم کرده [emoji16] دو وعده هم در روز بهشون سیب زمینی نیم پز و نپخته میدادن ابشم دو روز یه بار قطع بود تپه تمساحم که شهره خاص و عامه توی گرمای بالای 40 درجه جزغاله می شین. خلاصه همشهری های عزیز هر کی اونجا افتادس خَرِش تو گل تِپیدس.[emoji16]

Last edited:

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوستان سلام خسته نباشید...
من 1-12 سال 92 کد خوردم نیروی زمینی و پادگان 02... به دلیل مشکلاتی نرفتم و از کفالت استفاده کردم که رد شد...الان 1-6 اعزامم میخواسم ببینم باز همون کد میخوره بهم؟ نیروی زمینی میوفتم؟؟

بعد روز اول چه چیزایی ببرم؟ همه اون لیستا که بود لازمه؟ یا یه سری چیزا زو ببر؟ باید بعد برگردونم باخودم یا اگه مارو برگردوندن میشه گذاش تو پادگان؟
کلات میشه یه سری چیزای ضروری رو بگید برای بردن
نه!احتمال داره کد جدید بخورین ولی بازم احتمالش هست همون نیروی زمینی بیفتی!
لیست وسایل که بود ولی اکثر چیزا داخل پادگان فروخته میشه یا فوقش میشه مرخصی ساعتی گرفت و از شهر نزدیک خرید با تمام اینا آجیل مخصوصا که مغز فقط باشه خیلی واجبه!لباس هیچی نبرین!هر لباسی نمیشه استفاده کرد و خودشون میدن!کتاب هم اصولا لازم نیست چون فرصت نمیشه خوند مگر **** بیفتین!
بقیه وسایل مثل بیسکویت و ازین چیزا داخل بوفه پادگان فروخته میشه!
آهان پادگان مزخرف ما گدا بود دستشویی صابون نداشت برا همین خیلیا مریض شدن!منم مجبور شدم یه صابون جامد گذاشتم تو جیبم که کلی مکافات داشت!بهتره یه صابون خمیری با خودتون ببرین!
موقع تقسیم کارا از اینکه مسئول گروه باشین فرار نکنین!به ما گفته بودن قبول نکنین بعدش دیدیم هر کی مسئول گروه شده فقط یه طرف وامیسته نگاه میکنه سر آخر هم اگر تنبیه بود همه تنبیه میشدن نه فقط اون!
البته زیاد تو چشم نباشین!بهترین وظیفه تو پادگان هم مسئول انبار وسایل نظافته!فقط کیف میکردن نامردا!
کمپوت،کرم مرطوب کننده و ضدآفتاب،شامپو خاص و... انتخاب خودتونه
موفق باشین

Sent from my C5303

alireza.civil

Registered User
لایک‌ها
107
این دوره مثل اینکه همه رو 05 برداشته !!!
کسی 01 نیفتاده ؟

nima-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بردن حوله نیازه یا خودشون میدن؟ هم برای دست و صورت و هم برای حموم؟

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
آخرین وضعیت کسر خدمت سربازی چجوریه دوستان می شه بگند بنده چجوری کسر پیدا می کنم؟ بنده اول شهریور اعزام هستم، پدرم جانباز ۱۵ درصد و دارای ۲ ماه جبهه هست، کارت آموزش تکمیلی بسیج دارم، دو سالی بسیج فعال دارم، متأهل هستم، لیسانس هستم. آخرین قوانین کسر خدمت اجرایی چیه الان من چقدر خدمت کسر می گیرم؟

ضمنا بنده دارای سه خواهر هستم هر سه ازدواج کردند برادر ندارم، یک قانون معافیت اینطوری هست تک پسر سه خواهری هست که باید از مددجویان بوده باشی و تحت پوشش کمیته امداد باشی که معاف میشی، این گزینه تک پسری و سه خواهری برای کسر و این چیزها به درد نمی خوره؟

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
چرا ببشتر این اصفهانی ها رو می ندازن ۰۵ کرمان؟ دوست منم اونجا اعزام شده بودبا فوق لیسانس بعد دوماه دیدمش لاغر و جرغاله شده بود تعریف می کرد در ورودی عکس یه خروس گزاشته بودن تخم کرده [emoji16] دو وعده هم در روز بهشون سیب زمینی نیم پز و نپخته میدادن ابشم دو روز یه بار قطع بود تپه تمساحم که شهره خاص و عامه توی گرمای بالای 40 درجه جزغاله می شین. خلاصه همشهری های عزیز هر کی اونجا افتادس خَرِش تو گل تِپیدس.[emoji16]
فوق لیسانسا گروهانشون در مقایسه با لیسانسا واقاً هتل بود!
بردن حوله نیازه یا خودشون میدن؟ هم برای دست و صورت و هم برای حموم؟
هیچی نمیدن!...جز البسه نظامی
همه چیز با خودتون ببرید...
نشید مثه یه یارو که تو پادگان دنبال شرت و زیر پوش میگشت که بخره! (البته همه چیز برای خرید پیدا میشه تو بوفه ها)

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
ممکنه عده‌ای ندونن...
لیسانسای اعزامی ۹۳ دیگه ستوانسوم نیستن
شدن گروهبانیکم! :|
===============
لیسانس = پشم

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
ممکنه عده‌ای ندونن...
===============
لیسانس = پشم
برادر بسیجی @hkhafan یعنی بچه های اعزامی 1/2 دیگه افسر نشدن گروهبان شدن؟
حالا فوق دیپلم و دیپلم چی ؟
قبلا که فوق دیپلم ها گروهبان 1
دیپلم ها هم گروهبان 3 یا 2

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
برادر بسیجی @hkhafan یعنی بچه های اعزامی 1/2 دیگه افسر نشدن گروهبان شدن؟
حالا فوق دیپلم و دیپلم چی ؟
قبلا که فوق دیپلم ها گروهبان 1
دیپلم ها هم گروهبان 3 یا 2
بنده همچین برادری نمیشناسم عزیز :|

بله...افسر اعزامی ۲/۱ رو ستوانسومی دادن...بعد از ۲ ماه اومدن بهش گفتن باید گروهبانیکی بزنه! :|
بقیه رو بی اطلاعم عزیز

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
دوستان کسی اطلاعی از وضعیت فوق دیپلم ها توی 04 بیرجند اطلاعی داره ؟
یک شهریور اعزامم 04 بیرجند

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
فوق لیسانسا گروهانشون در مقایسه با لیسانسا واقاً هتل بود!

هیچی نمیدن!...جز البسه نظامی
همه چیز با خودتون ببرید...
نشید مثه یه یارو که تو پادگان دنبال شرت و زیر پوش میگشت که بخره! (البته همه چیز برای خرید پیدا میشه تو بوفه ها)
دوست عزیز به ما که همه چیز دادن!یعنی از هر کی پرسیدم داده بودن!یه حوله متوسط که البته میشد در حد خشک کردن بدن استفاده کرد و دو دست لباس زیر!فکر کنم 6 تا هم جوراب!

Sent from my C5303

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
ممکنه عده‌ای ندونن...
===============
لیسانس = پشم
خب در این صورت فوق دیپلم گروهبان بود چی میشه؟میشه سرجوخه؟اصلا چنین درجه ای خب حداقل تو نیروی انتظامی نداریم!
شما کدوم نیرو رو میگین؟
زمان ما(سال 91) به لیسانس ستوان سوم،استوار یکم و دوم میدادن!

Sent from my C5303

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
بنده همچین برادری نمیشناسم عزیز :|

بله...افسر اعزامی ۲/۱ رو ستوانسومی دادن...بعد از ۲ ماه اومدن بهش گفتن باید گروهبانیکی بزنه! :|
بقیه رو بی اطلاعم عزیز

این چیزی که میگین شبیه محاله!درجه که صادر بشه دیگه کم نمیشه مگه تنبیهی!آخه یکی دو نفر نیست که بیان بگن کم بشه!همه شماره پرسنلی میخوره و بر اساس اون حقوق میدن و نمیشه به همین راحتی عوض کرد!فوقش تو اعزام های بعدی اعمال میشه!

Sent from my C5303

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
آقا کسی نیست جواب ما رو بده؟

nima-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان بر فرض محال بخوان هفته اول یا حالا چند روزی برگردونن مارو...اگه وسایل رو ببریم با خودمون روز اول میشه تو پادگان گذاش یا باید برگردوند؟

کسی از دوستان درباره 02 اطلاعاتی نداره؟تو پرندک اومده

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
الان دقیقا دوره آموزشی چند ماه یا چند روزه؟

بعد ببخشید اگه کسی پدرش جبهه داشته باشه کی و چطور باید برای کسری اقدام کنه؟
توی دوره خدمت یا دوره آموزشی می تونه برای این مورد اقدام کنه ؟
همین که من این موضوع رو اعلام کنم کافیه یا اینکه پدرم هم باید اقدام خاصی بکنه؟

دوره آموزشی 2 ماهه حالا شاید یه چند روز کمتر!البته قرار بود بشه 3 ماه که مثل اینکه هنوز اجرایی نشده!
برای کسری خدمت جبهه پدر شرایط خاص داره!اولا اینکه جبهه جنوب یا غرب باید باشه چون قبلا اگر زمان جنگ طرف سرباز بود و مثلا اصفهان بازم کسری میدادن!یه محدودیتی هم داره!یعنی کمتر از اون نباید باشه!
برای اقدام هم باید تو دوره خدمت اقدام کنین نه آموزشی!اول هم باید پدرتون باید بره مدارک مربوط به مدت زمان خدمتش رو بگیره بعد شما باید برید درخواست کسری بدین!هر سری یه قانون جدید میاد!زمان ما که اول کلا نبود کسری جبهه بعدا اجرایی کردن!
خلاصه دقیق بپرسین و اقدام کنین تا الکی وقتت تلف نشه!
اگر هم کسری کمه صداش رو در نیار تا لحظه ای که دیگه زمانش رسیده!اگر بدونن کسری داره معمولا اذیت میکنن!یکجور سادیسم

Sent from my C5303

__Jamaica__

Registered User
لایک‌ها
191
دوستان بر فرض محال بخوان هفته اول یا حالا چند روزی برگردونن مارو...اگه وسایل رو ببریم با خودمون روز اول میشه تو پادگان گذاش یا باید برگردوند؟

چیز اضافه با خودتون نبرید 02 حتما جند روز میفرستنتون مرخصی که وسایلتونو کامل کنید.

aristar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50

معمولا که وسایل باید برگرده!شاید یه درصد خیلی کم کمد بهتون بدن و بگن بزارین باشه که البته بازم بعیده!

Sent from my C5303

nima-h8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ببخشید من هی سوال میکنم...ممنون از دوستان که راهنمایی میکنن!!!
هنوز خیلی سوال مونده!!! :)
حوله پس برای حمام یکی ببرم برای خودم!!!؟؟ شاید ندن!!
ژیلتای یبار مصرف میشه برد یا میگیرن؟
میگن بشقاب و قاشق چنگال اینا هم ببریم ( تو لیستای دوستان هست) پلاستیکی باس باشه؟؟

بالا